lefkrc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Επιβεβαιώνω , καλύτερα υλικά μέσα , καλύτερη ποιότητα κύλισης λόγω ανεξάρτητης και μεγαλύτερου προφιλ ελαστικού Το έχω βάλει 36300 Το Leon SW (το νέο) κυκλοφορει Ελλάδα? Εδω το βλεπω και ειναι ωραίο!
tsofras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, lefkrc είπε Το Leon SW (το νέο) κυκλοφορει Ελλάδα? Εδω το βλεπω και ειναι ωραίο! Ναι κανονικά και το Cupra
telis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, mp123 είπε Θα σε φάει μετά αυτό.Προσπερασε το. Φάε μεσημεριανό καλύτερα. Υπερβολές, για αυτή την τιμή και αν δεν έχει τίποτα βλάβες, το αμάξι είναι λουκούμι 1
and_64 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 6 hours ago, tsofras said: Ναι κανονικά και το Cupra Αυτό ειναι το σωστό γιατί είναι 4κινητο οπότε ουσιαστικά παίρνεις ενα πρακτικό s3 1
mp123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Πινω καφέ και διαβάζω πως ο άσσος Θα γίνει καθαρά ηλεκτρικός. Πάει ακόμα ένα φτηνό σχετικά αυτοκίνητο σε bmw που θα μπορούσαμε να αγοράσουμε. Τα ίδια και η μίνι. Ειδικά το μικρό αντε ακόμα ένα μοντέλο να βγει με θερμικό.
tsofras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Πινω καφέ και διαβάζω πως ο άσσος Θα γίνει καθαρά ηλεκτρικός. Πάει ακόμα ένα φτηνό σχετικά αυτοκίνητο σε bmw που θα μπορούσαμε να αγοράσουμε. Τα ίδια και η μίνι. Ειδικά το μικρό αντε ακόμα ένα μοντέλο να βγει με θερμικό. Μα αν έβγαινε νέος θερμικός θα είχε νέα τιμή ούτως η άλλως
mp123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Μα αν έβγαινε νέος θερμικός θα είχε νέα τιμή ούτως η άλλως Μ@λακιες κάνουν για εμένα. Ειδικά η μίνι και ακολουθεί και η φιατ με το 500. Ένας που θέλει πριμιουμ με στυλ μικρο αλλά με θετικό κινητήρα δεν θα έχει επιλογές. Να δω τι θα κάνω σε ενάμιση χρόνο που θα λήξει η εγγύηση. Το πολύ πολύ θα δώσω κάνα 3κ να το κάνω πάλι καινούριο. Αναρτήσεις, φρένα δισκοπλακες, ιμαντες φουλ σέρβις τα πάντα όλα. Δεν βρησκω κάτι άλλο για εμένα στην αγορά.ολα χάλια ειναι για ότι ζητάω. 1
imr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 27 minutes ago, mp123 said: Μ@λακιες κάνουν για εμένα. Ειδικά η μίνι και ακολουθεί και η φιατ με το 500. Ένας που θέλει πριμιουμ με στυλ μικρο αλλά με θετικό κινητήρα δεν θα έχει επιλογές. Να δω τι θα κάνω σε ενάμιση χρόνο που θα λήξει η εγγύηση. Το πολύ πολύ θα δώσω κάνα 3κ να το κάνω πάλι καινούριο. Αναρτήσεις, φρένα δισκοπλακες, ιμαντες φουλ σέρβις τα πάντα όλα. Δεν βρησκω κάτι άλλο για εμένα στην αγορά.ολα χάλια ειναι για ότι ζητάω. Ε οχι ρε συ δεν χρειαζεται να τα δωσεις χωρις λογο, κρατα στην ακρη για βλαβες και κανε τα σερβις στην ωρα τους. Αν θελεις θερμικο, δες σιγα σιγα , η κρατα το μινι γιατι ειναι τα τελευταια που θα μπορεις να αγορασεις. 2
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Καταντάει αστειο εως γελοιο ολο αυτο το σκηνικό... Στο τελος θα καταληξουμε να εχουμε για 10-15 χρονια τα αμαξια του 2020 με τις μλκς τους με τα ηλεκτρικά... Ηδη το βλεπουμε το στορυ να εξελισεται με τα πετρελεια, δε βρισκεις πλεον πετρελαιο (ή πχ στο γκρουπ και τη ΜΒ ειναι διλιτρα που στην ελλαδα κανει τζιζ)... 3
gxyp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Στις 9/11/2023 στις 1:31 ΠΜ, tsofras είπε Έχω βγάλει ανακοίνωση Βάρκα στο γυαλο Έχει πολύ μεγάλο body roll στις στροφές, κουνιέται, εμένα ζαλιζοντουσαν και τα 2 παιδιά σε μικρές διαδρομές με ελάχιστες στροφές. Κοινώς φραπές οι επιβάτες Τώρα επειδή με ρωτάς, απλά θα σου πω ότι προσωπικά δεν μου αρέσει κανένα SUV οδηγικά, εξαίρεση ήταν το Formentor για αυτό και έκανα την υπέρβαση και το πήρα αλλά και πάλι .... Hatchback δεν είναι. Οπότε δεν μπορώ να προτείνω SUV γιατί δεν μου αρέσει κανένα Το countryman το είδατε που αλλάζει και μοντέλο και έχει κάτι εκπτώσεις? Έχω χάσει επεισόδια.. Πότε ρε πήρες Formentor?? Που είναι οι φωτογραφίες;;;;;
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, gxyp είπε Έχω χάσει επεισόδια.. Πότε ρε πήρες Formentor?? Που είναι οι φωτογραφίες;;;;; E εχεις χασει επεισοδια οντως... παλιωσε κιολας, για σουτ ειναι σιγα σιγα 😂
tsofras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, gxyp είπε Έχω χάσει επεισόδια.. Πότε ρε πήρες Formentor?? Που είναι οι φωτογραφίες;;;;; 1
gxyp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Ωωωωω φοβερό... Review κόστος κλπ. που τα έχεις γράψει να μελετήσω;;; Καλοτάξιδο εύχομαι και εγώ εκεί θα πήγαινα μετά το Ibizaki μου... 1
tsofras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, gxyp είπε Ωωωωω φοβερό... Review κόστος κλπ. που τα έχεις γράψει να μελετήσω;;; Καλοτάξιδο εύχομαι και εγώ εκεί θα πήγαινα μετά το Ibizaki μου... Τα είχα γράψει στις ανησυχίες , έκλεισε το ποστ για τους λόγους που περιγράφω στο θέμα της ανακοίνωσης Στα γρήγορα , ωραίο , άνετο , ακριβό για αυτό που είναι , τα SUV δεν είναι για εμένα 2
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, tsofras είπε ακριβό για αυτό που είναι Βασικα αυτο ειναι το κλειδι, το συζηταγαμε μηνες νομιζω... Αν το επαιρνες πχ στα 30 θα ηταν VFM, στα 38.5 οχι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις