mp123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tsofras είπε Μανώλη όταν έχει φτάσει το aygo που έκλεισες στα 20 χιλιάρικα, προφανώς και μία Octavia θα είναι 30+ όπως και οποιοδήποτε D segment αμάξι. Έχεις μείνει στις τιμές διετίας και πίσω Θωμά όχι. Συνειδητά πήρα αμάξι μόνο για χρήση εντός πόλης και μόνο. Ταξίδια δεν πάω, Άντε εντός αττικής μαξ. Οκ αν αγοράσει κανείς ένα κοντιακ πρέπει να έχει και ένα 2ο μέσα στην πόλη. Που να κινήσεις το πλοίο αυτά στα στενα. Αλλά εγώ με τις ανάγκες μου είμαι ειδική περίπτωση. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από mp123 1
tsofras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 24 λεπτά πριν, mp123 είπε Θωμά όχι. Συνειδητά πήρα αμάξι μόνο για χρήση εντός πόλης και μόνο. Ταξίδια δεν πάω, Άντε εντός αττικής μαξ. Οκ αν αγοράσει κανείς ένα κοντιακ πρέπει να έχει και ένα 2ο μέσα στην πόλη. Που να κινήσεις το πλοίο αυτά στα στενα. Αλλά εγώ με τις ανάγκες μου είμαι ειδική περίπτωση. Μωρέ μία χαρά έκανες εσύ σύμφωνα με τις ανάγκες σου , αυτό είπα και εγώ όμως ότι τα μικρά έφτασαν 20 χιλιάρικα οπότε και τα segments πήρα 5-10 χιλιάρικα πάνω 2
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 11 ώρες πριν, mp123 είπε Ρε Γιώργο 35 36 για Σκόντα θα γελάει κσι ο κάθε πικραμένος. Ότι κσι να έχει πάνω εινσι Σκόντα. 20 αντε 25 για Σκόντα. Ρε σύ Μανώλη για το 308 πηγε φίλος και του ζήτησαν 36Κ δε θα τα δώσεις για το κοντιακ που είναι το διπλάσιο αμάξι; 11 ώρες πριν, tsofras είπε Μανώλη όταν έχει φτάσει το aygo που έκλεισες στα 20 χιλιάρικα, προφανώς και μία Octavia θα είναι 30+ όπως και οποιοδήποτε D segment αμάξι. Έχεις μείνει στις τιμές διετίας και πίσω Κ αυτό σωστο… σημειωτέον το κοντιακ έως το 2021 το έπαιρνες με 21000-όσο έχει σήμερα το aygo που το έπαιρνες αυτοματο με 11000. τουλαχιστον στη μια περίπτωση παίρνεις αμάξι ολόκληρο … 3
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε 21Κ το κοντιακ??? είσαι σίγουρος??? Ναι 2018-19-20 και αρχές 21 είχε 21000 με μεταλλικο βενζινη χειροκίνητο. Είχα πάρει και προσφορά… εντιτ: τον 5/2020 με 21500 έπαιρνες μια limited έκδοση executive ή exclusive αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα, που ήταν πρακτικά η ambition με κάποια έξτρα λούσα όπως δερμάτινο θερμαινόμενο σαλόνι, πίσω φιμέ κρύσταλλα, χρώμια στα παράθυρα κλπ, πρίζα 220v, επιλογή προγράμματος οδήγησης, σκαλοπατια (κ με επιφύλαξη λίγο πιο ψηλωμένο-πιθανως αλλά ελατήρια). Το σκεφτόμουν σοβαρά τότε αλλά επέλεξα τη πριμιουμιλα Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από paylidis 2 1
mp123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Έχουν ξεφύγει τρελλα οι τιμές.Μεσα στην πόλη πνίγετε το μεγάλο. Τώρα το μόνο vfm είναι το βιταρα σε ψευτοσουβ. Κάτω από 25 και έξω από την πόρτα με 5 χρόνια εγγύηση. Αν θέλουμε και Λουκ 35. 2
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Έχουν ξεφύγει τρελλα οι τιμές.Μεσα στην πόλη πνίγετε το μεγάλο. Τώρα το μόνο vfm είναι το βιταρα σε ψευτοσουβ. Κάτω από 25 και έξω από την πόρτα με 5 χρόνια εγγύηση. Αν θέλουμε και Λουκ 35. Το βιταρα το ένα ξαναπεί κ εγω είναι το απόλυτο vfm. Και ναι σαφώς μέσα στην πόλη το d suv δεν είναι εύκολο (ειδικά στην Αθήνα-επαρχία μια χαρά είναι) 2
mp123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, paylidis είπε Το βιταρα το ένα ξαναπεί κ εγω είναι το απόλυτο vfm. Και ναι σαφώς μέσα στην πόλη το d suv δεν είναι εύκολο (ειδικά στην Αθήνα-επαρχία μια χαρά είναι) Απεναντίας εγώ την είδα αλλοθως. Προτίμησα το Λουκ κσι 10 άλογα πιο κάτω του aygo x πάρα το άθλιο ignis.Ειναι άθλιο 19700. Τουλάχιστον το αυγό το πουλάω χθες . 1
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Απεναντίας εγώ την είδα αλλοθως. Προτίμησα το Λουκ κσι 10 άλογα πιο κάτω του aygo x πάρα το άθλιο ignis.Ειναι άθλιο 19700. Τουλάχιστον το αυγό το πουλάω χθες . Το ignis έχει βγάλει πολύ σοβαρά προβλήματα σε 3 γνωστούς μου που το πηρανε… καλύτερα που δεν έμπλεξες, με δεδομένο ότι λείπεις κιόλας συχνά ταξίδια μπορεί να έμπλεκες κ να έμενε χωρίς αμάξι η γυναίκα 2
dtk-386 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, paylidis είπε Το βιταρα το ένα ξαναπεί κ εγω είναι το απόλυτο vfm. Και ναι σαφώς μέσα στην πόλη το d suv δεν είναι εύκολο (ειδικά στην Αθήνα-επαρχία μια χαρά είναι) με πολλές παραχωρήσεις όμως.....πολύ παρωχημένο χάλια ποιότητα κύλισης χάλια ηχομόνωση πολύ μέτριο εσωτερικό όταν το οδήγησα μου φάνηκε πολύ φτηνοκατασκευή.... 5
imr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 6 hours ago, mp123 said: Θωμά όχι. Συνειδητά πήρα αμάξι μόνο για χρήση εντός πόλης και μόνο. Ταξίδια δεν πάω, Άντε εντός αττικής μαξ. Οκ αν αγοράσει κανείς ένα κοντιακ πρέπει να έχει και ένα 2ο μέσα στην πόλη. Που να κινήσεις το πλοίο αυτά στα στενα. Αλλά εγώ με τις ανάγκες μου είμαι ειδική περίπτωση. Πούλησες το Κούπερ και θα πάρεις αυγό? 1
mp123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, imr είπε Πούλησες το Κούπερ και θα πάρεις αυγό? Ω ναι. Καλά ήταν.Ολα αμάξια είναι.Πολυεξοδο το μίνι για να πηγαίνει σούπερ μαρκετ 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε με πολλές παραχωρήσεις όμως.....πολύ παρωχημένο χάλια ποιότητα κύλισης χάλια ηχομόνωση πολύ μέτριο εσωτερικό όταν το οδήγησα μου φάνηκε πολύ φτηνοκατασκευή.... Εγώ τις έκανα άνετα . Αλά δεν θέλω με τίποτα τέτοια αυτοκινητα 1
dtk-386 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, mp123 είπε Ω ναι. Καλά ήταν.Ολα αμάξια είναι.Πολυεξοδο το μίνι για να πηγαίνει σούπερ μαρκετ Εγώ τις έκανα άνετα . Αλά δεν θέλω με τίποτα τέτοια αυτοκινητα Είναι ένα κουραστικό αυτοκίνητο. Πήγα ταξίδι μαζί του και ήθελα να πηδήξω από το παράθυρο.
mp123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Είναι ένα κουραστικό αυτοκίνητο. Πήγα ταξίδι μαζί του και ήθελα να πηδήξω από το παράθυρο. Δεν πιστεύω να λες για το κουπερ ; Αμαξαρα στο ταξίδι. Αρκεί βέβαια να είσαι το πολύ 1.70.
Προτεινόμενες αναρτήσεις