imr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 55 minutes ago, tsofras said: Να τα εκατοστήσεις Εγώ έκλεισα 750 750 από όταν το πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, zanskou είπε ωραιος. ποσο καιρό το έχεις ; δεν θυμαμαι ; εγώ 750 έχω συνήθως μεχρι τις 15 του μήνα Εντάξει έκλεισα σχεδόν 2 μήνες , έκανα και ένα ταξίδι 450χλμ αλλιώς θα είχα 300 20 λεπτά πριν, imr είπε 750 από όταν το πήρες? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 3 minutes ago, tsofras said: Εντάξει έκλεισα σχεδόν 2 μήνες , έκανα και ένα ταξίδι 450χλμ αλλιώς θα είχα 300 Ναι Ε στρωστο τουλαχιστον και μετά άστο να κάθεται 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 11 hours ago, tsofras said: Εντάξει έκλεισα σχεδόν 2 μήνες , έκανα και ένα ταξίδι 450χλμ αλλιώς θα είχα 300 Ναι Με την αγγελία τι έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, oykas2001 είπε Με την αγγελία τι έγινε; Την έχω παρατημένη να υπάρχει στα 35800 αλλά δεν με βλέπω να ασχολούμαι Δεν έχω καμία διάθεση να μπλέκω πάλι με αγοραπωλησίες το έχω σιχαθεί πλέον Επίσης αν εξαιρέσω το ψυχολογικό που με έχει πιάσει που το πληρώνω , οκ Leon δεν είναι σε αίσθηση αλλά το συνήθισα και το σημαντικότερο : είναι γεγονός ότι δεν με έχει πιάσει η μέση μου όσο το οδηγώ μέσα στην κίνηση. Δεν ξέρω αν φταίει η θέση οδήγησης ή ότι είναι αυτόματο ή η ανάρτηση , αλλά σίγουρα την άνεση που έψαχνα την βρήκα. Οπότε λέω άντε να το δώσω , τι θα πάρω πάλι μετά , αν χάσω 3-4 χιλιάρικα απο αυτό θα κάνω πάλι ολόκληρη μανούρα για να κερδίσω άλλα τόσα? Πφφφ ταλαιπωρία , βαρέθηκα να ασχολούμαι , βαρέθηκα ακόμη και να κλαίγομαι Αν μπορούσα μαγικά να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα είχα μείνει με το Leon και ας με έπιανε η μέση για τα λίγα χιλιόμετρα που κάνω , δεν κοστίζει 15 χιλιάρικα η extra άνεση Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από tsofras 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Αφού το συνήθισες και το βολεύτηκες αυτό μετράει ρε συ. αν είναι να φοβάσαι να το πάρεις για να μην βγεις πιασμένος τι να το κάνεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, zanskou είπε Αφού το συνήθισες και το βολεύτηκες αυτό μετράει ρε συ. αν είναι να φοβάσαι να το πάρεις για να μην βγεις πιασμένος τι να το κάνεις Σίγουρα αλλά απο την άλλη το βλέπω να κάθεται , το πλένω κάθε εβδομάδα , δίνω 350ε δόση +100 ασφάλεια για να κάνω 50χλμ τον μήνα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, tsofras said: Σίγουρα αλλά απο την άλλη το βλέπω να κάθεται , το πλένω κάθε εβδομάδα , δίνω 350ε δόση +100 ασφάλεια για να κάνω 50χλμ τον μήνα Ε μόλις αρχίσεις να κάνεις καμιά εκδρομή και καμιά βόλτα θα σου φύγει και αυτό σιγά σιγα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από imr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, imr είπε Ε μόλις αρχίσεις να κάνεις καμιά εκδρομή και καμιά βόλτα θα σου φύγει και αυτό σιγά σιγα Αν το έχω μέχρι το καλοκαίρι , συμφωνώ εκεί θα κάνει απόσβεση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, tsofras είπε Σίγουρα αλλά απο την άλλη το βλέπω να κάθεται , το πλένω κάθε εβδομάδα , δίνω 350ε δόση +100 ασφάλεια για να κάνω 50χλμ τον μήνα Μόλις μου περιέγραψες τη ζωή μου όλη 😂 φυσικα και κάθεται. Αλλά είπαμε για τα γούστα ζούμε Κοιτα να το χαρείς κ χαλάρωσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, tsofras είπε Την έχω παρατημένη να υπάρχει στα 35800 αλλά δεν με βλέπω να ασχολούμαι Δεν έχω καμία διάθεση να μπλέκω πάλι με αγοραπωλησίες το έχω σιχαθεί πλέον Επίσης αν εξαιρέσω το ψυχολογικό που με έχει πιάσει που το πληρώνω , οκ Leon δεν είναι σε αίσθηση αλλά το συνήθισα και το σημαντικότερο : είναι γεγονός ότι δεν με έχει πιάσει η μέση μου όσο το οδηγώ μέσα στην κίνηση. Δεν ξέρω αν φταίει η θέση οδήγησης ή ότι είναι αυτόματο ή η ανάρτηση , αλλά σίγουρα την άνεση που έψαχνα την βρήκα. Οπότε λέω άντε να το δώσω , τι θα πάρω πάλι μετά , αν χάσω 3-4 χιλιάρικα απο αυτό θα κάνω πάλι ολόκληρη μανούρα για να κερδίσω άλλα τόσα? Πφφφ ταλαιπωρία , βαρέθηκα να ασχολούμαι , βαρέθηκα ακόμη και να κλαίγομαι Αν μπορούσα μαγικά να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα είχα μείνει με το Leon και ας με έπιανε η μέση για τα λίγα χιλιόμετρα που κάνω , δεν κοστίζει 15 χιλιάρικα η extra άνεση Όλα γίνονται. Εγώ θα το είχα δώσει χθες αν έβλεπα ότι δεν μου αρέσει και με τρώει κάτι μέσα μου.Κυριολεκτικα χθες. Τον χρόνο τον γυρίζεις άνετα πίσω. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, mp123 είπε Όλα γίνονται. Εγώ θα το είχα δώσει χθες αν έβλεπα ότι δεν μου αρέσει και με τρώει κάτι μέσα μου.Κυριολεκτικα χθες. Τον χρόνο τον γυρίζεις άνετα πίσω. E εντάξει δεν είμαι και σε οικονομική κατάσταση για να πετάω τα χιλιάρικα έτσι Μανώλη Οπότε να ξαναπάρω στα 23 το δικό μου και χωρίς να χάσω τουλάχιστον κανα τάληρο δεν γίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tsofras είπε E εντάξει δεν είμαι και σε οικονομική κατάσταση για να πετάω τα χιλιάρικα έτσι Μανώλη Οπότε να ξαναπάρω στα 23 το δικό μου και χωρίς να χάσω τουλάχιστον κανα τάληρο δεν γίνεται Όσο το αφήνεις χάνεις περισσότερα.Ειδικα όταν παίρνεις αυτοκίνητο με λίγο αγοραστικό κοινό.( και εγώ μέσα είμαι, ποιος θα πάρει 3πορτο κουπερ ). Τα χιλιάρικα τα έχεις( έχουμε) ειδη χάσει από την στιγμή που αγοράζουμε αμάξι.Τωρα πρέπει να σκεφτείς το πόσα λιγότερα θα χάσεις. Ο χρόνος είναι χρήμα σε αυτές τις περιπτώσεις.Εγω έτσι κάνω γιατί δεν έχω χρόνο για πέταμα. Υ.γ Η παίρνεις την απόφαση και λες όπως το 99% πήρα αμάξι για 15 20 χρόνια. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από mp123 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Στις 1/12/2023 στις 8:53 ΜΜ, tsofras είπε Εντάξει έκλεισα σχεδόν 2 μήνες , έκανα και ένα ταξίδι 450χλμ αλλιώς θα είχα 300 Ναι Εντάξει... καλά το πας... εγώ ευτυχώς το πήρα πριν το καλοκαίρι και πρόλαβα και έκανα 2.500 χλμ σε 1,5 μήνα (μισό Ιούνιο + Ιούλιο, μπάνια και κοντινά ταξιδάκια Χαλκίδα - θήβα) τους υπόλοιπους τέσσερις έχω κάνει 1.000 χλμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Πήγαμε σήμερα στην Toyota να δούμε το C-HR..... Μπορεί να εχει χίλια καλά σαν αυτοκίνητο αλλά όταν πας να μπεις η ακόμη και να βγεις χτυπάς το κεφάλι σου λες κάπου όπα.Και μέχρι να πεις όπα και κάτσεις στην θέση του συνοδηγού όπου δεν χωράει το αριστερό σου πόδι τότε λες δυο όπα όπα.Κι αν πάς να κάτσεις πίσω και συγκεκριμένα πίσω απο την θέση του οδηγού μιας και το τεσταρα με τον brother κι έναν φίλο λες τρία όπα όπα όπα και τσουπ φεύγεις και πας στο Corolla Cross. 30 χιλιάρικα για να πεις όπα και να πάθεις λουμπαγκο δύσκολα τα δίνεις. Το Corolla Cross δεν ειναι κάτι φοβερό αλλά μας άρεσε σε γενικές γραμμές αλλά μέχρι να έρθει μπορεί να παντρευτώ να κάνω παιδιά κι εγώ κι ο αδερφός μου μαζί.Στην καλύτερη περίπτωση τον Αύγουστο οπότε δεν θα προχωρήσουμε και μ'αυτο. Είδαμε το Jeep Avenger το οποίο προσπερνάω με συνοπτικές διαδικασίες μετα είδαμε το C3 Aircross το οποίο κι αυτό το προσπερνάω με συνοπτικές διαδικασίες.Μετα πήγαμε με το ζόρι στην Opel. Πήγαμε είδαμε και τα Opel Crossland, Mokka, Grandland. Το Crossland απλό. Το Mokka αρκετά έως πολύ νεανικό αλλά το εσωτερικό του πολύ παιδικό και γενικότερα ακριβό σαν αμαξι.Θα μου πείτε ολα ακριβά ειναι! Το Grandland μας άρεσε πολύ και εξωτερικά και απο χώρους.Αλλα είναι Opel και θες να σκάσεις 31Κ.Αν ήταν στα 25-27Κ τότε έμπαινε δυνατά στην συζήτηση κι ας ειναι Opel. Τώρα η θα συνεχίσουμε συζητήσεις για ενα 3008 που βρήκα η θα πάμε σε Q2.Αφήνω και μια περίπτωση για το T-Roc αν πάμε να το ξαναδούμε. Κάτι άλλο δεν υπάρχει μιας και τα έχουμε δεί όλα.Ενα φίλος μας πρότεινε το Hyundai Tucson αλλά είναι mild hybrid και δεν θα θέλαμε να πάμε σε mild hybrid. Αν γνωρίζει κανείς υπάρχει καμία περίπτωση να βγαίνει τίποτα καινούριο τώρα τέλος του χρόνου η αρχές του χρόνου ώστε να περιμένουμε να το δούμε?Που να αξίζει να περιμένουμε να το δούμε με λίγα λόγια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις