Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα το Corolla Cross ποιοτικά μέσα μου έκανε κακή εντύπωση (το απλό Corolla πιο ποιοτικό μου φάνηκε). Επίσης δεν έχει χώρους που να ανταποκρίνονται σε C SUV. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

47 λεπτά πριν, john1987 είπε

Εμένα το Corolla Cross ποιοτικά μέσα μου έκανε κακή εντύπωση (το απλό Corolla πιο ποιοτικό μου φάνηκε). Επίσης δεν έχει χώρους που να ανταποκρίνονται σε C SUV. 

Ναι ποιοτικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Απο χώρους ίσως επειδή μπήκα στο C-HR 5 λεπτά νωρίτερα να μου φάνηκε αρκετά ευρύχωρο.

• Like 1

Στις 5/12/2023 στις 8:43 ΜΜ, HERTHAN είπε

Κάτι άλλο δεν υπάρχει μιας και τα έχουμε δεί όλα.Ενα φίλος μας πρότεινε το Hyundai Tucson αλλά είναι mild hybrid και δεν θα θέλαμε να πάμε σε mild hybrid.

μου κάνει εντύπωση ενώ κοιτάς και hybrid toyota , μην τα απορρίπτεις , δεν είναι κάποιο ακριβό σύστημα σε σχέση με το hybrid και έχει 7 χρόνια εγγύηση (εκτός αν είναι μόνο στα μηχανικά μέρη ,ρώτα το)

• Like 3

5 ώρες πριν, korakios είπε

μου κάνει εντύπωση ενώ κοιτάς και hybrid toyota , μην τα απορρίπτεις , δεν είναι κάποιο ακριβό σύστημα σε σχέση με το hybrid και έχει 7 χρόνια εγγύηση (εκτός αν είναι μόνο στα μηχανικά μέρη ,ρώτα το)

Νομίζω έχει μικρότερη εγγύηση που είχα ρωτήσει η μπαταρία , 2 χρόνια σαν την κανονική ?

@HERTHAN Δεν πάτε να δείτε το Tucson ? Έχει όλο το πακέτο χώρων , άνεσης , ποιότητας κύλισης , εξοπλισμού

Απλά παίζει να έχει αργά παράδοση και αυτό 6 μήνες

οντως  2 χρόνια πρέπει να ειναι η εγγύση της 48βολτης. το ιδιο μου ειχαν πει όταν ειχα ρωτήσει για το Xceed. συν οτι αν σου μεινει από 48 βολτη, το αμαξι μένει εκει που ειναι. ενώ τουλάχιστον σε αυτό που έχω τώρα το αυτοκινητο κινειται κανονικα με τη βενζινη. βέβαια δεν πρεπει προφανώς να το κυκλοφορείς αλλά τουλάχιστον μέχρι το συνεργείο θα μπορέσει να φτάσει 

• Like 4

12 λεπτά πριν, zanskou είπε

οντως  2 χρόνια πρέπει να ειναι η εγγύση της 48βολτης. το ιδιο μου ειχαν πει όταν ειχα ρωτήσει για το Xceed. συν οτι αν σου μεινει από 48 βολτη, το αμαξι μένει εκει που ειναι

να αυτα δε μπορώ... και τον καταλαβαινω τον herthan...

Επισης νομιζω το συζητησαμε, αλλαζει μοντελο το τουσον αν δεν απατωμαι οποτε σε 6 μηνες θα ειναι παλιο... δε λεει

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, zanskou είπε

τώρα που το σκέφτομαι, δεν μου έκοψε τότε να ρωτήσω αν η 48v μπορεί να δουλέψει με booster. ξερει κανεις ;

12V δεν ειναι το booster? θα θες 4... ή εστω 4 μπαταρίες ups σε σειρα για να πιασεις τα 48 (ή καμια Lipo 12S για τους μερακληδες 😅) και παλι δε ξερω εαν εχει επαφες για να βαλεις κροκοδειλακια κλπ ή ειναι τελειως κλειστο...

Επεξ/σία από paylidis

11 hours ago, HERTHAN said:

Μπορεί να σε βόλεψε δεν αντιλέγω.Το ότι δεν μου άρεσε εμένα η δεν με βόλεψε δεν λέει κάτι.

Εγώ στο μόνο αυτοκίνητο που μπήκα τους τελευταίους 2 μήνες και μου άρεσε πολύ εσωτερικά το οποίο μου έδωσε μια premium αίσθηση είναι και άπλα με πολύ καλούς χώρους είναι το 3008.Εννοειται και το Formentor.

Χθές που μπήκα και στο Corolla Cross επίσης μου άρεσε με τους χώρους του με την πολύ καλή ορατότητα του οδηγού γενικότερα άλλα σίγουρα δεν συγκρίνεται εσωτερικά με το 3008.Αν ήταν στο 3μηνο βαριά 4μηνο ίσως να το βλέπαμε πιο ζεστά και να κάναμε κουβέντα αλλά μέχρι τον Αύγουστο δεν υπάρχει λόγος συζήτησης.

Ίσως ξαναπάρω κανένα τηλέφωνο μέχρι τέλος του μήνα στην Toyota αν δεν έχουμε καταλήξει κάπου αλλού σε περίπτωση που αλλάξει έχει αλλάξει κατι με τον χρόνο αναμονής.

Αν σε ενδιαφερει το corolla πρεπει να παρεις τηλεφωνα σε διαφορετικες αντιπροσωπειες να δεις τι εχουν και τι φερνουν

Ολο και καπου θα βρεθει συντομα. 

• Like 3

10 ώρες πριν, korakios είπε

5 ώρες πριν, tsofras είπε

Νομίζω έχει μικρότερη εγγύηση που είχα ρωτήσει η μπαταρία , 2 χρόνια σαν την κανονική ?

Nαι εχει 2 χρονια εγγυηση στην μπαταρια.

5 ώρες πριν, tsofras είπε

Δεν πάτε να δείτε το Tucson ? Έχει όλο το πακέτο χώρων , άνεσης , ποιότητας κύλισης , εξοπλισμού

Απλά παίζει να έχει αργά παράδοση και αυτό 6 μήνες

Βγαινει το καινουριο τωρα αρχες του 24' νομιζω οποτε αν δεν καταληξουμε καπου αλλου μεχρι τοτε μπορει να παμε να το δουμε(αν εχει ερθει).

2 ώρες πριν, imr είπε

Αν σε ενδιαφερει το corolla πρεπει να παρεις τηλεφωνα σε διαφορετικες αντιπροσωπειες να δεις τι εχουν και τι φερνουν

Ολο και καπου θα βρεθει συντομα. 

Ναι το συζητησα και με τον paylidi και θα το κανω.

Βεβαια και να μου πει καποιος σημερα οτι θα ερθει π.χ. τον Μαρτιο δεν ειναι και σιγουρο απ'οτι καταλαβαινω και στο τελος να περιμενω παλι μεχρι Αυγουστο.

• Like 1

Στις 7/12/2023 στις 1:38 ΜΜ, HERTHAN είπε

Nαι εχει 2 χρονια εγγυηση στην μπαταρια.

τα περισσότερα βγαίνουν σε mild , σε λίγο δε θα υπάρχει απλό βενζινοκίνητο , περιορίζεις αρκετά τις επιλογές σου νομίζω και επιμένω γιατί δεν έχεις και πολλές

• Like 2

Στις 7/12/2023 στις 9:22 ΠΜ, zanskou είπε

οντως  2 χρόνια πρέπει να ειναι η εγγύση της 48βολτης. το ιδιο μου ειχαν πει όταν ειχα ρωτήσει για το Xceed. συν οτι αν σου μεινει από 48 βολτη, το αμαξι μένει εκει που ειναι. ενώ τουλάχιστον σε αυτό που έχω τώρα το αυτοκινητο κινειται κανονικα με τη βενζινη. βέβαια δεν πρεπει προφανώς να το κυκλοφορείς αλλά τουλάχιστον μέχρι το συνεργείο θα μπορέσει να φτάσει 

Αν μιλάς για mild ,αν σου μείνει η 48v μπαταρία κινείσαι κανονικά.Απλα δεν έχεις την υποβοήθηση της 48v.

• Like 2

2 ώρες πριν, zanskou είπε

και όταν σβήσει το αυτοκίνητο πώς ξαναπαίρνει μπροστά ;

με την 12βολτη κλασσική μπαταρία

δεν ξέρω αν πλέον βάζουν μία για όλα , χλωμό

• Like 1

Οχι ρε παιδια, είναι ξεχωρη η μικρή μπαταρία σε όλους τους κατασκευαστές.

Μιλάμε για μπαταρία που συνήθως μπαίνει κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού.

Δεν ειναι τίποτα φοβερό. Ένα κινητηράκι που φορτίζει αυτή τη μπούρδα στην επιβράδυνση και μετά δίνει ένα τσαφ για να ξεκινήσεις ξανα. Σιγά τη διαστημική τεχνολογία που φοβάστε.

• Like 3

• Δημιουργία νέου...