tsofras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Να δινεις τοσα χρηματα και να μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες......δεν νομιζω να το εκανα. Ακομη και για το DSG στο T-RΟC που ηταν ο λογος που καναμε πισω αληθεια σου λεω οτι δεν μπορω να φανταστω να δινω ποτε τοσα χρηματα και να υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να χαλασει.Καθε μερα με αυτο θα ξυπναω και μ'αυτο θα κοιμαμαι.Αλλον μπορει να μην τον ενδιαφερει η να μην δινει τοσο μεγαλη σημασια. E εντάξει , ότι και να πάρεις δεν έχεις μία αλλά πολλές πιθανότητες να χαλάσει Αυτό είναι γεγονός Οπότε μπορείς να ψωνίσεις με βάση την αξιοπιστία , την μεγάλη εγγύηση και το after sales αλλά πιθανότατα θα χάσεις κάποια ποιότητα και οδηγική αίσθηση - ομορφιά Πάντως βλέπω ότι και εσύ έχεις πέσει στον φαύλο κύκλο που είχα πέσει και εγώ Όταν αρχίζεις και κάνεις κύκλο απο την αρχή όλα τα μοντέλα, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν πάει καλά Και συμφωνώ ότι κανένα δεν αξίζει τα λεφτά του γιατί έχουν ανέβει τραγικά όλα , και μάλλον κάνουμε και εμείς το λάθος και συγκρίνουμε ακόμη με τιμές προ 2 ετών (όπως όταν μπήκε το ευρώ και λέγαμε μα σε δραχμές έκανε τόσο) Λύση δεν σου έχω για το πως θα βγείς απο τον φαύλο κύκλο , απλά προσέχετε μην πάρετε κάτι στο τέλος απλά για να το πάρετε Γιατί τόσο σκάλωμα ο αδερφός με τα SUV ? Δεν πάει με 30 χιλιάρικα να πάρει μία σειρά 1 ? Ένα A3 ? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, tsofras said: Δεν πάει με 30 χιλιάρικα να πάρει μία σειρά 1 ? Ένα A3 ? Μήπως άλλαξαν οι τιμές; edit Άκυρο μπήκα ξανά και βγάζει αυτό Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από djuan1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Μήπως άλλαξαν οι τιμές; edit Άκυρο μπήκα ξανά και βγάζει αυτό Είναι λίγο ότι να ναι στο site 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, HERTHAN said: Να δινεις τοσα χρηματα και να μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες......δεν νομιζω να το εκανα. Ακομη και για το DSG στο T-RΟC που ηταν ο λογος που καναμε πισω αληθεια σου λεω οτι δεν μπορω να φανταστω να δινω ποτε τοσα χρηματα και να υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να χαλασει.Καθε μερα με αυτο θα ξυπναω και μ'αυτο θα κοιμαμαι.Αλλον μπορει να μην τον ενδιαφερει η να μην δινει τοσο μεγαλη σημασια. Λάθος λογική αυτή. Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν χαλανε. Καλό είναι να αποφεύγεις συνδιασμους με γνωστές ευπαθείς αλλά όλα βγάζουν προβλήματα. Για αυτό υπάρχουν και οι εγγυήσεις. Τα peugeot πχ είχαν από τα πιο αξιόπιστα diesel μέχρι να σκάσει το πρόβλημα με τα adblue. Ότι και να πάρεις, ακόμα και τα Toyota που δεν σπάνε δεν χαλανε υπάρχει κίνδυνος να πρέπει να επισκεφτείς συνεργείο. Αν το βλέπεις έτσι πας απόκλειστικα στις μεγαλύτερες εγγυήσεις (kia, ford η οποίος άλλος δίνει 7ρονια) και διαλέγεις το c suv που σου άρεσει 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, imr said: Λάθος λογική αυτή. Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν χαλανε. Καλό είναι να αποφεύγεις συνδιασμους με γνωστές ευπαθείς αλλά όλα βγάζουν προβλήματα. Για αυτό υπάρχουν και οι εγγυήσεις. Τα peugeot πχ είχαν από τα πιο αξιόπιστα diesel μέχρι να σκάσει το πρόβλημα με τα adblue. Ότι και να πάρεις, ακόμα και τα Toyota που δεν σπάνε δεν χαλανε υπάρχει κίνδυνος να πρέπει να επισκεφτείς συνεργείο. Αν το βλέπεις έτσι πας απόκλειστικα στις μεγαλύτερες εγγυήσεις (kia, ford η οποίος άλλος δίνει 7ρονια) και διαλέγεις το c suv που σου άρεσει Ακριβώς!! Μην τρελαθούμε, 2023 εχουμε, δεν υπάρχει το δεν σπάω δεν χαλάω γιατί ολα πλέον εχουν γινει πολύπλοκα, ηλεκτρικά/υβριδικά/τουρμπάτα/αυτόματα κλπ κλπ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, tsofras είπε Ε εντάξει , ότι και να πάρεις δεν έχεις μία αλλά πολλές πιθανότητες να χαλάσει Αυτό είναι γεγονός Καλά αυτό εννοείται αλλά είναι άλλο να παίρνεις κάτι το οποίο ξέρεις από πρίν οτι δεν έχουν υπάρξει θέματα γενικότερα κι άλλο να μην έχεις ιδέα πρίν το αγοράσεις και να σου λένε η να διαβάζεις για adblue και DSG και γενικότερα άλλα θέματα. Όσο να'ναι σε επηρεάζουν όταν είναι να δώσεις 30Κ. Εμένα και 20Κ να μου έλεγες πάρτο το 3008 καινούριο δεν τα έδινα ακομη κι αν τα είχα.Ετσι λειτουργώ εγώ όμως και δεν σημαίνει οτι έχω δίκιο η άδικο. 3 ώρες πριν, tsofras είπε Πάντως βλέπω ότι και εσύ έχεις πέσει στον φαύλο κύκλο που είχα πέσει και εγώ Όταν αρχίζεις και κάνεις κύκλο απο την αρχή όλα τα μοντέλα, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν πάει καλά Και συμφωνώ ότι κανένα δεν αξίζει τα λεφτά του γιατί έχουν ανέβει τραγικά όλα , και μάλλον κάνουμε και εμείς το λάθος και συγκρίνουμε ακόμη με τιμές προ 2 ετών (όπως όταν μπήκε το ευρώ και λέγαμε μα σε δραχμές έκανε τόσο) Μια χαρά πάνε όλα δεν ειναι οτι δεν πάει κάτι καλά ούτε θα κάτσω να σκάσω η να στεναχωρηθώ για κάτι.Το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο μεγαλώνοντας. Το ότι μπορεί να κάτσω να ξανακοιταξω κάποια πράγματα θα το κάνω μόνο και μόνο μήπως μου εχει ξεφύγει κάτι και το έχω προσπεράσει.Άλλωστε 3 test drive έκανα όλα κι όλα και πήγα και σε 4-5 αντιπροσωπείες. Το οτι δεν αξίζει κανένα τα χρήματά του το κατάλαβα απο τις πρώτες ημέρες αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μέχρι 30Κ δεν μπορείς να βρείς κάτι που να πεις μου άρεσε σύμφωνα με τις ανάγκες μου και τα θέλω μου και το πήρα.Τραγικό. 3 ώρες πριν, tsofras είπε απλά προσέχετε μην πάρετε κάτι στο τέλος απλά για να το πάρετε Καλά αυτό θα γινόταν εξαρχής έτσι κι αλλιώς γι'αυτό πάλευα μήπως βρούμε κατι καλό.Κι επειδή τον ξέρω τον brother υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρει κατι για να πάρει.Ετσι κι αλλιώς η απόφαση δική του θα είναι οπότε και λάθος να κάνει ελπίζω να μάθει από αυτό.Εγω την γνώμη μου θα τον πω στην τελική και θα τον βοηθήσω για οτι δεν γνωρίζει. 3 ώρες πριν, tsofras είπε Γιατί τόσο σκάλωμα ο αδερφός με τα SUV ? Μόνο SUV φίλε..... αυτά τον αρέσουν. 2 ώρες πριν, imr είπε Λάθος λογική αυτή. Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν χαλανε. Δεν έχω καμία συγκεκριμένη λογική απλά διαβάζω/ακούω και παίρνω αποφάσεις όπως θα κάνω στις δουλειές μου και στην καθημερινότητά μου γενικότερα. Αν επηρεάζομαι.....ναι όπως όλοι λίγο έως πολύ.Αν ήταν για εμένα το αυτοκίνητο ναι μπορεί να ήταν και μαύρο πανί για να προχωρήσω σε αγορά.Για τον brother του είπα τι παίζει κι αν θέλει να πάρει το ρίσκο.Δικη του η απόφαση.Ακομη και ναι να πει αύριο μεθαύριο για το T-Roc επίσης σεβαστή η απόφαση. Τα ανέφερα απλά για να καταλάβεις οτι δεν υπάρχει καμία λογική ούτε ψάχνω κατι που να μην χαλάει. 2 ώρες πριν, imr είπε Αν το βλέπεις έτσι πας απόκλειστικα στις μεγαλύτερες εγγυήσεις (kia, ford η οποίος άλλος δίνει 7ρονια) και διαλέγεις το c suv που σου άρεσει Όχι δεν το βλέπω κάπως συγκεκριμένα απλά κοιτάω να αποφύγω αν μπορέσω ημιυβριδικά και πετρέλαια γενικότερα.Κοιτάμε μόνο σε κατηγορία SUV με ενα budget μέχρι 30Κ με μια εξαίρεση που πήγε να γίνει με το 3008 η οποία δεν έκατσε.Καποιες μάρκες τις έχουμε αποκλείσει εξαρχής για διάφορους λόγους και κοιτάμε απλά τι επιλογές έχουμε. Εννοείται θέλουμε να δούμε κάτι που να μας αρέσει και να γίνει test drive στην πορεία οπως κι έγινε με το 2008 το οποίο μας άρεσε πολύ. Τις επιλογές λοιπόν μέχρι 30Κ τις εξαντλήσαμε και απλά έκανα ενα τσεκ σήμερα μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι το οποίο δεν εχω δεί.Το Kona το είχα αποκλείσει γιατί δεν μου αρέσει η Hyundai και γιατί τότε κοιτούσαμε μόνο για full υβριδικό.Στην πορεία αφού αποκλείσαμε Vitara, s-cross,Yaris Cross και C-HR είπαμε να δούμε και σε βενζίνη τις επιλογές μας.Εκει λοιπόν ξεκίνησα με το 2008 και μετά με το 3008. Σήμερα λοιπόν που ξαναεριξα μια ματιά σε βενζίνη κατω απο 30Κ μήπως μου ξέφυγε κάτι είπα να ρωτήσω για Avenger και Kona.Αν είναι καλά η όχι θα ακούσω την άποψη όλων όσων μου την πούνε κι απο αυτά που θα διαβάσω γενικότερα ψάχνοντας θα αποφασίσω αν θα πάμε να το δούμε. anyway σε κούρασα απλά ήθελα να σου πω το σκεπτικό μου για το πω το βλέπω γενικότερα και τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. 55 λεπτά πριν, and_64 είπε Ακριβώς!! Μην τρελαθούμε, 2023 εχουμε, δεν υπάρχει το δεν σπάω δεν χαλάω γιατί ολα πλέον εχουν γινει πολύπλοκα, ηλεκτρικά/υβριδικά/τουρμπάτα/αυτόματα κλπ κλπ. Συμφωνώ απόλυτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 7 hours ago, HERTHAN said: Καλά αυτό εννοείται αλλά είναι άλλο να παίρνεις κάτι το οποίο ξέρεις από πρίν οτι δεν έχουν υπάρξει θέματα γενικότερα κι άλλο να μην έχεις ιδέα πρίν το αγοράσεις και να σου λένε η να διαβάζεις για adblue και DSG και γενικότερα άλλα θέματα. Όσο να'ναι σε επηρεάζουν όταν είναι να δώσεις 30Κ. Εμένα και 20Κ να μου έλεγες πάρτο το 3008 καινούριο δεν τα έδινα ακομη κι αν τα είχα.Ετσι λειτουργώ εγώ όμως και δεν σημαίνει οτι έχω δίκιο η άδικο. Μια χαρά πάνε όλα δεν ειναι οτι δεν πάει κάτι καλά ούτε θα κάτσω να σκάσω η να στεναχωρηθώ για κάτι.Το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο μεγαλώνοντας. Το ότι μπορεί να κάτσω να ξανακοιταξω κάποια πράγματα θα το κάνω μόνο και μόνο μήπως μου εχει ξεφύγει κάτι και το έχω προσπεράσει.Άλλωστε 3 test drive έκανα όλα κι όλα και πήγα και σε 4-5 αντιπροσωπείες. Το οτι δεν αξίζει κανένα τα χρήματά του το κατάλαβα απο τις πρώτες ημέρες αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μέχρι 30Κ δεν μπορείς να βρείς κάτι που να πεις μου άρεσε σύμφωνα με τις ανάγκες μου και τα θέλω μου και το πήρα.Τραγικό. Καλά αυτό θα γινόταν εξαρχής έτσι κι αλλιώς γι'αυτό πάλευα μήπως βρούμε κατι καλό.Κι επειδή τον ξέρω τον brother υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρει κατι για να πάρει.Ετσι κι αλλιώς η απόφαση δική του θα είναι οπότε και λάθος να κάνει ελπίζω να μάθει από αυτό.Εγω την γνώμη μου θα τον πω στην τελική και θα τον βοηθήσω για οτι δεν γνωρίζει. Μόνο SUV φίλε..... αυτά τον αρέσουν. Δεν έχω καμία συγκεκριμένη λογική απλά διαβάζω/ακούω και παίρνω αποφάσεις όπως θα κάνω στις δουλειές μου και στην καθημερινότητά μου γενικότερα. Αν επηρεάζομαι.....ναι όπως όλοι λίγο έως πολύ.Αν ήταν για εμένα το αυτοκίνητο ναι μπορεί να ήταν και μαύρο πανί για να προχωρήσω σε αγορά.Για τον brother του είπα τι παίζει κι αν θέλει να πάρει το ρίσκο.Δικη του η απόφαση.Ακομη και ναι να πει αύριο μεθαύριο για το T-Roc επίσης σεβαστή η απόφαση. Τα ανέφερα απλά για να καταλάβεις οτι δεν υπάρχει καμία λογική ούτε ψάχνω κατι που να μην χαλάει. Όχι δεν το βλέπω κάπως συγκεκριμένα απλά κοιτάω να αποφύγω αν μπορέσω ημιυβριδικά και πετρέλαια γενικότερα.Κοιτάμε μόνο σε κατηγορία SUV με ενα budget μέχρι 30Κ με μια εξαίρεση που πήγε να γίνει με το 3008 η οποία δεν έκατσε.Καποιες μάρκες τις έχουμε αποκλείσει εξαρχής για διάφορους λόγους και κοιτάμε απλά τι επιλογές έχουμε. Εννοείται θέλουμε να δούμε κάτι που να μας αρέσει και να γίνει test drive στην πορεία οπως κι έγινε με το 2008 το οποίο μας άρεσε πολύ. Τις επιλογές λοιπόν μέχρι 30Κ τις εξαντλήσαμε και απλά έκανα ενα τσεκ σήμερα μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι το οποίο δεν εχω δεί.Το Kona το είχα αποκλείσει γιατί δεν μου αρέσει η Hyundai και γιατί τότε κοιτούσαμε μόνο για full υβριδικό.Στην πορεία αφού αποκλείσαμε Vitara, s-cross,Yaris Cross και C-HR είπαμε να δούμε και σε βενζίνη τις επιλογές μας.Εκει λοιπόν ξεκίνησα με το 2008 και μετά με το 3008. Σήμερα λοιπόν που ξαναεριξα μια ματιά σε βενζίνη κατω απο 30Κ μήπως μου ξέφυγε κάτι είπα να ρωτήσω για Avenger και Kona.Αν είναι καλά η όχι θα ακούσω την άποψη όλων όσων μου την πούνε κι απο αυτά που θα διαβάσω γενικότερα ψάχνοντας θα αποφασίσω αν θα πάμε να το δούμε. anyway σε κούρασα απλά ήθελα να σου πω το σκεπτικό μου για το πω το βλέπω γενικότερα και τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Συμφωνώ απόλυτα. Επειδή όμως σε νοιαζει η αξιοπιστία, και καλά κάνεις απλά πήγενε στις μάρκες που έχουν 7 χρόνια εγγύηση. Ford kuga, Kia sportage απο csuv. Και τα 2 πολύ καλά αυτοκίνητα. Αν δίνει και άλλος 7 χρονια και δεν το ξέρω βλέπεις και αυτό και διαλέγεις. Αν βγαίνουν ακριβά κοιτάς και τα B suv τους. Το κια xceed είναι από τα καλύτερα value. Σε πολύ καλή τιμή, με εγγύηση και πολύ καλή ποιότητα. Εγώ αν επερνα σήμερα αυτοκίνητο εκεί θα πήγαινα. Ότι άλλο και να πάρεις μετά την εγγύηση κάνεις τον σταυρό σου. Δεν είναι θέμα αξιόπιστης μάρκας αλλά πολυπλοκοτητας, όπως έχουν γίνει πλέον τα αυτοκίνητα υπάρχουν πολλά σημεία για να χαλάσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, imr είπε Επειδή όμως σε νοιαζει η αξιοπιστία, και καλά κάνεις απλά πήγενε στις μάρκες που έχουν 7 χρόνια εγγύηση. Ford kuga, Kia sportage απο csuv. Και τα 2 πολύ καλά αυτοκίνητα. Αν δίνει και άλλος 7 χρονια και δεν το ξέρω βλέπεις και αυτό και διαλέγεις. Αν βγαίνουν ακριβά κοιτάς και τα B suv τους. Το κια xceed είναι από τα καλύτερα value. Σε πολύ καλή τιμή, με εγγύηση και πολύ καλή ποιότητα. Εγώ αν επερνα σήμερα αυτοκίνητο εκεί θα πήγαινα. Ότι άλλο και να πάρεις μετά την εγγύηση κάνεις τον σταυρό σου. Δεν είναι θέμα αξιόπιστης μάρκας αλλά πολυπλοκοτητας, όπως έχουν γίνει πλέον τα αυτοκίνητα υπάρχουν πολλά σημεία για να χαλάσουν. Απλά έχει βγάλει (απο όσο είχα διαβάσει και στο fb club) θέματα τα οποία έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια (τιμόνι , σβήνουν τα πάντα εν κινήσει ) για αυτό το απέρριψα και εγώ τελικά Το Kuga ωραία επιλογή αλλά ακριβό και ειδικά το αυτόματο ξεφεύγει γιατί μόνο το plugin είναι αν δεν κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Απλά έχει βγάλει (απο όσο είχα διαβάσει και στο fb club) θέματα τα οποία έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια (τιμόνι , σβήνουν τα πάντα εν κινήσει ) για αυτό το απέρριψα και εγώ τελικά tsof για το XCeed λες? Το Opel Grandland τι λεει το ειχες δει καθολου η εχεις διαβασει τιποτα? Μου ειπε ο brother οτι του ανεφερε ενα γνωστος του πως ειναι κοντα στο 3008. Κοιτα που παλι συζηταω για Opel. 2 ώρες πριν, imr είπε Kia sportage απο csuv. Το Kia Sportage θα το κοιτουσα αλλα δεν βγαινει μονο σε βενζινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 19 minutes ago, HERTHAN said: tsof για το XCeed λες? Το Opel Grandland τι λεει το ειχες δει καθολου η εχεις διαβασει τιποτα? Μου ειπε ο brother οτι του ανεφερε ενα γνωστος του πως ειναι κοντα στο 3008. Κοιτα που παλι συζηταω για Opel. Το Kia Sportage θα το κοιτουσα αλλα δεν βγαινει μονο σε βενζινη. Η Opel είναι psa ίδιο πράγμα με τα peugeot άλλο σχημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, imr είπε Η Opel είναι psa ίδιο πράγμα με τα peugeot άλλο σχημα Kαταλαβα.....οπως ειναι το Puma με το 2008 ετσι ειναι και το Grandland με το 3008. Δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι τα Opel παντα τα φοβομουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, HERTHAN said: Kαταλαβα.....οπως ειναι το Puma με το 2008 ετσι ειναι και το Grandland με το 3008. Δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι τα Opel παντα τα φοβομουν. Όχι το Puma, είναι ξεχωριστή πλατφόρμα της ford. 2008-crossland 3008- Grandland. Ότι αξιοπιστία έχουν τα peugeot ίδια θα έχουν και τα Opel. Γενικά δεν υπάρχουν αξιοπιστα αυτοκίνητα πλεον, απλά πήγενε στις μεγάλες εγγυήσεις να είσαι καλυμένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, imr είπε Ford kuga Δυστυχως δε βγαίνει αυτοματο το κουγκα πλέον… 2 ώρες πριν, tsofras είπε Το Kuga ωραία επιλογή αλλά ακριβό και ειδικά το αυτόματο ξεφεύγει γιατί μόνο το plugin είναι αν δεν κάνω λάθος Σωστός, το κανονικό κουγκα σταμάτησαν for reasons 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, imr είπε Όχι το Puma, είναι ξεχωριστή πλατφόρμα της ford. 2008-crossland 3008- Grandland. Ναι το Mokka ηθελα να γραψω και μπερδευτηκα γιατι αυτο αναφερθηκε σε προηγουμενα post. 20 λεπτά πριν, imr είπε Γενικά δεν υπάρχουν αξιοπιστα αυτοκίνητα πλεον, απλά πήγενε στις μεγάλες εγγυήσεις να είσαι καλυμένος. Δεν ψαχνω συγκεκριμενα μεγαλες εγγυησεις ειναι η αληθεια.Δεν ειναι αυτο το κριτηριο με λιγα λογια για την επιλογη. Βασικα να μας αρεσει αρχικα και μετα ολα τα υπολοιπα. Για Q2 ξεκινησαμε αρχικα και σαν δευτερη επιλογη T-Roc αλλα επειδη ξεφευγε λιγο η τιμη μετα συζητησαμε και τα θεματα με το DSG εδω με τα παιδια και ειπαμε να δουμε και τιποτε αλλο.Ειπαμε για φουλ υβριδικο στην πορεια και περιμεναμε να δουμε το νεο C-HR αλλα απο κατι βιντεο που ειδα απογοητευτηκα για διαφορους λογους. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, HERTHAN said: Ναι το Mokka ηθελα να γραψω και μπερδευτηκα γιατι αυτο αναφερθηκε σε προηγουμενα post. Δεν ψαχνω συγκεκριμενα μεγαλες εγγυησεις ειναι η αληθεια.Δεν ειναι αυτο το κριτηριο με λιγα λογια για την επιλογη. Βασικα να μας αρεσει αρχικα και μετα ολα τα υπολοιπα. Για Q2 ξεκινησαμε αρχικα και σαν δευτερη επιλογη T-Roc αλλα επειδη ξεφευγε λιγο η τιμη μετα συζητησαμε και τα θεματα με το DSG εδω με τα παιδια και ειπαμε να δουμε και τιποτε αλλο.Ειπαμε για φουλ υβριδικο στην πορεια και περιμεναμε να δουμε το νεο C-HR αλλα απο κατι βιντεο που ειδα απογοητευτηκα για διαφορους λογους. Αν θελεις αυτοματο και αξιοπιστο πας η σε psa βενζινη η σε toyota (που ειναι αξιοπιστο αλλα ειναι cvt) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις