Merc12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, paylidis είπε Ο πετρελαιοκινητήρας της Mercedes είναι ο γνωστός άσπαστος (για την ώρα) της Renault. Το θέμα είναι ότι στη μια περίπτωση θα πάρεις καινουργιο αμάξι κ στην άλλη μεταχειρισμένο, τι αξίζει παραπάνω..; Αυτό εσυ θα το αποφασίσεις. Πάντως είναι μια αρχή… κ εμένα μου αρέσει γενικά αρκετά η a class Έχω Α του 2005 με 466000χλμ χωρίς σχεδόν κανένα πρόβλημα.Αλλαξα περισυ αντλία βενζίνης και δυναμό και έχω βάλλει αέριο πριν ενάμισυ χρόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, Merc12 είπε Έχω Α του 2005 με 466000χλμ χωρίς σχεδόν κανένα πρόβλημα.Αλλαξα περισυ αντλία βενζίνης και δυναμό και έχω βάλλει αέριο πριν ενάμισυ χρόνο Μια χαρά ήταν το w169 το είχα και εγώ avant-garde auto με την ηλιοροφή περσίδες, μόνο στα αυτόματα είχε βγάλει πρόβλημα. Θεωρώ ότι κ το τωρινό μοντέλο θα είναι οκ τώρα το θέμα είναι το μεταχειρισμένο είναι λαχείο όπως είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Άσχετο - σχετικό : ρε παιδιά, είδατε τις τιμές του νέου yaris; το είδα το πρωί και φρίκαρσ... Από 26700 ως 30000; για τον κουβά που περιμένεις και κάνα χρόνο;;;; https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/neo_toyota_yaris_aytes_einai_oi_times_olon_ton_ekdoseon_stin_ellada_pinakes-7827776/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Γελάει ο κόσμος με τις τιμές Yaris. Επίσης το Mini Cooper ωραίο πάτημα αλλα πολυ σκληρό και αβολο αυτοκίνητο. Επίσης η ποιότητα στο εσωτερικό εμενα δε μου θυμίζει bmw αλλα περί ορεξεως.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Άσχετο - σχετικό : ρε παιδιά, είδατε τις τιμές του νέου yaris; το είδα το πρωί και φρίκαρσ... Από 26700 ως 30000; για τον κουβά που περιμένεις και κάνα χρόνο;;;; https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/neo_toyota_yaris_aytes_einai_oi_times_olon_ton_ekdoseon_stin_ellada_pinakes-7827776/ γιατί γράφετε τέτοιες ανακρίβειες μόνο για τις εντυπώσεις πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. πες δεν το γουστάρεις που ειναι απόλυτα σεβαστό και πάμε παρακάτω. αλλά το "από 26.700" που το είδες ; έριξε έστω και μια ματιά στους πίνακες που έχει το link? για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση τους παραθέτω : από 19.000 η βενζίνη και από 21.300 σε υβριδικό. 26.700 ξεκινάει σε πολύ πλούσιο πακέτο και με τα 130 άλογα. τα ίδια λεφτά που ζητάει το polo δηλαδή που συζητούσαμε πιο πριν. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από zanskou 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, zanskou είπε γιατί γράφετε τέτοιες ανακρίβειες μόνο για τις εντυπώσεις πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. πες δεν το γουστάρεις που ειναι απόλυτα σεβαστό και πάμε παρακάτω. αλλά το "από 26.700" που το είδες ; έριξε έστω και μια ματιά στους πίνακες που έχει το link? για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση τους παραθέτω : από 19.000 η βενζίνη και από 19.300 σε υβριδικό. 26.700 ξεκινάει σε πολύ πλούσιο πακέτο και με τα 130 άλογα. τα ίδια λεφτά που ζητάει το polo δηλαδή που συζητούσαμε πιο πριν. 21.270€ δεν είναι το υβριδικό; Και πάλι σίγουρα δεν ξεκινάει πάντως από τα 26.700€ που αναφέρθηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 ναι το διορθωσα το typo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το έγραψα μισό είναι η αλήθεια, εννοούσα την υβριδική έκδοση με τα 130 άλογα. Δεν είπα ποτέ ότι δεν μου αρέσει, ίσα ίσα το έχει πάρει ξαδέρφη της γυναίκας μου και μάλιστα ήταν τυχερή - τον Φεβρουάριο πριν την 1η καραντίνα, οπότε το πήρε γρήγορα και σε καλή τιμή, μετά ξέφυγε το πράγμα τελείως, αλλά τώρα η φουλ έκδοση 30 χήνες;;; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από oykas2001 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε αλλά τώρα η φουλ έκδοση 30 χήνες;;; Ε κοίτα, όταν βλέπουν το χιλιάρι πόλο (σχεδόν 7ετίας πια) με τα 110 ατίθασα να πάει 27+, πόσο να το δώσουν το έρμο το premier edition υβριδικό Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από turbat0s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 11 hours ago, turbat0s said: Ε κοίτα, όταν βλέπουν το χιλιάρι πόλο (σχεδόν 7ετίας πια) με τα 110 ατίθασα να πάει 27+, πόσο να το δώσουν το έρμο το premier edition υβριδικό Είναι ένα λογικό ακόμα!!!! Παρεμπιπτόντως το polo που λες το έχω δει μόνο μια φορά στο δρόμο εγώ που είμαι σε επαρχιακή πόλη και φυσικά σε leasing... Αντίστοιχα το 8ης γενιάς golf μόνο ένα σε ιδιώτη κι αυτός είχε πρόβλημα το καλοκαίρι με τις οθόνες - δεν ξέρω τι απέγινε, δεν το ξαναείδα εδώ γύρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα, μπήκα και εγώ στη διαδικασία νέου αυτοκινήτου. Πέρα από τις υπόλοιπες μάρκες που μπήκα να δω μπήκα και στη honda(αγαπημένη μάρκα). Ήξερα πως οι τιμές έχουν ανέβει αρκετά άλλα αυτό που είδα δεν το πίστευα. Μέχρι τα 36000 € στη honda μπορεί κάποιος να αγοράσει μόνο το jazz. Γενικά οι τιμές σε όλες τις μάρκες έχουν ξεφύγει αλλά στη συγκεκριμένη μου έκανε μεγάλη εντύπωση. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Καλησπερα, μπήκα και εγώ στη διαδικασία νέου αυτοκινήτου. Πέρα από τις υπόλοιπες μάρκες που μπήκα να δω μπήκα και στη honda(αγαπημένη μάρκα). Ήξερα πως οι τιμές έχουν ανέβει αρκετά άλλα αυτό που είδα δεν το πίστευα. Μέχρι τα 36000 € στη honda μπορεί κάποιος να αγοράσει μόνο το jazz. Γενικά οι τιμές σε όλες τις μάρκες έχουν ξεφύγει αλλά στη συγκεκριμένη μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Έτσι όπως είναι οι τιμές το Civic είναι καλύτερα τιμολογημενο σε σχέση με το jazz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δεν έχεις άδικο. Το σίγουρο είναι πως για τώρα μάλλον δε θα πάρω κάτι. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι στο άμεσο μέλλον αλλά οκ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Στις 17/12/2023 στις 7:51 ΜΜ, john1987 είπε Γελάει ο κόσμος με τις τιμές Yaris. Επίσης το Mini Cooper ωραίο πάτημα αλλα πολυ σκληρό και αβολο αυτοκίνητο. Επίσης η ποιότητα στο εσωτερικό εμενα δε μου θυμίζει bmw αλλα περί ορεξεως.. Θα σε μαλώσω. Εγώ αυτό γουστάρω στο κουπερ.3 Πόρτο σκληρό κσι άβολο.Τρενο στις στροφές δεν πάει βάρκα γυαλόχαρτο όπως όλα στην κατηγορία του. Η ποιότητα εσωτερικού μια χαρά είναι. Η μόνη ένσταση να είχε πιο πολύ μαλακά πλαστικά στις πόρτες. 7 ώρες πριν, tsofras είπε Έτσι όπως είναι οι τιμές το Civic είναι καλύτερα τιμολογημενο σε σχέση με το jazz Η χοντα τώρα είναι για κλωτσιές με τις τιμές αυτές. Αν και στης μηχανές έχει πολύ καλες τιμές στα αυτοκίνητα είναι πολύ ακριβή. Τι γίνετε θα κάνετε κάνα meet up να δω το τρανσφορμερ ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Tigio13 είπε Δεν έχεις άδικο. Το σίγουρο είναι πως για τώρα μάλλον δε θα πάρω κάτι. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι στο άμεσο μέλλον αλλά οκ. αν δεν πάρεις τώρα στο μέλλον θα είναι ακόμα πιο ακριβά ....δυστυχώς.... οπότε αν είσαι στο πρόγραμμα να αγοράσεις κάντο τώρα δεν πρόκειται να πέσουν οι τιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις