stefan_city Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, NTC Labs είπε τωρα ο παυλιδης τρεχει να κερωσει εδω τον παρακαλαω να το κανω εγω ρε ! Αναλαμβάνεις και μηχανάκια; Γυαλίσματα (ας πούμε, ματ είναι), επαναφορά άβαφων πλαστικών κλπ.;🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου για καινούργιο μιλάμε ή για μτχ ; 18 λεπτά πριν, marios1515 είπε Θέλω υψηλό ασφαλισμενο κεφάλαιο για κάτι καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, marios1515 είπε Θέλω υψηλό ασφαλισμενο κεφάλαιο για κάτι καλό Δες τι σου επιτρέπει…. Σε εμένα έδινε καλύτερα ασφαλισμένα κεφαλαία η anytime Μη νομίζεις ότι οι κλασικές ασφαλιστικές θα σε ασφαλίσουν παραπάνω, ίσα ίσα, εμένα λιγότερο με ασφαλίζουν από ότι η anytime - παρόλα αυτά επειδή με συμφέρει για τους χψ λόγους μένω σε κλασσικη ασφάλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Από το να μπλέξεις με καμια Allianz πάντως που σε ασφαλίζει πχ για 35.000 και την ώρα της αποζημιωσης κάνει τον Αλέκο και σου δίνει σημαντικά χαμηλότερη αποζημίωση, καλύτερα anytime. όσες φορές τους έχω χρειαστεί υπήρξαν άψογοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 33 minutes ago, zanskou said: Από το να μπλέξεις με καμια Allianz πάντως που σε ασφαλίζει πχ για 35.000 και την ώρα της αποζημιωσης κάνει τον Αλέκο και σου δίνει σημαντικά χαμηλότερη αποζημίωση, καλύτερα anytime. όσες φορές τους έχω χρειαστεί υπήρξαν άψογοι. Ολες το ιδιο κανουν! Οσα και να στο ασφαλισουν οταν ερθει η στιγμη θα παρουν μεσο ορο απο car gr. Ευτυχως περσυ μετα τη κλοπη ειχαν ανεβει οι τιμες και μου εδωσαν ολο το ποσο απο την ergo. Αλλιως οτι ελεγε το car θα επαιρνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, imr είπε Ολες το ιδιο κανουν! Οσα και να στο ασφαλισουν οταν ερθει η στιγμη θα παρουν μεσο ορο απο car gr. Ευτυχως περσυ μετα τη κλοπη ειχαν ανεβει οι τιμες και μου εδωσαν ολο το ποσο απο την ergo. Αλλιως οτι ελεγε το car θα επαιρνα Αν πας δικαστικά , κερδίζεις ότι γράφει το συμβόλαιο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 4 minutes ago, tsofras said: Αν πας δικαστικά , κερδίζεις ότι γράφει το συμβόλαιο Πολυ διαδικασια ομως και κοροιδια, ενω υποτιθεται οτι το ποσο βγαινει και απο πραγματογνωμμνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, imr είπε Πολυ διαδικασια ομως και κοροιδια, ενω υποτιθεται οτι το ποσο βγαινει και απο πραγματογνωμμνα Συμφωνώ, απλά το ανέφερα γιατί εκεί πατάνε ότι θα δεχθεί ο πελάτης το μικρότερο ποσό. Το συμβόλαιο δεν παύει να είναι συμβόλαιο όμως, τώρα αν υπάρχει καμία μικρή υποσημείωση τρέχα γυρευε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1515 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zanskou είπε για καινούργιο μιλάμε ή για μτχ ; Εξετάζω το σενάριο για καινούριο e class ή μεταχειρισμένο gle. Στα ίδια χρήματα βγαίνουν 2 ώρες πριν, paylidis είπε Δες τι σου επιτρέπει…. Σε εμένα έδινε καλύτερα ασφαλισμένα κεφαλαία η anytime Μη νομίζεις ότι οι κλασικές ασφαλιστικές θα σε ασφαλίσουν παραπάνω, ίσα ίσα, εμένα λιγότερο με ασφαλίζουν από ότι η anytime - παρόλα αυτά επειδή με συμφέρει για τους χψ λόγους μένω σε κλασσικη ασφάλεια Anytime δίνει μέχρι 36.000, αλλά το αυτοκίνητο κάνει περίπου τα διπλά. Πήρα σε Allianz και μου είπε 2000 ευρω ασφάλιστρα και τα βρίσκω υπερβολικά. Εσύ που είσαι ψαγμένους σε ποια ασφαλιστική είσαι? Ανάμεσα στην καινούργια e class και μεταχειρισμένο gle του 2020 στα ίδια χρήματα τι θα έπαιρνες? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από marios1515 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, marios1515 είπε Εξετάζω το σενάριο για καινούριο e class ή μεταχειρισμένο gle. Στα ίδια χρήματα βγαίνουν Anytime δίνει μέχρι 36.000, αλλά το αυτοκίνητο κάνει περίπου τα διπλά. Πήρα σε Allianz και μου είπε 2000 ευρω ασφάλιστρα και τα βρίσκω υπερβολικά. Εσύ που είσαι ψαγμένους σε ποια ασφαλιστική είσαι? Ανάμεσα στην καινούργια e class και μεταχειρισμένο gle του 2020 στα ίδια χρήματα τι θα έπαιρνες? Με τι απαλλαγή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1515 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Με τι απαλλαγή ? 500 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, marios1515 είπε 500 ευρώ Άσε τις online για τέτοιο αμάξι και βρες κάποιο πρακτορείο γιατί παίζουν άλλα πακέτα για μικτή . Η anytime π.χ. δεν ασφαλίζει τέτοιο ποσό , αλλά ασφαλίζει η Interamerican Απο εκεί που θα το αγοράσεις δεν έχουν καμία συνεργασία να σου προτείνουν ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1515 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσε τις online για τέτοιο αμάξι και βρες κάποιο πρακτορείο γιατί παίζουν άλλα πακέτα για μικτή . Η anytime π.χ. δεν ασφαλίζει τέτοιο ποσό , αλλά ασφαλίζει η Interamerican Απο εκεί που θα το αγοράσεις δεν έχουν καμία συνεργασία να σου προτείνουν ? Στην κανονική Allianz πήρα τηλέφωνο, δεν το υπολόγισα online στην direct Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από marios1515 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, marios1515 είπε Στην κανονική Allianz πήρα τηλέφωνο, δεν το υπολόγισα online στην direct ok προτείνω να πας σε ένα ασφαλιστικό πρακτορείο που να συνεργάζεται με αρκετές Πάρε τιμές , δες απαλλαγές για τις γνωστές Εγώ ως υπάλληλος ασφαλιστικής σε ομαδικό πληρώνω 1100 για αμάξι αξίας 38000ε , απλά έχω 120ε απαλλαγή Οπότε για διπλάσια αξία που είπες τα 2000ε δεν φαντάζουν πολλά Τα 500ε απαλλαγή είναι σε όποιο συνεργείο θες ή σε συνεργάζόμενο ? Μήπως σε συνεργαζόμενο έχει μικρότερη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 46 λεπτά πριν, marios1515 είπε Anytime δίνει μέχρι 36.000, αλλά το αυτοκίνητο κάνει περίπου τα διπλά Κάτι δε πάει καλά μάλλον άλλο μοντέλο βλέπουν δε στέκει τόση διαφορά Πήρα σε Allianz και μου είπε 2000 ευρω ασφάλιστρα και τα βρίσκω υπερβολικά. Εσύ που είσαι ψαγμένους σε ποια ασφαλιστική είσαι? eurolife Ανάμεσα στην καινούργια e class και μεταχειρισμένο gle του 2020 στα ίδια χρήματα τι θα έπαιρνες? Το καινουργιο σε κάθε περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις