Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 ώρες πριν, filarhos είπε

Εγώ βάζω υγρό πιάτων πριν βάλω κερί για να φύγουν όλα. Βέβαια συνήθως έχει παίξει αλοιφαδορος και touchups.

Βέβαια αυτό γίνεται το πολύ μία φορά τον χρόνο.

Τώρα στο ψατ έχουν περάσει δύο χρόνια και για έξι μήνες ακόμα δεν προβλέπεται ούτε πλύσιμο. Και το id είναι 4 μηνών και δεν προβλέπεται πλύσιμο για τουλάχιστον άλλους 3 μήνες....

Για να μη φυγει το κερωμα η απλα βαριεσαι? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, Ntinaras said:

Για να μη φυγει το κερωμα η απλα βαριεσαι? :P

1 hour ago, paylidis said:

Στο βαριέσαι τον κόβω… σα κ εμένα 😂

Βαριέμαι... Δεν έχω και δικαιολογία ότι έχει κρύο...

Κάνω μια σκούπα και αυτοκόλλητο για τις τρίχες της βρωμιάρης πότε πότε και όλα καλά!

1 hour ago, Ntinaras said:

image.png.42b14ab29905ff45ec423dc22da5117c.png

Δυστυχώς όσες φορές έχω πάει δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Και πλήρωσα και στον ίδιο χρόνο αναμονής κάνω καλύτερη δουλειά με την λογική των δύο κουβαδων και κομμάτι κομμάτι από πίσω και πάνω προς τα εμπρός και κάτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω τα ειπα στη μαζωξη... να βαλουμε το κατιτις μας ο καθενας να κανουμε συνεταιρικο πλυντηριο με προισταμενο τον @NTC Labs, θα παρουμε και κανα 2 πιτσιρικαδες για τα απλα, θα πηγαινουμε κ εμεις απογευματα σκ και ρεπα να κανουμε χαβαλε και εργασιοθεραπεία, χαμος θα γινει...

αλλα δε θετε 😅

παίρνουμε και ένα ΕΣΠΑ ρε παιδί στην ανάγκη να πληρώ τα μισά μονο

image.png.7898bcbba6873dbae9e1727d609be36f.png

Ο στελιος και οι παιδαροι, οοοοριστε!

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

Στις 5/1/2024 στις 11:46 ΠΜ, paylidis είπε

εγω τα ειπα στη μαζωξη... να βαλουμε το κατιτις μας ο καθενας να κανουμε συνεταιρικο πλυντηριο με προισταμενο τον @NTC Labs, θα παρουμε και κανα 2 πιτσιρικαδες για τα απλα, θα πηγαινουμε κ εμεις απογευματα σκ και ρεπα να κανουμε χαβαλε και εργασιοθεραπεία, χαμος θα γινει...

αλλα δε θετε 😅

παίρνουμε και ένα ΕΣΠΑ ρε παιδί στην ανάγκη να πληρώ τα μισά μονο

image.png.7898bcbba6873dbae9e1727d609be36f.png

Ο στελιος και οι παιδαροι, οοοοριστε!

αστο δεν θελω να πεινασω καλα ειμαι εκει που ειμαι  :)

• Like 1

7 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

αστο δεν θελω να πεινασω καλα ειμαι εκει που ειμαι  :)

Ένα σελφ σέρβις κοφτηριο να δουλεύει μόνο του ρε κ να πηγαίνουμε να Αράζουμε το απόγευμα 😂

Να γυαλίζουμε τα γυαλισμένα 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ένα σελφ σέρβις κοφτηριο να δουλεύει μόνο του ρε κ να πηγαίνουμε να Αράζουμε το απόγευμα 😂

Να γυαλίζουμε τα γυαλισμένα 😂😂

δεν αξιζει , αλλο το πλυντηριο άλλο το detailing, κανενα detailing μαγαζι δεν ειναι πλυντηριο δεν κανουν πλυσιματα, τα πλυντηρια πρεπει να πληρουν συγκεκριμενες προδιαγραφες βαση νόμου , για 5 € το πλυσιμο δεν μπαινω καν στη διαδικασια να μαθω τι χρειαζεται

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 2
  • Thanks 1

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά (αν και λίγο καθυστερημένα),

Θα ήθελα γνώμες για εγκατάσταση PPF σε καινούργιο αυτοκίνητο στην Αθήνα.
Έχουμε κάποια εμπειρία και κάποιο καλό μαγαζί?
Προσωπικά έχω κεντράρει μεταξύ Asdetailing και Bolonakis-Stickers. Ο πρώτος φαίνεται να χρησιμοποιεί Xpel ενώ ο 2ος Premium Shield.

Xpel ξέρω είναι πιο γνωστή και δίνουν 10ετή εγγύηση κλπ. Η Premium Shield κάτι διάβασα για lifetime warranty??
Επίσης απ'οσο κάταλαβα, όπως και να χει στην 10ετια πρέπει να αλλαχθεί γιατί μετά υπάρχει κίνδυνος να μην βγαίνει κ να γίνει ζημιά στο χρώμα, ισχύει?

Επίσης ήθελα να κάνω κ ουρανό κ καθρέπτες μαύρα, αλλά μου είπαν πως το από vinyl wrap (ακόμα και 3M), είναι πολύ προσωρινή λύση και στα 3-5 χρόνια θα πρέπει να αλλαχθεί (ξενέρα).
Είδα όμως πως η Xpel βγάζει και μαύρο PPF πιο χοντρό, επίσης με 10ετή εγγύση.

Θα ήθελα λίγο τα φώτα, κυρίως όσων έχουν προσωπική εμπειρία. (και ναι έχω σκοπό να το κρατήσω πολλά χρόνια το αυτοκίνητο κ θέλω να το χω όσο πιο προστατευμένο γίνεται)

Ευχαριστώ!

• Like 1

9 ώρες πριν, VFerF1 είπε

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά (αν και λίγο καθυστερημένα),

Θα ήθελα γνώμες για εγκατάσταση PPF σε καινούργιο αυτοκίνητο στην Αθήνα.
Έχουμε κάποια εμπειρία και κάποιο καλό μαγαζί?
Προσωπικά έχω κεντράρει μεταξύ Asdetailing και Bolonakis-Stickers. Ο πρώτος φαίνεται να χρησιμοποιεί Xpel ενώ ο 2ος Premium Shield.

Xpel ξέρω είναι πιο γνωστή και δίνουν 10ετή εγγύηση κλπ. Η Premium Shield κάτι διάβασα για lifetime warranty??
Επίσης απ'οσο κάταλαβα, όπως και να χει στην 10ετια πρέπει να αλλαχθεί γιατί μετά υπάρχει κίνδυνος να μην βγαίνει κ να γίνει ζημιά στο χρώμα, ισχύει?

Επίσης ήθελα να κάνω κ ουρανό κ καθρέπτες μαύρα, αλλά μου είπαν πως το από vinyl wrap (ακόμα και 3M), είναι πολύ προσωρινή λύση και στα 3-5 χρόνια θα πρέπει να αλλαχθεί (ξενέρα).
Είδα όμως πως η Xpel βγάζει και μαύρο PPF πιο χοντρό, επίσης με 10ετή εγγύση.

Θα ήθελα λίγο τα φώτα, κυρίως όσων έχουν προσωπική εμπειρία. (και ναι έχω σκοπό να το κρατήσω πολλά χρόνια το αυτοκίνητο κ θέλω να το χω όσο πιο προστατευμένο γίνεται)

Ευχαριστώ!

Για τι αμάξι μιλάμε; Βλέπω κόστος από 2κ και ανεβαίνουμε. Άραγε αξίζει;

Εγω που ειχα ψαξει για νανοκεραμικη επιστρωση πηγαινε 7-8 κατοστάρια, δε προχωρησα - δεν αξιζε... το συζητησα και με το φανοποιο της αντιπροσωπείας και μου ειπε καλυτερα περνα το καθε χρονο ενα κερι 70-80€ (ουτε αυτο εκανα, απο βαρεμαρα)

αν μιλαμε για 2Κ μονο σε κανενα supercar Ισως εχει νοημα

• Like 4

46 minutes ago, paylidis said:

Εγω που ειχα ψαξει για νανοκεραμικη επιστρωση πηγαινε 7-8 κατοστάρια, δε προχωρησα - δεν αξιζε... το συζητησα και με το φανοποιο της αντιπροσωπείας και μου ειπε καλυτερα περνα το καθε χρονο ενα κερι 70-80€ (ουτε αυτο εκανα, απο βαρεμαρα)

αν μιλαμε για 2Κ μονο σε κανενα supercar Ισως εχει νοημα

E ναι καπου ειναι υπερβολη, αν οι κεραμικες κτλ πλησιαζουν το κοστος ολικης βαφης τι να το κανω. 

Να κανεις μια καλη επιστροση απο την αρχη με ενα καλο συνθετικο και ανανεωση καθε χρονο και εισαι οκ.

• Like 3

7 λεπτά πριν, imr είπε

E ναι καπου ειναι υπερβολη, αν οι κεραμικες κτλ πλησιαζουν το κοστος ολικης βαφης τι να το κανω. 

Να κανεις μια καλη επιστροση απο την αρχη με ενα καλο συνθετικο και ανανεωση καθε χρονο και εισαι οκ.

Αυτό μου είπε κ ο φανοποιος της Audi. Έλα σε 10 χρόνια αν φθαρεί να στο βάψω όλο με ένα χιλιάρικο…

το έψαξα κ για επίστρωση 300-350 με το που δουν «premium»… και 100-150 το χρόνια συντήρηση… άστο έτσι καλύτερα, σιγά το σούπερκαρ που θα δώσω τόσα λεφτά 

• Like 2

• Δημιουργία νέου...