Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 hours ago, MontzOlee said:

Φίλε η αλήθεια είναι ότι από μέσα ο ενήλικας τουλάχιστον έχει καλη θέαση προς τα έξω, αυτό σαν να το έχουν φτιάξει - πετύχει.

Τωρα παιδί δεν ξέρω που οριακά θα φτάνει το παράθυρο πως θα είναι.

Εμενα δεν με κολλάνε τα παράθυρα δηλαδή όσο το ότι αν πω να αράξω λίγο πίσω σχεδόν ή μάλλον ίσως και να βρίσκει το κεφάλι μου στον ουρανό….

Εγώ σχεδόν έχω καταλήξει στο CHR 1.8 CHIC. Το μόνο που με κρατάει είναι η ορατότητα για τα παιδιά.

Σε χώρους μου φαίνεται οκ. Δηλαδή είμαι 1.88 και με τη θέση του οδηγού στα μέτρα μου χωράω άνετα πίσω.

Για τον χώρο αποσκευών το πρόβλημα θεωρώ ότι υπάρχει τα 2-3 πρώτα χρόνια των παιδιών που κουβαλάς καρότσια, στη συνεχεία τα 400 λίτρα είναι υπεραρκετά. 

Το εσωτερικό μπροστά είναι τρομερό, αγγίζει επίπεδα Lexus (αν εξαιρέσεις το τραγικό "πέταγμα" που κάνει το ταμπλό στη θέση του συνοδηγού).

Εξωτερικά μου φαίνεται πανέμορφο από κοντά. Στις φωτογραφίες είναι λίγο περίεργο, έξω από κοντά δείχνει επιβλητικό. 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 ώρες πριν, mp123 είπε

Χμ έχουνε και λέμε. Δύσκολες εποχές για αγορες με τις τιμές στο Θεό.

Γερμανικά, γαλλικα ,ιταλικα, εκτός με το καλημέρα.

Πάμε τώρα japan και κορεα.  Μαζντα εκτός, τουοτα την έχει δει Πόρσε με 25 δεν .

Από japan σουζουκι βιταρα αλλά με κάτω από 25 τα έχεις όλα και το s cross αυτό είναι ωραίο.

Κορέα με 25 ένα κονα η στην κια το στονικ κσι το xceed αν πας πιο πάνω.

Αυτά είναι φίλος. Τι το ψάχνεις και παιδεύεσαι.5 αμάξια δες και τέλος. Επιλογές κάτω από 26 σου λέω. Αν και για μένα κάνε μια υπέρβαση και πήγαινε στο x ceed.7 χρόνια εγγύηση συν 5 δωρεάν σέρβις.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336938407-kia-xceed

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου φίλε.

Οντως οι τιμές είναι στο θεό, Honda λίγο που είδα έχει ξεφύγει σε τιμές (Crv - Hrv) αν κ πλέον δείχνουν ομορφα.

Vitara από άποψη VFM είναι σίγουρα top από ομορφιά όμως μέσα και έξω είναι ξεχασμένο στο μακρινό 2018 και πολύ λέω..

Το ΚΟΝΑ σαν να είναι συμπαθητικό να σου πω την αλήθεια , δεν ξέρω σε τι τιμές/καυσιμο παίζει , θα το δω.. 

η πλατφόρμα του xceed  δεν μου αρέσει , θυμίζει κάτι Volvo κ δεν θέλω τέτοιο αμάξωμα

3 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Κάνα Ford Kuga το χεις σκεφτεί ;

Είχα δει το Puma, καλό επιτόκιο γενικά η Ford καλές εγγυήσεις αν πληρώσεις ειδικά την επέκταση αλλα εσωτερικά τουλάχιστον πριν 2-3 χρόνια που το είχα δει δεν μου αρεσε. Βέβαια τώρα ίσως έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο

2 ώρες πριν, tsofras είπε

Εντάξει το facelift εμένα μου αρέσει , μέσα έχει μείνει πίσω

Το αυτόματο είναι μόνο plugin πανάκριβο

Ναι το Facelift Scross τρώγεται εξωτερικά, εσωτερικά είναι σαν όλα τα Citroen,Renault & Dacia κτλ .. δυστυχώς !

1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Το ανανεωμένο εσωτερικά jeep renegade... 

δεν μου αρέσει φίλε , το avenger θέλω να πάω να δω αλλα νομίζω ότι σαν αμάξωμα είναι μικρό αλλα η ηλεκτρική του έκδοση είναι πλήρης και με την επιδότηση βγαίνει σε καλη τιμή απ ότι είδα 

41 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Εγώ σχεδόν έχω καταλήξει στο CHR 1.8 CHIC. Το μόνο που με κρατάει είναι η ορατότητα για τα παιδιά.

Σε χώρους μου φαίνεται οκ. Δηλαδή είμαι 1.88 και με τη θέση του οδηγού στα μέτρα μου χωράω άνετα πίσω.

Για τον χώρο αποσκευών το πρόβλημα θεωρώ ότι υπάρχει τα 2-3 πρώτα χρόνια των παιδιών που κουβαλάς καρότσια, στη συνεχεία τα 400 λίτρα είναι υπεραρκετά. 

Το εσωτερικό μπροστά είναι τρομερό, αγγίζει επίπεδα Lexus (αν εξαιρέσεις το τραγικό "πέταγμα" που κάνει το ταμπλό στη θέση του συνοδηγού).

Εξωτερικά μου φαίνεται πανέμορφο από κοντά. Στις φωτογραφίες είναι λίγο περίεργο, έξω από κοντά δείχνει επιβλητικό. 

Μακάρι να το πάρεις φίλε μου πολύ όμορφο αμάξι κ συμφωνώ ότι από κοντά σε σχέση με το Ίντερνετ είναι αρκετά πιο όμορφο το όχημα. 
Επισης συμφωνώ απόλυτα ότι το εσωτερικό του είναι πολύ premium κ ότι τα 400 λίτρα επαρκούν από μια ηλικία κ μετά άνετα.

ωστοσο με 2 παιδιά νομίζω ότι δυσκολεύει αρκετά το εγχείρημα το να είναι 2 καθίσματα πίσω κ η μητέρα. Αν πάντως είσαι 1.88 κ με την θέση σου ρυθμισμένη ήσουν καλά πίσω αυτό είναι θετικό , δεν το έκανα με τον πεθερό να δω πως είναι ..

1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

ωστοσο με 2 παιδιά νομίζω ότι δυσκολεύει αρκετά το εγχείρημα το να είναι 2 καθίσματα πίσω κ η μητέρα.

Με αφορμή αυτό, σε κανένα αμάξι αυτής της κατηγορίας δε χωράει πίσω δυο καθίσματακια και τη μητέρα - οριακά ίσως στο Kodiaq (που τείνει στο D-SUV)

• Like 3

10 λεπτά πριν, paylidis είπε

Με αφορμή αυτό, σε κανένα αμάξι αυτής της κατηγορίας δε χωράει πίσω δυο καθίσματακια και τη μητέρα - οριακά ίσως στο Kodiaq (που τείνει στο D-SUV)

Πόσο έχει αυτό το πλοιο;

• Haha 3

2 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Το avenger είναι νομίζω 10 εκ πιο μικρό από το Renegade.. Αλλά από τιμή είναι μια χαρά. 

Είναι μικρό B-SUV με μικρό πορτ μπαγκαζ , δεν κάνει για οικογένεια με παιδιά (ξέρω όλα κάνουν , εννοώ δεν θα είσαι άνετος)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Μα γι αυτό το προτίμησα!!!! 😇

Είπαμε ο άνθρωπος θα κάνει 2ο παιδί έχει έξοδα. 

Τον έχετε μπλέξει τον άνθρωπο. 

Κοντιακ ο ένας που δεν πουλάει καθόλου, τζιπ ο άλλος άλλες τρομερές πωλήσεις.

Θ.γ είδα σε φορτηγά την καινούρια x1. Ρε σεις τι μαλάκια κάνανε. Δεν βλέπετε. Πιο ωραίο είναι το παλιό μοντελο

Επεξ/σία από mp123
  • Thanks 1
  • Haha 1

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Πόσο έχει αυτό το πλοιο;

Αυτοματο προς τα 35-36

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Κοντιακ ο ένας που δεν πουλάει καθόλου

Δεν είναι για όλους ρε σύ αυτό, είναι άρμα - αν βάλεις γυναίκα να το οδηγάει θα σε χωρίσει. Αλλά για επαρχία είναι λουκούμι 

Εγώ, να βαλω σαν ιδέα και την octavia ;

Ναι δεν ειναι suv αλλά τικαρει ολα τα κουτάκια και αρκετά καλά.

Άπλετοι χώροι μπρος , πισω , πορτ μπαγκάζ 600λ, καλαίσθητο και σύγχρονο εσωτερικο, αρκετα ομορφο απ εξω, βγαινει κοντα στα 28 με 29 το 1.5 αυτόματο.

Στα 31 βγαινει με φυσικο αεριο για μεγιστη οικονομία αν σε βολεύει βεβαια.

• Like 6

6 ώρες πριν, paylidis είπε

Αυτοματο προς τα 35-36

Δεν είναι για όλους ρε σύ αυτό, είναι άρμα - αν βάλεις γυναίκα να το οδηγάει θα σε χωρίσει. Αλλά για επαρχία είναι λουκούμι 

Ρε Γιώργο 35 36 για Σκόντα θα γελάει κσι ο κάθε πικραμένος. Ότι κσι να έχει πάνω εινσι Σκόντα. 20 αντε 25 για Σκόντα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ρε Γιώργο 35 36 για Σκόντα θα γελάει κσι ο κάθε πικραμένος. Ότι κσι να έχει πάνω εινσι Σκόντα. 20 αντε 25 για Σκόντα.

Μανώλη όταν έχει φτάσει το aygo που έκλεισες στα 20 χιλιάρικα, προφανώς και μία Octavia θα είναι 30+ όπως και οποιοδήποτε D segment αμάξι.

Έχεις μείνει στις τιμές διετίας και πίσω

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, paylidis είπε

Θα συμφωνήσω έχοντας δει αρκετά ΙΧ ωστόσο είναι ακόμα χειρότερο - διαφορετικο αν κλείνει και απότομα πίσω όπως το ChR 

15 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Το avenger είναι νομίζω 10 εκ πιο μικρό από το Renegade.. Αλλά από τιμή είναι μια χαρά. 

Καλά δεν τρελαίνομαι να έχω και 5 μέτρα καράβι. Αν είναι επαρκές (τετράγωνο) και πίσω & ωραίο μέσα ειναι καλη περίπτωση λόγω τιμής και μόνο ..

15 ώρες πριν, tsofras είπε

Είναι μικρό B-SUV με μικρό πορτ μπαγκαζ , δεν κάνει για οικογένεια με παιδιά (ξέρω όλα κάνουν , εννοώ δεν θα είσαι άνετος)

Εκφράσου ελεύθερα εσυ αδερφέ μου, με καταλαβαίνεις 😂

15 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Μα γι αυτό το προτίμησα!!!! 😇

Τι έχεις πάρει φίλε ;

15 ώρες πριν, mp123 είπε

Είπαμε ο άνθρωπος θα κάνει 2ο παιδί έχει έξοδα. 

Τον έχετε μπλέξει τον άνθρωπο. 

Κοντιακ ο ένας που δεν πουλάει καθόλου, τζιπ ο άλλος άλλες τρομερές πωλήσεις.

Θ.γ είδα σε φορτηγά την καινούρια x1. Ρε σεις τι μαλάκια κάνανε. Δεν βλέπετε. Πιο ωραίο είναι το παλιό μοντελο

Βλέπεις γούστα είναι αυτά; Εμένα μου αρέσει ας πούμε και για την νέα Χ2 έδινα μισό νεφρό αλλα δεν θα με θέλει η γυναίκα μετά χαχαχα

8 ώρες πριν, Kaboomzer είπε

Εγώ, να βαλω σαν ιδέα και την octavia ;

Ναι δεν ειναι suv αλλά τικαρει ολα τα κουτάκια και αρκετά καλά.

Άπλετοι χώροι μπρος , πισω , πορτ μπαγκάζ 600λ, καλαίσθητο και σύγχρονο εσωτερικο, αρκετα ομορφο απ εξω, βγαινει κοντα στα 28 με 29 το 1.5 αυτόματο.

Στα 31 βγαινει με φυσικο αεριο για μεγιστη οικονομία αν σε βολεύει βεβαια.

Μόνο για το GNC θα το έβλεπα όντως για τρελή οικονομία μιας και έφτιαξαν τον οδικό άξονα αν θες να κανεις ταξίδια από και προς βόρεια Ελλάδα.. ωστόσο όχι, δεν μου αρέσει σαν αμάξι αλλα Όντως έχει βελτιωθεί πολύ στα σημεία 

6 ώρες πριν, tsofras είπε

Μανώλη όταν έχει φτάσει το aygo που έκλεισες στα 20 χιλιάρικα, προφανώς και μία Octavia θα είναι 30+ όπως και οποιοδήποτε D segment αμάξι.

Έχεις μείνει στις τιμές διετίας και πίσω

Πωωω 20Κ το Aygo έ; Κι εγώ ελπίζω ακόμα να βρω κάτι καλό που να μου αρέσει στα 25-27 😂😭

Ερώτημα :

αυτο το facelift 2008 τι λέει ρε μάγκες; Νομίζω ότι πετρέλαιο το είδα στα 26-27Κ κ όχι σε καλη έκδοση.. μοσχοπουλάνε γενικά μαζί με το 3008 αλλα από αξιοπιστία πως πάνε πλέον;

Δεν ασχολούμαι με 3008 αφού φεύγει πάνω από 30Κ + κ εκεί θα πήγαινα σίγουρα άλλου αλλα αν κάνει 27 με τα 34 ας πούμε του CHR έχει σεβαστή διαφορά..

ΥΓ : μακάρι να είχα πάρει οικογενειακό πριν 2-3 χρόνια σε καλη τιμή και να τσιμπούσα τώρα για μικρό το 208, τι ωραια σβούρα είναι αυτή 😳

Επεξ/σία από MontzOlee

• Δημιουργία νέου...