tsofras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, mp123 είπε Τι γίνετε θα κάνετε κάνα meet up να δω το τρανσφορμερ ; Meetup όταν ζεστάνει ο καιρός πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, tsofras είπε Meetup όταν ζεστάνει ο καιρός πάλι Νεα παιδια ρε σεις και κρυωνετε ; Μια χαρά είναι ο καιρός. Χθες παρέλαβα το χορνετ. Από κρύο δεν με νοιάζει. Μόνο όταν βρέχει δεν παίρνω την μηχανή. Τρεις μέρες οδηγούσα το αμάξι κουραστικα. Καλα ήταν. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, mp123 είπε Νεα παιδια ρε σεις και κρυωνετε ; Μια χαρά είναι ο καιρός. Χθες παρέλαβα το χορνετ. Από κρύο δεν με νοιάζει. Μόνο όταν βρέχει δεν παίρνω την μηχανή. Τρεις μέρες οδηγούσα το αμάξι κουραστικα. Καλα ήταν. Τα έχουμε ξαναπεί , εγώ έχω γεράσει απο τα 20 Αν δεν είμαι με κασκολ-σκουφί-μπουφάν ενώ φυσάει θα είμαι με κολάρο για ένα μήνα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Τα έχουμε ξαναπεί , εγώ έχω γεράσει απο τα 20 Αν δεν είμαι με κασκολ-σκουφί-μπουφάν ενώ φυσάει θα είμαι με κολάρο για ένα μήνα παρε κουβερτα-προβατακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Meetup όταν ζεστάνει ο καιρός πάλι Ποια εκδοση του Formentor πηρες? Μου ρθε την παρασκευη το phev 245 και εχω πορωθει κι εγω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Ποια εκδοση του Formentor πηρες? Μου ρθε την παρασκευη το phev 245 και εχω πορωθει κι εγω Καλοτάξιδος , δεν έβαλες καμία φωτό Το Pack 1.5 DSG πήρα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλοτάξιδος , δεν έβαλες καμία φωτό Το Pack 1.5 DSG πήρα εγώ Δεν εβγαλα καμια της προκοπης. Θα το φωτογραφισω το σκ που θα χω χρονο. Χρωμα magnetic tech Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από Ntinaras 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Ειναι ιδιαίτερο αμαξι το ατιμο το φορμεντορ παντως, αν εισαι λιγο καγκουρας σου τραβαει το βλεμμα στο δρομο... 🤣 ντιναρα καλοταξιδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε αν δεν πάρεις τώρα στο μέλλον θα είναι ακόμα πιο ακριβά ....δυστυχώς.... οπότε αν είσαι στο πρόγραμμα να αγοράσεις κάντο τώρα δεν πρόκειται να πέσουν οι τιμές. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα συνεχίζω να κάνω κάποια test drives. Είχα 2 αμάξια, πούλησα το ένα και το project ήταν να πουλήσω και το 2ο και να πάρω ένα που να μπορώ να κινούμαι και μέσα στην πόλη και να κάνω ταξίδια με μία σχετική άνεση. Μέχρι στιγμής το αμάξι που μου άρεσε περισσότερο ήταν το ford puma. Πόσο πιο ακριβά να γίνουν τα αμάξια? Το 17 πήρα huyndai i10 11200 και σήμερα κοστίζει πάνω από 16000 αν δεν κάνω κάποιο λάθος. Και αυτό συμβαίνει με όλα τα αμάξια. Ξέρει κάποιος να μου πει ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει όλο αυτό? Θυμάμαι στον κωρονοιο που δεν είχαν τσιπάκια. Δεν έχει αλλάξει ακόμα αυτό? Ή απλά πάτησαν όλοι σε αυτό και παγιοποιησαν τις σημερινές τιμές? Τέλος είμαι στην μέση του ή να αγοράσω κάποιο αμάξι ή τις 2-3 φορές που θέλω να κάνω κάποιο ταξίδι να νοικιάζω ένα μεγαλύτερο από το να δώσω ένα κάρο λεφτά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Τέλος είμαι στην μέση του ή να αγοράσω κάποιο αμάξι ή τις 2-3 φορές που θέλω να κάνω κάποιο ταξίδι να νοικιάζω ένα μεγαλύτερο από το να δώσω ένα κάρο λεφτά. Εδω ειναι το μεγα διλημμα... αξιζει να δεσμευσεις 25Κ, συν τα παγια για 10 μερες το χρονο; ή ειναι προτιμοτερο αυτες τις 10 μερες να δωσεις ενα χιλιαρικο συνολικά και να νοικιαζεις ενα μεγαλο αμαξι να κανεις τη δουλειά σου... η ελληνικη μας κουλτουρα θελει να εχουμε ιδιοκτησίες η λογικη λεει το αντιθετο Οσο για τα αμαξια, οντως θα συνεχίσουν να ανεβαινουν, ελεω Euro 7. Καποια στιγμή ενδεχομένως να υπαρξει μια μικρη αποκλιμακωση σε ορισμένα απο τα υφιστάμενα μοντέλα (ακριβως πριν την ελευση του νέου προτυπου) αλλα μη βασιζεσαι σε αυτό, κανε οτι ειναι να κανεις γιατι η ταση ειναι αυξητική. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, paylidis είπε Ειναι ιδιαίτερο αμαξι το ατιμο το φορμεντορ παντως, αν εισαι λιγο καγκουρας σου τραβαει το βλεμμα στο δρομο... 🤣 ντιναρα καλοταξιδο Ειμαι ο ιδιος καγκουρας, οποτε μου αρκει Παντως με κοιτανε πολυ οταν το οδηγαω, ισως φταιει που ειναι και αρκετα σπανιο. Παντως οι 19ρες που εχει ειναι κλασεις πιο ομορφες απο τις 18ρες που εχει η βασικη εκδοση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ειμαι ο ιδιος καγκουρας, οποτε μου αρκει Παντως με κοιτανε πολυ οταν το οδηγαω, ισως φταιει που ειναι και αρκετα σπανιο. Παντως οι 19ρες που εχει ειναι κλασεις πιο ομορφες απο τις 18ρες που εχει η βασικη εκδοση. H πιο κλασική ερώτηση που μου κάνουν είναι : Τι μάρκα είναι αυτή ? Δεν έχω ξαναπάρει αμάξι που να το κοιτάνε έτσι όλοι , καγκουριά φουλ λέμε , στον δρόμο κάνουν άκρη να περάσω 😂 Βέβαια εμένα με αφήνει αδιάφορο αυτό , αλλά εν τέλη αρχίζω να το συνηθίζω 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ειμαι ο ιδιος καγκουρας, οποτε μου αρκει Παντως με κοιτανε πολυ οταν το οδηγαω, ισως φταιει που ειναι και αρκετα σπανιο. Παντως οι 19ρες που εχει ειναι κλασεις πιο ομορφες απο τις 18ρες που εχει η βασικη εκδοση. 2 λεπτά πριν, tsofras είπε H πιο κλασική ερώτηση που μου κάνουν είναι : Τι μάρκα είναι αυτή ? Δεν έχω ξαναπάρει αμάξι που να το κοιτάνε έτσι όλοι , καγκουριά φουλ λέμε , στον δρόμο κάνουν άκρη να περάσω 😂 Βέβαια εμένα με αφήνει αδιάφορο αυτό , αλλά εν τέλη αρχίζω να το συνηθίζω μα ναι... τραβαει τα βλεματα, κακα τα ψεματα! Και εγω δηλαδη που τα θεωρω πολλα τα λεφτα που ζητάει, θα γυρισω να το κουταξω καθως ειναι ιδιαιτερο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, paylidis είπε μα ναι... τραβαει τα βλεματα, κακα τα ψεματα! Και εγω δηλαδη που τα θεωρω πολλα τα λεφτα που ζητάει, θα γυρισω να το κουταξω καθως ειναι ιδιαιτερο... Ειναι κλασεις ποιοτικοτερο εσωτερικα απο το T-roc που μολις αντικατεστησε. Το Troc πλαστικουρα μεσα που τριζει, το formentor ντυμενο μεσα με δερμα. Επισης ειναι και μακρυτερο κατα 22cm και χαμηλοτερο κατα 6cm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ειναι κλασεις ποιοτικοτερο εσωτερικα απο το T-roc που μολις αντικατεστησε. Το Troc πλαστικουρα μεσα που τριζει, το formentor ντυμενο μεσα με δερμα. Επισης ειναι και μακρυτερο κατα 22cm και χαμηλοτερο κατα 6cm. δε μου κανει εντυπωση... ειδικα αν ειχες το πρωτο τροκ ηταν αθλιο... ηταν ενα απο τα λιγα αμαξια που αρνηθηκα να ολοκληρωσω το td και εκανα αναστροφη και το επεστρεψα εντος 5λεπτου. Το τωρινο ειναι αρκετά καλυτερο αλλα και παλι επιφυλάσσομαι μεχρι να εχω πληρη ιδια αποψη. Ειναι και άλλη κατηγορία βεβαια, και σαν σασι και σαν τιμή (ευκολα κοστίζει τα διπλα απο το τοτε τροκ)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις