Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, dstilio είπε

Απορώ μετά από το ποστ σου που δεν σχολίασαν πιο έντονα αυτό το σημείο: τι πάει να πει και ας είναι opel. Opel Peugeot Citroen είναι πραγματικά το ίδιο αυτοκίνητο, με κάποιες διάφορες στο εσωτερικό.

To είχαμε πει πιο πριν όταν είχε αναφέρει πάλι Opel και ότι δεν του κάθεται καλά

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

16 λεπτά πριν, dstilio είπε

Απορώ μετά από το ποστ σου που δεν σχολίασαν πιο έντονα αυτό το σημείο: τι πάει να πει και ας είναι opel. Opel Peugeot Citroen είναι πραγματικά το ίδιο αυτοκίνητο, με κάποιες διάφορες στο εσωτερικό.

Μισό λεπτό: είπες πετρέλαιο. Πολλές φορές το πετρέλαιο είναι η μετά με τη νύχτα σε αίσθηση με τη βενζίνη όσον αφορά το «ταξιδιάρικο». Ο λόγος η μεγάλη ροπή που έχει το πετρέλαιο. Είχα οδηγήσει για καιρό πετρέλαιο fiat panda και ήταν σαν κανονικό αυτοκίνητο ο κουβάς στην εθνική την ώρα που το αντίστοιχο βενζίνης ήταν χάρος.

Καλά εντάξει σίγουρα το πετρέλαιο είναι πιο ταξιδιάρικο απο τη βενζίνη, αλλά δε το ανέφερα τόσο πολύ για το μοτέρ αλλά περισσότερο για τη συμπεριφορά του αυτοκίνητου στην εθνική, είναι στιβαρό, άνετο, πάρα πολύ ήσυχο στην καμπίνα, εχει ωραία θέση οδήγησης (χαμηλή για άνεση αλλά αρκετά ψηλά ώστε να βλέπεις έξω) κλπ

2 ώρες πριν, imr είπε

Μονο τα παλια ειχαν μεγαλο τεποζιτο?

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το 9αρι ντεπόζιτο. Άλλωστε όταν βρίσκομαι σε περιοχή εκτός δικτύου καίω βενζίνη και κρατάω το φυσικό αέριο για την επιστροφή (με obd11 βέβαια η αλλαγή). 

• Like 1

10 ώρες πριν, smyrali είπε

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το 9αρι ντεπόζιτο. Άλλωστε όταν βρίσκομαι σε περιοχή εκτός δικτύου καίω βενζίνη και κρατάω το φυσικό αέριο για την επιστροφή (με obd11 βέβαια η αλλαγή). 

Ουτε εμεις αντιμετωπισαμε ποτε θεμα... και χωρις Obd 11. Τσαμπα αγχος, βενζιναδικο στην ελλαδα εχει καθε 30 χλμ στη χειροτερη των περιπτωσεων!

Ποιο obd χρησιμοποιείς , αν επιτρέπεις; Έχω ένα a3 tfsi 1.0 2023 και θα ήθελα να βλέπω θερμοκρασία λαδιού, γιατί το νερό ζεσταίνει μέσα σε 1 λεπτό αλλά δεν το πολύ εμπιστεύομαι...

2 λεπτά πριν, redbullboy είπε

Ποιο obd χρησιμοποιείς , αν επιτρέπεις; Έχω ένα a3 tfsi 1.0 2023 και θα ήθελα να βλέπω θερμοκρασία λαδιού, γιατί το νερό ζεσταίνει μέσα σε 1 λεπτό αλλά δεν το πολύ εμπιστεύομαι...

προσωπικά δε χρησιμοποιώ σε μονιμη βαση, εαν και μονο εαν χρειαστει να δω κατι ή να ρυθμισω κατι (οχι στα εντος εγγυησης αμαξια μου βεβαια) χρησιμοποιω Delphi επαγγελματικό 

στο ξαναεγραψα νομιζω και αλλου μην ασχολεισαι με τις θερμοκρασίες με καινουργιο αμαξι, ολα καλα ειναι...

• Like 2

Για τι κοστος μιλάμε περίπου;

15 λεπτά πριν, paylidis είπε

στο ξαναεγραψα νομιζω και αλλου μην ασχολεισαι με τις θερμοκρασίες με καινουργιο αμαξι, ολα καλα ειναι...

Αφού ξέρεις, είναι μεράκι, αν σου μπει η ιδέα πάει. Το βλέπω σαν χόμπι, αφού δεν έχω λεφτά και χρόνο για γκόλφ 🙃

1 λεπτό πριν, redbullboy είπε

300 αλλα δε κανει για κινητο, θελει λαπτοπ, νομιζω δεν ειναι αυτο ακριβως που θες - ισως βολευοσουν με ενα Obd11 εσυ...

1 λεπτό πριν, redbullboy είπε

Αφού ξέρεις, είναι μεράκι, αν σου μπει η ιδέα πάει. Το βλέπω σαν χόμπι, αφού δεν έχω λεφτά και χρόνο για γκόλφ 🙃

χαχαχα οκ ετσι ναι απλα μη σου γινει ψυχωση ειναι το θεμα... ;) 

(με το τελευταιο Bmw που ειχα μου δημιουργηθηκε ψυχολογικο απο τις πολλες βλαβες, εβλεπα check engine και ανεβαζα 150 παλμους-ακομα και η ειδοποιηση για χαμηλη βενζινη ή θερμοκρασία να χτυπαγε μεχρι να δω την ενδειξη στην οθονη φρικαρα, δεν ειναι καλο αυτό...)

47 minutes ago, redbullboy said:

25 minutes ago, redbullboy said:

Για να βλεπεις τετοια πραγματα παρε ενα φτηνο bluetooth odb και βαλε το car scanner (2-3 ευρω για το pro χωρις διαφημισεις)

Φτιαχνεις ενα dashboard με τα παντα, θερμοκρασιες, πιεσεις κτλ και το βλεπεις στο κινητο μονιμα.

Παντως δεν ειναι απαραιτητη η θερμοκρασια λαδιου,  αν θελεις να ξερεις ποτε θα το λιωσεις απλα υπολογιζε 5 λεπτα απο οταν το νερο παει στη μεση

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/12/2023 στις 10:31 ΠΜ, tsofras είπε

29 χιλιάρικα το Polo χιλιάρι

Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμαλιστα

Χθες οδήγησα το κουπερακι επειτα από 4 μήνες. Πήγα Χαϊδάρι από σχιστο μετά πειραια κσιωπισω για κάτι δουλειές.

Τι γαματο αυτοκινητάκι. 24700 . Πρέπει ρε μπαγάσα να το οδηγήσεις. Πάτημα. Κόψιμο το τιμόνι. Τρελή ποιοτητα κυλησης  . Το κόψιμο στο τιμόνι για την τιμή του είναι απίστευτο. Τι πόλο,  γιαρις κλπ λέμε τώρα. Ένα είναι το αμάξι στην κατηγορία ιποδυναμης και τιμής.

Σοβαρά απορώ πως πάνε και σκάνε 25 εκεί περίπου για μικρά πόλης αφού υπάρχει το τούμπανο. Σιγά μην πάρω πόλο, γιαρις, στην τιμή αυτή. 2.5 χρόνια υπερευχαριστημενος.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Χθες οδήγησα το κουπερακι επειτα από 4 μήνες. Πήγα Χαϊδάρι από σχιστο μετά πειραια κσιωπισω για κάτι δουλειές.

Τι γαματο αυτοκινητάκι. 24700 . Πρέπει ρε μπαγάσα να το οδηγήσεις. Πάτημα. Κόψιμο το τιμόνι. Τρελή ποιοτητα κυλησης  . Το κόψιμο στο τιμόνι για την τιμή του είναι απίστευτο. Τι πόλο,  γιαρις κλπ λέμε τώρα. Ένα είναι το αμάξι στην κατηγορία ιποδυναμης και τιμής.

Σοβαρά απορώ πως πάνε και σκάνε 25 εκεί περίπου για μικρά πόλης αφού υπάρχει το τούμπανο. Σιγά μην πάρω πόλο, γιαρις, στην τιμή αυτή. 2.5 χρόνια υπερευχαριστημενος.

Μόνο για παραπάνω χώρους αλλιώς δεν υπάρχει λογική

Ορίστε και άλλο ένα θετικό στο SUV και την ψηλότερη θέση 😂

IMG_20231216_102452610_HDR.jpg.6a785358cc58d8578fe178343e8035c7.jpg

Αυτό στο Leon δεν γίνεται. Πήγα και για την ανάκληση και μπήκα στο Leon μετά από 3 μήνες, ισχύει ότι το Formentor έχει πιο άνετα καθίσματα το καταλαβαίνεις με το που κάθεσαι. Τελικά για την μέση μου τουλάχιστον έκανα καλή επιλογή

Υ.γ. ωραία θα ήταν με την ηλιοροφή και την βροχουλα σήμερα, βολεύει και η ανάκληση για το iqos

• Like 6

1 ώρα πριν, mp123 είπε

o καθένας κοιτάει διαφορετικά πράγματα όμως. καλό χρυσό το mini αλλά τις καταναλώσεις του υβριδικού yaris δεν τις πλησιάζει ούτε κατά διάνοια ας πούμε για κάποιον που κάνει πολλά χλμ. επίσης βάλε και την εγγύηση και το κόστος συντήρησης. όλα παίζουν το ρόλο τους. 

• Like 4

Στις 16/12/2023 στις 10:44 ΠΜ, zanskou είπε

o καθένας κοιτάει διαφορετικά πράγματα όμως. καλό χρυσό το mini αλλά τις καταναλώσεις του υβριδικού yaris δεν τις πλησιάζει ούτε κατά διάνοια ας πούμε για κάποιον που κάνει πολλά χλμ. επίσης βάλε και την εγγύηση και το κόστος συντήρησης. όλα παίζουν το ρόλο τους. 

Επισης ειναι και απο τα αμαξια που είτε τα αγαπας είτε τα μισεις εξωτερικα.

Σκέφτομαι να αλλάξω το αυτοκίνητο και επειδή κάνω αρκετά χλμ(30000χλμ) κοιτάω το Clio LPG techno με την μεγαλη οθονη κοντα στα 25Κ.Μου αρεσει ομως πολυ και η Α-class diesel με περιπου τα ιδια χρηματα αλλα με φοβιζει το diesel και το  μεταχειρισμενο

23 λεπτά πριν, Merc12 είπε

Σκέφτομαι να αλλάξω το αυτοκίνητο και επειδή κάνω αρκετά χλμ(30000χλμ) κοιτάω το Clio LPG techno με την μεγαλη οθονη κοντα στα 25Κ.Μου αρεσει ομως πολυ και η Α-class diesel με περιπου τα ιδια χρηματα αλλα με φοβιζει το diesel και το  μεταχειρισμενο

Ο πετρελαιοκινητήρας της Mercedes είναι ο γνωστός άσπαστος (για την ώρα) της Renault. Το θέμα είναι ότι στη μια περίπτωση θα πάρεις καινουργιο αμάξι κ στην άλλη μεταχειρισμένο, τι αξίζει παραπάνω..;

Αυτό εσυ θα το αποφασίσεις. Πάντως είναι μια αρχή…

κ εμένα μου αρέσει γενικά αρκετά η a class

• Like 1

• Δημιουργία νέου...