zanskou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Παιδιά σχετικά με τις προκαταβολες πυ λέγατε πριν να ξέρετε ότι από περιοχή σε περιοχή διαφέρουν πολύ τα πράγματα. Άλλη φορά προκαταβολή ζητάνε στην Αθήνα και πιθανώς εντελώς άλλες στην επαρχία. Επίσης άλλη μπορεί να ζητάει η αντιπροσωπεια της εισαγωγικής και άλλη κάποιος έμπορος. Και αντίστοιχα παίζουν και άλλες πολιτικές επιστροφής αν και νομίζω ότι τα περί μη επιστροφής τα λένε περισσότερο για να ασχολούνται μόνο με όσους είναι σχετικά σίγουροι. Το βέβαιο είναι ότι στο συμφωνητικό θεωρητικά τουλάχιστον όλα αυτά περιγραφονται με σαφηνεια οπότε ζητήστε το. Μην δεχθείτε κανένα μπακαλοχαρτο ως αποδεικτικό παραγγελίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Stathis85 είπε facelift tesla model 3 εννοείς το μοντέλο του 2024 με το ambient lighting? Για πες εντυπώσεις γιατι με ενδιαφέρει άμεσα. Ναι το highland. Δεν έχω άποψη για άλλο ηλεκτρικό παρά μόνο για το εξηλεκτρισμένο Q3 plug in hybrid. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση δηλαδη με ότι άλλο κινείται ηλεκτρικά. Ούτε το οδήγησα. Απλά ένιωσα πολύ μεγάλη πολυτέλεια απο την απουσία κραδασμών και θορύβω, φοβερή ηχομόνωση γιατί έχουν διπλά τζάμια στις πόρτες και πολύ καλό πάτημα στις λακούβες παρά τους μεγάλους τροχούς. Όσο για την επιτάχυνση εντάξει, δεν έχω ξανανιώσει κάτι τέτοιο! Και ήταν η standard έκδοση. Αν είχα το "ψιλικό οξύ" και θέση πάρκινκ να φορτίζω (και το lidl καλή περίπτωση είναι πάντως ;)) δεν θα το σκεφτόμουν πολύ. Απλά αν τρακάρεις δεν ξέρω τι γίνεται και επίσης έχουν μεγάλο ασφάλιστρο, αλλά ποιο αυτοκίνητο > 40 χιλ δεν έχει. Αν σε ενδιαφέρει κλείσε test drive, νομίζω δίνουν για 1 ώρα χωρίς συνοδεία. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από smyrali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis85 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, smyrali είπε Ναι το highland. Δεν έχω άποψη για άλλο ηλεκτρικό παρά μόνο για το εξηλεκτρισμένο Q3 plug in hybrid. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση δηλαδη με ότι άλλο κινείται ηλεκτρικά. Ούτε το οδήγησα. Απλά ένιωσα πολύ μεγάλη πολυτέλεια απο την απουσία κραδασμών και θορύβω, φοβερή ηχομόνωση γιατί έχουν διπλά τζάμια στις πόρτες και πολύ καλό πάτημα στις λακούβες παρά τους μεγάλους τροχούς. Όσο για την επιτάχυνση εντάξει, δεν έχω ξανανιώσει κάτι τέτοιο! Και ήταν η standard έκδοση. Αν είχα το "ψιλικό οξύ" και θέση πάρκινκ να φορτίζω (και το lidl καλή περίπτωση είναι πάντως ;)) δεν θα το σκεφτόμουν πολύ. Απλά αν τρακάρεις δεν ξέρω τι γίνεται και επίσης έχουν μεγάλο ασφάλιστρο, αλλά ποιο αυτοκίνητο > 40 χιλ δεν έχει. Αν σε ενδιαφέρει κλείσε test drive, νομίζω δίνουν για 1 ώρα χωρίς συνοδεία. Εχω παρκινγκ και εκπτωση σε φόρτιση οπότε το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Εχω διαβάσει τα καλύτερα. Το μονο που με κρατάει πίσω ειναι οτι δεν μένω στην Αθήνα και δεν μπορώ να το πάρω για test drive και δεν ξέρω και τι γίνεται με το σερβις. (αντιπροσωπεία εχει μονο στην Αθήνα απο οτι ξέρω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Stathis85 είπε Εχω παρκινγκ και εκπτωση σε φόρτιση οπότε το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Εχω διαβάσει τα καλύτερα. Το μονο που με κρατάει πίσω ειναι οτι δεν μένω στην Αθήνα και δεν μπορώ να το πάρω για test drive και δεν ξέρω και τι γίνεται με το σερβις. (αντιπροσωπεία εχει μονο στην Αθήνα απο οτι ξέρω) 1000 ευρώ παραπάνω βγαίνει και το Υ αλλά δεν είναι το facelift μοντέλο. Είναι ένα θέμα η επαρχία. Αλλα γενικά τι σερβις να χρειάζεσαι; Απλά όποτε πρέπει να κάνεις το προγραμματισμένο σέρβις θα πηγαίνεις Αθήνα, ίσως έχει και Θεσσαλονίκη. Μπορείς να βρεις απαντήσεις στις απορίες σου στο Tesla Fans Greece στο fb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, HERTHAN είπε πρωτες τρεις εκδοσεις του Corolla Cross δεν εχει καθολου αισθητηρες παρκαρισματος. Γενικα εχω αντιληφθει απο το ψαξιμο που κανω και εγω οτι λογω της πισω καμερας λιγοι αφηνουν αισθητηρες ή τους δινουν σε φουλ φουλ εκδοσεις. Στο δικο μου εχω αισθητηρες απο την πρωτη μερα και δεν εχω οδηγησει χωρις αυτους ποτε. Οταν πηρα το corolla με την πισω καμερα μου φανηκε ακομα πιο αστειο το παρκαρισμα. Σαν να το εκανα χρονια με καμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γενικα εχω αντιληφθει απο το ψαξιμο που κανω και εγω οτι λογω της πισω καμερας λιγοι αφηνουν αισθητηρες ή τους δινουν σε φουλ φουλ εκδοσεις. Στο δικο μου εχω αισθητηρες απο την πρωτη μερα και δεν εχω οδηγησει χωρις αυτους ποτε. Οταν πηρα το corolla με την πισω καμερα μου φανηκε ακομα πιο αστειο το παρκαρισμα. Σαν να το εκανα χρονια με καμερα. Εγώ προσωπικά δεν θέλω αισθητήρες ούτε κάμερες ούτε τίποτα.Σιγουρα βοηθάνε και πρέπει να υπάρχουν όμως ειδικά για νέους οδηγούς. Για τον brother σαν νέος οδηγός τους θεωρώ απαραίτητους όπως κι εκείνος.Καθώς και κάμερα οπισθπορείας κι άλλα λοιπά που βοηθάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Για τον brother σαν νέος οδηγός τους θεωρώ απαραίτητους όπως κι εκείνος.Καθώς και κάμερα οπισθπορείας κι άλλα λοιπά που βοηθάνε. Ανεφερα την παραπανω εμπειρια μου για να εξηγησω ακριβως αυτο, δεν χρειαζεσαι αισθητηρες αν το αμαξι εχει καμερα. Ασε που οι αισθητηρες μπαινουν και μετα την αγορα ευκολα και οικονομικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 29 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ανεφερα την παραπανω εμπειρια μου για να εξηγησω ακριβως αυτο, δεν χρειαζεσαι αισθητηρες αν το αμαξι εχει καμερα. Ασε που οι αισθητηρες μπαινουν και μετα την αγορα ευκολα και οικονομικα. απλά να τσεκάρεις αν τους βάλανε σωστά γιατί περίμενα συνεχόμενο μπιπ όταν πλησιάζεις , αλλά απλά αυξάνει η συχνότητα που ακούγεται και καπάκια ακούγεται ένα μπουπ 😁 τουλάχιστον επαληθεύτηκα για την άρνηση να μου βάλουν δωρεάν συναγερμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 40 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ανεφερα την παραπανω εμπειρια μου για να εξηγησω ακριβως αυτο, δεν χρειαζεσαι αισθητηρες αν το αμαξι εχει καμερα. Ασε που οι αισθητηρες μπαινουν και μετα την αγορα ευκολα και οικονομικα. Ναι συμφωνώ αλλά θέλει και αισθητήρες μπρος πίσω αλλά και κάμερα. Όπως τον αρέσει τον καθέναν κι οπως νιώθει καλύτερα. Εγώ για παράδειγμα δεν θέλω τίποτα εντελώς απ'όλα αυτά τα μπλιμπλικια.Δεν το λέω γιατί είμαι οδηγάρα απλά δεν μπορω ν'ασχολουμαι με χίλια δύο ηλεκτρονικά διαόλια π.χ. οθόνες αισθητήρες, κάμερες κι ολα οσα έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα.Ισως εχω συνηθίσει αλλιώς ίσως επειδή δεν είχα ποτέ νιώθω να μην τα χρειάζομαι η να τα έχω ανάγκη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 48 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι συμφωνώ αλλά θέλει και αισθητήρες μπρος πίσω αλλά και κάμερα. Όπως τον αρέσει τον καθέναν κι οπως νιώθει καλύτερα. Εγώ για παράδειγμα δεν θέλω τίποτα εντελώς απ'όλα αυτά τα μπλιμπλικια.Δεν το λέω γιατί είμαι οδηγάρα απλά δεν μπορω ν'ασχολουμαι με χίλια δύο ηλεκτρονικά διαόλια π.χ. οθόνες αισθητήρες, κάμερες κι ολα οσα έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα.Ισως εχω συνηθίσει αλλιώς ίσως επειδή δεν είχα ποτέ νιώθω να μην τα χρειάζομαι η να τα έχω ανάγκη. Ανάλογα και το αμάξι βέβαια, στα SUV είναι συνήθως χειρότερη η ορατότητα σε αυτά τα σημεία οπότε καλό είναι να υπάρχουν. Η κάμερα επίσης όπως έχουμε ξαναπεί σώζει καταστάσεις όταν βγαίνεις από σημεία με δύσκολη ορατότητα στον δρόμο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, HERTHAN said: Ναι συμφωνώ αλλά θέλει και αισθητήρες μπρος πίσω αλλά και κάμερα. Όπως τον αρέσει τον καθέναν κι οπως νιώθει καλύτερα. Εγώ για παράδειγμα δεν θέλω τίποτα εντελώς απ'όλα αυτά τα μπλιμπλικια.Δεν το λέω γιατί είμαι οδηγάρα απλά δεν μπορω ν'ασχολουμαι με χίλια δύο ηλεκτρονικά διαόλια π.χ. οθόνες αισθητήρες, κάμερες κι ολα οσα έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα.Ισως εχω συνηθίσει αλλιώς ίσως επειδή δεν είχα ποτέ νιώθω να μην τα χρειάζομαι η να τα έχω ανάγκη. Μα δεν έχει κάτι να ασχοληθείς. Εκεί που βάζεις όπισθεν απλά σου βάζει την κάμερα, η κάνει και θόρυβο αν έχεις αισθητήρες. Δεν είναι από τα συστήματα που πρέπει να ασχοληθείς. Πάντως με κάμερα είναι άχριαστοι οι αισθητηρες Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από imr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, korakios είπε απλά να τσεκάρεις αν τους βάλανε σωστά γιατί περίμενα συνεχόμενο μπιπ όταν πλησιάζεις , αλλά απλά αυξάνει η συχνότητα που ακούγεται και καπάκια ακούγεται ένα μπουπ 😁 τουλάχιστον επαληθεύτηκα για την άρνηση να μου βάλουν δωρεάν συναγερμό οι δικοι μου ευτυχως κανουν συνεχομενο πριν το μπουπ! 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 47 λεπτά πριν, imr είπε Μα δεν έχει κάτι να ασχοληθείς. Εκεί που βάζεις όπισθεν απλά σου βάζει την κάμερα, η κάνει και θόρυβο αν έχεις αισθητήρες. Δεν είναι από τα συστήματα που πρέπει να ασχοληθείς. Πάντως με κάμερα είναι άχριαστοι οι αισθητηρες Eννοω ν'ασχοληθω με το να τα λειτουργω η να χαλασει κατι με τοσα ηλεκτρονικα συστηματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkeppas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, HERTHAN είπε Eννοω ν'ασχοληθω με το να τα λειτουργω η να χαλασει κατι με τοσα ηλεκτρονικα συστηματα. Βέβαια κι εγώ κάποτε ήμουν οπαδός της μη ύπαρξης ηλεκτρονικών και του μηχανοκίνητου κιβωτίου, αλλά σαν πήρα για κανά μήνα αυτοκίνητο της δουλειάς που τα είχε, δεν ξαναγύριζα πίσω. Στον επόμενο χρόνο πούλησα το παλιό αυτοκίνητο και πήρα ένα που τα έχει όλα αυτόματα. Φώτα αισθητήρες υαλοκαθαριστήρες ταχύτητες. Χώρια που τώρα χωρίς αυτά δεν μπορώ, έχω ξεσυνηθίσει. Τις προάλλες πήρα της γυναίκαςτο Yaris και στο παρκαρισμα πήγα με φόρα και να στουκάρω γιατί δεν άκουγα μπιπ μπιπ και έλεγα υποσυνείδητά "δώσε, έχεις μπόλικο"... 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Johnkeppas είπε Βέβαια κι εγώ κάποτε ήμουν οπαδός της μη ύπαρξης ηλεκτρονικών και του μηχανοκίνητου κιβωτίου, αλλά σαν πήρα για κανά μήνα αυτοκίνητο της δουλειάς που τα είχε, δεν ξαναγύριζα πίσω. Στον επόμενο χρόνο πούλησα το παλιό αυτοκίνητο και πήρα ένα που τα έχει όλα αυτόματα. Φώτα αισθητήρες υαλοκαθαριστήρες ταχύτητες. Χώρια που τώρα χωρίς αυτά δεν μπορώ, έχω ξεσυνηθίσει. Τις προάλλες πήρα της γυναίκαςτο Yaris και στο παρκαρισμα πήγα με φόρα και να στουκάρω γιατί δεν άκουγα μπιπ μπιπ και έλεγα υποσυνείδητά "δώσε, έχεις μπόλικο"... 🤣 Ναι σε καταλαβαίνω και δεν διαφωνώ καθόλου. Σίγουρα όλα αυτά βοηθάνε τον οδηγό και δεν είμαι σε τίποτα κατά.Απλα δεν θα τα είχα εγώ προσωπικά σαν κύριο κριτήριο για να αγοράσω αυτοκίνητο. Πριν λίγο καιρό οδήγησα για πρώτη μου φορά αυτόματο αυτοκίνητο και μου φάνηκε περίεργο.Μετα από δύο τρείς βόλτες που έκανα ξανά μου φάνηκε εξαιρετικά πιο εύκολο και απλό και εξίσου με όλα τα υπόλοιπα βοηθάει τον οδηγό.Ξεκουραστη οδήγηση εντελώς.Ελα όμως που ποτέ δεν θα το πλήρωνα το αυτόματο εγώ προσωπικά όσο καλο κι αν είναι.Δεν δίνω για κανένα αυτόματο 3-4-5 χιλιάδες παραπάνωΤο χιλιάρικο μπορεί να το δώσω αλλά μέχρι εκεί. Αν θα με ρωτούσες πολύ απλά τι θα προτιμούσα στην ίδια τιμή.... εννοείται αυτόματο για την ξεκούραση και μόνο.🙂 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από HERTHAN 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις