HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, dstilio είπε Να τσεκάρεις τους όρους που θα υπογράψεις γραπτώς. Εννοείται αλλά δεν υπάρχει περιπτωση να δώσω 1000αρικο προκαταβολή για 8-10 μήνες με την πιθανότητα να το χάσω.Σε καμία περίπτωση. Αν ηταν 100-150 ευρώ όπως είπε ο tsofras δεν με νοιάζει να τα έχανα και θα το είχαμε κλείσει κι αν μεχρι τότε δεν βρίσκαμε κάτι καλύτερο θα το παίρναμε. Θα ξαναμιλήσω αύριο να το επιβεβαιώσω πάλι για την προκαταβολή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, dstilio είπε Σε πολλά χάνεις προκαταβολή. Αυτό είναι το μήνυμα. Σε αγοροπωλησία π.χ. σπιτιού που γινεται και συμφωνητικό από δικηγόρο υπάρχει ξεκάθαρος όρος. οποτε καλό είναι να τσεκάρει τους όρους που θα υπογράψει. Να τσεκάρεις τους όρους που θα υπογράψεις γραπτώς. Άλλο το σπίτι ρε μαν όμως, μπορεί εγώ να το πουλήσω να πάω να κλείσω άλλο να πάρω δάνειο και μετά να κάνει πίσω ο αγοραστής. Εδώ μιλάμε παραγγελία για κατασκευή ένα χρόνο μετά που αν δεν έχει και κάτι συγκεκριμένο δεν θα μείνει καν στην εισαγωγική. Στην χειρότερη μπορούν να πουν δεκτή ακύρωση πριν την κατασκευή. Τέλος πάντων εγώ από τέτοια αντιπροσωπεία δεν θα αγόραζα αμάξι. Πάρε ρε μαν κανά τηλέφωνο Αθήνα να δεις τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Πάρε ρε μαν κανά τηλέφωνο Αθήνα να δεις τι παίζει Έχω μιλήσει με 2-3 αλλά όταν μου λένε για 8-10 μήνες δεν κανω άλλη κουβέντα για προκαταβολές κλπ. Θα μιλήσω πάλι αύριο αλλά σε κάθε πόλη είναι διαφορετικά τα πράγματα απο ότι έχω καταλάβει. Τώρα που βρήκα τον brother μου είπε και στην Kia που είχαμε πάει για το stonic του είπαν την χάνεις την προκαταβολή σε περίπτωση ακύρωσης.Δεν θυμόταν ποσό να μου πει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου παιδια η αγορα εχει αλλαξει πλεον.δεν εχει ετοιμοπαραδοτα και αν εχει ειναι απο ακυρωσεις.επισης τωρα ζητανε ολοι μεγαλες προκαταβολες οπως πολυ παλια αν προκειται για παραγγελια.9 μηνες κανουν παραδοση.αυτα βεβαια ολα εξαρτωνται απο το μοντελλο,μαρκα,αριθμο παραγγελιων και οσο για τα χρηματα και ποσο καλος πελατης εισαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Κι ομως ετοιμοπαραδοτα υπαρχουν πολλα στις σοβαρες εισαγωγικες (που εχουν κεφαλαιο)... προκαταβολη 100-150 σε οσα εχω αγορασει δε μου ζητησαν ποτε, παντα ήταν απο χιλιαρικο και πανω (και μαλιστα χιλιαρικο εκει που με ξερανε, διχιλιαρο αλλου) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, HERTHAN είπε Είχα μιλήσει με την Toyota όπως και με άλλους και μου είχαν πει ότι την χάνεις.Ηταν πριν κανένα δίμηνο τότε που ήθελα να βάλω παραγγελία ταυτόχρονα και από Toyota και απο Suzuki. Νοεμβριο παντως που μιλαγα και εγω με την Toyota (Φλαμιατος) μου ειπε την επιστρεφουν κανονικα την προκαταβολη (500€) ή την μεταφερουν σε αλλο αμαξι. Δεν τους νοιαζει και τελευταια στιγμη να ακυρωσεις καθως θα πουληθει σε ελαχιστες ωρες. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από Αλεξανδρος A.92 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, paylidis είπε Κι ομως ετοιμοπαραδοτα υπαρχουν πολλα στις σοβαρες εισαγωγικες (που εχουν κεφαλαιο)... προκαταβολη 100-150 σε οσα εχω αγορασει δε μου ζητησαν ποτε, παντα ήταν απο χιλιαρικο και πανω (και μαλιστα χιλιαρικο εκει που με ξερανε, διχιλιαρο αλλου) Εμ μου θες premium , εγώ έχτισα φιλίες τίποτα δεν έδωσα για το Leon και το Formentor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, tsofras είπε Εμ μου θες premium , εγώ έχτισα φιλίες τίποτα δεν έδωσα για το Leon και το Formentor ε ναι... εκει δεν ασχολουνται με τριψηφια αμα δε σου παρουν τετραψηφιο εισαι πλεμπα χαχαχα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε Εμ μου θες premium , εγώ έχτισα φιλίες τίποτα δεν έδωσα για το Leon και το Formentor μάλλον σε ήξεραν καλά φίλε γιατί στο δικό μου Λεόν ήθελαν το 10% μπροστά σε Βελμάρ και Μακρή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, smyrali είπε μάλλον σε ήξεραν καλά φίλε γιατί στο δικό μου Λεόν ήθελαν το 10% μπροστά σε Βελμάρ και Μακρή... E ναι για αυτό είπα αν πιάσεις φιλίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, tsofras είπε E ναι για αυτό είπα αν πιάσεις φιλίες εμένα πάντως θα κάνουν χρόνια να με δουν. Ειδικά μετά την βόλτα με facelift Τέσλα 3 φίλου, ο μόνος λόγος για αλλάξω αυτοκίνητο είναι να πάω σε κάτι τέτοιο. Η ηλεκτρική προώση είναι απίστευτη πολυτέλεια τελικά...γέρασα μάλλον και με ενοχλούν πλέον οι ήχοι των εξατμίσεων και του γκαζιού! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, smyrali είπε εμένα πάντως θα κάνουν χρόνια να με δουν. Ειδικά μετά την βόλτα με facelift Τέσλα 3 φίλου, ο μόνος λόγος για αλλάξω αυτοκίνητο είναι να πάω σε κάτι τέτοιο. Η ηλεκτρική προώση είναι απίστευτη πολυτέλεια τελικά...γέρασα μάλλον και με ενοχλούν πλέον οι ήχοι των εξατμίσεων και του γκαζιού! Η πολύ βαβούρα με ενοχλεί και εμένα , ηλεκτρικό θα ήταν ταμάμ για την δική μου χρήση αν είχα να φορτίζω εκτός εκδρομών που δεν θα ήθελα να έχω το άγχος της φόρτισης. Σε αυτή τη φάση τα plugin θεωρώ είναι καλή επιλογή που έχω τα θετικά και των 2 αλλά φοβάμαι την πολυπλοκότητα για την αξιοπιστία τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Moλις μιλησα με Toyota και μου ειπαν οτι την χανεις την προκαταβολη σε περιπτωση ακυρωσης. Επισης κοιτουσα λιγο τα χαρακτηριστικα απο τις εκδοσεις πριν λιγο και βλεπω οτι στις πρωτες τρεις εκδοσεις του Corolla Cross δεν εχει καθολου αισθητηρες παρκαρισματος.Δεν ξερω αν το αλλαξαν τωρα αυτο η αν ηταν παντα ετσι.Αν το ειχα δει απο την αρχη(εφοσον ηταν ετσι) δεν θα το κοιτουσα καθολου. Το νεο 3008 ποτε βγαινει ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Moλις μιλησα με Toyota και μου ειπαν οτι την χανεις την προκαταβολη σε περιπτωση ακυρωσης. Επισης κοιτουσα λιγο τα χαρακτηριστικα απο τις εκδοσεις πριν λιγο και βλεπω οτι στις πρωτες τρεις εκδοσεις του Corolla Cross δεν εχει καθολου αισθητηρες παρκαρισματος.Δεν ξερω αν το αλλαξαν τωρα αυτο η αν ηταν παντα ετσι.Αν το ειχα δει απο την αρχη(εφοσον ηταν ετσι) δεν θα το κοιτουσα καθολου. Το νεο 3008 ποτε βγαινει ξερει κανεις? ταλαιπωριέσαι καιρό τώρα....σε τι μπάτζετ έχεις καταλήξει και ποια αυτοκινητα σου αρέσουν; νομίζω οτι το νέο 3008 όποτε έρθει πιστευω θα κινείται κοντά στα 40.000 αν κρίνουμε από το 408. Οπότε καλύτερα να αγοράσεις τώρα γιατί δεν βλέπω να πέφτουν οι τιμές σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis85 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, smyrali είπε εμένα πάντως θα κάνουν χρόνια να με δουν. Ειδικά μετά την βόλτα με facelift Τέσλα 3 φίλου, ο μόνος λόγος για αλλάξω αυτοκίνητο είναι να πάω σε κάτι τέτοιο. Η ηλεκτρική προώση είναι απίστευτη πολυτέλεια τελικά...γέρασα μάλλον και με ενοχλούν πλέον οι ήχοι των εξατμίσεων και του γκαζιού! facelift tesla model 3 εννοείς το μοντέλο του 2024 με το ambient lighting? Για πες εντυπώσεις γιατι με ενδιαφέρει άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις