paylidis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Επαρχία και πολυκατοικία δεν μου δένει στο μυαλό. Για σενάρια χρήσης δεν ξέρω τι εννοείς; Να πηγαίνει ξερωγω καθημερινά Θεσσαλονίκη από Αθήνα ; Μπες στο street view και κανε μια βολτα... αυτο που εχεις εσυ στο μυαλο σου για την επαρχία μαλλον σε εξωτερικο παραπεμπει που ολοι εχουν τα παρκιν τους και απλετο χώρο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Επαρχία και πολυκατοικία δεν μου δένει στο μυαλό. Για σενάρια χρήσης δεν ξέρω τι εννοείς; Να πηγαίνει ξερωγω καθημερινά Θεσσαλονίκη από Αθήνα ; Δηλαδή στο κέντρο της Πάτρας της Λάρισας ή του Ηρακλείου, όλοι μένουν σε μονοκατοικίες με αυλές; Για τα σενάρια χρήσης το έχουμε ξανασυζητήσει, μας έλεγες οτι θα πας εκδρομή και θα φορτίσεις στο airbnb ή οτι γυρνάς απο ταξίδι και για 20 ώρες φορτίζεις μετά σπίτι. Δε θα βγάλουμε άκρη γιατί δε θέλεις να καταλάβεις τους περιορισμούς του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Οπότε πάσο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Δηλαδή στο κέντρο της Πάτρας της Λάρισας ή του Ηρακλείου, όλοι μένουν σε μονοκατοικίες με αυλές; Για τα σενάρια χρήσης το έχουμε ξανασυζητήσει, μας έλεγες οτι θα πας εκδρομή και θα φορτίσεις στο airbnb ή οτι γυρνάς απο ταξίδι και για 20 ώρες φορτίζεις μετά σπίτι. Δε θα βγάλουμε άκρη γιατί δε θέλεις να καταλάβεις τους περιορισμούς του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Οπότε πάσο Μην ξεχνάς νομίζω και στα σε κάποιες άλεα τζάμπα. Το τζάμπα ξέχασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, ProponitisTouKanape said: Δηλαδή στο κέντρο της Πάτρας της Λάρισας ή του Ηρακλείου, όλοι μένουν σε μονοκατοικίες με αυλές; Για τα σενάρια χρήσης το έχουμε ξανασυζητήσει, μας έλεγες οτι θα πας εκδρομή και θα φορτίσεις στο airbnb ή οτι γυρνάς απο ταξίδι και για 20 ώρες φορτίζεις μετά σπίτι. Δε θα βγάλουμε άκρη γιατί δε θέλεις να καταλάβεις τους περιορισμούς του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Οπότε πάσο Τι να καταλάβω ? Το έχω κοντά 2 χρόνια και το καλοκαίρι μόνο έκανα 6.000χλμ σε 1,5 μήνα, λες να μην ξέρω ? Σε Airbnb το φορτίζω σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και σε Ξενοδοχεία πλέον έχουν σχεδόν όλα. * Σωστά, όσο αφορά την επαρχεία, είχα στο μυαλό μου κάτι σε Αυλίδα, Ζαχάρω, Ανώγεια κλπ, μικρές πόλεις και χωριά. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από Vasilisxd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Πηγα το πρωι κι εκανα ενα test drive το 2008. Το πηγα σε ανηφορες και κατηφορες(σε βουνο) και σε ευθεια φυσικα. Δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα το περιμενα λιγο καλυτερο και δεν ξερω στην διαρκεια της οδηγησης ποσο μπορει να βολεψει το τιμονι που ειναι χαμηλα και ποσο θα κουρασει. Ειχε ενα πετρελαιο βεβαια σε αυτοματο καινουριο για το test drive και οχι βενζινη.Τις σχεσεις στο κιβωτιο οσο ημουν διπλα του(συνοδηγος) δεν τις καταλαβαινα.Μολις εκατσα τις καταλαβαινα ομως ενω στο C-HR που ειχα οδηγησει πριν λιγο καιρο ενος φιλου δεν τις καταλαβαινα και πολυ.Το ξαναπηρα το C-HR φιλου 2-3 ωρες μετα που ειχα φρεσκο το 2008 και οντως δεν τις καταλαβαινα τοσο πολυ τις αλλαγες.Δεν ξερω αν παιζει ρολο που ηταν πετρελαιο.Ισως ειναι και θεμα συνηθειας με το τιμονι. Μετα απο καποιες ωρες και καποιες διαφωνιες με τον brother αποφασισαμε τελικα να ξαναπαμε να δοκιμασουμε το 3008 μηπως και να το ξανασκεφτουμε μηπως κανουμε μια υπερβαση. Μόλις γύρισα λοιπον από test drive με το 3008..... μπορεί να ήταν νύχτα μπορεί να έβρεχε μπορεί να μην έκανα το ιδανικό test drive ΑΛΛΑ.......άλλο αυτοκίνητο. Το τιμονι βεβαια δεν αλλαζει και γενικοτερα η ολη φιλοσοφια της Pegeuot αλλα ενιωσα λες και μπηκα αλλου.Μπορει να ηταν και ιδεα μου ποιος ξερει. Κι εκεί που πήγαμε να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε την υπέρβαση μας λέει οτι δεν υπάρχει κανένα αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή βενζίνη αυτόματο μιας και περιμένουν την νέα έκδοση από αρχές του χρόνου η οποία εννοείται θα ξεκινάει λογικά πιο ψηλά από 35Κ και πανω η απλή έκδοση. Μας πίεζαν για αυτόματο πετρέλαιο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση για τους γνωστούς λόγους.Εκανε κάποια τηλεφωνήματα στα κεντρικά και το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή ειναι μόνο υβριδικό βενζίνη αυτόματο η απλή έκδοση active pack στα 32300 τελική τιμή.Μονο αυτό και τίποτα άλλο. Δεν εχω ξαναδεί υβριδικό 3008 βενζίνη αυτόματο και ούτε ήξερα αν βγάζει η Pegeuot τέτοιο μοντέλο.Δεν το έχω ψάξει καθόλου μιας και μόλις τώρα μας το είπε. Εκεί που είπαμε μήπως κάνουμε την υπέρβαση συμβαίνει αυτό τώρα να μην υπάρχει αυτοκίνητο.Απίστευτα πράγματα. Να αυτό εδω είναι το αυτόματο υβριδικό.Ειναι 6ταχυτο ενω το αλλο 8ταχυτο(EAT8). https://www.gocar.gr/news/feed/44591,Ellada_hpia_yvridiko_Peugeot_3008_.html Δεν ξερω απο εδω και περα τι να σκεφτω και τι να κανουμε.Θεωρω οτι μπορει και να το κλειναμε αν υπηρχε σημερα διαθεσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Πηγα το πρωι κι εκανα ενα test drive το 2008. Το πηγα σε ανηφορες και κατηφορες(σε βουνο) και σε ευθεια φυσικα. Δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα το περιμενα λιγο καλυτερο και δεν ξερω στην διαρκεια της οδηγησης ποσο μπορει να βολεψει το τιμονι που ειναι χαμηλα και ποσο θα κουρασει. Ειχε ενα πετρελαιο βεβαια σε αυτοματο καινουριο για το test drive και οχι βενζινη.Τις σχεσεις στο κιβωτιο οσο ημουν διπλα του(συνοδηγος) δεν τις καταλαβαινα.Μολις εκατσα τις καταλαβαινα ομως ενω στο C-HR που ειχα οδηγησει πριν λιγο καιρο ενος φιλου δεν τις καταλαβαινα και πολυ.Το ξαναπηρα το C-HR φιλου 2-3 ωρες μετα που ειχα φρεσκο το 2008 και οντως δεν τις καταλαβαινα τοσο πολυ τις αλλαγες.Δεν ξερω αν παιζει ρολο που ηταν πετρελαιο.Ισως ειναι και θεμα συνηθειας με το τιμονι. Μετα απο καποιες ωρες και καποιες διαφωνιες με τον brother αποφασισαμε τελικα να ξαναπαμε να δοκιμασουμε το 3008 μηπως και να το ξανασκεφτουμε μηπως κανουμε μια υπερβαση. Μόλις γύρισα λοιπον από test drive με το 3008..... μπορεί να ήταν νύχτα μπορεί να έβρεχε μπορεί να μην έκανα το ιδανικό test drive ΑΛΛΑ.......άλλο αυτοκίνητο. Το τιμονι βεβαια δεν αλλαζει και γενικοτερα η ολη φιλοσοφια της Pegeuot αλλα ενιωσα λες και μπηκα αλλου.Μπορει να ηταν και ιδεα μου ποιος ξερει. Κι εκεί που πήγαμε να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε την υπέρβαση μας λέει οτι δεν υπάρχει κανένα αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή βενζίνη αυτόματο μιας και περιμένουν την νέα έκδοση από αρχές του χρόνου η οποία εννοείται θα ξεκινάει λογικά πιο ψηλά από 35Κ και πανω η απλή έκδοση. Μας πίεζαν για αυτόματο πετρέλαιο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση για τους γνωστούς λόγους.Εκανε κάποια τηλεφωνήματα στα κεντρικά και το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή ειναι μόνο υβριδικό βενζίνη αυτόματο η απλή έκδοση active pack στα 32300 τελική τιμή.Μονο αυτό και τίποτα άλλο. Δεν εχω ξαναδεί υβριδικό 3008 βενζίνη αυτόματο και ούτε ήξερα αν βγάζει η Pegeuot τέτοιο μοντέλο.Δεν το έχω ψάξει καθόλου μιας και μόλις τώρα μας το είπε. Εκεί που είπαμε μήπως κάνουμε την υπέρβαση συμβαίνει αυτό τώρα να μην υπάρχει αυτοκίνητο.Απίστευτα πράγματα. Να αυτό εδω είναι το αυτόματο υβριδικό.Ειναι 6ταχυτο ενω το αλλο 8ταχυτο(EAT8). https://www.gocar.gr/news/feed/44591,Ellada_hpia_yvridiko_Peugeot_3008_.html Δεν ξερω απο εδω και περα τι να σκεφτω και τι να κανουμε.Θεωρω οτι μπορει και να το κλειναμε αν υπηρχε σημερα διαθεσιμο. Προφανώς και θα έβλεπες την διαφορά , άλλο B-segment και άλλο C . Το ήπια υβριδικό είναι με διπλού συμπλέκτη και όχι με μετατροπέα ροπής της Aisin (EAT8) και δεν ξέρω τι λέει αυτό το κιβώτιο απο πλευράς αξιοπιστίας Τώρα εφόσον έρχεται και νέο μοντέλο καλύτερα που δεν βρίσκεις αυτό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Προφανώς και θα έβλεπες την διαφορά , άλλο B-segment και άλλο C . Το ήπια υβριδικό είναι με διπλού συμπλέκτη και όχι με μετατροπέα ροπής της Aisin (EAT8) και δεν ξέρω τι λέει αυτό το κιβώτιο απο πλευράς αξιοπιστίας Τώρα εφόσον έρχεται και νέο μοντέλο καλύτερα που δεν βρίσκεις αυτό Όχι tsof δεν το κοιτάω καν το υβριδικό. Θα δω αν μπορέσω αύριο μήπως βρω τίποτα από το 3008 κι αν δεν βρω.....δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα πήγαινα να δω το Opel Mokka που έχει 3Κ έκπτωση αλλά δυσκολεύομαι να μπω σε Opel.Βέβαια δεν αποφασίζω εγώ αλλα σε Opel...😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Όχι tsof δεν το κοιτάω καν το υβριδικό. Θα δω αν μπορέσω αύριο μήπως βρω τίποτα από το 3008 κι αν δεν βρω.....δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα πήγαινα να δω το Opel Mokka που έχει 3Κ έκπτωση αλλά δυσκολεύομαι να μπω σε Opel.Βέβαια δεν αποφασίζω εγώ αλλα σε Opel...😝 Meh , μικρότερο και απο το 2008 θα σου φανεί τίγκα στο piano black Δεν μου αρέσει καθόλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkrc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, HERTHAN said: Θα πήγαινα να δω το Opel Mokka που έχει 3Κ έκπτωση αλλά δυσκολεύομαι να μπω σε Opel.Βέβαια δεν αποφασίζω εγώ αλλα σε Opel...😝 Το οποίο Mokka ειναι το ίδιο αυτοκίνητο απο κάτω με το 2008...κινητήρας, κιβώτιο, πάτωμα μέχρι και το βασικό "νοητά" σχήμα στις κολώνες και τις πίσω πόρτες. Αν δεν σας αρέσει η μάρκα βέβαια τότε πάσο, ισχύει και το εσωτερικό με το φουλ piano black και φουλ δαχτυλιες. Προσωπικά απέξω το βρίσκω πολύ όμορφο αλλά ζητάνε νομίζω και πολλά για αυτό που είναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, lefkrc είπε Το οποίο Mokka ειναι το ίδιο αυτοκίνητο απο κάτω με το 2008...κινητήρας, κιβώτιο, πάτωμα μέχρι και το βασικό "νοητά" σχήμα στις κολώνες και τις πίσω πόρτες. Αν δεν σας αρέσει η μάρκα βέβαια τότε πάσο, ισχύει και το εσωτερικό με το φουλ piano black και φουλ δαχτυλιες. Προσωπικά απέξω το βρίσκω πολύ όμορφο αλλά ζητάνε νομίζω και πολλά για αυτό που είναι. Και εμένα μου αρέσει πολύ εξωτερικά , αλλά καθόλου εσωτερικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Meh , μικρότερο και απο το 2008 θα σου φανεί τίγκα στο piano black Δεν μου αρέσει καθόλου Όπως είχα ξαναπεί σε προηγούμενο post δεν την εχω και σε μεγάλη εκτίμηση την Opel. Απλά ετσι το ανέφερα εκείνη την ώρα μιας και το είδα σε ενα site οτι έχει έκπτωση 3Κ. Δεν υπάρχει και τίποτε άλλο να δω. 1 ώρα πριν, lefkrc είπε Το οποίο Mokka ειναι το ίδιο αυτοκίνητο απο κάτω με το 2008...κινητήρας, κιβώτιο, πάτωμα μέχρι και το βασικό "νοητά" σχήμα στις κολώνες και τις πίσω πόρτες. Αν δεν σας αρέσει η μάρκα βέβαια τότε πάσο, ισχύει και το εσωτερικό με το φουλ piano black και φουλ δαχτυλιες. Για να το λές κατι παραπάνω θα ξέρεις αλλά ποτέ δεν το είχα υπόψιν το συγκεκριμένο και γι'αυτό δεν το πρότεινα και ποτέ το συγκεκριμένο στον αδερφό μου. Το μοναδικό που του άρεσε εσωτερικά είναι το 2008.Και εξωτερικά.Κι εμένα εσωτερικά μου άρεσε πολύ σε σχέση με όσα εχω δει.Οπως και το 3008 φυσικά. 2 ώρες πριν, lefkrc είπε Προσωπικά απέξω το βρίσκω πολύ όμορφο αλλά ζητάνε νομίζω και πολλά για αυτό που είναι. Δεν υπάρχει ούτε ένα αυτοκίνητο μέχρι τις 30 χιλιάδες που να πεις οτι αξίζει τα χρήματά του γι'αυτά που προσφέρει.Ολα ζητάνε πολλά γι'αυτό που είναι. Αν έβρισκα έστω ενα που να άξιζε και να μας άρεσε θα το είχαμε πάρει ήδη. Tο θέμα ειναι ότι ξέμεινα από επιλογές. 1 ώρα πριν, tsofras είπε Και εμένα μου αρέσει πολύ εξωτερικά , αλλά καθόλου εσωτερικά Κι εμένα μου αρέσει και εσωτερικά και εξωτερικά πριν λίγο που το είδα αλλά είναι Opel κι αυτός είναι ο βασικότερος λόγος. Aν το βλέπαμε και του άρεσε πιστεύω θα το έπαιρνε ο brother κι ας ήταν Opel.Αλλά δεν μπορω να προτείνω Opel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 26 minutes ago, HERTHAN said: Aν το βλέπαμε και του άρεσε πιστεύω θα το έπαιρνε ο brother κι ας ήταν Opel.Αλλά δεν μπορω να προτείνω Opel. Σα να αγοράζεις Peugeot είναι πάντως, με λογικά χειρότερη ποιότητα υλικών (δεν το έχω δει από κοντά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Σα να αγοράζεις Peugeot είναι πάντως, με λογικά χειρότερη ποιότητα υλικών (δεν το έχω δει από κοντά). Στα ίδια χρήματα παίρνεις το 2008 ετσι κι αλλιώς.Απλα μπορεί κανείς να επέλεγε το Mokka ανάμεσα στα δύο για την θέση του τιμονιού. anyway αν φτάσει ποτέ το Mokka στα 12Κ θα το πάρω μέχρι κι εγω κι ας είναι Opel.😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, HERTHAN είπε Δεν υπάρχει ούτε ένα αυτοκίνητο μέχρι τις 30 χιλιάδες που να πεις οτι αξίζει τα χρήματά του γι'αυτά που προσφέρει.Ολα ζητάνε πολλά γι'αυτό που είναι. Αν έβρισκα έστω ενα που να άξιζε και να μας άρεσε θα το είχαμε πάρει ήδη. Tο θέμα ειναι ότι ξέμεινα από επιλογές. νομιζω πριν μερικες μερες αναφερθηκε ενα formentor μτχ στα 30..; αλλα ναι γενικα δεν υπαρχει vfm εως 30 πλεον Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δεν κάνεις την υπέρβαση για του Θωμά;;;;;;; (λέω εγώ τώρα)!!! Φιλική τιμή, και τα υπόλοιπα σε εκατό ετήσιες δόσεις (άτοκα φυσικά)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις