paylidis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 48 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε Άρα είναι μοτέρ της προκοπής; Έρχομαι από το Peugeot μοτέρ που ήταν κλάφτα Μια χαρά ήταν και το Peugeot. Δεν έχεις δει ζημιάρικο μοτέρ bmw… 😂 να σου κοστίζει όσο ένα μικρό μεταχειρισμένο δεκαετίας για να το φέρεις στα ίσα του Θεωρητικα αυτό είναι μακράν καλύτερο πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 hour ago, HERTHAN said: Ναι μην σου κάνει εντύπωση δεν το λεω για πλάκα.Αν δεν έχει αισθητήρες και κάμερα δεν το θέλει είτε έχει 10 είτε 30 είτε 50. Επειδή αργεί και δεν έβρισκα κανένα κάτω απο 9-10 μήνες ήταν ο βασικός λόγος που απορρίφθηκε. Το Lexus LBX ίσως είναι καλή περίπτωση για τον αδερφό σου με αυτά που καταλαβαίνω. Σε αγγλικό review έλεγε για μπρος-πίσω και κάμερα από την βασική έκδοση, που φαίνεται καλά εξοπλισμένη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos241 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, paylidis said: Μια χαρά ήταν και το Peugeot. Σαν ιδιοκτήτης, σου λεω ότι έχω θέματα. Το αμάξι το λατρεύω, αλλά τα θέλω και το κρατάω. Ο μεγαλύτερος μου πόνος είναι αισθητήρας λάμδα και το καπάκι της μηχανής. Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω μετατροπή σε Honda K αλλά δεν ξέρω πως να βγάλω τα χαρτιά ιδιοκατασκευής. αν δεν κάνω λάθος, στην γενιά την δίκη μου το ίδιο μοτέρ φορούσε και το 208 (N12) και το RCZ (N14 που είναι Turbo) στην Peugeot. Της πρώτης γενιάς δεν έβγαζαν τόσα θέματα. Αλλά αν υπάρχει ιδιοκτήτης R53 θα ήθελα να ακούσω γνώμη. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από Giorgos241 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε Σαν ιδιοκτήτης, σου λεω ότι έχω θέματα. Το αμάξι το λατρεύω, αλλά τα θέλω και το κρατάω. Ο μεγαλύτερος μου πόνος είναι αισθητήρας λάμδα και το καπάκι της μηχανής. Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω μετατροπή σε Honda K αλλά δεν ξέρω πως να βγάλω τα χαρτιά ιδιοκατασκευής. αν δεν κάνω λάθος, στην γενιά την δίκη μου το ίδιο μοτέρ φορούσε και το 208 (N12) και το RCZ (N14 που είναι Turbo) στην Peugeot. Της πρώτης γενιάς δεν έβγαζαν τόσα θέματα. Αλλά αν υπάρχει ιδιοκτήτης R53 θα ήθελα να ακούσω γνώμη. Απ' ότι κατάλαβα θες να βάλεις κινητήρα από τελείως διαφορετική μάρκα; Δεν παίζει να γίνει νόμιμο ποτέ. Εδώ καλά καλά δεν είναι εύκολο να κάνεις αλλαγή με κινητήρα ίδιας μάρκας ή καλά καλά ίδιου μοντέλου αλλά διαφορετικών κυβικών (και ας έβγαινε το μοντέλο με αυτά τα κυβικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 52 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε Σαν ιδιοκτήτης, σου λεω ότι έχω θέματα. Το αμάξι το λατρεύω, αλλά τα θέλω και το κρατάω. Ο μεγαλύτερος μου πόνος είναι αισθητήρας λάμδα και το καπάκι της μηχανής. Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω μετατροπή σε Honda K αλλά δεν ξέρω πως να βγάλω τα χαρτιά ιδιοκατασκευής. αν δεν κάνω λάθος, στην γενιά την δίκη μου το ίδιο μοτέρ φορούσε και το 208 (N12) και το RCZ (N14 που είναι Turbo) στην Peugeot. Της πρώτης γενιάς δεν έβγαζαν τόσα θέματα. Αλλά αν υπάρχει ιδιοκτήτης R53 θα ήθελα να ακούσω γνώμη. Ν14 κ Ν16 (turbo αμφότερα) είχαν βγει γενικά καλά μοτέρ. Που να δεις το Ν43 τι χάλια είχε… για αυτό σου λέω ότι τα πεζό γενικά δεν έχουν πρόβλημα, ο δε λάμδα είναι σε τεράστιο βαθμό αποτέλεσμα του κακού καυσίμου. Για καπάκι δεν είχα ξαναδιαβάσει παράπονα πάντως πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, zanskou είπε τελικά τι πήρε ; Tιποτα ακομη. 2 ώρες πριν, tzampatzis είπε Το Lexus LBX ίσως είναι καλή περίπτωση για τον αδερφό σου με αυτά που καταλαβαίνω. Σε αγγλικό review έλεγε για μπρος-πίσω και κάμερα από την βασική έκδοση, που φαίνεται καλά εξοπλισμένη. Ξερω το βλεπαμε το Lexus αλλα ειναι αρκετα μικρο πισω και στενο πισω οπως το C-HR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Σε αλλα νεα, νεα αυξηση για το Q3 με παραλληλη μειωση εξοπλισμου... πλεον χειροκινητο γυμνο (manual a/c ffs) 36000 και αυτοματο advanced (πρακτικα μετριως γυμνο απο μεσα ΑΛΛΑ απεξω με χρωμια) 40000... καλα παει αυτο 😅 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από paylidis 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 44 minutes ago, paylidis said: Σε αλλα νεα, νεα αυξηση για το Q3 με παραλληλη μειωση εξοπλισμου... πλεον χειροκινητο γυμνο (manual a/c ffs) 36000 και αυτοματο advanced (πρακτικα μετριως γυμνο απο μεσα ΑΛΛΑ απεξω με χρωμια) 40000... καλα παει αυτο 😅 Tα καταφεραν εφτασαν το model Y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, imr είπε Tα καταφεραν εφτασαν το model Y μόνοι τους μολογάνε οι ηλιθι@ι 🤡 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, imr είπε Tα καταφεραν εφτασαν το model Y Ειναι μια οπτικη και αυτη... απο την άλλη εκει που φτανεις με ενα ντεποζιτο του audi το Y δε θα φτασει εγκαιρως 😄 Το καλο ειναι οτι με αυτα κ με αυτα για να παρει καποιος καινουργιο το δικο μου ετσι ακριβως οπως ειναι θελει 43Κ, οποτε μου ανεβαζουν συνεχεια αξια μεταπωλησης 🤣 προσδοκω προσφορά Χ1-Χ2 ή τοναλε γιατι με ξυνει η παλαμη μου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 39 λεπτά πριν, paylidis είπε Το καλο ειναι οτι με αυτα κ με αυτα για να παρει καποιος καινουργιο το δικο μου ετσι ακριβως οπως ειναι θελει 43Κ, οποτε μου ανεβαζουν συνεχεια αξια μεταπωλησης 🤣 ετσι και στο δικό μου αφού σκέφτομαι μήπως πάρω κανενα μικρό να το λιώνω στα χλμ για να μην γράφει η Corolla και σε λιγο καιρό να την μοσχοπουλήσω 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, paylidis said: Ειναι μια οπτικη και αυτη... απο την άλλη εκει που φτανεις με ενα ντεποζιτο του audi το Y δε θα φτασει εγκαιρως 😄 Το καλο ειναι οτι με αυτα κ με αυτα για να παρει καποιος καινουργιο το δικο μου ετσι ακριβως οπως ειναι θελει 43Κ, οποτε μου ανεβαζουν συνεχεια αξια μεταπωλησης 🤣 προσδοκω προσφορά Χ1-Χ2 ή τοναλε γιατι με ξυνει η παλαμη μου Δεν μπαίνω στα της ηλεκτροκίνηση και αν συμφέρει, πριν μερικά χρόνια λέγαμε καλά τα τεσλα αλλά πανάκριβα, μόλις πέσουν σε τιμές αντίστοιχες με θερμικά το συζητάμε. Και πλέον... Το φτάσαμε από την ανάποδη. Αν βγάζεις και κέρδος δωστό χωρίς σκεψη πριν βγει καινούργιο μοντέλο! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από imr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, imr είπε Δεν μπαίνω στα της ηλεκτροκίνηση και αν συμφέρει, πριν μερικά χρόνια λέγαμε καλά τα τεσλα αλλά πανάκριβα, μόλις πέσουν σε τιμές αντίστοιχες με θερμικά το συζητάμε. Και πλέον... Το φτάσαμε από την ανάποδη. Αναμενομενο ήταν... κ ερχεται περαιτερω ανηφορα με το Euro 7! Το λογικο ειναι να πεσουν επισης τα μπαταριοκινητα (γιατι ηλεκτροκινητα ειναι τα τρενα τα τρολευ και το τραμ 🤣) ωστοσο μεχρι να αποκτησουν αυτονομίες θερμικού θα περάσουν δεκαετίες... εως τοτε καλα ειμαστε με τα θερμικα! 27 λεπτά πριν, imr είπε Αν βγάζεις και κέρδος δωστό χωρίς σκεψη πριν βγει καινούργιο μοντέλο! κερδος θα βγαλω δε το συζητάμε, δεν ειμαι φιλοπτωχο ταμειο να κανω αγαθοεργία, το θέμα ειναι οτι αντε κ το εδωσες τι παιρνεις...; εχουν ξεφυγει ολα... Βασικα μετάνιωσα που δε το εδωσα οταν βγηκε η Χ1 και μου την εδιναν 36 κ κατι χιλιαρικα (τιμή pre-release με εκπτωση στην εκπτωση κλπ-βαρια ενα ταλιρο εβαζα επανω), οποτε κ ελπιζω σε κανενα αντιστοιχο deal με το νεο Χ2 (αλλα δε το βλεπω to be fair, δεν ειναι καθε μερα του αγιανιου) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 25/2/2024 στις 7:09 ΠΜ, MontzOlee είπε Ερώτημα : αυτο το facelift 2008 τι λέει ρε μάγκες; Νομίζω ότι πετρέλαιο το είδα στα 26-27Κ κ όχι σε κακή* έκδοση.. μοσχοπουλάνε γενικά μαζί με το 3008 αλλα από αξιοπιστία πως πάνε πλέον; Δεν ασχολούμαι με 3008 αφού φεύγει πάνω από 30Κ + κ εκεί θα πήγαινα σίγουρα άλλου αλλα αν κάνει 27 με τα 34 ας πούμε του CHR έχει σεβαστή διαφορά.. ΥΓ : μακάρι να είχα πάρει οικογενειακό πριν 2-3 χρόνια σε καλη τιμή και να τσιμπούσα τώρα για μικρό το 208, τι ωραια σβούρα είναι αυτή 😳 Σχετικά με αυτό (2008) έχουμε κανέναν ιδιοκτήτη έστω και της προηγούμενης γενιάς; Ειδα κάτι POV στο YouTube & το allure φαίνεται όμορφο αλλα τι λένε από αξιοπιστία κινητήρων, αυτόματο κιβώτιο κτλ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Σχετικά με αυτό (2008) έχουμε κανέναν ιδιοκτήτη έστω και της προηγούμενης γενιάς; Ειδα κάτι POV στο YouTube & το allure φαίνεται όμορφο αλλα τι λένε από αξιοπιστία κινητήρων, αυτόματο κιβώτιο κτλ ; Ο @tsofras εκανε το λαθος να το παρει... το ειχε για μερικες ημερες... Φτιάξε καφε να στα πει! Απο εμενα γενικο σχολιο, πολυ μικρο-πολυ βαρκα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις