paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Την Corolla Cross την έχω δει από κοντά. ημουν ένα βήμα στο να την παραγγείλω κιόλας πριν κανα 6μηνο αλλα κόλλησα στο 33Κ + τόκους / δόσεις τότε καθώς πίστευα ότι θα έβρισκα ένα καλό μεταχειρισμένο με 25Κ κ θα γλυτωσω καμία δεκαριά χιλιάρικα … Το chR όμως πρέπει να το δω αν μας χωράει σε βάθος χρόνου.. πχ αν έχει 400 λίτρα πορτ παγκαζ πρέπει να βάλω ήδη μπαγκαζιέρα κ δεν θέλω να ξεκινήσω έτσι Κοίταξε. Και στα 530 λίτρα πορτ μπαγκαζ του q3 να πήγαινες αναπόφευκτα μεθαύριο με ένα δεύτερο παιδί θες μπαγκαζιέρα* σε περίπτωση 7+ ημερών διακοπών (στο λέω επειδή το είδα σε συναδέλφους). Τα 300-350 δε φτάνουν στα δικά μου μάτια ούτε με ένα παιδί - αν πας γύρω στα 400-450 παλεύεται. Παίζει ρόλο βέβαια κ το σχήμα πέρα από τα λίτρα γιατί μπορεί να έχει 500 και να μη χωράει καλά καλά μεγάλη βαλίτσα 😅 *το q3 βέβαια έχει το τεράστιο θετικό ότι έχει συρόμενα πίσω καθίσματα όποτε και μεγαλώνει κατά 100 κ βαλε λίτρα το πορτ μπαγκαζ… το κοντιακ που έρχεται το έχεις δει αν σου αρέσει εμφανισιακα; δε χάνεις πάντως κάτι να δεις το chr κ ίσως αν βρεις καμία κορολα κρος (βλέπω Ιούνιο Ιούλιο καποιες παραδόσεις στο καρ) Ο @zanskou με την cross έχει πολύ καλή εμπειρία ως τώρα Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, paylidis είπε Κοίταξε. Και στα 530 λίτρα πορτ μπαγκαζ του q3 να πήγαινες αναπόφευκτα μεθαύριο με ένα δεύτερο παιδί θες μπαγκαζιέρα* σε περίπτωση 7+ ημερών διακοπών (στο λέω επειδή το είδα σε συναδέλφους). Τα 300-350 δε φτάνουν στα δικά μου μάτια ούτε με ένα παιδί - αν πας γύρω στα 400-450 παλεύεται. Παίζει ρόλο βέβαια κ το σχήμα πέρα από τα λίτρα γιατί μπορεί να έχει 500 και να μη χωράει καλά καλά μεγάλη βαλίτσα 😅 *το q3 βέβαια έχει το τεράστιο θετικό ότι έχει συρόμενα πίσω καθίσματα όποτε και μεγαλώνει κατά 100 κ βαλε λίτρα το πορτ μπαγκαζ… το κοντιακ που έρχεται το έχεις δει αν σου αρέσει εμφανισιακα; δε χάνεις πάντως κάτι να δεις το chr κ ίσως αν βρεις καμία κορολα κρος (βλέπω Ιούνιο Ιούλιο καποιες παραδόσεις στο καρ) Ο @zanskou με την cross έχει πολύ καλή εμπειρία ως τώρα Ναι ισχύει ότι τα λίτρα δεν λένε την αλήθεια πάντα.. αλλα για οικογένεια με παιδι και για τις καθημερινές-ΣΚ εξορμήσεις θες σίγουρα 400+ με καρότσι κτλ. Εμένα τώρα όπως πηγαίνω δηλαδή και να με σταματούσαν να με Γράψουν θα έλεγα ευχαριστώ που λέει ο λόγος! το kodiak μόλις το είδα. Δεν είναι κακό….. πχ μόνο για το εσωτερικο στο τρέχον μοντέλο δεν θα το έπαιρνα , στο επικείμενο φαίνεται να έκαναν δουλειά!το τιμόνι δεν μου αρέσει μέσα μόνο! Από τιμη τι λενε οι προβλέψεις ; Θα κρατήσει παρόμοια με την τωρινή ή θα έρθει με +4-5Κ; Το μέλος με την Corolla Cross όταν μπορέσει ας δώσει μια εικόνα γενικά από άνεση-κατανάλωση κτλ κ ποια έκδοση πήρε σε εξοπλισμό κ κινητήρα.. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από MontzOlee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δεν φτάνουν τα 530 λίτρα;;;; Παιδιά μην μετακομίζετε στις διακοπές σας. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 31 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Ναι ισχύει ότι τα λίτρα δεν λένε την αλήθεια πάντα.. αλλα για οικογένεια με παιδι και για τις καθημερινές-ΣΚ εξορμήσεις θες σίγουρα 400+ με καρότσι κτλ. Εμένα τώρα όπως πηγαίνω δηλαδή και να με σταματούσαν να με Γράψουν θα έλεγα ευχαριστώ που λέει ο λόγος! το kodiak μόλις το είδα. Δεν είναι κακό….. πχ μόνο για το εσωτερικο στο τρέχον μοντέλο δεν θα το έπαιρνα , στο επικείμενο φαίνεται να έκαναν δουλειά!το τιμόνι δεν μου αρέσει μέσα μόνο! Από τιμη τι λενε οι προβλέψεις ; Θα κρατήσει παρόμοια με την τωρινή ή θα έρθει με +4-5Κ; ιδιαίτερο το διακτινο τιμόνι. Μόλις το συνηθίσεις θα το λατρέψεις. Στην αρχή είναι λίγο περίεργο μόνο οπτικά. Το εσωτερικό του καινούργιου για εμένα είναι πολυ δυνατό. Το τωρινό άστο όχι. θεωρητικα μόλις βγει θα έχει κάποια προωθητική… εκτιμώ γύρω στα 33 με ένα μέσο εξοπλισμό 31 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Το μέλος με την Corolla Cross όταν μπορέσει ας δώσει μια εικόνα γενικά από άνεση-κατανάλωση κτλ κ ποια έκδοση πήρε σε εξοπλισμό κ κινητήρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε Το μέλος με την Corolla Cross όταν μπορέσει ας δώσει μια εικόνα γενικά από άνεση-κατανάλωση κτλ κ ποια έκδοση πήρε σε εξοπλισμό κ κινητήρα.. ισχύει αυτό που είπε ο Γιώργος. προσωπικά έχω μείνει υπέρ-ευχαριστημένος κυρίως δεδομένου ότι κάνω πάρα πολλά χλμ. Από τέλος Νοεμβρίου 2022 που την παρέλαβα μέχρι σήμερα έχω κάπου 28.000 χλμ. η μικτή μου κατανάλωση κινείται γύρω στα 4,5-4,8 λ/100 χλμ Εγώ έχω πάρει το δίλιτρο, fwd, έκδοση Style. Ο χώρος στο πορτ-μπαγκαζ ειναι επαρκής για εμένα (έχω δύο παιδιά) στα ταξιδια. Μια φορά μέχρι τώρα έχει να πω ότι πραγματικά το έφερα όχι απλά στα όρια του αλλά τα ξεπέρασα κιόλας, όταν εκτός από εμάς τους 4, βαλίτσα-γιγας, καρότσι και παιδικό ποδήλατο χρειάστηκε να μεταφέρω και φρούτα + 2 τενεκέδες λάδι από το εξοχικό. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας και το χώρο του 1,8 που είναι αισθητά μεγαλύτερος νιώθω λίγο σαν να με "έκλεψαν" στο ζύγι όμως η απώλεια ισοσταθμίζεται από την πραγματικά χαμηλή κατανάλωση και την απίστευτη ανάρτηση. πραγματικά είναι σαν να σβήνει οποιαδήποτε ανωμαλία υπάρχει στο δρόμο. για τον κινητήρα δεν έχω να πω και πολλά. τα σχεδόν 200 άλογα εξασφαλίζουν αφενός ότι όσο και να το φορτώσεις δεν χαμπαριάζει, και αφετέρου ότι αν θελήσεις να κινηθείς σβέλτα έχει άφθονη δυναμη για να το πετύχεις είτε σε ταξίδι είτε σε προσπεράσεις. προσωπικά δεν τρέχω γενικά αλλά προερχόμενος από 1,4 diesel 90 άλογα, έχω απολαύσει την σιγουριά που σου δίνει όταν θες να περάσεις. Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να πάρω μπάρες και μπαγκαζιέρα για να μην με νοιάζει αλλά πολλά τα λεφτά για τις 2 φορές που μπορεί να χρειαστεί. ας βάλουμε και ένα πλυντήριο δεν χάθηκε ο κόσμος. άσε που η ΤΟΥΟΤΑ ακόμη δεν έχει βγάλει μπάρες για το αυτοκίνητο Στα βασικά του πλεονεκτήματα πέρα από εγγύηση και φτηνό σχετικά ΄σέρβις είναι και ότι από τη βασική έκδοση έρχεται με σούπερ εξοπλισμό. Βέβαια τρώω και φόρο πολυτελείας αλλά μπρος στα καλή τι ειν ο πόνος Ό,τι άλλο θέλεις βάρα εννοείται. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, dtk-386 είπε Δεν φτάνουν τα 530 λίτρα;;;; Παιδιά μην μετακομίζετε στις διακοπές σας. Εγώ για 400lt τουλάχιστον μίλησα κ όχι κάτω από αυτά δεν φτάνουν σε ΙΧ αν έχεις έστω και 1 παιδί με καρότσια κτλ. 16 ώρες πριν, paylidis είπε ιδιαίτερο το διακτινο τιμόνι. Μόλις το συνηθίσεις θα το λατρέψεις. Στην αρχή είναι λίγο περίεργο μόνο οπτικά. Το εσωτερικό του καινούργιου για εμένα είναι πολυ δυνατό. Το τωρινό άστο όχι. θεωρητικα μόλις βγει θα έχει κάποια προωθητική… εκτιμώ γύρω στα 33 με ένα μέσο εξοπλισμό 33Κ για μεσαια έκδοση να το συζητήσουμε.. σε τι καύσιμο μιλάς Γιώργο; 15 ώρες πριν, zanskou είπε ισχύει αυτό που είπε ο Γιώργος. προσωπικά έχω μείνει υπέρ-ευχαριστημένος κυρίως δεδομένου ότι κάνω πάρα πολλά χλμ. Από τέλος Νοεμβρίου 2022 που την παρέλαβα μέχρι σήμερα έχω κάπου 28.000 χλμ. η μικτή μου κατανάλωση κινείται γύρω στα 4,5-4,8 λ/100 χλμ Εγώ έχω πάρει το δίλιτρο, fwd, έκδοση Style. Ο χώρος στο πορτ-μπαγκαζ ειναι επαρκής για εμένα (έχω δύο παιδιά) στα ταξιδια. Μια φορά μέχρι τώρα έχει να πω ότι πραγματικά το έφερα όχι απλά στα όρια του αλλά τα ξεπέρασα κιόλας, όταν εκτός από εμάς τους 4, βαλίτσα-γιγας, καρότσι και παιδικό ποδήλατο χρειάστηκε να μεταφέρω και φρούτα + 2 τενεκέδες λάδι από το εξοχικό. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας και το χώρο του 1,8 που είναι αισθητά μεγαλύτερος νιώθω λίγο σαν να με "έκλεψαν" στο ζύγι όμως η απώλεια ισοσταθμίζεται από την πραγματικά χαμηλή κατανάλωση και την απίστευτη ανάρτηση. πραγματικά είναι σαν να σβήνει οποιαδήποτε ανωμαλία υπάρχει στο δρόμο. για τον κινητήρα δεν έχω να πω και πολλά. τα σχεδόν 200 άλογα εξασφαλίζουν αφενός ότι όσο και να το φορτώσεις δεν χαμπαριάζει, και αφετέρου ότι αν θελήσεις να κινηθείς σβέλτα έχει άφθονη δυναμη για να το πετύχεις είτε σε ταξίδι είτε σε προσπεράσεις. προσωπικά δεν τρέχω γενικά αλλά προερχόμενος από 1,4 diesel 90 άλογα, έχω απολαύσει την σιγουριά που σου δίνει όταν θες να περάσεις. Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να πάρω μπάρες και μπαγκαζιέρα για να μην με νοιάζει αλλά πολλά τα λεφτά για τις 2 φορές που μπορεί να χρειαστεί. ας βάλουμε και ένα πλυντήριο δεν χάθηκε ο κόσμος. άσε που η ΤΟΥΟΤΑ ακόμη δεν έχει βγάλει μπάρες για το αυτοκίνητο Στα βασικά του πλεονεκτήματα πέρα από εγγύηση και φτηνό σχετικά ΄σέρβις είναι και ότι από τη βασική έκδοση έρχεται με σούπερ εξοπλισμό. Βέβαια τρώω και φόρο πολυτελείας αλλά μπρος στα καλή τι ειν ο πόνος Ό,τι άλλο θέλεις βάρα εννοείται. Ευχαριστώ για το μακροσκελές σου μήνυμα φίλε. Ευχάριστο το ότι χώρας με 4 άτομα και σχετικά άνετα όποτε εμείς για την ώρα που είμαστε 3 θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Το 1.800cc έχει ακόμα μεγαλύτερο χώρο; Το αυτόματο κιβώτιο του πως είναι; Εγω μάλλον αν κινηθώ θα πάω στο 1.8 όχι στον δίλιτρο αφού πλέον υπάρχει η επιλογή να γλυτωσω αυτή την ταρίφα του Ελληνικού Κράτους 😕 Έκδοση Style είχα δει κι εγώ κ όντως ήταν "γεμάτη" παντως διάβασα ότι στην Ασία έγινε ήδη facelift, θεωρείτε ότι θα έρθει σύντομα κι εδώ; Τέλος, από που το πήρες αν επιτρέπεται κ αν έπαιξε τίποτα σε έκπτωση - δώρο έξτρα γιατί έχω ακούσει ότι θέλουν λίγο κυνήγι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, MontzOlee είπε 33Κ για μεσαια έκδοση να το συζητήσουμε.. σε τι καύσιμο μιλάς Γιώργο; Για 1,5 Βενζινη μιλαμε το θεμα ειναι οτι δε ξερουν καν ποτε θα ερθει... οταν ερθει βεβαια θα εχει ετοιμοπαραδοτα σχεδον απο την πρωτη στιγμή και θεωρητικα παντα θα εχει για καποια κομματια τη τιμη του παλιου πανω κατω για να βγει στην αγορα κ να φανει! 6 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Εγω μάλλον αν κινηθώ θα πάω στο 1.8 όχι στον δίλιτρο αφού πλέον υπάρχει η επιλογή να γλυτωσω αυτή την ταρίφα του Ελληνικού Κράτους 😕 εφοσον πλεον υπαρχει η εναλλακτικη του 1.8 το θεωρω καλυτερη περιπτωση απο το να μπλεξεις με διλιτρο 6 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Τέλος, από που το πήρες αν επιτρέπεται κ αν έπαιξε τίποτα σε έκπτωση - δώρο έξτρα γιατί έχω ακούσει ότι θέλουν λίγο κυνήγι. Δε νομιζω η τουοτα να κανει εκπτωσεις κλπ, ειναι ψιλοσπαγγοι και λογικο αφου πουλανε μονα τους δε χρειαζεται κυνηγι 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, paylidis είπε Για 1,5 Βενζινη μιλαμε το θεμα ειναι οτι δε ξερουν καν ποτε θα ερθει... οταν ερθει βεβαια θα εχει ετοιμοπαραδοτα σχεδον απο την πρωτη στιγμή και θεωρητικα παντα θα εχει για καποια κομματια τη τιμη του παλιου πανω κατω για να βγει στην αγορα κ να φανει! εφοσον πλεον υπαρχει η εναλλακτικη του 1.8 το θεωρω καλυτερη περιπτωση απο το να μπλεξεις με διλιτρο Δε νομιζω η τουοτα να κανει εκπτωσεις κλπ, ειναι ψιλοσπαγγοι και λογικο αφου πουλανε μονα τους δε χρειαζεται κυνηγι Ε βενζίνη είναι απαγορευτικό καύσιμο για μένα με πολλά χιλιόμετρα αλλα και με το φιάσκο που γίνεται καθημερινά στις τσεπεσ Μας με τα καύσιμα .. επαρχία είμαστε μόνιμα κολλημένοι στο 1.85-87 - 1.90 στην βενζίνη. κι εγώ θεωρώ πως από την στιγμή που ήρθε το 1.8 κανεις μια υποχώρηση στα 🐎 και πας εκεί γιατί 9%+ επιτόκιο για 2-3-4 χρόνια δόσεις + 440€ έξτρα το χρόνο συν ασφάλεια κ λάστιχα , θα κάτσει χρόνος που θα θες 2Κ σε έναν μήνα μόνο για το ΙΧ. Ειχα ακούσει για 1-2 αλλα δεν συγκράτησα που δεν έκοβαν τιμη αλλα σου έδιναν 1000€ έξτρα ξέρω ‘γώ κάπως έτσι.. πρέπει να ρωτήσω ένα φίλο που είχε πάρει γνωστός του μια Corolla cross γιατι κι εγώ όταν πήγα σε 1-2 τότε δεν μου έδιναν τίποτα , άντε έναν συναγερμό με το ζόρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, MontzOlee είπε Ε βενζίνη είναι απαγορευτικό καύσιμο για μένα με πολλά χιλιόμετρα αλλα και με το φιάσκο που γίνεται καθημερινά στις τσεπεσ Μας με τα καύσιμα .. επαρχία είμαστε μόνιμα κολλημένοι στο 1.85-87 - 1.90 στην βενζίνη. ναι εχεις δικιο... κ μιλαμε για μεγαλο σκαφος οποτε θα εχει καποια Χ καταναλωση (μεση ~8λ) Μόλις τώρα, MontzOlee είπε κι εγώ θεωρώ πως από την στιγμή που ήρθε το 1.8 κανεις μια υποχώρηση στα 🐎 και πας εκεί γιατί 9%+ επιτόκιο για 2-3-4 χρόνια δόσεις + 440€ έξτρα το χρόνο συν ασφάλεια κ λάστιχα , θα κάτσει χρόνος που θα θες 2Κ σε έναν μήνα μόνο για το ΙΧ. Ειχα ακούσει για 1-2 αλλα δεν συγκράτησα που δεν έκοβαν τιμη αλλα σου έδιναν 1000€ έξτρα ξέρω ‘γώ κάπως έτσι.. πρέπει να ρωτήσω ένα φίλο που είχε πάρει γνωστός του μια Corolla cross γιατι κι εγώ όταν πήγα σε 1-2 τότε δεν μου έδιναν τίποτα , άντε έναν συναγερμό με το ζόρι δες μηπως παρεις δανειο για την αγορά απο αττικα, ενα φεγγαρι ειχε τρελα χαμηλο επιτοκιο για αγορα οικολογικων οχημάτων... το 9% ειναι απαγορευτικο, οτιδηποτε πανω απο 6% για εμενα σε αμαξι θα επρεπε να τους βαρανε μουτζες... συναγερμο αφτερμαρκετ αστο καλυτερα μη σου βαλουν, δε θες να ξερεις τι βαζουν κ πως το βαζουν, διαπραγματευσου τον κ τελικα κοψε το κοστος του πες δε τον θελω κοψε μου 200 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 51 λεπτά πριν, paylidis είπε ναι εχεις δικιο... κ μιλαμε για μεγαλο σκαφος οποτε θα εχει καποια Χ καταναλωση (μεση ~8λ) δες μηπως παρεις δανειο για την αγορά απο αττικα, ενα φεγγαρι ειχε τρελα χαμηλο επιτοκιο για αγορα οικολογικων οχημάτων... το 9% ειναι απαγορευτικο, οτιδηποτε πανω απο 6% για εμενα σε αμαξι θα επρεπε να τους βαρανε μουτζες... συναγερμο αφτερμαρκετ αστο καλυτερα μη σου βαλουν, δε θες να ξερεις τι βαζουν κ πως το βαζουν, διαπραγματευσου τον κ τελικα κοψε το κοστος του πες δε τον θελω κοψε μου 200 ευρω 8l/100? Απαγορευτικό μέχρι και σε λίγα χιλιόμετρα αδερφέ. δεν έχω αττικα αλλα να κάνω μια ερώτηση. μου έδινε η Πειραιώς με 2-2.5% αλλα με δέσμευση του κεφαλαίου μου στο 110% πραγμα το οποίο δεν ξέρω αν έχει κάποια λογική στην τελική .. Παντως όντως το 9% για 2-3-4 χρόνια που κάνει αποπληρωμή ο περισσότερος κόσμος αν το σκεφτείς καλά πραγματικα δεν αξίζει μέχρι και το 50% να έχεις δώσει μπροστά αν σου υπολείπονται 18Κ για 4 χρόνια με 10% είναι ασύμφορο. Στο συναγερμό μου είχαν πει γνήσιο της ΤΟΥΟΤΑ αλλα ο κατάλογος δεν είδα να τον αναφέρει πουθενά. Τοτε δεν είχα μιλήσει μόνο με μια αντιπροσωπεία κ οποίος το έδινε έλεγε ΓΝΗΣΙΟ πάντως .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, MontzOlee είπε 8l/100? Απαγορευτικό μέχρι και σε λίγα χιλιόμετρα αδερφέ. τοσο ειναι... εγω που εχω και βαρυ ποδι ακομα πιο πανω... ειδικα με το αυτοματο κιβωτιο. 2 λεπτά πριν, MontzOlee είπε δεν έχω αττικα αλλα να κάνω μια ερώτηση. δε χρειαζεται 2 λεπτά πριν, MontzOlee είπε μου έδινε η Πειραιώς με 2-2.5% αλλα με δέσμευση του κεφαλαίου μου στο 110% πραγμα το οποίο δεν ξέρω αν έχει κάποια λογική στην τελική .. Παντως όντως το 9% για 2-3-4 χρόνια που κάνει αποπληρωμή ο περισσότερος κόσμος αν το σκεφτείς καλά πραγματικα δεν αξίζει μέχρι και το 50% να έχεις δώσει μπροστά αν σου υπολείπονται 18Κ για 4 χρόνια με 10% είναι ασύμφορο. μηπως ζητησαν και τη γυναικα για ενεχυρο, πανε καλα; 2 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Στο συναγερμό μου είχαν πει γνήσιο της ΤΟΥΟΤΑ αλλα ο κατάλογος δεν είδα να τον αναφέρει πουθενά. Τοτε δεν είχα μιλήσει μόνο με μια αντιπροσωπεία κ οποίος το έδινε έλεγε ΓΝΗΣΙΟ πάντως .. δε νομιζω οτι παιζει αυτο το σεναριο, αν επαιζε θα επρεπε να ερχοταν απο το εργοστασιο με το συναγερμο αλλιως βαζουν το χερι τους (το προβλημα ειναι το χερι τους κ οχι ο οποιος συναγερμος μπει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, paylidis είπε τοσο ειναι... εγω που εχω και βαρυ ποδι ακομα πιο πανω... ειδικα με το αυτοματο κιβωτιο. δε χρειαζεται μηπως ζητησαν και τη γυναικα για ενεχυρο, πανε καλα; δε νομιζω οτι παιζει αυτο το σεναριο, αν επαιζε θα επρεπε να ερχοταν απο το εργοστασιο με το συναγερμο αλλιως βαζουν το χερι τους (το προβλημα ειναι το χερι τους κ οχι ο οποιος συναγερμος μπει) Έχω είναι το εντελώς αντίθετο μάλλον, μέχρι και Peugeot 206 που έχει μείνει στην οικογένεια από το μακρινό 2005 στο 5.4 (βενζίνη)το έχω, πριν ένα cords diesel 2009 στα 4.9 όποτε μάλλον αν πάρω υβριδικο θα κοιτάξω να το τερματίσω , θέλω κάτω από 4 λίτρα 😂😭 Γιατι δεν χρειάζεται να κάνω ερώτηση Γιώργο; Ναι για την Πειραιώς δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό ακριβώς , έχω ένα Χ κεφάλαιο για αμάξι ,μου το δεσμεύουν στο 110% και τους δίνω και 2% ; Παράξενο ποιος το κάνει θα ήθελα να μου το εξηγήσει.. οχι οκ μου είπαν ότι το βάζουν αυτοί μετά αλλα ότι είναι γνήσιος και όχι aftermarket αλλα όλα τα χέρια είναι "κακά" ; Τόσο δύσκολο είναι να βάλεις συναγερμό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Έχω είναι το εντελώς αντίθετο μάλλον, μέχρι και Peugeot 206 που έχει μείνει στην οικογένεια από το μακρινό 2005 στο 5.4 (βενζίνη)το έχω, πριν ένα cords diesel 2009 στα 4.9 όποτε μάλλον αν πάρω υβριδικο θα κοιτάξω να το τερματίσω , θέλω κάτω από 4 λίτρα 😂😭 ε αν εισαι τοσο οικονομος τι το θες το υβριδικο κ το πετρελαιο; να πω εγω που παω μονιμως ταπα θελω οικονομια παει στο καλο κατι θα γλυτωσω 🤣 7 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Γιατι δεν χρειάζεται να κάνω ερώτηση Γιώργο; εννοω δε χρειαζεται να εισαι πελατης, εννοειται ρωτας 7 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Ναι για την Πειραιώς δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό ακριβώς , έχω ένα Χ κεφάλαιο για αμάξι ,μου το δεσμεύουν στο 110% και τους δίνω και 2% ; Παράξενο ποιος το κάνει θα ήθελα να μου το εξηγήσει.. οχι οκ μου είπαν ότι το βάζουν αυτοί μετά αλλα ότι είναι γνήσιος και όχι aftermarket αλλα όλα τα χέρια είναι "κακά" ; Τόσο δύσκολο είναι να βάλεις συναγερμό ; δεν ειναι δυσκολο να βαλεις ενα συναγερμο, αλλα ειναι δυσκολο να τον βαλεις σωστα χωρις να κανιβαλισεις καινουργιο αμαξι... επισης ξαναλεω αφηνω 1% πιθανοτητα γνησιου, 99% ειναι καποιος του εμποριου κ μαλιστα του κιλου... εαν ειναι τοσο γαλαντομοι κ βαζουν ακριβο ζητα τους να σου βαλουν τον pandora να δεις για ποτε θα δώσουν πανηγυρικο ακυρο (γιατι αραγε; ) χιλιες φορες κοψε τους κατι παραπανω κ αν θες συναγερμο πηγαινε βαλτον εξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 25 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Στο συναγερμό μου είχαν πει γνήσιο της ΤΟΥΟΤΑ αλλα ο κατάλογος δεν είδα να τον αναφέρει πουθενά. Τοτε δεν είχα μιλήσει μόνο με μια αντιπροσωπεία κ οποίος το έδινε έλεγε ΓΝΗΣΙΟ πάντως .. γνήσιος Cobra ειναι εργοστασιακός είναι μόνο σε κάποια RAV αν δεν κανω λάθος πλέον. πάντως γενικά για σοβαρό συναγερμό κοιτάς μόνο Pandora ή Author. Κοστίζουν κάτι παραπάνω αλλά τουλάχιστον εξασφαλίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό το αυτοκίνητο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkrc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 3 hours ago, MontzOlee said: Ε βενζίνη είναι απαγορευτικό καύσιμο για μένα με πολλά χιλιόμετρα αλλα και με το φιάσκο που γίνεται καθημερινά στις τσεπεσ Μας με τα καύσιμα .. επαρχία είμαστε μόνιμα κολλημένοι στο 1.85-87 - 1.90 στην βενζίνη. Να κανω μια αντισυμβατική προταση...Duster Diesel, το τρέχων γιατί το νέο δεν βγαίνει πετρέλαιο...με το καλό μοτέρ της Ρενό τον 1,5lt 115 αλογα? Ναι ειναι πολύ κακό μέσα θα συμφωνήσω πριν καν το πείτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις