tsofras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε δε μου κανει εντυπωση... ειδικα αν ειχες το πρωτο τροκ ηταν αθλιο... ηταν ενα απο τα λιγα αμαξια που αρνηθηκα να ολοκληρωσω το td και εκανα αναστροφη και το επεστρεψα εντος 5λεπτου. Το τωρινο ειναι αρκετά καλυτερο αλλα και παλι επιφυλάσσομαι μεχρι να εχω πληρη ιδια αποψη. Ειναι και άλλη κατηγορία βεβαια, και σαν σασι και σαν τιμή (ευκολα κοστίζει τα διπλα απο το τοτε τροκ)... Τι θα γίνει ρε Γιώργο πότε θα παραλάβεις εσύ? Πολύ μεγάλη καθυστέρηση
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Τι θα γίνει ρε Γιώργο πότε θα παραλάβεις εσύ? Πολύ μεγάλη καθυστέρηση αηδια εχει καταντησει... θεωρητικα κοντευω εξαιρετικo case study ωστε να δουμε και τους χρονους παραδοσης του vag οταν παει παραγγελια κατι-και δε παιρνεις απο το στοκ της κοσμοκαρ, πρακτικα 9 μηνες ειμαστε ηδη, παμε για 10 (και κατα τα αλλα κατηγορουμε την τουοτα-που φταιει βεβαια που δεν εχει σωστα logistics/stock) Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από paylidis 1 2
mp123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, paylidis είπε μα ναι... τραβαει τα βλεματα, κακα τα ψεματα! Και εγω δηλαδη που τα θεωρω πολλα τα λεφτα που ζητάει, θα γυρισω να το κουταξω καθως ειναι ιδιαιτερο... Ναι ναι. Παρασκευή στην Θηβών παραλίγο να με χτυπήσει ένα τέτοιο. Εγώ πήγαινα αριστερά ενώ ο άλλος πήγε να κάνει προσπέραση σε σταματημένο λεωφορείο. Βλέπεις θα κοίταζε να δει σν τον βλέπουν απο την στάση που ειχε κοσμο και δεν εδωσε βαση αν περναει κανεις απο αριστερα . Μικροπραγματα τώρα να δεις τους καθρευτες . Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από mp123
tsofras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Ναι ναι. Παρασκευή στην Θηβών παραλίγο να με χτυπήσει ένα τέτοιο. Εγώ πήγαινα αριστερά ενώ ο άλλος πήγε να κάνει προσπέραση σε σταματημένο λεωφορείο. Βλέπεις θα κοίταζε να δει σν τον βλέπουν απο την στάση που ειχε κοσμο και δεν εδωσε βαση αν περναει κανεις απο αριστερα . Μικροπραγματα τώρα να δεις τους καθρευτες . Να μας βλέπετε εσείς να κάνετε χώρο 🤣 Έλα πλάκα κάνω , καραγκιόζηδες οδηγοί υπάρχουν παντού άσχετα με το αμάξι 1
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Έλα πλάκα κάνω , καραγκιόζηδες οδηγοί υπάρχουν παντού άσχετα με το αμάξι απο αυτους άλλο τιποτα... βεβαια μετα απο αρκετα χρονια, εχω βγαλει τα στατιστικα μου και υπαρχει ενα συγκεκριμένο μικρο ιαπωνικο best seller μοντέλο (ε ξερετε ποιο ντε) που υπάρχει σοβαρη πιθανότητα ο οδηγος του να ειναι πανηλιθιος κακος οδηγος 1
imr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 33 minutes ago, paylidis said: απο αυτους άλλο τιποτα... βεβαια μετα απο αρκετα χρονια, εχω βγαλει τα στατιστικα μου και υπαρχει ενα συγκεκριμένο μικρο ιαπωνικο best seller μοντέλο (ε ξερετε ποιο ντε) που υπάρχει σοβαρη πιθανότητα ο οδηγος του να ειναι πανηλιθιος κακος οδηγος Πολύ σωστά, να προσθέσω (Χωρίς να είμαι σεξιστης) μεγάλο ποσοστό αυτου του ιαπωνικού best seller ειναι και ενα συγκεκριμένο φυλλο 1 1
Merc12 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Captur lpg ποσο καιει;Στον δρομο πως ειναι;Επειδη οδηγησα το Clio με 16αρες ζαντες φοβαμαι μηπως σερνεται το Captur
djuan1988 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 12 hours ago, Merc12 said: Captur lpg ποσο καιει;Στον δρομο πως ειναι;Επειδη οδηγησα το Clio με 16αρες ζαντες φοβαμαι μηπως σερνεται το Captur Μέσα στην πόλη φίλος μου μου αναφέρει για 8-8,5 lt/100km.
Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, paylidis είπε δε μου κανει εντυπωση... ειδικα αν ειχες το πρωτο τροκ ηταν αθλιο... ηταν ενα απο τα λιγα αμαξια που αρνηθηκα να ολοκληρωσω το td και εκανα αναστροφη και το επεστρεψα εντος 5λεπτου. Το τωρινο ειναι αρκετά καλυτερο αλλα και παλι επιφυλάσσομαι μεχρι να εχω πληρη ιδια αποψη. Ειναι και άλλη κατηγορία βεβαια, και σαν σασι και σαν τιμή (ευκολα κοστίζει τα διπλα απο το τοτε τροκ)... Του 2018 ηταν. Παντως βλαβες δεν εβγαλε. Εσυ τι περιμενεις να σου ρθει?
JailbrokenDiesel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, paylidis είπε απο αυτους άλλο τιποτα... βεβαια μετα απο αρκετα χρονια, εχω βγαλει τα στατιστικα μου και υπαρχει ενα συγκεκριμένο μικρο ιαπωνικο best seller μοντέλο (ε ξερετε ποιο ντε) που υπάρχει σοβαρη πιθανότητα ο οδηγος του να ειναι πανηλιθιος κακος οδηγος χειροτερο οδηγο απο Μπε Εμ Βε δε ξερω αν υπαρχει.. η πλειοψηφια τους ειναι η αιτια που εχουν γεννηθει τοσα memes
Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε χειροτερο οδηγο απο Μπε Εμ Βε δε ξερω αν υπαρχει.. η πλειοψηφια τους ειναι η αιτια που εχουν γεννηθει τοσα memes Ξεχνας τα smart. Που πρακτικα ειναι ο ιδιος οδηγος που εχει το bmw στο σπιτι επειδη δεν εχει βενζινη. 1
paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Του 2018 ηταν. Παντως βλαβες δεν εβγαλε. Εσυ τι περιμενεις να σου ρθει? style dsg 1.5 40 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε χειροτερο οδηγο απο Μπε Εμ Βε δε ξερω αν υπαρχει.. η πλειοψηφια τους ειναι η αιτια που εχουν γεννηθει τοσα memes κι ομως, τους χειροτερους με διαφορα τους εχω αναγνωρισει στο yaris 🤣 34 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ξεχνας τα smart. Που πρακτικα ειναι ο ιδιος οδηγος που εχει το bmw στο σπιτι επειδη δεν εχει βενζινη. αλλη μια κατηγορία μονοι τους, και παλι χειροτεροι οι των γιαρις... σοκαριστικα χειροτεροι, παρατηρηστε τους! 1
Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, paylidis είπε style dsg 1.5 Ναι , ωραια εκδοση αλλα ποιο αυτοκινητο ειναι αυτο?
tsofras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ναι , ωραια εκδοση αλλα ποιο αυτοκινητο ειναι αυτο? t-roc
paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ναι , ωραια εκδοση αλλα ποιο αυτοκινητο ειναι αυτο? 6 λεπτά πριν, tsofras είπε t-roc α ναι σορρυ κατι ξεφυγε, θενκς τσοφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις