Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, tsofras είπε

ok προτείνω να πας σε ένα ασφαλιστικό πρακτορείο που να συνεργάζεται με αρκετές

Πάρε τιμές , δες απαλλαγές για τις γνωστές

Εγώ ως υπάλληλος ασφαλιστικής σε ομαδικό πληρώνω 1100 για αμάξι αξίας 38000ε , απλά έχω 120ε απαλλαγή

Οπότε για διπλάσια αξία που είπες τα 2000ε δεν φαντάζουν πολλά

Τα 500ε απαλλαγή είναι σε όποιο συνεργείο θες ή σε συνεργάζόμενο ? Μήπως σε συνεργαζόμενο έχει μικρότερη?

Ναι σε συνεργάζομενο έιναι στα μισά 

9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ανάμεσα σε καινούργιο c class και καινούργιο e class τα 11 χιλιάρικα διαφορά αξίζουν θεωρείς ή όχι?

Επεξ/σία από marios1515
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

44 λεπτά πριν, marios1515 είπε

Ανάμεσα σε καινούργιο c class και καινούργιο e class τα 11 χιλιάρικα διαφορά αξίζουν θεωρείς ή όχι?

Είναι τελείως άλλο αμάξι η Ε…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Είναι τελείως άλλο αμάξι η Ε…

Σε test drive που τα έκανα και τα δύο δεν μου φάνηκαν να έχουν ιδιαίτερη διαφορά σε ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση. Η  Ε λόγω μεγέθους ειχε πιο βαρυ πατημα, αλλά ως εκεί.

Η μεγάλη διαφορά τους ήταν στην ποιότητα του εσωτερικού όπου η Ε είναι άριστη και με μαλακα πλαστικά παντου, ενω η C είναι φθηνιαρα.

Για αυτό προβληματιζομαι, οι διαφορες είναι πιο πολυ στην ποιότητα εσωτερικου.

και από την άλλη το ένα βγήκε τώρα, ενώ το άλλο πριν δύο χρόνια και έφαγε και 8 χιλιάρικα καπέλο 

Επεξ/σία από marios1515

Το Ε είναι τελείως άλλο πάτωμα. Είναι πραγματικό merc. To c είναι οριακό. Ανάμεσα στις γιαλαντζί merc (a,b,gla,glb) κ στην Ε. Από την άλλη με 11Κ παίρνεις άλλο μισό καινουργιο αμάξι 

• Like 2

15 ώρες πριν, stefan_city είπε

Αναλαμβάνεις και μηχανάκια; Γυαλίσματα (ας πούμε, ματ είναι), επαναφορά άβαφων πλαστικών κλπ.;🙂

δεν ειμαι επαγγελματίας, τα ματ ΔΕΝ γυαλίζονται

• Like 2
  • Thanks 1

Καλησπέρα ρε παιδία,
Είμαι σε σκέψη για αγορά νέου αυτοκίνητου θέλω κάτι μικρό και οικονομικό που να μην κοστίζει όσο μισό διαμέρισμα.....
υπάρχει κάτι αυτό τον καιρό να περιμένω θα ανέβουν οι τιμές ή όχι ?   
Ειμαι ανοιχτός σε όλες τις μάρκες και μοντέλα.

4 λεπτά πριν, alexmo είπε

Καλησπέρα ρε παιδία,
Είμαι σε σκέψη για αγορά νέου αυτοκίνητου θέλω κάτι μικρό και οικονομικό που να μην κοστίζει όσο μισό διαμέρισμα.....

C3 @ 15900?

C3 aircross @ 19900?

Aygo @ 15400

Picanto @ 14500

Panda @ 15000

πιο φθηνα δυσκολο...

• Like 3

37 λεπτά πριν, alexmo είπε

Δωσε και παραπανω πληροφοριες για τις αναγκες σου. Εισαι ενα ατομο νεαρο σε ηλικια (αρα δεν παιζει μελλοντικα οικογενεια) και απλα θες να πηγαινοερχεσαι στην δουλεια που ειναι σε αστικο κεντρο? Ψαχνεις βενζινη μονο? Μηπως εισαι επαρχια και συμφερει κατι αλλο γιατι κανεις πολλα χλμ?

• Like 2

1 ώρα πριν, alexmo είπε

Καλησπέρα ρε παιδία,

χωρίς να δώσεις ένα budget στο περίπου δύσκολο να σε βοηθήσουμε. 

αν ψάχνεις μικρό πάντως δες και το picanto. 

• Like 1

On 09/01/2024 at 21:27, marios1515 said:

Η νέα e είμαι πράγματικα πολυ ανώτερο αμάξι. Και πολύ πιο όμορφο. 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339639226-opel-corsa?fbclid=IwAR3_wrEt1sPYEBpyAKI1IuUBtprOWeSgrLa9m_D-iDunkOR0SCtWR12_pFY

Ευχαριστώ παιδιά για τις προηγούμενες απαντήσεις ιδικά τον   @paylidis  που είναι αρκετά διαβασμένος. 
Για το παραπάνω Opel Corsa τι έχετε να πείτε γιατί το βλέπω λίγο καιρο και σαν να μου αρέσει. 

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, alexmo είπε

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339639226-opel-corsa?fbclid=IwAR3_wrEt1sPYEBpyAKI1IuUBtprOWeSgrLa9m_D-iDunkOR0SCtWR12_pFY

Ευχαριστώ παιδιά για τις προηγούμενες απαντήσεις ιδικά τον   @paylidis  που είναι αρκετά διαβασμένος. 
Για το παραπάνω Opel Corsa τι έχετε να πείτε γιατί το βλέπω λίγο καιρο και σαν να μου αρέσει. 

οχι ρε συ...για πιο λογο να δώσεις 17000 για ενα αμαξι μεταχειρισμένο (πιθανότατα test drive) με 75 άλογα (δε θα μπορεις πρακτικα να κανεις μια προσπεραση σαν ανθρωπος); δε θεωρω οτι αξιζει, το παιρνεις καινουργιο αυτο ακριβως γυρω στα 20...

αν ηταν με τα 100 αλογα στα 16900 (εστω και test drive) το συζηταγαμε, αλλα για εμενα ξεκαθαρα δεν αξιζει... καλυτερα ενα C3

(και εφοσον μπορεις καλυτερα κατι κουτα)

• Like 3

17 λεπτά πριν, alexmo είπε

ακου τι θα κανεις

ανοιγεις τον browser σου στην αγγελία, πατάς ctrl+w, σβήνεις και το ιστορικό και ξενοιάζεις από το μπελά. :P

75 αλογα μτχ σε τετοια τιμή είναι no go οπως ειπε κι ο Γιώργος. 100 φορές να κοιτάξεις για κάτι παρόμοιο σε diesel 1400 90 αλογα, να εχει τουλάχιστον λίγη ροπή να ταξιδεύει αξιοπρεπώς με κόσμο και καμια αποσκευή 

• Like 3

29 λεπτά πριν, alexmo είπε

Το εχω οδηγήσει σε νοικιάρικο. Μουλάρι στον ανήφορο. Μακριά. 

• Δημιουργία νέου...