zanskou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 για το corolla cross τι χρόνο αναμονής σου είπαν ; φίλος που πήγε σήμερα σε αντιπροσωπεία της αττικής του είπαν οτι υπάρχουν κάποια δίλιτρα που έρχονται σχετικά γρήγορα και τα 1800άρια ότι και να παραγγείλει θα ειναι εδώ μεχρι τέλος ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, zanskou είπε για το corolla cross τι χρόνο αναμονής σου είπαν ; φίλος που πήγε σήμερα σε αντιπροσωπεία της αττικής του είπαν οτι υπάρχουν κάποια δίλιτρα που έρχονται σχετικά γρήγορα και τα 1800άρια ότι και να παραγγείλει θα ειναι εδώ μεχρι τέλος ιουνίου Μου είπαν για Αύγουστο οπότε στους 9 μήνες περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Μια που το συζητάμε, πηρε το ματι μου καποια στιγμή καπου ετοιμοπαραδοτο κορολα κρος-δε ξερω βεβαια κυβικά κ λεπτομερειες ουτε εαν υπαρχει ακομα... μηπως να εριχνες μερικα τηλ σε αντιπροσωπείες μπας και; αυτη της Ν μακρης εχει συνηθως στοκ απο οτι ειχα δει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 15 hours ago, HERTHAN said: Κάτι άλλο δεν υπάρχει μιας και τα έχουμε δεί όλα.Ενα φίλος μας πρότεινε το Hyundai Tucson αλλά είναι mild hybrid και δεν θα θέλαμε να πάμε σε mild hybrid. Αν γνωρίζει κανείς υπάρχει καμία περίπτωση να βγαίνει τίποτα καινούριο τώρα τέλος του χρόνου η αρχές του χρόνου ώστε να περιμένουμε να το δούμε?Που να αξίζει να περιμένουμε να το δούμε με λίγα λόγια. Δες εδώ τι έρχεται. https://www.autotriti.gr/data/newcars/afixeis/xronia/2024.asp Το Fiat 600 προσωπικά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον σαν B-SUV, όμως είναι αδερφάκι του Avenger που καταλαβαίνω δε σας άρεσε (για πες λεπτομέρειες αν θες!). Το φουλ hybrid kona το έχετε απορρίψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, HERTHAN είπε Μπορεί να εχει χίλια καλά σαν αυτοκίνητο αλλά όταν πας να μπεις η ακόμη και να βγεις χτυπάς το κεφάλι σου λες κάπου όπα.Και μέχρι να πεις όπα και κάτσεις στην θέση του συνοδηγού όπου δεν χωράει το αριστερό σου πόδι τότε λες δυο όπα όπα.Κι αν πάς να κάτσεις πίσω και συγκεκριμένα πίσω απο την θέση του οδηγού μιας και το τεσταρα με τον brother κι έναν φίλο λες τρία όπα όπα όπα και τσουπ φεύγεις και πας στο Corolla Cross. Για τι ύψη μιλάμε; Εμενα δεν μου φανηκαν τοσο προβληματικα τα πραγματα και ειμαι 1,86. Μπηκα δηλ πισω απο την θεση του οδηγου και ειχα και χωρο στα γονατα. Το μονο που ειπα όπα ηταν του συνοδηγου που οντως το γονατο ακουμπαγε αριστερα αλλα ποιος νοιαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Για τι ύψη μιλάμε; Εμενα δεν μου φανηκαν τοσο προβληματικα τα πραγματα και ειμαι 1,86. Μπηκα δηλ πισω απο την θεση του οδηγου και ειχα και χωρο στα γονατα. Το μονο που ειπα όπα ηταν του συνοδηγου που οντως το γονατο ακουμπαγε αριστερα αλλα ποιος νοιαζεται. Ίδιο ύψος Αλέξανδρε. Δεν ξέρω εμάς μας φάνηκαν ολα πολύ στενά πάντως.Εδω με δυσκολία μπήκα και χτύπησα το κεφάλι.Και μόλις πήγα να βγω πάλι το ίδιο. Εγώ δεν το έπαιρνα πάντως αυτό το αυτοκίνητο όσο καλό κι αν είναι.Ειναι η άποψή μου φυσικά. 3 ώρες πριν, tzampatzis είπε Avenger που καταλαβαίνω δε σας άρεσε (για πες λεπτομέρειες αν θες!). Με το που έκατσα στην θέση ένιωθα ότι έκατσα σε κάτι μικρά καρεκλακια που κάθονται τα παιδάκια στους παιδικούς σταθμούς.😆 Είναι πολύ μικρή η θέση και μέσα οχι κατι το ιδιαίτερο.Να πεις ότι ήμουνα κανένας χοντρός να πω οκ δεν χωράω.Φυσιολογικός άνθρωπος. 3 ώρες πριν, tzampatzis είπε Το φουλ hybrid kona το έχετε απορρίψει? Ναι το είχα δει κι εγώ στα πεταχτά αλλά το απέρριψα όταν μου είπαν και παλικάρια εδω μέσα ότι είναι πλαστικούρα μέσα ειδικά για τα χρήματα που ζητάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι το είχα δει κι εγώ στα πεταχτά αλλά το απέρριψα όταν μου είπαν και παλικάρια εδω μέσα ότι είναι πλαστικούρα μέσα ειδικά για τα χρήματα που ζητάει. Επισης αν ηταν για υβριδικο θα πηγαινα στην Toyota που το εχει εξελιξει και μια 20ετια παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Επισης αν ηταν για υβριδικο θα πηγαινα στην Toyota που το εχει εξελιξει και μια 20ετια παραπανω. Κι εγώ εκεί πήγα χθές αλλά κοντεύει ο χρόνος αναμονής μια 20ετία έτσι οπως το πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Κι εγώ εκεί πήγα χθές αλλά κοντεύει ο χρόνος αναμονής μια 20ετία έτσι οπως το πάνε. χαχαχα ισχυει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Mazda cx30; Πήρε γνωστός με τα 180 άλογα, δίλιτρο. Σε δύο μήνες θα το έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, majnun είπε Mazda cx30; Πήρε γνωστός με τα 180 άλογα, δίλιτρο. Σε δύο μήνες θα το έχει. Δεν θέλει δίλιτρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, majnun είπε Mazda cx30; Πήρε γνωστός με τα 180 άλογα, δίλιτρο. Σε δύο μήνες θα το έχει. Αυτο το νταβατζιλικι των 2λιτρο ειναι προβλημα. Περα του αν τα εχεις να τα δωσεις ή οχι, δεν εχει ουσια. Αλλιως και εγω κοιταζα cx 30 και cx 5. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said: Αυτο το νταβατζιλικι των 2λιτρο ειναι προβλημα. Περα του αν τα εχεις να τα δωσεις ή οχι, δεν εχει ουσια. Αλλιως και εγω κοιταζα cx 30 και cx 5. Πραγματικά τι ωραία αυτοκίνητα και να μην τα αγοράζει ο κόσμος για αυτό το παράλογο χαράτσι. Λες και είμαστε στο 1993 και μετράνε τα κυβικά για το αν έχεις πολυτελές αυτοκίνητο. @HERTHAN Και εγώ πάντως με 188 cm ύψος δεν είχα θέμα χώρου στο CHR. Μόνο στη θέση του συνοδηγού έβρισκε το αριστερό μου πόδι κατά την είσοδο, αλλά δε θα κάτσω ποτέ σαν συνοδηγός. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 δεν είναι μόνο το ότι τα 2.000 κυβικά δεν είναι και ούτε και θα έπρεπε να θεωρούνται είδος πολυτελείας πλέον. είναι ότι πολλά από τα σύγχρονα δίλιτρα (ή και μεγαλύτερου κυβισμού) αυτοκίνητα είναι απείρως πιο φιλικά προς το περιβάλλον από κάτι άλλους χάρους που κυκλοφορούν στο δρόμο και πληρώνουν ελάχιστα σε σχέση με τη ζημιά που προκαλούν (για να μην αναφέρω κάτι ταξί που βλέπω κατά καιρούς). και αντί να δώσουν κάποιο κίνητρο να πάρει ο κόσμος ένα καθαρό αυτοκίνητο μην πω τι κάνουν . . 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε @HERTHAN Και εγώ πάντως με 188 cm ύψος δεν είχα θέμα χώρου στο CHR. Μόνο στη θέση του συνοδηγού έβρισκε το αριστερό μου πόδι κατά την είσοδο, αλλά δε θα κάτσω ποτέ σαν συνοδηγός Μπορεί να σε βόλεψε δεν αντιλέγω.Το ότι δεν μου άρεσε εμένα η δεν με βόλεψε δεν λέει κάτι. Εγώ στο μόνο αυτοκίνητο που μπήκα τους τελευταίους 2 μήνες και μου άρεσε πολύ εσωτερικά το οποίο μου έδωσε μια premium αίσθηση είναι και άπλα με πολύ καλούς χώρους είναι το 3008.Εννοειται και το Formentor. Χθές που μπήκα και στο Corolla Cross επίσης μου άρεσε με τους χώρους του με την πολύ καλή ορατότητα του οδηγού γενικότερα άλλα σίγουρα δεν συγκρίνεται εσωτερικά με το 3008.Αν ήταν στο 3μηνο βαριά 4μηνο ίσως να το βλέπαμε πιο ζεστά και να κάναμε κουβέντα αλλά μέχρι τον Αύγουστο δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Ίσως ξαναπάρω κανένα τηλέφωνο μέχρι τέλος του μήνα στην Toyota αν δεν έχουμε καταλήξει κάπου αλλού σε περίπτωση που αλλάξει έχει αλλάξει κατι με τον χρόνο αναμονής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις