Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, gmts είπε

Μιας και αναφέρατε για το θέμα της 48Volt και μίζας, στην VW μου είπαν ότι δεν επηρεάζεται. Η μίζα κινείται απο την 12Volt άρα δεν υπάρχει θέμα αν βγει off η 48αρα.Ήταν ξεκάθαροι σε αυτό.

Ρώτησα για Polaki 1.0 110 style DSG. "Mόνο 27.200". Τύλιξε μου 2 για το σπίτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, απ τον καινούριο χρόνο παίζει να ανέβει κάνα 2.000 η τιμή.

Έχω 2 μούτζες διαθέσιμες.😄

29 χιλιάρικα το Polo χιλιάρι

Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμαλιστα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, gmts είπε

Μιας και αναφέρατε για το θέμα της 48Volt και μίζας, στην VW μου είπαν ότι δεν επηρεάζεται. Η μίζα κινείται απο την 12Volt άρα δεν υπάρχει θέμα αν βγει off η 48αρα.Ήταν ξεκάθαροι σε αυτό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, απ τον καινούριο χρόνο παίζει να ανέβει κάνα 2.000 η τιμή.

Η φάση με το Polo είναι ανεξήγητη πραγματικά. Θυμάμαι πριν βγει το facelift ήθελα να πάρω το highline, πλήρως εξοπλισμένο, χιλιάρι dsg με 18.000€. Και τότε μόλις είχε ανακοινωθεί ότι αναμένεται το facelift μοντέλο και λέω τέλεια ας περιμένω, πίστευα θα ανέβαινε 1-2k αλλά οκ ήμουν διατεθειμένος να τα δώσω λόγω καινούργιου μοντέλου. Και βγαίνει το Polo και βλέπω τιμή για το αυτόματο από 24.000€. Την ίδια στιγμή το Golf 1.0 mhev, dsg life (αλλά με πολύ πλούσιο εξοπλισμό) είχε 22.000€ (στο οποίο και πήγα εν τέλει).

Δεν ξέρω δεν έχει καμία λογική η τιμολογιακή πολιτική στο Polo, μάλλον πάει προς κατάργηση δεν εξηγείται αλλιώς. Γι αυτό και κυκλοφορούν ελάχιστα πλέον

1 hour ago, gmts said:

Με οσα επερνες golf gti παιρνεις πλεον 1000ρι πολο..

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, imr είπε

Με οσα επερνες golf gti παιρνεις πλεον 1000ρι πολο..

με 28000 παντως (κοινως 800€ πανω απο οσα θελουν τωρα για το πολο) επαιρνες και Q3 στην απολυτως βασικη σε λευκο...

image.png.b9050d2eec15c9a66a73116180676750.png

πολο πανω απο 18-19 βαρια ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ σε κανενα πλανητη και κανενα ετος...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 6

14 λεπτά πριν, zanskou είπε

να τολμήσω να πω οτι με 28.500 παιρνεις και corolla hb υβριδικο που σπέρνει απο τη βασική έκδοση ; :P

ναι αλλα μεχρι να ερθει θα εχει αλλαξει μοντελο 🤣 εκει το χανει η τουοτα..

Δεν ξέρω με τι κάρδια κάποιος που αγόρασε μέσα στην περασμένη τριετία καινουργιο αυτοκίνητο με λογικές τιμές, να μπει στη διαδικασία πάνω στην 4ετία να αλλάξει αυτοκίνητο. Εγώ ας πούμε έδωσα 22.000 (με έξτρα εξοπλισμό) για ενα Leon ST 1.5 TGI (mk 3.5) τον Αύγουστο του 2020 και πραγματικά με πιάνει κρύος ιδρώτας όταν σκέφτομαι ότι αν θελήσω (;) να αλλάξω του χρόνου αυτοκίνητο (με ίδιο μέγεθος και οικονομία) πρέπει να δώσω 30.000 τουλάχιστον! Τελικά πολλοί απο εμάς θα τα παντρευτούμε τα αυτοκίνητα μας!

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, smyrali είπε

Δεν ξέρω με τι κάρδια κάποιος που αγόρασε μέσα στην περασμένη τριετία καινουργιο αυτοκίνητο με λογικές τιμές, να μπει στη διαδικασία πάνω στην 4ετία να αλλάξει αυτοκίνητο. Εγώ ας πούμε έδωσα 22.000 (με έξτρα εξοπλισμό) για ενα Leon ST 1.5 TGI (mk 3.5) τον Αύγουστο του 2020 και πραγματικά με πιάνει κρύος ιδρώτας όταν σκέφτομαι ότι αν θελήσω (;) να αλλάξω του χρόνου αυτοκίνητο (με ίδιο μέγεθος και οικονομία) πρέπει να δώσω 30.000 τουλάχιστον! Τελικά πολλοί απο εμάς θα τα παντρευτούμε τα αυτοκίνητα μας!

και εγω που συνηθως στη τετραετια τα αλλαζω, ειμαι στα 3.5 χρονια και ειμαι στη ιδια φαση... α) τι σκα** να παρω β) ποσα παραπανω θα πρεπει να δωσω για να παρω κατι αντιστοιχο (υπολογιζω γυρω στα 42-που οχι δε προτιθεμαι να τα δωσω ανευ λόγου, ειδικα με δεδομένο οτι εχω ηδη state of the art τεχνολογια και τον εξοπλισμο που θελω, αρα θα κατσω στα αυγα μου).

Δε μου κεντριζει κιολας κατι το ενδιαφερον, ισως μονο καμια Χ1-Χ2 εκτος αν βγαλει καμια καινουργια τοναλε η αλφα και κανω την αλλαγη και φυγω απο τα γερμανικα

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, smyrali said:

Καλα εσυ με το tgi ειδικα με το leon που εχει νορμαλ ντεποζικο, μονο αμα πιασεις κανα τζοκερ αλλαζεις αυτοκινητο 

Πιο φθηνη μετακινηση δεν παιζει

Επεξ/σία από imr
  • Like 1

4 ώρες πριν, imr είπε

Καλα εσυ με το tgi ειδικα με το leon που εχει νορμαλ ντεποζικο, μονο αμα πιασεις κανα τζοκερ αλλαζεις αυτοκινητο 

Πιο φθηνη μετακινηση δεν παιζει

9άρι έχουν τα 1.5 αλλά πίστεψέ με , δεν είναι τόσο περιοριστικό όσο νομίζεις , μόνο αν παίξει κανα πακέτο και πρέπει να φουλάρεις ανα 150χλμ συνεχόμενα για μεγάλο διάστημα αλλιώς καλύτερα το 9ράκι μιας και δεν εξατμίζεται συτό το πράγμα που ονομάζουν βενζίνη (με το ζόρι κρατά 4μηνο πλέον)

• Like 3

6 ώρες πριν, paylidis είπε

Δε μου κεντριζει κιολας κατι το ενδιαφερον, ισως μονο καμια Χ1-Χ2 εκτος αν βγαλει καμια καινουργια τοναλε η αλφα και κανω την αλλαγη και φυγω απο τα γερμανικα

Tonale δεν ξέρω αλλά Milano μάλλον ναι. 😛

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/kai-to-onoma-aytoy-alfa-romeo-milano/

• Like 3

7 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Tonale δεν ξέρω αλλά Milano μάλλον ναι. 😛

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/kai-to-onoma-aytoy-alfa-romeo-milano/

Εεε μικρουλι, 4.10 δε μου φτάνει ούτε για το σούπερ μάρκετ πλέον 😂😂😂

1 hour ago, korakios said:

9άρι έχουν τα 1.5 αλλά πίστεψέ με , δεν είναι τόσο περιοριστικό όσο νομίζεις , μόνο αν παίξει κανα πακέτο και πρέπει να φουλάρεις ανα 150χλμ συνεχόμενα για μεγάλο διάστημα αλλιώς καλύτερα το 9ράκι μιας και δεν εξατμίζεται συτό το πράγμα που ονομάζουν βενζίνη (με το ζόρι κρατά 4μηνο πλέον)

Μονο τα παλια ειχαν μεγαλο τεποζιτο?

• Like 1

Μόλις τώρα, imr είπε

Μονο τα παλια ειχαν μεγαλο τεποζιτο?

τα πρώτα , 2018 περίπου , πλην του eco up!/mII/citygo που ήταν εξαρχής με 9λτρο

leon/octavia με τον 1.4 μεγάλο / με τον 1.5 μικρό

Φίατ όλα μεγαλύτερο απο 9λιτρο (και mercedes/ audi άσχετα οτι κάναν τον κινέζο εδώ οι αντιπροσωπίες και δεν τα φέρναν, απο audi A4 και μετά είχαν μειωμένο στα 25 λιτρα ντεπόζιτο βενζίνης )

• Like 3

On 05/12/2023 at 20:43, HERTHAN said:

Το Grandland μας άρεσε πολύ και εξωτερικά και απο χώρους.Αλλα είναι Opel και θες να σκάσεις 31Κ.Αν ήταν στα 25-27Κ τότε έμπαινε δυνατά στην συζήτηση κι ας ειναι Opel.

Τώρα η θα συνεχίσουμε συζητήσεις για ενα 3008 που βρήκα….

Απορώ μετά από το ποστ σου που δεν σχολίασαν πιο έντονα αυτό το σημείο: τι πάει να πει και ας είναι opel. Opel Peugeot Citroen είναι πραγματικά το ίδιο αυτοκίνητο, με κάποιες διάφορες στο εσωτερικό.

On 11/12/2023 at 15:17, ProponitisTouKanape said:

Έτυχε να νοικιάσω T-Roc (πετρέλαιο βέβαια) και να το οδηγήσω τρεις μέρες (~300χλμ). Μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση ως cruiser, μέχρι τα 140 δεν ακούς πραγματικά τίποτα στον αυτοκινητόδρομο που είναι δύσκολο για αυτοκίνητο τέτοιου όγκου. Πολύ άνετο γενικά για ταξίδι και μου άρεσε και η θέση οδήγησης που σου δίνει ορατότητα ενώ νιώθεις "χωμένος" στο αυτοκίνητο, σε αντίθεση με τα περισσότερα Τογιότα που ειναι σα να κάθεσαι πάνω στο αυτοκίνητο αντί για μέσα. Για τον όγκο, μου φάνηκε να μην εχει ενοχλητικό body roll στις στροφές, βέβαια σίγουρα παραπάνω απο ένα αντίστοιχο hatchback. Τα μόνα που μου έκαναν αρνητική εντύπωση ήταν το DSG που έμοιαζε μερικές φορές λίγο sluggish ιδιαίτερα μέσα στην πόλη, βέβαια οδηγώ manual οπότε ίσως είναι άδικη η σύγκριση και το πορτ-μπαγκάζ που για αυτοκίνητο που απευθύνεται σε οικογένειες μου φάνηκε μικρό. 

Overall μου φάνηκε ένα πάρα πολύ καλό all rounder που ακόμα και στις σημερινές τιμές πιστευω πως αξίζει. Δε δείχνει να έχει κάποιο μεγάλο κουσούρι, είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά, καλό και άνετο στο δρόμο, καλοφτιαγμένο (τουλάχιστον στο FL) και κυρίως 'ταξιδιάρικο' που για ενα αυτοκίνητο αυτης της τιμής, πρέπει να είναι απο τα βασικά προτερήματά του. 

Μισό λεπτό: είπες πετρέλαιο. Πολλές φορές το πετρέλαιο είναι η μετά με τη νύχτα σε αίσθηση με τη βενζίνη όσον αφορά το «ταξιδιάρικο». Ο λόγος η μεγάλη ροπή που έχει το πετρέλαιο. Είχα οδηγήσει για καιρό πετρέλαιο fiat panda και ήταν σαν κανονικό αυτοκίνητο ο κουβάς στην εθνική την ώρα που το αντίστοιχο βενζίνης ήταν χάρος.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...