Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εμενα μου αρεσει εξωτερικα αρκετα. Αλλα οι προβληματισμοι μου ειναι 2, πρώτος και καλυτερος γιατι δεν ειναι κανονικα υβριδικο και 2ος το μεγεθος του που ειναι 20 ποντους πιο μεγαλο απο το CHR που εχω σαν 1η επιλογη. Μετα απο εκει προβληματιζομαι και οτι ειναι γαλλικο, χωρις να εχω επαφη εδω και χρονια, απο ενα renault scenic που ειχαμε στην οικογενεια. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Το μεγαλο μη το φοβαστε παιδια... χρειαζεται... το μικρο ειναι που θα σας ζορισει κατα βαση, οχι το μεγαλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, HERTHAN είπε Για πείτε μου καμία γνώμη για το νεο Arkana στα 26.680. https://www.carandmotor.gr/nea/stin-ellada-neo-renault-arkana-poso-kostizei Και η αμέσως επόμενη έκδοση με κάποια έξτρα παραπάνω στα 29300. Είναι βάρκα όπως δείχνει? Είναι βάρκα στο γιαλό? Παρκάρει μόνο εκεί που χωράνε λεωφορεία με 4,5 μέτρα? Το αυτόματο είναι για πέταμα(EDC στο καινούργιο)? Είναι μάπα το mild hybrid? Εξίσου μάπα το full hybrid γιατί παίζει μπάλα η Toyota μόνη της? Είναι μάπα η Renault? Παμε γι'άλλα? Τσάμπα καίει η λάμπα? Να πω τον brother να πάρει ποδήλατο? Να του δώσω το Mercedes και να πάρω εγώ ποδήλατο? Να πάω να φέρω ένα Toyota οδικώς απο το Japan γιατί αργούν? Για πείτε τα χάλια του Arkana να πάμε παρακάτω να μιλήσουμε για το Austral.😝 Εκτός αν αξίζει και πούμε καμία κουβέντα παραπάνω. Βγαίνει κανένα άλλο τώρα τις επόμενες ώρες και ημέρες? ουσιαστικά το Arkana είναι ένα Captur με άλλη περιβολή με ότι άλλο συνεπάγεται σε χώρους. Γούστα είναι αυτά. Ένα test drive back to back θα βοηθούσε γιατί μπορεί να ειναι διαφορετικά ρυθμισμένα τα 2 αυτοκίνητα (αναρτήσεις κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, paylidis είπε σε αυτα τα λεφτα δε μου φαινεται κακη επιλογή εκ πρωτης οψεως... απο εκει κ περα σε αξιοπιστια δεν εχω αποψη, προσωπικά θα τα φοβομουν τα γαλλικά εν γενει... Εδω που εχουμε φτασει και με τα οσα εχω διαβασει ολα τα φοβαμαι.Αν υπηρχε κατι που σιγουρα θ'αξιζε θα το ειχα παρει αλλα οτι εχω κοιταξει μεχρι σημερα σε ολα κατι θα βρουμε. 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εμενα μου αρεσει εξωτερικα αρκετα. Αλλα οι προβληματισμοι μου ειναι 2, πρώτος και καλυτερος γιατι δεν ειναι κανονικα υβριδικο και 2ος το μεγεθος του που ειναι 20 ποντους πιο μεγαλο απο το CHR που εχω σαν 1η επιλογη. Μετα απο εκει προβληματιζομαι και οτι ειναι γαλλικο, χωρις να εχω επαφη εδω και χρονια, απο ενα renault scenic που ειχαμε στην οικογενεια. Κοιτα για full hybrid δεν το συζηταω αν ηταν θα πηγαιναμε σε Toyota μονο κι αυτο κοιτουσαμε για το Corolla Cross αλλα για παραλαβη μετα απο 8 μηνες το λιγοτερο.Για mild hybrid που ειναι και το Arkana οπως εχω ξαναπει δεν θα το θελαμε για πολλους λογους που εχουν αναφερθει σε προηγουμενες συζητησεις αλλα οταν δεν εχεις και πολλες επιλογες τοτε συμβιβαζεσαι σε καποια θεματα. 3 ώρες πριν, smyrali είπε ουσιαστικά το Arkana είναι ένα Captur με άλλη περιβολή με ότι άλλο συνεπάγεται σε χώρους. Γούστα είναι αυτά. Ένα test drive back to back θα βοηθούσε γιατί μπορεί να ειναι διαφορετικά ρυθμισμένα τα 2 αυτοκίνητα (αναρτήσεις κλπ). Kοιτα αν το δουμε απο κοντα η στο test drive μπορει να μην μας αρεσει αλλα πιστευω η τιμη δεν ειναι κακη στην απλη εκδοση. Οι διαφορες με την ακριβοτερη εκδοση ειναι οι παρακατω αλλα κοστιζει και 2600 παραπανω.Συνολο 29340 η techno εκδοση. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου κρατα μικρο καλαθι και για τους χρονους παραδοσης της ρενο... οταν ειχαμε παει να δουμε το καπτουρ λπγ μας ειπαν δε ξερουν ποτε ακριβως θα ερθει αλλα σιγουρα οχι σε 2-3 μηνες 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Κοιτα για full hybrid δεν το συζηταω αν ηταν θα πηγαιναμε σε Toyota μονο κι αυτο κοιτουσαμε για το Corolla Cross αλλα για παραλαβη μετα απο 8 μηνες το λιγοτερο.Για mild hybrid που ειναι και το Arkana οπως εχω ξαναπει δεν θα το θελαμε για πολλους λογους που εχουν αναφερθει σε προηγουμενες συζητησεις αλλα οταν δεν εχεις και πολλες επιλογες τοτε συμβιβαζεσαι σε καποια θεματα. Νομιζω θα συμβιβαζομουν πιο ευκολα με την αναμονη. Προτιμω να τσαντιζομαι 8 ή 12μηνες και να παρω αυτο που γουσταρω και να το χαιρομαι για 10 χρονια παρα να μου ερθει σε 3-4 μηνες και μετα να σκεφτομαι καθε φορα αν θα μπορουσα να κανω υπομονη και να πληρωνω λιγοτερη βενζινη ή οτι μου αρεσει καλυτερα το χ μοντελο. Βεβαιως εσεις ξερετε τις αναγκες σας και ποσο αμεσα το χρειαζεστε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Εδω που εχουμε φτασει και με τα οσα εχω διαβασει ολα τα φοβαμαι.Αν υπηρχε κατι που σιγουρα θ'αξιζε θα το ειχα παρει αλλα οτι εχω κοιταξει μεχρι σημερα σε ολα κατι θα βρουμε. Κοιτα για full hybrid δεν το συζηταω αν ηταν θα πηγαιναμε σε Toyota μονο κι αυτο κοιτουσαμε για το Corolla Cross αλλα για παραλαβη μετα απο 8 μηνες το λιγοτερο.Για mild hybrid που ειναι και το Arkana οπως εχω ξαναπει δεν θα το θελαμε για πολλους λογους που εχουν αναφερθει σε προηγουμενες συζητησεις αλλα οταν δεν εχεις και πολλες επιλογες τοτε συμβιβαζεσαι σε καποια θεματα. Kοιτα αν το δουμε απο κοντα η στο test drive μπορει να μην μας αρεσει αλλα πιστευω η τιμη δεν ειναι κακη στην απλη εκδοση. Οι διαφορες με την ακριβοτερη εκδοση ειναι οι παρακατω αλλα κοστιζει και 2600 παραπανω.Συνολο 29340 η techno εκδοση. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αν το ψυρίζεις όπως έκανα και εγώ απλά θα καταλήξεις σε λάθος επιλογές. Όλα βγάζουν προβλήματα , όλα έχουν θετικά και αρνητικά Ας πάει να πάρει ότι του αρέσει εμφανισιακά και του άρεσε και οδηγικά μετά απο test drive. Και όπως ξέρεις έχω εμπειρία σε όλα τα παραπάνω Εγώ φοβόμουν το ηχοσύστημα και μου έβγαλε ουρανό Φοβόμουν το DSG και είχα θέμα στο χειροκίνητο κιβώτιο Κακά τα ψέμματα όταν έχεις δει σχεδόν όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν (όπως και εσείς) , δεν νομίζω ξαφνικά να εμφανιστεί κάτι που δεν το σκεφτήκατε και τελικά να σας κάνει . Εκτός αν αλλάξεις budget ή κατηγορία Έχει λυσσάξει και με τα SUV ο αδερφός και όπως βλέπεις οι τιμές ανεβαίνουν και άλλο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Οπως τα λεει ο θωμας ειναι, οσο το ψειριζεις τοσο χειροτερα γινεται... προσωπικα ποτε δε ψειριζα ιδιαιτερα τις αγορες μου, παντοτε πηγαινα στην αντιπροσωπεία και ελεγα τι εχει διαθεσιμο εντος εβδομάδας μεχρι τοσα €, φερτο... αυτη τη φορά που θεωρητικα το ψειρισα 15-20 ημερες μετανιωσα που δεν το πηρα με τη πανοραμικη ηλιοροφη (το ειχε εξισου ετοιμοπαραδοτο) και δευτερευοντως (σε πολυ μικρο βαθμο, επισης ηταν ετοιμοπαράδοτο) μετανιωσα που δε το πηρα αυτοματο (βεβαια εδω εμπαιναν πρακτικα ζητηματα οτι με τα δεδομενα της χρονικης στιγμης της αγοράς, δε θα μπορουσα να καλυψω μια ενδεχομενη ζημια στο κιβωτιο και το φοβηθηκα παρα πολυ μη μεινω απο αμαξι σα το θωμα-ψωνισαμε στην ιδια εποχη και πρακτικα το megathread ανοιξε οταν πουλουσα κ εγω το προηγουμενο) Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από paylidis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε Αν το ψυρίζεις όπως έκανα και εγώ απλά θα καταλήξεις σε λάθος επιλογές. Και στο Corolla Cross που καταλήξαμε εφόσον θα κάναμε και test drive σήμερα μας είπε πάλι για 8 με 10 μήνες αναμονή. Στο 3008 που είπαμε να το πάρουμε δεν υπήρχε κανένα.Κι ας ηταν χάλια το τιμόνι αλλά αφού άρεσε στον brother πάω πάσο. Περίμενα μήπως βγεί νωρίς και το νεο Hyundai Tucson αλλά αργεί κι αυτό οπως φαίνεται. Δεν είναι ότι το ψυριζω με την έννοια ότι κοιτάω το κάθε τι για να πάρω ότι να'ναι.Ειναι κάποια που λόγω mild hybrid δεν τα εχω δει καθόλου κι ούτε εχω ρωτήσει κιόλας αν είναι καλά.Οπως καλή ώρα για το Arkana. Αλλά και να σπάσουμε 30Κ χωρίς να το ψυρισουμε και λίγο η να πούμε αύριο μεθαύριο άντε να πάρουμε ενα για να πάρουμε και να το μετανιώσουμε στην πορεία θα είναι μαμακία. 1 ώρα πριν, paylidis είπε Οπως τα λεει ο θωμας ειναι, οσο το ψειριζεις τοσο χειροτερα γινεται... Ναι μπορεί να είναι κι έτσι αλλά σε όσα πήραμε απόφαση να προχωρήσουμε είτε αργούν πολύ να έρθουν είτε τελικά δεν υπήρχαν. 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Βεβαιως εσεις ξερετε τις αναγκες σας και ποσο αμεσα το χρειαζεστε. Δεν βιαζόμαστε να το πάρουμε σήμερα κιόλας αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε και 10 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου για εμενα ξεκινα τα τηλεφωνα σε αντιπροσωπείες μηπως βρεις ετοιμοπαραδοτη corolla cross εαν σας αρεσε... πχ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326638773-toyota-corolla-cross ή https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338699293-toyota-corolla-cross 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Και στο Corolla Cross που καταλήξαμε εφόσον θα κάναμε και test drive σήμερα μας είπε πάλι για 8 με 10 μήνες αναμονή. Στο 3008 που είπαμε να το πάρουμε δεν υπήρχε κανένα.Κι ας ηταν χάλια το τιμόνι αλλά αφού άρεσε στον brother πάω πάσο. Περίμενα μήπως βγεί νωρίς και το νεο Hyundai Tucson αλλά αργεί κι αυτό οπως φαίνεται. Δεν είναι ότι το ψυριζω με την έννοια ότι κοιτάω το κάθε τι για να πάρω ότι να'ναι.Ειναι κάποια που λόγω mild hybrid δεν τα εχω δει καθόλου κι ούτε εχω ρωτήσει κιόλας αν είναι καλά.Οπως καλή ώρα για το Arkana. Αλλά και να σπάσουμε 30Κ χωρίς να το ψυρισουμε και λίγο η να πούμε αύριο μεθαύριο άντε να πάρουμε ενα για να πάρουμε και να το μετανιώσουμε στην πορεία θα είναι μαμακία. Ναι μπορεί να είναι κι έτσι αλλά σε όσα πήραμε απόφαση να προχωρήσουμε είτε αργούν πολύ να έρθουν είτε τελικά δεν υπήρχαν. Δεν βιαζόμαστε να το πάρουμε σήμερα κιόλας αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε και 10 μήνες. Ας είχατε κλείσει ένα να τρέχει παίζουν και ακυρώσεις ποτέ δεν ξέρεις, έτσι και αλλιώς περνάει ο καιρός και ακόμη δεν έχετε βρει, μπορεί να αργήσετε και άλλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, paylidis είπε για εμενα ξεκινα τα τηλεφωνα σε αντιπροσωπείες μηπως βρεις ετοιμοπαραδοτη corolla cross εαν σας αρεσε... πχ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326638773-toyota-corolla-cross ή https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338699293-toyota-corolla-cross Έχω πάρει ήδη τηλέφωνα σε πολλά εδώ και αρκετό καιρό αλλά όλοι κοιτάνε στο σύστημα και μου λένε το ίδιο.8 μήνες το λιγότερο. 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Ας είχατε κλείσει ένα να τρέχει παίζουν και ακυρώσεις ποτέ δεν ξέρεις, έτσι και αλλιώς περνάει ο καιρός και ακόμη δεν έχετε βρει, μπορεί να αργήσετε και άλλο Ναι ξέρω ότι μπορεί ν'αργησουμε αλλά δεν θέλω να δώσουμε προκαταβολή και να αλλάξει κάτι σε τόσο μεγάλο διάστημα και να χαθεί η προκαταβολή.Για οποιοδήποτε λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Έχω πάρει ήδη τηλέφωνα σε πολλά εδώ και αρκετό καιρό αλλά όλοι κοιτάνε στο σύστημα και μου λένε το ίδιο.8 μήνες το λιγότερο. αρα διαφημιζει παπαριες; υπαρχει κι αλλος που αναφερει ετοιμοπαραδοτο αλλα στα 35... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, paylidis είπε αρα διαφημιζει παπαριες; υπαρχει κι αλλος που αναφερει ετοιμοπαραδοτο αλλα στα 35... Ναι έτσι τα γράφουν για να πάρεις τηλέφωνο και να μιλήσεις μαζί τους και σου λέει ίσως του πουλήσω τίποτα. Δεν ισχύουν αυτές οι ημερομηνίες παράδοσης που γράφουν.Ρωτησα ακόμη και για την Skyview έκδοση μήπως έχει πιο κοντινή ημερομηνία αλλά ισχύει υο ίδιο ίσως και περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Ξεφτιλικια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις