paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 15 λεπτά πριν, tsofras είπε meh προτιμώ το χτικιό απο ότι φαίνεται αλλά να γουστάρω να το βλέπω και να το καβαλάω τα εχω απομυθοποιήσει πλεον όλα... δε με νοιαζει τιποτα πλεον αρκει να ειναι ασφαλες κ να μην εχω το αγχος για τα παλιοσιδερα αν παθουν τιποτα... 6
tsofras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 35 λεπτά πριν, paylidis είπε τα εχω απομυθοποιήσει πλεον όλα... δε με νοιαζει τιποτα πλεον αρκει να ειναι ασφαλες κ να μην εχω το αγχος για τα παλιοσιδερα αν παθουν τιποτα... Σε ζηλεύω , προσπαθώ αλλά δεν μπορώ 1
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, tsofras είπε Σε ζηλεύω , προσπαθώ αλλά δεν μπορώ δε σου κρυβω μαλιστα οτι σκεφτομαι σοβαρα να δωσω κ το μεγαλο κ να κανω μια εναρξη για να περναω καποια εσοδα που εχω κ να παω να παρω ενα λιζινγκ στην νεοσυστατη, να μη με νοιαζει απολυτως τιποτα μετα... αηδια κατανταει ολο αυτο σε τρωει στο τελος... εδω εκατσα κ εσκασα με το λιζινγκ κ μετα το φιλοσοφησα λεω ας γινει βιδες δε με νοιαζει δεν ειναι δικο μου προβλημα... βαρεθηκα να με νοιαζει, θελω να ασχολουμαι οσο το δυνατον λιγοτερο με το καθετι 4
tsofras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, paylidis είπε δε σου κρυβω μαλιστα οτι σκεφτομαι σοβαρα να δωσω κ το μεγαλο κ να κανω μια εναρξη για να περναω καποια εσοδα που εχω κ να παω να παρω ενα λιζινγκ στην νεοσυστατη, να μη με νοιαζει απολυτως τιποτα μετα... αηδια κατανταει ολο αυτο σε τρωει στο τελος... εδω εκατσα κ εσκασα με το λιζινγκ κ μετα το φιλοσοφησα λεω ας γινει βιδες δε με νοιαζει δεν ειναι δικο μου προβλημα... βαρεθηκα να με νοιαζει, θελω να ασχολουμαι οσο το δυνατον λιγοτερο με το καθετι Αν κάνεις εταιρεία θέλω και να με βάλεις υπάλληλο να έχω και εγώ leasing Χαμός θα γίνει σου λέω 🤣 2 1
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Αν κάνεις εταιρεία θέλω και να με βάλεις υπάλληλο να έχω και εγώ leasing Χαμός θα γίνει σου λέω 🤣 ΟΚ αλλα με Καθολικη απαγορευση ομως σε σεατ και τα παραγωγα της 😅
tsofras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, paylidis είπε ΟΚ αλλα με Καθολικη απαγορευση ομως σε σεατ και τα παραγωγα της 😅 Με leasing θα πάρω BMW ρε φίλε όχι Seat 1
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Με leasing θα πάρω BMW ρε φίλε όχι Seat τωρα μιλας κυριλατα, θα τυλιξουμε δυο Χ1 για αρχη τοτε 🤣
zanskou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά τα θαλασσοleasing έχουν κοπεί πια αν δεν παρουσιάσεις επαρκή οικονομικά στοιχεία και ισολογισμούς τουλάχιστον 2 ετών οι αιτήσεις ούτε καν αξιολογούνται απ'οσο ξέρω
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, zanskou είπε δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά τα θαλασσοleasing έχουν κοπεί πια αν δεν παρουσιάσεις επαρκή οικονομικά στοιχεία και ισολογισμούς τουλάχιστον 2 ετών οι αιτήσεις ούτε καν αξιολογούνται απ'οσο ξέρω Το έχω τσεκάρει εάν δώσεις προκαταβολή δίνουν κανονικά κ σε νεοσύστατες. Βέβαια μέχρι να φτάσουμε εκεί μπορεί να μη συμφέρει καν πια 😂😂😂
