Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/12/2023 στις 10:07 ΠΜ, Ntinaras είπε

Δεν εβγαλα καμια της προκοπης.

Θα το φωτογραφισω το σκ που θα χω χρονο.

Χρωμα magnetic tech 

image.png.3319badf8dab2e6b29acca154527ea8e.png

385529905_912470373722915_88899149017782

Καλορίζικο! Πήρες και φοβερό χρώμα...

Θέλουμε σύντομα να μας αναφέρεις καταναλώσεις σε υβριδικη λειτουργία και μπαταρία φορτισμένη και αφόρτιστη σε πόλη και ΕΟ :). Είχα οδηγήσει το αντιστοιχο Q3 για 1 ημέρα και μου άρεσε πολύ.

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Merc12 είπε

LPG?

Λογικά ναι. Νορμαλ νούμερο μου ακούγεται-αλλά για μικτό κύκλο θα ελεγα. Ίσως και λίγο χαμηλό για εντός πόλης αν σκεφτείς ότι με βενζινη έχει μέση γύρω στα 6-ψιλό χλωμό να έχει εντός πόλης το αέριο 8.5… εύκολα περίμενα 10-11…

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Λογικά ναι. Νορμαλ νούμερο μου ακούγεται-αλλά για μικτό κύκλο θα ελεγα. Ίσως και λίγο χαμηλό για εντός πόλης αν σκεφτείς ότι με βενζινη έχει μέση γύρω στα 6-ψιλό χλωμό να έχει εντός πόλης το αέριο 8.5… εύκολα περίμενα 10-11…

Το LPG σε σχεση με την βενζινη εχει διαφορα στην ενεργεια ανα λιτρο κατα 29%. Οποτε για να εχεις τις ιδιες επιδοσεις πρεπει να εχεις ανεβασμενη καταναλωση κατα το ιδιο ποσοστο.

Και ισως και εισαι και λιγο κερδισμενος επειδη εχει περισσοτερα οκτανια.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Το LPG σε σχεση με την βενζινη εχει διαφορα στην ενεργεια ανα λιτρο κατα 29%. Οποτε για να εχεις τις ιδιες επιδοσεις πρεπει να εχεις ανεβασμενη καταναλωση κατα το ιδιο ποσοστο.

Και ισως και εισαι και λιγο κερδισμενος επειδη εχει περισσοτερα οκτανια.

Αυτό είχα και εγώ κατά νου. Πρακτικά μαζί με το ζέσταμα που πάει με βενζινη και συγκεκριμένες συνθήκες που ψεκάζει και βενζινη η αύξηση είναι 40% χονδρικά. Για αυτό το 8-8.5 εντός μου έκανε εντυπωση

Δημοσ.

Τόσο μου ανέφερε, δεν είναι δικό μου, πάντως είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

Βέβαια 6,5*1,29=8,385. Δεν είναι και τόσο έξω, αλλά πραγματικά δεν έχω καμία εμπειρία από αέριο για να κρίνω.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Τόσο μου ανέφερε, δεν είναι δικό μου, πάντως είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

Βέβαια 6,5*1,29=8,385. Δεν είναι και τόσο έξω, αλλά πραγματικά δεν έχω καμία εμπειρία από αέριο για να κρίνω.

ναι δεν αποκλειεται, απλα προσωπικα για εντος πολης σε συνθηκες Αττικης, θεωρω το 6-6.5 βενζινης χαμηλο, οποτε και το 8-8.5 αεριο χαμηλο... για εντος πολης θα περιμενα αεριο ~10 και βενζινη γυρω στα 7.5. Μικτο κυκλο ισως εχει τοσο και το θεωρει εντος πολης... δεν αποκλειεται βεβαια με βαση και αυτα τα δεδομενα που βλεπω εδώ https://www.spritmonitor.de/en/overview/41-Renault/1305-Captur.html?fueltype=3&powerunit=2...

• Like 2
Δημοσ.
19 minutes ago, paylidis said:

ναι δεν αποκλειεται, απλα προσωπικα για εντος πολης σε συνθηκες Αττικης, θεωρω το 6-6.5 βενζινης χαμηλο, οποτε και το 8-8.5 αεριο χαμηλο... για εντος πολης θα περιμενα αεριο ~10 και βενζινη γυρω στα 7.5. Μικτο κυκλο ισως εχει τοσο και το θεωρει εντος πολης... δεν αποκλειεται βεβαια με βαση και αυτα τα δεδομενα που βλεπω εδώ https://www.spritmonitor.de/en/overview/41-Renault/1305-Captur.html?fueltype=3&powerunit=2...

Για Θεσσαλονίκη μιλάω και ανατολικά, όπου υπάρχει σχετική άπλα και η κίνηση, τουλάχιστον μέχρι και τώρα που ξεκίνησε το flyover ήταν υποφερτή.

Και πάλι όμως, όπως έγραψα πολλές φορές, απλά αναφέρω τι μου λέει και χωρίς να ρωτήσω λεπτομέρειες για το τι θεωρεί εντός πόλης.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Για Θεσσαλονίκη μιλάω και ανατολικά, όπου υπάρχει σχετική άπλα και η κίνηση, τουλάχιστον μέχρι και τώρα που ξεκίνησε το flyover ήταν υποφερτή.

Και πάλι όμως, όπως έγραψα πολλές φορές, απλά αναφέρω τι μου λέει και χωρίς να ρωτήσω λεπτομέρειες για το τι θεωρεί εντός πόλης.

ναι ισως στεκει τοτε... δεν ειναι κακο νουμερο παντως αν σκεφτεις και τη τιμη του αεριου (~6,5€ τα 100 χλμ του βγαινουν)

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, paylidis said:

ναι ισως στεκει τοτε... δεν ειναι κακο νουμερο παντως αν σκεφτεις και τη τιμη του αεριου (~6,5€ τα 100 χλμ του βγαινουν)

Εννοείται μια χαρά είναι το αέριο, εδώ βγαίνει φθηνότερο ή ίσο ανάλογα τις διαδρομές που κάνω το allroad το γουρούνι με τη cla μέσα στην Αθήνα (χωρίς ιδιαίτερα οικονομική οδήγηση και start/stop πάντα off)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα αλλά ΜΗΝ πλένετε με απορρυπαντικό πιάτων. Είναι πολύ ισχυρό για το χρώμα του αυτοκινήτου. 

Άρμα btw το εργαλείο σου! 👌

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ βάζω υγρό πιάτων πριν βάλω κερί για να φύγουν όλα. Βέβαια συνήθως έχει παίξει αλοιφαδορος και touchups.

Βέβαια αυτό γίνεται το πολύ μία φορά τον χρόνο.

Τώρα στο ψατ έχουν περάσει δύο χρόνια και για έξι μήνες ακόμα δεν προβλέπεται ούτε πλύσιμο. Και το id είναι 4 μηνών και δεν προβλέπεται πλύσιμο για τουλάχιστον άλλους 3 μήνες....

Δημοσ.
9 ώρες πριν, filarhos είπε

Και το id είναι 4 μηνών και δεν προβλέπεται πλύσιμο για τουλάχιστον άλλους 3 μήνες....

Θα μαζευτούμε με τα vag και θα πάμε στου @NTC Labs! Το αστείο είναι ότι εμένα θα μου είναι πάλι έκπληξη το χρώμα! 😂

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θα μαζευτούμε με τα vag και θα πάμε στου @NTC Labs! Το αστείο είναι ότι εμένα θα μου είναι πάλι έκπληξη το χρώμα! 😂

Άσπρο δεν περιμένεις ρε Γιώργο?

• Δημιουργία νέου...