Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κι εγω ειχα ψαξει για νανοκεραμικη (πριν παραλαβω το αμαξι) αλλα μολις ειδα τις τιμες να αγγιζουν χιλιαρικο, ειπα οχι να ειστε καλα, δε θα τρελαθω για ενα αμαξι τωρα. 

το μονο που θα σκεφτομουν σαν επιφανεια να περασω, ειναι ισως το καπω + οροφη, για προστασια απο πετραδακια, κουτσουλιες, αλλα και προστασια χρωματος απο τον ηλιο. αλλα το βαρεθηκα κι αυτο να το κανω 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τα πετραδακια παλι θα κανουν σημαδι απο οτι καταλαβα αν τα φας με δυναμη... τις κουτσουλιες να πω την αληθεια με το που τις δω εχω μπουκαλι νερο στο αμαξι και παλιοπανα και τις καθαριζω, ποτε δεν εχει μεινει πανω απο 1 ημερα κουτσουλια...

2 ώρες πριν, imr είπε

E ναι καπου ειναι υπερβολη, αν οι κεραμικες κτλ πλησιαζουν το κοστος ολικης βαφης τι να το κανω. 

Να κανεις μια καλη επιστροση απο την αρχη με ενα καλο συνθετικο και ανανεωση καθε χρονο και εισαι οκ.

δεν υπαρχει σοβαρο ολικο βαψιμο που να κοστιζει μονο 1000 €

• Like 4

1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

δεν υπαρχει σοβαρο ολικο βαψιμο που να κοστιζει μονο 1000 €

Τοσα μου ειπε η αντιπροσωπεία εμενα (+φαπ σαφως) με λυσιμο προφυλακτηρες κλπ... 

Παρεπιμπτόντως, εχθες ειχαμε μια μετρίως σοβαρη κουβεντα αντικαταστασης του Q στη τετραετία και βλεπαμε τις εναλλακτικες μας, η τοναλε γιατι ξεφυγε τοσο παλι; πριν μερικους μηνες που προσπαθουσα να πεισω το θωμα ειχε 36900, τωρα πηγε πανω απο 40, τι στο καλο κανουν;

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Τοσα μου ειπε η αντιπροσωπεία εμενα (+φαπ σαφως) με λυσιμο προφυλακτηρες κλπ... 

Παρεπιμπτόντως, εχθες ειχαμε μια μετρίως σοβαρη κουβεντα αντικαταστασης του Q στη τετραετία και βλεπαμε τις εναλλακτικες μας, η τοναλε γιατι ξεφυγε τοσο παλι; πριν μερικους μηνες που προσπαθουσα να πεισω το θωμα ειχε 36900, τωρα πηγε πανω απο 40, τι στο καλο κανουν;

Έτρεχε προσφορά τότε για όλες τις εκδόσεις Γιώργο , κράτα το Q3 που να πας ρε φίλε , πόσα θα δώσεις και τι θα πάρεις ?

Άστο την έφαγα εγώ για εσάς :D

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τώρα, tsofras είπε

Έτρεχε προσφορά τότε για όλες τις εκδόσεις Γιώργο , κράτα το Q3 που να πας ρε φίλε , πόσα θα δώσεις και τι θα πάρεις ?

Άστο την έφαγα εγώ για εσάς :D

μωρε παντοτε στα 4-5 χρονια το αλλαζα για αυτο κοιταμε λιγο τι παιζει...

οταν το ξαναβγαλουν προσφορά βλεπουμε, ως τοτε προτιμω να παρω τη Χ1 (που δεν τα δινω αυτα τα λεφτα αλλα λεμε τωρα)

Μεχρι 35 το εβλεπα

υ.γ. παιζει μια κουκλα Χ2 σε καλη τιμή (λόγω νέου μοντέλου) αλλα ποτε δε το συμπαθησα αυτο το μοντέλο + δε θα επαιρνα αμαξι στο τκζ του συγκεκριμενου μοντελου

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2

4 ώρες πριν, paylidis είπε

Εγω που ειχα ψαξει για νανοκεραμικη επιστρωση πηγαινε 7-8 κατοστάρια, δε προχωρησα - δεν αξιζε... το συζητησα και με το φανοποιο της αντιπροσωπείας και μου ειπε καλυτερα περνα το καθε χρονο ενα κερι 70-80€ (ουτε αυτο εκανα, απο βαρεμαρα)

αν μιλαμε για 2Κ μονο σε κανενα supercar Ισως εχει νοημα

Αν ασχολείσαι να βάζεις μόνο σου σφραγιστικά/κεριά/κτλ τότε ναι οκ, δεν αξίζει.

Εάν όμως δεν θα τα κάνεις όλα αυτά και απλά θα κάνεις πλύσιμο (στο χέρι) κάθε τόσο τότε αξίζει μιας και βοηθά αρκετά.

• Like 1

Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε

Εάν όμως δεν θα τα κάνεις όλα αυτά και απλά θα κάνεις πλύσιμο (στο χέρι) κάθε τόσο τότε αξίζει μιας και βοηθά αρκετά.

τωρα ο παυλιδης τρεχει να κερωσει  :) εδω τον παρακαλαω να το κανω εγω ρε !

1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε

με το ζορι βρισκω χρονο να το παω για πλυσιμο στο χερι... :( 

Μόλις τώρα, NTC Labs είπε

τωρα ο παυλιδης τρεχει να κερωσει  :) εδω τον παρακαλαω να το κανω εγω ρε !

2 χρονια προσπαθω να σου ερθω..... βλεπεις πως με παει!

Μόλις τώρα, paylidis είπε

μωρε παντοτε στα 4-5 χρονια το αλλαζα για αυτο κοιταμε λιγο τι παιζει...

οταν το ξαναβγαλουν προσφορά βλεπουμε, ως τοτε προτιμω να παρω τη Χ1 (που δεν τα δινω αυτα τα λεφτα αλλα λεμε τωρα)

Μεχρι 35 το εβλεπα

υ.γ. παιζει μια κουκλα Χ2 σε καλη τιμή (λόγω νέου μοντέλου) αλλα ποτε δε το συμπαθησα αυτο το μοντέλο + δε θα επαιρνα αμαξι στο τκζ του συγκεκριμενου μοντελου

Καποια στιγμη θα τα δωσεις τα λεφτα , δεν θα αντεξεις να κανεις πισω εισαι καλουλης εσυ φαινεσαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα δειξει... περιμενω να δω τι καινουργιο θα βγει το 24-25

ασε κ εχω γκρινια που αφησα τη δικια μου με μανιουαλ κ εγω κυριος με το dsg, ξεκινησε βασικα ήδη η γκρινια κ ακομη πινακιδες δεν εχει παρει καλα καλα... 😅

το καλο ειναι οτι το αυδι δεν εχει χασει καθολου αξια... ;) 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

1 ώρα πριν, marios1515 είπε

Σε ποια ασφαλιστική να δω για μικτή ασφάλεια?

H anytime αξιζει και απο οτι θυμαμαι εχει και εγγυηση αξιας... ριξε μια ματια

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μπες Insurance market και συγκρινε

26 λεπτά πριν, paylidis είπε

H anytime αξιζει και απο οτι θυμαμαι εχει και εγγυηση αξιας... ριξε μια ματια

Θέλω υψηλό ασφαλισμενο κεφάλαιο για κάτι καλό 

• Δημιουργία νέου...