MontzOlee Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα και σε αυτό το thread .. (τα θέλατε και θα τα πάθετε) 😂😭 Αφού ναυάγησε στο διπλανό θέμα η αγορά του μεταχειρισμένου Q3, ξεκινάμε την αναζήτηση για καινούργιο ΙΧ και συγκεκριμένα κατηγορίας SUV καθώς ήρθε το 1ο μέλος στην οικογένεια κ μακάρι να έρθει και άλλο 👶🏻 Θέλω ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος : Γνώμες - Ιδέες - προτάσεις & προσφορές. Ονειρικό Budget έως 25Κ αλλα ξέρω, η αγορά έχει πιάσει ταβάνι και βλέπω θα πάμε στα 30-32.000Κ όπου σίγουρα είναι το ταβάνι μου. Τώρα από άποψη κινητήρων - καυσίμου να επισημάνω ότι στο παρελθόν έκανα αρκετά χιλιόμετρα τον χρόνο 30Κ+ ωστόσο πλέον λόγω μετάθεσης έχω πέσει αρκετά στα 15-20.000 max χωρίς βέβαια να ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον όποτε επειδή το όχημα θα γίνει το κύριο της οικογένειας θέλω καλη κατανάλωση. Για να είμαι ακριβής 3 πράγματα θέλω να έχει το νέο μου ΙΧ : ωραίο εσωτερικό - ωραίο εξωτερικό και καλη κατανάλωση , χαχαχα! Δωστε καμία ιδέα παίδες γιατί το βιάζομαι καθώς έχω μείνει μόνο με ένα μικρό κ το SUV το εξετάζω 2 χρόνια τώρα και θα μου βάλουν ζουρλομανδύα αν το συνεχίσω … 3
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Αυτοματο de facto ή συζητάς κ για manual?
djuan1988 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Αν σου φτάνουν οι χώροι προτείνω CHR, βέβαια δεν ξέρω πόσο χαμηλή κατανάλωση θα έχει εκτός πόλης. 2
MontzOlee Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 28 λεπτά πριν, paylidis είπε Αυτοματο de facto ή συζητάς κ για manual? Ήθελα θεωρητικά για ευκολία στην οδήγηση ΟΤΑΝ το πάρει η γυναίκα μετά από 5 χρόνια δηλαδή που θα μου περάσει η κ@!λα αλλα ας δούμε και χειροκίνητα.. 11 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Αν σου φτάνουν οι χώροι προτείνω CHR, βέβαια δεν ξέρω πόσο χαμηλή κατανάλωση θα έχει εκτός πόλης. Το είδα (στο site) σταθερή αξία νομίζω λόγω ΤΟΥΟΤΑ αλλα από χώρους πίσω κ πορτ παγκάκια δεν ξέρω πως πάει…
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Ήθελα θεωρητικά για ευκολία στην οδήγηση ΟΤΑΝ το πάρει η γυναίκα μετά από 5 χρόνια δηλαδή που θα μου περάσει η κ@!λα αλλα ας δούμε και χειροκίνητα.. Το είδα (στο site) σταθερή αξία νομίζω λόγω ΤΟΥΟΤΑ αλλα από χώρους πίσω κ πορτ παγκάκια δεν ξέρω πως πάει… Και εγώ θα έλεγα στο υβριδικό chr να ρίξεις μια μάτια - από χώρους κ ότι ψάχνεις το έχει σίγουρα η κορολα κρος αλλά ξεφεύγει προς τα 33 Έπειτα τα aircross της Σιτροέν αλλά δε ξέρω τι λένε από κατανάλωση… Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2024 από paylidis 1
MontzOlee Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Και εγώ θα έλεγα στο υβριδικό chr να ρίξεις μια μάτια - από χώρους κ ότι ψάχνεις το έχει σίγουρα η κορολα κρος αλλά ξεφεύγει προς τα 33 Έπειτα τα aircross της Σιτροέν αλλά δε ξέρω τι λένε από κατανάλωση… Την Corolla Cross την έχω δει από κοντά. ημουν ένα βήμα στο να την παραγγείλω κιόλας πριν κανα 6μηνο αλλα κόλλησα στο 33Κ + τόκους / δόσεις τότε καθώς πίστευα ότι θα έβρισκα ένα καλό μεταχειρισμένο με 25Κ κ θα γλυτωσω καμία δεκαριά χιλιάρικα … Το chR όμως πρέπει να το δω αν μας χωράει σε βάθος χρόνου.. πχ αν έχει 400 λίτρα πορτ παγκαζ πρέπει να βάλω ήδη μπαγκαζιέρα κ δεν θέλω να ξεκινήσω έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις