tsofras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, oykas2001 είπε Δεν κάνεις την υπέρβαση για του Θωμά;;;;;;; (λέω εγώ τώρα)!!! Φιλική τιμή, και τα υπόλοιπα σε εκατό ετήσιες δόσεις (άτοκα φυσικά)! Άσε και 5 μέρες μετά την αγορά του Formentor έφεραν αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338335122-cupra-leon
oykas2001 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Άσε και 5 μέρες μετά την αγορά του Formentor έφεραν αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338335122-cupra-leon Αλάτι στην πληγή...
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε νομιζω πριν μερικες μερες αναφερθηκε ενα formentor μτχ στα 30..; αλλα ναι γενικα δεν υπαρχει vfm εως 30 πλεον Ναι εγω το ειχα ανεβασει ενα που ειχα βρει. 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Δεν κάνεις την υπέρβαση για του Θωμά;;;;;;; (λέω εγώ τώρα)!!! Φιλική τιμή, και τα υπόλοιπα σε εκατό ετήσιες δόσεις (άτοκα φυσικά)! Με 100 ετησιες ατοκες δοσεις θα το παρω εγω του Θωμα σιγα μην το δωσω στον αδερφο μου. Το θεμα ειναι οτι ο Θωμας δεν το δινει σ'εμενα με 100 ετησιες ατοκες δοσεις. 1
tzampatzis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 16 hours ago, HERTHAN said: Μόλις γύρισα λοιπον από test drive με το 3008..... μπορεί να ήταν νύχτα μπορεί να έβρεχε μπορεί να μην έκανα το ιδανικό test drive ΑΛΛΑ.......άλλο αυτοκίνητο. Το τιμονι βεβαια δεν αλλαζει και γενικοτερα η ολη φιλοσοφια της Pegeuot αλλα ενιωσα λες και μπηκα αλλου.Μπορει να ηταν και ιδεα μου ποιος ξερει. Κι εκεί που πήγαμε να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε την υπέρβαση μας λέει οτι δεν υπάρχει κανένα αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή βενζίνη αυτόματο μιας και περιμένουν την νέα έκδοση από αρχές του χρόνου η οποία εννοείται θα ξεκινάει λογικά πιο ψηλά από 35Κ και πανω η απλή έκδοση. Μας πίεζαν για αυτόματο πετρέλαιο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση για τους γνωστούς λόγους.Εκανε κάποια τηλεφωνήματα στα κεντρικά και το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή ειναι μόνο υβριδικό βενζίνη αυτόματο η απλή έκδοση active pack στα 32300 τελική τιμή.Μονο αυτό και τίποτα άλλο. Δεν εχω ξαναδεί υβριδικό 3008 βενζίνη αυτόματο και ούτε ήξερα αν βγάζει η Pegeuot τέτοιο μοντέλο.Δεν το έχω ψάξει καθόλου μιας και μόλις τώρα μας το είπε. Εκεί που είπαμε μήπως κάνουμε την υπέρβαση συμβαίνει αυτό τώρα να μην υπάρχει αυτοκίνητο.Απίστευτα πράγματα. Να αυτό εδω είναι το αυτόματο υβριδικό.Ειναι 6ταχυτο ενω το αλλο 8ταχυτο(EAT8). https://www.gocar.gr/news/feed/44591,Ellada_hpia_yvridiko_Peugeot_3008_.html Δεν ξερω απο εδω και περα τι να σκεφτω και τι να κανουμε.Θεωρω οτι μπορει και να το κλειναμε αν υπηρχε σημερα διαθεσιμο. Και εγώ όταν τα οδήγησα με την ίδια εντύπωση έφυγα. Πολύ ανώτερο το 3008 σε σχέση με το 2008. Τώρα για το diesel φαντάζομαι ότι αν κάνει πολλά χιλιόμετρα και είναι σε καλή τιμή έχει νόημα το ρίσκο (και ζητώντας διαβεβαιώσεις για γνωστά θέματα με Αddblue κτλπ. ). Αλλιώς και το mild-hybrid καλό θα είναι. Α, το CHR δεν έχει ταχύτητες γι αυτό δε καταλάβαινες αλλαγές! 1
thodoris20s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, HERTHAN είπε Tο θέμα ειναι ότι ξέμεινα από επιλογές. T Roc
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, thodoris20s είπε T Roc Λογω DSG το εχω απορριψει. 5 ώρες πριν, tzampatzis είπε Και εγώ όταν τα οδήγησα με την ίδια εντύπωση έφυγα. Πολύ ανώτερο το 3008 σε σχέση με το 2008. Τώρα για το diesel φαντάζομαι ότι αν κάνει πολλά χιλιόμετρα και είναι σε καλή τιμή έχει νόημα το ρίσκο (και ζητώντας διαβεβαιώσεις για γνωστά θέματα με Αddblue κτλπ. ). Αλλιώς και το mild-hybrid καλό θα είναι. Α, το CHR δεν έχει ταχύτητες γι αυτό δε καταλάβαινες αλλαγές! .Οχι δεν παω σε πετρελαιο και 25Κ να μου το εδινε. Σε mild-hybrid δεν παω για κανεναν λογο. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από HERTHAN
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Το Jeep Avenger με κινητήρα βενζίνης που παίζει 28,5 χιλιάρικα λεει τίποτα μήπως αξίζει να παμε να το δούμε? Επίσης αν και δεν τρελαίνομαι για Hyundai και δεν ξέρω τι παίζει ήθελα να ρωτήσω το Hyundai Kona βενζίνη στην έκδοση 1.0 T-GDi 120 PS 7DCT Premium η οποία βγαίνει στα 26.990 λέει τίποτα? Εδώ το είδα ότι η τιμή του είναι αυτή που γράφω.... https://www.autogreeknews.gr/prosfores/ekptwseis-autokinitwn/meioseis-timon-sto-neo-hyundai-kona
tsofras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Το Jeep Avenger με κινητήρα βενζίνης που παίζει 28,5 χιλιάρικα λεει τίποτα μήπως αξίζει να παμε να το δούμε? Επίσης αν και δεν τρελαίνομαι για Hyundai και δεν ξέρω τι παίζει ήθελα να ρωτήσω το Hyundai Kona βενζίνη στην έκδοση 1.0 T-GDi 120 PS 7DCT Premium η οποία βγαίνει στα 26.990 λέει τίποτα? Εδώ το είδα ότι η τιμή του είναι αυτή που γράφω.... https://www.autogreeknews.gr/prosfores/ekptwseis-autokinitwn/meioseis-timon-sto-neo-hyundai-kona Δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για την ποιότητα του Avenger , το Kona πλαστικούρα αλλά μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση η ευρυχωρία 2
majnun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Να τολμησω να προτείνω 500X ; Ξέρω ότι δεν είναι στις προτιμήσεις του κοινού αλλά θεωρώ οτι ειναι καλή περίπτωση. Καλοί κινητήρες, πολλαπλοί σύνδεσμοι, συνήθως δίνουν και 5ετή εγγυηση ή 200.000χλμ. Εναλλακτικά Focus Active (το υπερυψωμένο). Χθες είδα και ένα Octavia Scout και πολύ τον χάρηκα. Σίγουρα εισαγωγής. 2
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για την ποιότητα του Avenger , το Kona πλαστικούρα αλλά μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση η ευρυχωρία Πλαστικουρα εσωτερικα λες για το Kona? To ειχες οδηγησει αυτο? Στα 27Κ τι ποιοτητα να βρω εκει που πηγαν οι τιμες? Και ποιοτητα να βρω θα ειναι ειτε βαρκα στον γυαλο ειτε δεν θα αξιζει τα χρηματα του ειτε θα ειναι ημιυβριδικο και θα φτασω σε σημειο να περιμενω ποτε θα πας το Formentor στα 30Κ να δωσουμε χερια. 2 λεπτά πριν, majnun είπε Να τολμησω να προτείνω 500X ; Οχι. 2 λεπτά πριν, majnun είπε Εναλλακτικά Focus Active (το υπερυψωμένο). Μεγαλο οχι. 3 λεπτά πριν, majnun είπε Χθες είδα και ένα Octavia Scout και πολύ τον χάρηκα. Πολυ μεγαλο οχι.
imr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 12 minutes ago, majnun said: Να τολμησω να προτείνω 500X ; Ξέρω ότι δεν είναι στις προτιμήσεις του κοινού αλλά θεωρώ οτι ειναι καλή περίπτωση. Καλοί κινητήρες, πολλαπλοί σύνδεσμοι, συνήθως δίνουν και 5ετή εγγυηση ή 200.000χλμ. Εναλλακτικά Focus Active (το υπερυψωμένο). Χθες είδα και ένα Octavia Scout και πολύ τον χάρηκα. Σίγουρα εισαγωγής. Πολύ τίμιο το 500χ μόνο αρνητικό οι σχετικά μικροί χώροι για το μεγεθος. Τουλαχιστον πιο τίμιο από το πιο ακριβό χωρίς λόγο avenger 2
majnun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Πλαστικουρα εσωτερικα λες για το Kona? To ειχες οδηγησει αυτο? Στα 27Κ τι ποιοτητα να βρω εκει που πηγαν οι τιμες? Και ποιοτητα να βρω θα ειναι ειτε βαρκα στον γυαλο ειτε δεν θα αξιζει τα χρηματα του ειτε θα ειναι ημιυβριδικο και θα φτασω σε σημειο να περιμενω ποτε θα πας το Formentor στα 30Κ να δωσουμε χερια. Οχι. Μεγαλο οχι. Πολυ μεγαλο οχι. Δεκτό οτιδηποτε δε σου αρέσει, αλλά το focus ειναι πιο μικρό από το formentor με αντικειμενικά κριτήρια. 1
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, majnun είπε Δεκτό οτιδηποτε δε σου αρέσει, αλλά το focus ειναι πιο μικρό από το formentor με αντικειμενικά κριτήρια. Nαι δεν διαφωνησα και δεν εχω κανεναν λογο να το κανω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να δω κανενα απο τα δυο για αγορα οποτε δεν υπαρχει λογος συζητησης. Απλα για χαβαλε ανεφερα το Formentor του tsof. 32 λεπτά πριν, imr είπε Πολύ τίμιο το 500χ μόνο αρνητικό οι σχετικά μικροί χώροι για το μεγεθος. Τουλαχιστον πιο τίμιο από το πιο ακριβό χωρίς λόγο avenger Γι'αυτο και ρωτησα για το Avenger οποτε δεν υπαρχει λογος συζητησης απ'οτι καταλαβαινω.
korakios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Αν θέλουν να σπρώξουν το πετρέλαιο , ζήτα να σου δώσουν 10χρόνια εγγύηση για την αντλία adblue (και αμάξι αντικατάστασης όσο θα είναι στο συνεργείο) 2
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, korakios είπε Αν θέλουν να σπρώξουν το πετρέλαιο , ζήτα να σου δώσουν 10χρόνια εγγύηση για την αντλία adblue (και αμάξι αντικατάστασης όσο θα είναι στο συνεργείο) Να δινεις τοσα χρηματα και να μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες......δεν νομιζω να το εκανα. Ακομη και για το DSG στο T-RΟC που ηταν ο λογος που καναμε πισω αληθεια σου λεω οτι δεν μπορω να φανταστω να δινω ποτε τοσα χρηματα και να υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να χαλασει.Καθε μερα με αυτο θα ξυπναω και μ'αυτο θα κοιμαμαι.Αλλον μπορει να μην τον ενδιαφερει η να μην δινει τοσο μεγαλη σημασια. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από HERTHAN 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις