Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, lefkrc είπε

Να κανω μια αντισυμβατική προταση...Duster Diesel, το τρέχων γιατί το νέο δεν βγαίνει πετρέλαιο...με το καλό μοτέρ της Ρενό τον 1,5lt 115 αλογα?

Ναι ειναι πολύ κακό μέσα θα συμφωνήσω πριν καν το πείτε.

Δε βλέπεται μέσα έξω ρε σύ :( 

εδω δε του κάνουν τα σκοντα που είναι μακράν πιο εκλεπτυσμένα 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 ώρες πριν, paylidis είπε

ε αν εισαι τοσο οικονομος τι το θες το υβριδικο κ το πετρελαιο; να πω εγω που παω μονιμως ταπα θελω οικονομια παει στο καλο κατι θα γλυτωσω 🤣

εννοω δε χρειαζεται να εισαι πελατης, εννοειται ρωτας

δεν ειναι δυσκολο να βαλεις ενα συναγερμο, αλλα ειναι δυσκολο να τον βαλεις σωστα χωρις να κανιβαλισεις καινουργιο αμαξι... επισης ξαναλεω αφηνω 1% πιθανοτητα γνησιου, 99% ειναι καποιος του εμποριου κ μαλιστα του κιλου... εαν ειναι τοσο γαλαντομοι κ βαζουν ακριβο ζητα τους να σου βαλουν τον pandora να δεις για ποτε θα δώσουν πανηγυρικο ακυρο (γιατι αραγε; )

χιλιες φορες κοψε τους κατι παραπανω κ αν θες συναγερμο πηγαινε βαλτον εξω

Ε το θέλω μόνο και μόνο για ασφάλεια .. προσωπικά δεν αλλάζω ΙΧ κάθε 3-5 χρόνια όποτε θέλω κάτι future proof από όλες τις απόψεις.

Θα κάνω ένα τηλέφωνο από Δευτέρα να δω τι επιτόκιο δίνουν .. 

Οσο για τον συναγερμό ξέρω τι λες, όντως μπορεί να πέσεις σε κανίβαλο.

Πχ η Corolla Cross που δεν έχει αισθητήρες πραγματικά δεν θα έβαζα κ ας με Πείραζε η έλλειψη τους, διαφορετικά θα έτρεμα ποιος "μάστορας" θα τρυπήσει τον προφυλακτήρα!

ωστοσο ευχαριστώ γιατί δεν είχε άποψη για τους συναγερμούς, όταν πάρω αμάξι θα πάω να βάλω μετά αυτούς που λέτε 

5 ώρες πριν, zanskou είπε

γνήσιος Cobra ειναι :P

εργοστασιακός είναι μόνο σε κάποια RAV αν δεν κανω λάθος πλέον. 

πάντως γενικά για σοβαρό συναγερμό κοιτάς μόνο Pandora ή Author. Κοστίζουν κάτι παραπάνω αλλά τουλάχιστον εξασφαλίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό το αυτοκίνητο 

Πάντως επειδή τυχαίνει να είναι Αθήνα, πήγα και είδα το Cross & Chr στον Πασπαλιάρη.

Το cross παράδοση σε 12 μήνες όποτε πάμε παρακάτω

Το Chr , πανέμορφο εσωτερικό, από τα καλύτερα που έχω δει τελευταία.

ΤΡΑΓΙΚΟ κ αυτό πίσω, στους συνοδηγούς ,τι φάση ρε γαμωτο;

Δεν είμαι και το πρώτο μπόι , 1.80 άνθρωπος κ πίσω σχεδόν ασφυκτιώ :( 

Γυναικα κ παιδί θα είναι οκ αλλα πχ 2 παιδιά + ενήλικας δεν χωράει ούτε η γυναίκα μου που είναι 53 κιλά.

Στα καλά νέα αν κ εφόσον καταλήξω εκεί στο τέλος η άμεση παράδοση, περίπου 2 μήνες.

3 ώρες πριν, lefkrc είπε

Να κανω μια αντισυμβατική προταση...Duster Diesel, το τρέχων γιατί το νέο δεν βγαίνει πετρέλαιο...με το καλό μοτέρ της Ρενό τον 1,5lt 115 αλογα?

Ναι ειναι πολύ κακό μέσα θα συμφωνήσω πριν καν το πείτε.

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλα πραγματικά μέσα είναι το λιγότερο παρωχημένο κ

πλεον όχι και φθηνό. Προ 3 ετών πήρε ο πεθερός μου το αέριο γεμάτη έκδοση στα 19Κ κ τώρα το γεμάτο πετρέλαιο που λες κάνει 25-26Κ αν δεν κάνω λάθος..

• Like 1

8 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Το Chr , πανέμορφο εσωτερικό, από τα καλύτερα που έχω δει τελευταία.

ΤΡΑΓΙΚΟ κ αυτό πίσω, στους συνοδηγούς ,τι φάση ρε γαμωτο;

Δεν είμαι και το πρώτο μπόι , 1.80 άνθρωπος κ πίσω σχεδόν ασφυκτιώ :( 

Ναι πίσω είναι υπέρτραγικό 

• Like 1

4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ναι πίσω είναι υπέρτραγικό 

Ρε Γιώργο αλήθεια τι τους λέει το μυαλό τους;

μπροστα είναι σαν αεροπλάνο, όλα τέλεια στα δικά μου μάτια (Chic Bitone είδα)

Μπήκα πίσω κ ήθελα να πηδήξω έξω, μπήκε σε ο πεθερός μου που είναι 1.92 κ δεν χωρούσε..

πως γίνεται να πατάει πάνω στην πλατφόρμα του cross κ να έχουν φτιάξει έτσι το οπίσθιο μέρος; Πιστεύω με καλύτερο αυτό το σημείο θα έκανε 20-30% περισσότερες πωλήσεις 

Όχι ότι δεν θα κάνει αλλα εμένα πχ με κολλάει πολύ …

Είναι καθαρά όχημα 4 ατόμων, 5 ούτε για πλάκα κ τα γυναικόπαιδα πίσω ξεκάθαρα 

11 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Ρε Γιώργο αλήθεια τι τους λέει το μυαλό τους;

μπροστα είναι σαν αεροπλάνο, όλα τέλεια στα δικά μου μάτια (Chic Bitone είδα)

Μπήκα πίσω κ ήθελα να πηδήξω έξω, μπήκε σε ο πεθερός μου που είναι 1.92 κ δεν χωρούσε..

πως γίνεται να πατάει πάνω στην πλατφόρμα του cross κ να έχουν φτιάξει έτσι το οπίσθιο μέρος; Πιστεύω με καλύτερο αυτό το σημείο θα έκανε 20-30% περισσότερες πωλήσεις 

Όχι ότι δεν θα κάνει αλλα εμένα πχ με κολλάει πολύ …

Είναι καθαρά όχημα 4 ατόμων, 5 ούτε για πλάκα κ τα γυναικόπαιδα πίσω ξεκάθαρα 

Εξαρτάται η προοπτική σου. Αν το παίρνεις για να μπει ενήλικος πίσω δε κάνει. Εάν το παίρνεις για τα παιδιά για 5-6-8 χρόνια είναι οκ. Κατά τα αλλά τουοτα, ότι καταλαβαίνουν κάνουν…

• Like 2

Μόλις τώρα, paylidis είπε

Εξαρτάται η προοπτική σου. Αν το παίρνεις για να μπει ενήλικος πίσω δε κάνει. Εάν το παίρνεις για τα παιδιά για 5-6-8 χρόνια είναι οκ. Κατά τα αλλά τουοτα, ότι καταλαβαίνουν κάνουν…

Ε για την οικογένεια θέλω να το πάρω όχι για το αν θα χωράει ένα φίλος που θα μπει πίσω κ είναι 1.95 αλλα εντάξει .. θα ήθελα την χρυσή τομή αλλα δεν υπάρχει!

• Like 1

25 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Ε για την οικογένεια θέλω να το πάρω όχι για το αν θα χωράει ένα φίλος που θα μπει πίσω κ είναι 1.95 αλλα εντάξει .. θα ήθελα την χρυσή τομή αλλα δεν υπάρχει!

Είχα δει το pre facelift γιατί το γουσταρα πολύ το φουτουριστικό στυλ, όταν είδα το παράθυρο λαγούμι πίσω και σκέφτηκα τα παιδιά μου απλά έφυγα.

Εδώ όσο έχουν τα καθισματακια και δεν βλέπουν απέξω

• Like 2

Μόλις τώρα, tsofras είπε

Είχα δει το pre facelift γιατί το γουσταρα πολύ το φουτουριστικό στυλ, όταν είδα το παράθυρο λαγούμι πίσω και σκέφτηκα τα παιδιά μου απλά έφυγα.

Εδώ όσο έχουν τα καθισματακια και δεν βλέπουν απέξω

Φίλε η αλήθεια είναι ότι από μέσα ο ενήλικας τουλάχιστον έχει καλη θέαση προς τα έξω, αυτό σαν να το έχουν φτιάξει - πετύχει.

Τωρα παιδί δεν ξέρω που οριακά θα φτάνει το παράθυρο πως θα είναι.

Εμενα δεν με κολλάνε τα παράθυρα δηλαδή όσο το ότι αν πω να αράξω λίγο πίσω σχεδόν ή μάλλον ίσως και να βρίσκει το κεφάλι μου στον ουρανό….

• Like 1

εγώ νομίζω ότι δύο κατηγορίες υποψηφίων υπάρχουν για το C-HR

αυτοί που το λατρεύουν κι αυτοί που το μισούν. αν είσαι στο ενδιάμεσο πάντως δεν πας για το συγκεκριμένο :P

• Like 2

Στις 22/2/2024 στις 7:12 ΜΜ, MontzOlee είπε

Καλησπέρα και σε αυτό το thread .. (τα θέλατε και θα τα πάθετε) 😂😭

Αφού ναυάγησε στο διπλανό θέμα η αγορά του μεταχειρισμένου Q3, ξεκινάμε την αναζήτηση για καινούργιο ΙΧ και συγκεκριμένα κατηγορίας SUV καθώς ήρθε το 1ο μέλος στην οικογένεια κ μακάρι να έρθει και άλλο 👶🏻

Θέλω ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος : Γνώμες - Ιδέες - προτάσεις & προσφορές.

Ονειρικό Budget έως 25Κ αλλα ξέρω, η αγορά έχει πιάσει ταβάνι και βλέπω θα πάμε στα 30-32.000Κ όπου σίγουρα είναι το ταβάνι μου.

Τώρα από άποψη κινητήρων - καυσίμου να επισημάνω ότι στο παρελθόν έκανα αρκετά χιλιόμετρα τον χρόνο 30Κ+ ωστόσο πλέον λόγω μετάθεσης έχω πέσει αρκετά στα 15-20.000 max χωρίς βέβαια να ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον όποτε επειδή το όχημα θα γίνει το κύριο της οικογένειας θέλω καλη κατανάλωση.

Για να είμαι ακριβής 3 πράγματα θέλω να έχει το νέο μου ΙΧ : ωραίο εσωτερικό - ωραίο εξωτερικό και καλη κατανάλωση , χαχαχα!

Δωστε καμία ιδέα παίδες γιατί το βιάζομαι καθώς έχω μείνει μόνο με ένα μικρό κ το SUV το εξετάζω 2 χρόνια τώρα και θα μου βάλουν ζουρλομανδύα αν το συνεχίσω …

Χμ έχουνε και λέμε. Δύσκολες εποχές για αγορες με τις τιμές στο Θεό.

Γερμανικά, γαλλικα ,ιταλικα, εκτός με το καλημέρα.

Πάμε τώρα japan και κορεα.  Μαζντα εκτός, τουοτα την έχει δει Πόρσε με 25 δεν .

Από japan σουζουκι βιταρα αλλά με κάτω από 25 τα έχεις όλα και το s cross αυτό είναι ωραίο.

Κορέα με 25 ένα κονα η στην κια το στονικ κσι το xceed αν πας πιο πάνω.

Αυτά είναι φίλος. Τι το ψάχνεις και παιδεύεσαι.5 αμάξια δες και τέλος. Επιλογές κάτω από 26 σου λέω. Αν και για μένα κάνε μια υπέρβαση και πήγαινε στο x ceed.7 χρόνια εγγύηση συν 5 δωρεάν σέρβις.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336938407-kia-xceed

• Like 5

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Αυτό το Scross ειδικά από πίσω είναι κακέκτυπο του Tiguan. Αθλιο.

Εντάξει το facelift εμένα μου αρέσει , μέσα έχει μείνει πίσω

26 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Κάνα Ford Kuga το χεις σκεφτεί ;

Το αυτόματο είναι μόνο plugin πανάκριβο

• Δημιουργία νέου...