tsofras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Εδώ γίνεται δουλίτσα στη βράση κολλάει το σίδερο 🤣 1
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε στη βράση κολλάει το σίδερο 🤣 Tsof κάνε κάτι να πάρει ο brother το Stonic στην 2η έκδοση Optimum(22Κ μαλλον έχει) να γλιτώσει 12Κ αυτός να μου δανείσει κι εμένα τα 10Κ που τα έχω ανάγκη και να σου στείλω εσένα το Black Barrell να το πιείς.
tsofras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Tsof κάνε κάτι να πάρει ο brother το Stonic στην 2η έκδοση Optimum(22Κ μαλλον έχει) να γλιτώσει 12Κ αυτός να μου δανείσει κι εμένα τα 10Κ που τα έχω ανάγκη και να σου στείλω εσένα το Black Barrell να το πιείς. Αν δεν πάθει , δεν θα μάθει Τάδε έφη tsofras 🤣 2 1
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν δεν πάθει , δεν θα μάθει Τάδε έφη tsofras 🤣 Ναι με βοήθησες πολυ τώρα που είπες το μότο του..... βασικά αυτός το τερματίζει κιόλας και λέει θέλω να πάθω για να μάθω.Δεν ακούει κανέναν. Εγω αντιθέτως προσπαθώ να μάθω απο τα λάθη των άλλων όσο αυτό είναι δυνατόν. Πες ρε μλκ κάτι καλό τώρα για Stonic κι εκεί γύρω γιατί βρήκα ενα πάτημα τώρα χωρίς να μαλώσω μήπως και τον πείσω. Θέλω να πάρει ότι θέλει και να είναι ευχαριστημένος αλλά ξερω ταυτόχρονα ότι δεν είναι για 3008 και και τέτοιας κατηγορίας ακομη.Αλλα ταυτόχρονα δεν θέλω να τον αποτρέψω και να μαλώσω.Αλλα είναι για 25Κ και κάτω να πάρει ένα τώρα.
tsofras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι με βοήθησες πολυ τώρα που είπες το μότο του..... βασικά αυτός το τερματίζει κιόλας και λέει θέλω να πάθω για να μάθω.Δεν ακούει κανέναν. Εγω αντιθέτως προσπαθώ να μάθω απο τα λάθη των άλλων όσο αυτό είναι δυνατόν. Πες ρε μλκ κάτι καλό τώρα για Stonic κι εκεί γύρω γιατί βρήκα ενα πάτημα τώρα χωρίς να μαλώσω μήπως και τον πείσω. Θέλω να πάρει ότι θέλει και να είναι ευχαριστημένος αλλά ξερω ταυτόχρονα ότι δεν είναι για 3008 και και τέτοιας κατηγορίας ακομη.Αλλα ταυτόχρονα δεν θέλω να τον αποτρέψω και να μαλώσω.Αλλα είναι για 25Κ και κάτω να πάρει ένα τώρα. Και εγώ απο τα δικά μου λάθη θέλω να μαθαίνω Άστον να πάρει ότι θέλει μην του μείνει απωθημένο , στην χειρότερη να χάσει 3-4 χιλιάρικα 4
HERTHAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Και εγώ απο τα δικά μου λάθη θέλω να μαθαίνω Άστον να πάρει ότι θέλει μην του μείνει απωθημένο , στην χειρότερη να χάσει 3-4 χιλιάρικα Καταλαβαίνω πως το λες και για ποιο λόγο το λές αλλα αυτό προσπαθώ να αποφύγω και δεν θέλω να γίνει γιατί μετά εγω θα τρέχω πάλι.Θα μου πεις άστον αλλά ξέρω πως θα πάει. Είπα μήπως πάει σε Γ' Εθνικής b-suv που λέει ο λόγος οπως Stonic,Bayon,MG αλλά είναι και κρίμα τα λεφτά. Ίσως τωρα που ξαναβγήκε η επιδότηση για ηλεκτρικά να τον πω να σκεφτεί για MG4 και να του κάνω δώρο ενα powerbank σε περίπτωση ανάγκης γιατί αυτός ξεχνάει να φορτίσει το κινητό του?😝 Μεταξύ μας τωρα δεν ειναι κακή ιδέα το MG4.
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, HERTHAN είπε Μεταξύ μας τωρα δεν ειναι κακή ιδέα το MG4. Οχι δεν ειναι κακη ιδεα, ειναι ΠΟΛΥ κακη ιδεα! 🤣 1
djuan1988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Επειδή είμαι σε συνεχή αναζήτηση Β-CUV και C-SUV και εγώ, πήγα σήμερα μια μικρή βόλτα από Toyota και Peugeot. Είδαμε το CHR και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό και όμορφο. Στις φώτο χάνει αρκετά θεωρώ, από κοντά οι γραμμές του είναι εντυπωσιακές και το σχέδιο σαν σύνολο πολύ όμορφο. Το εσωτερικό επιτέλους μοιάζει με αυτοκίνητο του 2023 και όχι του 1990, όπως όλα τα υπόλοιπα μέσα στην αντιπροσωπεία. Όπως είχα γράψει σε παλαιότερο ποστ, έχει κάτι από Lexus το εσωτερικό. Μπροστά τα υλικά του είναι μαλακά και ποιοτικά, στις πίσω θέσεις είναι σαν να μπαίνεις σε άλλο αυτοκίνητο. Η κεντρική οθόνη πλαισιωμένη όμορφα, δεν πετάγεται σαν ένα άσχετο tablet. Ο χώρος αποσκευών ικανοποιητικός, με καλό σχήμα, τα περίμενα χειρότερα. Ο χώρος για τους πίσω επίσης εντυπωσιακά καλός, είμαι 188 cm και με τη θέση του οδηγού ρυθμισμένη στα μέτρα μου, στην πίσω θέση είχα τουλάχιστον 10 πόντους απόσταση από το κάθισμα. Το πίσω παράθυρο και η ορατότητα απλά τραγική. Το μεγαλύτερό του μειονέκτημα. Παράδοση 2-3 μήνες (τρομερό για Toyota). Ρώτησα και για το Corolla Cross και μου είπαν παράδοση σε τουλάχιστον 12 μήνες 😂 . Επίσης ρώτησα για την πίσω ανάρτηση, προφανώς δεν ήξερε να μου απαντήσει, ρώτησε έναν "ειδικό" εκεί μέσα και μας είπε ότι έχει ημιάκαμπτο. Έσκυψα εκείνη την ώρα και είδα ανεξάρτητη. Δεν είπα τίποτα. Στο site βλέπω Συμπεριφορά οριακά αγενής, εκτός από μια κυρία που ήταν εξαιρετική. Στη Peugeot πήγαμε για το 2008. Ωραίο εσωτερικό, κλασσικό Peugeot. Ίδιο με το 208 του αδερφού μου. Ικανοποιητικός χώρος αποσκευών και χώροι για τους πίσω αρκετά καλοί. Τραγικό τιμόνι, σαν παιδικό. Πολλά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Ο πωλητής εξαιρετικός, καθόλου πιεστικός. Μου είπε ότι θα έχουν 408 στην έκδοση Allure στα 36.000€, το οποίο με έβαλε σε σκέψεις. Πρακτικά έκπτωση κοντά στα 5-6k. Εντυπωσιακό και εξωτερικά και εσωτερικά! Άλλης κατηγορίας, έβγαζε premiumίλα. Τεράστιος χώρος αποσκευών, άπειροι χώροι, εξαιρετικά υλικά παντού. Στα 36k μου φάνηκε πολύ δελεαστικό. Με κρατάνε ο 1.2 και τα 130 άλογα που λογικά είναι λίγα για το τεράστιο αμάξωμα. 3
tsofras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Επίσης ρώτησα για την πίσω ανάρτηση, προφανώς δεν ήξερε να μου απαντήσει, ρώτησε έναν "ειδικό" εκεί μέσα και μας είπε ότι έχει ημιάκαμπτο. Έσκυψα εκείνη την ώρα και είδα ανεξάρτητη. Δεν είπα τίποτα. Στο site βλέπω Με κρατάνε ο 1.2 και τα 130 άλογα που λογικά είναι λίγα για το τεράστιο αμάξωμα. Μήπως σου είπε για το 1.8 ότι έχει ημιάκαμπτο ? Όπως στο Cross ? Μία χαρά είναι ο κινητήρας για το 2008 , εγώ είχα τον 1.2 100 και δεν είχα κανένα θέμα αρπάζει και απο χαμηλά μία χαρά
zanskou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Μήπως σου είπε για το 1.8 ότι έχει ημιάκαμπτο ? Όπως στο Cross ? οχι Θωμά, διπλά ψαλίδια έχει πισω σε όλες τις εκδόσεις/κινητήρες. θυμάμαι που το είχαμε συζητήσει και παλιότερα και το έψαξα κανοντας και τα τηλέφωνά μου 3
djuan1988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 30 minutes ago, tsofras said: Μήπως σου είπε για το 1.8 ότι έχει ημιάκαμπτο ? Όπως στο Cross ? Μία χαρά είναι ο κινητήρας για το 2008 , εγώ είχα τον 1.2 100 και δεν είχα κανένα θέμα αρπάζει και απο χαμηλά μία χαρά Στην αρχή με ρωτούσε αν εννοώ τετρακίνηση. Βασικά έσκυψα και την είδα την ανάρτηση! Διπλά ψαλίδια και το αυτοκίνητο ήταν HEV με τον 1.8. Για το 408 λέω, όχι για το 2008. Για το 2008 μια χαρά είναι, ναι, για το άλλο όμως; Δεν μπόρεσα να κάνω test drive γιατί είχαμε μωρό μαζί μας. 16 minutes ago, zanskou said: οχι Θωμά, διπλά ψαλίδια έχει πισω σε όλες τις εκδόσεις/κινητήρες. θυμάμαι που το είχαμε συζητήσει και παλιότερα και το έψαξα κανοντας και τα τηλέφωνά μου Βαθειά γνώση οι πωλητές.
tsofras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Στην αρχή με ρωτούσε αν εννοώ τετρακίνηση. Βασικά έσκυψα και την είδα την ανάρτηση! Διπλά ψαλίδια και το αυτοκίνητο ήταν HEV με τον 1.8. Για το 408 λέω, όχι για το 2008. Για το 2008 μια χαρά είναι, ναι, για το άλλο όμως; Δεν μπόρεσα να κάνω test drive γιατί είχαμε μωρό μαζί μας. Βαθειά γνώση οι πωλητές. Ναι είναι περίπου 200κιλά βαρύτερο το 408
zanskou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 σε άλλα νεα έκλεισα πριν μερικές μέρες ένα χρόνο με την Corolla Cross και 23.500 ευχάριστα χιλιόμετρα άχρηστη πληροφορία, αλλά ήθελα να το πω 4 1
tsofras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, zanskou είπε σε άλλα νεα έκλεισα πριν μερικές μέρες ένα χρόνο με την Corolla Cross και 23.500 ευχάριστα χιλιόμετρα άχρηστη πληροφορία, αλλά ήθελα να το πω Να τα εκατοστήσεις Εγώ έκλεισα 750 1
zanskou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, tsofras είπε Να τα εκατοστήσεις Εγώ έκλεισα 750 ωραιος. ποσο καιρό το έχεις ; δεν θυμαμαι ; εγώ 750 έχω συνήθως μεχρι τις 15 του μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις