Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Έχω πάρει ήδη τηλέφωνα σε πολλά εδώ και αρκετό καιρό αλλά όλοι κοιτάνε στο σύστημα και μου λένε το ίδιο.8 μήνες το λιγότερο.

Ναι ξέρω ότι μπορεί ν'αργησουμε αλλά δεν θέλω να δώσουμε προκαταβολή και να αλλάξει κάτι σε τόσο μεγάλο διάστημα και να χαθεί η προκαταβολή.Για οποιοδήποτε λόγο.

Δεν την χάνεις την προκαταβολή , μόνο αν είναι ειδική παραγγελία με εξτρας μπορεί να σε ζορίσουν να στην κρατήσουν μέχρι να το πάρει κάποιος άλλος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα παλικάρια , 
Είμαι στην αναζήτησή αυτοκινήτου μεταχείρο .

Μέχρι 20.000 με 21.000.

Είμαι ανάμεσα σε TROC 1500cc και TCROSS 1000cc DSG.

Στην πολη θα κινείται κατα 90% και ταξίδια άλλο ένα 10%. 

Ποσό καλύτερο είναι το TROC ποιοτικά από το Tcross? Σε θέματα πλαστικων, τριγμούς, κατασκευής , ασφαλείας  κτλ. ?

Χώρους βλέπω έχουν καλούς , το Tcross λίγο μικρότερο σαν αμάξι  , Ωραία και τα 2 σαν εμφάνιση . 

Δεν ξέρω ποσό πλούσια είναι από εξοπλισμό κτλ .

Τι θα προτιμούσατε και γιατί ? 

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δεν την χάνεις την προκαταβολή , μόνο αν είναι ειδική παραγγελία με εξτρας μπορεί να σε ζορίσουν να στην κρατήσουν μέχρι να το πάρει κάποιος άλλος

Είχα μιλήσει με την Toyota όπως και με άλλους και μου είχαν πει ότι την χάνεις.Ηταν πριν κανένα δίμηνο τότε που ήθελα να βάλω παραγγελία ταυτόχρονα και από Toyota και απο Suzuki.

Αν έχει αλλάξει κάτι η αν έτσι λειτουργούν οι συγκεκριμένοι δεν ξέρω.

36 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Είχα μιλήσει με την Toyota όπως και με άλλους και μου είχαν πει ότι την χάνεις.Ηταν πριν κανένα δίμηνο τότε που ήθελα να βάλω παραγγελία ταυτόχρονα και από Toyota και απο Suzuki.

Αν έχει αλλάξει κάτι η αν έτσι λειτουργούν οι συγκεκριμένοι δεν ξέρω.

Μπούρδες (προφανώς για αυτούς το λέω όχι για εσένα)

Πάρε δώσε 30 χιλιάρικα σε προκαταβολές είχα πριν 2 χρόνια που τις έδινα-ακύρωνα- έκλεινα άλλο -ακύρωνα κτλ

• Like 1

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Πάρε δώσε 30 χιλιάρικα σε προκαταβολές είχα πριν 2 χρόνια που τις έδινα-ακύρωνα- έκλεινα άλλο -ακύρωνα κτλ

Μπορεί να το κάνουν κάποιοι αυτό αλλά θυμάμαι οτι σίγουρα είχα ρωτήσει για να το κάνω και μου είπαν οτι την χάνω.Αν θυμάμαι καλά πρέπει να το είχα ξαναγράψει και μπορεί να το ειχα συζητήσει και με τον paylidi.

Είναι σίγουρο ομως αυτό που σου είπα δεν σου λεω μαμακίες.

36 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Μπορεί να το κάνουν κάποιοι αυτό αλλά θυμάμαι οτι σίγουρα είχα ρωτήσει για να το κάνω και μου είπαν οτι την χάνω.Αν θυμάμαι καλά πρέπει να το είχα ξαναγράψει και μπορεί να το ειχα συζητήσει και με τον paylidi.

Σε πιστεύω

Αυτοί σου είπαν μακακίες

Που ακούστηκε να χάνεις προκαταβολή για κάτι που δεν αγόρασες ?

Και αυτό που σου είπα για το αν παραγγείλεις με extras υπογράφεις συμβόλαιο

• Like 3

2 ώρες πριν, HERTHAN είπε

δώσε μια προκαταβολή και κακώς δεν το έκλεισες τοσο καιρό ,

αν βρεις άλλο παίρνεις τα λεφτά πίσω , δε νομίζω καν να το παίξουν δύσκολοι μιας και θα γίνουν ρόμπες τελείως

35 λεπτά πριν, korakios είπε

δώσε μια προκαταβολή και κακώς δεν το έκλεισες τοσο καιρό ,

αν βρεις άλλο παίρνεις τα λεφτά πίσω , δε νομίζω καν να το παίξουν δύσκολοι μιας και θα γίνουν ρόμπες τελείως

Το ρώτησα ρε μλκ αν δώσω προκαταβολή την χάνω σε περίπτωση ακύρωσης και μου λέει ναι.

Καλά δεν μιλάμε για προκαταβολή 10Κ και 20Κ.Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν 1000αρικο αλλά δεν θυμάμαι με σιγουριά ο αδερφός μου μπορεί να θυμάται το νούμερο.

Θα ξαναμιλήσω πάλι αύριο να το ξαναεπιβεβαιώσω.

• Like 1

3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Το ρώτησα ρε μλκ αν δώσω προκαταβολή την χάνω σε περίπτωση ακύρωσης και μου λέει ναι.

τι άλλο περίμενες να σου πει ? εγώ θα έλεγα οτι τοκίζονται κιόλας 😁

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VW TIGUAN 1.6 DIESEL απο 2016 και πανω

Με 25Κ βρίσκεις πολύ εύκολα αλλά με 25Κ.

Τωρα αμα ειναι ιδιωτης μπορεις να το παζαρεψεις.

Χωρους εχει και ειναι σουπερ για 4 ατομα, στο πορτμπαγκαζ λιγο τα χαλαει αλλα οκ.Οικονομικοτατο και σβελτο για 115 αλογα.

Επισης οσον αφορα το σερβις εδω η vw κοβει λιγο κωλους.....

Γνωστος μου παραγγελνει το γνησιο λαδι απο το σκρουτζ (5 λιτρα 52 ευρω ενω στημ αντ/πια χρεώνουν περιπου 110 ευρω μονο για το λαδι) και το πακετο του σερβις απο το ebay.de και τα δεχονται μια χαρα στη καρεντα....δεν ξερω ομως εαν στο εξωτερικο δεχονται να τους πας τα ανταλλακτικά.

Επεξ/σία από george19811

24 λεπτά πριν, korakios είπε

τι άλλο περίμενες να σου πει ? εγώ θα έλεγα οτι τοκίζονται κιόλας

Ε αυτό λέω οτι χάνεται η προκαταβολή.

Εννοώ για το Toyota που κάνει έναν χρόνο να έρθει.Σε έναν χρόνο ποιός ζεί ποιός πεθαίνει.Μπορει για οποιοδήποτε λόγο να γίνει ακυρώση και να χαθούν τα χρήματα.

• Like 1

Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

τεσπά , μην τα μπλέξουμε νομικά , άποψή μου είναι οτι τζάμπα το καθυστερείς αφού δε βρίσκεις κάτι άλλο , άρα κλείστο :)

16 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εννοώ για το Toyota που κάνει έναν χρόνο να έρθει.Σε έναν χρόνο ποιός ζεί ποιός πεθαίνει.Μπορει για οποιοδήποτε λόγο να γίνει ακυρώση και να χαθούν τα χρήματα.

Μάλλον έπεσες στον χειρότερο αντιπρόσωπο που υπάρχει.

Έχω γυρίσει όλες τις αντιπροσωπείες που υπάρχουν, όλοι οι πωλητές είπαν το κλασικό

"Με μία μικρή προκαταβολή 100-150€ το κλείνουμε τώρα, αν αλλάξετε γνώμη το ακυρώνουμε χωρίς κανένα προβλήμα"

Και μιλάμε ότι έδωσα προκαταβολή για εκθεσιακό, εκτελωνισμνενο, σε λιμάνι προς τελωνείο, παραγγελία σε εργοστάσιο. Και τις ακύρωσα όλες τα λεφτά άμεσα τα πήρα πίσω.

Ποσα από 50€ έως 10 χιλιάρικα. Το δεκαχιλιαρο το πηγαινοεφερνα σε 3 παραγγελίες, αφού πήγα να κάνω δήλωση και είχα 30 χιλιάρικα έξοδα και άλλα 30 σε έσοδα 😂

13 λεπτά πριν, korakios είπε

άποψή μου είναι οτι τζάμπα το καθυστερείς αφού δε βρίσκεις κάτι άλλο , άρα κλείστο :)

Το είχαμε σκεφτεί και δεν θέλαμε να περιμένουμε τόσο καιρό.Ουτε να δεσμευσουμε χρήματα και μετα να χαθούν.

3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μάλλον έπεσες στον χειρότερο αντιπρόσωπο που υπάρχει.

Σε τρεις διαφορετικές αντιπροσωπείες που ρώτησα μου ειχαν πει το ο ίδιο.Toyota,Suzuki, Pegeuot.

5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και μιλάμε ότι έδωσα προκαταβολή για εκθεσιακό, εκτελωνισμνενο, σε λιμάνι προς τελωνείο, παραγγελία σε εργοστάσιο. Και τις ακύρωσα όλες τα λεφτά άμεσα τα πήρα πίσω.

Μπορεί στην Αθήνα να δουλεύουν διαφορετικά φίλε τι να σου πω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, tsofras said:

Σε πιστεύω

Αυτοί σου είπαν μακακίες

Που ακούστηκε να χάνεις προκαταβολή για κάτι που δεν αγόρασες ?

Και αυτό που σου είπα για το αν παραγγείλεις με extras υπογράφεις συμβόλαιο

Σε πολλά χάνεις προκαταβολή. Αυτό είναι το μήνυμα. Σε αγοροπωλησία π.χ. σπιτιού που γινεται και συμφωνητικό από δικηγόρο υπάρχει ξεκάθαρος όρος.

οποτε καλό είναι να τσεκάρει τους όρους που θα υπογράψει.

1 hour ago, HERTHAN said:

Καλά δεν μιλάμε για προκαταβολή 10Κ και 20Κ.Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν 1000αρικο αλλά δεν θυμάμαι με σιγουριά ο αδερφός μου μπορεί να θυμάται το νούμερο.

Θα ξαναμιλήσω πάλι αύριο να το ξαναεπιβεβαιώσω.

Να τσεκάρεις τους όρους που θα υπογράψεις γραπτώς.

Επεξ/σία από dstilio
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...