Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Επιβεβαιώνω , καλύτερα υλικά μέσα , καλύτερη ποιότητα κύλισης λόγω ανεξάρτητης και μεγαλύτερου προφιλ ελαστικού

Το έχω βάλει 36300

Το Leon SW (το νέο) κυκλοφορει Ελλάδα? Εδω το βλεπω και ειναι ωραίο!

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Θα σε φάει μετά αυτό.Προσπερασε το. Φάε μεσημεριανό καλύτερα.

Υπερβολές, για αυτή την τιμή και αν δεν έχει τίποτα βλάβες, το αμάξι είναι λουκούμι

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, tsofras said:

Ναι κανονικά και το Cupra

Αυτό ειναι το σωστό γιατί είναι 4κινητο οπότε ουσιαστικά παίρνεις ενα πρακτικό s3 

• Like 1
Δημοσ.

Πινω καφέ και διαβάζω πως ο άσσος Θα γίνει καθαρά ηλεκτρικός. Πάει ακόμα ένα φτηνό σχετικά αυτοκίνητο σε bmw που θα μπορούσαμε να αγοράσουμε. Τα ίδια και η μίνι. Ειδικά το μικρό αντε ακόμα ένα μοντέλο να βγει με θερμικό. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πινω καφέ και διαβάζω πως ο άσσος Θα γίνει καθαρά ηλεκτρικός. Πάει ακόμα ένα φτηνό σχετικά αυτοκίνητο σε bmw που θα μπορούσαμε να αγοράσουμε. Τα ίδια και η μίνι. Ειδικά το μικρό αντε ακόμα ένα μοντέλο να βγει με θερμικό. 

Μα αν έβγαινε νέος θερμικός θα είχε νέα τιμή ούτως η άλλως

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Μα αν έβγαινε νέος θερμικός θα είχε νέα τιμή ούτως η άλλως

Μ@λακιες κάνουν για εμένα. Ειδικά η μίνι και ακολουθεί και η φιατ με το 500.

Ένας που θέλει πριμιουμ  με στυλ μικρο αλλά με θετικό κινητήρα δεν θα έχει επιλογές. Να δω τι θα κάνω σε ενάμιση χρόνο που θα λήξει η εγγύηση.

Το πολύ πολύ θα δώσω κάνα 3κ να το κάνω πάλι καινούριο. Αναρτήσεις, φρένα δισκοπλακες,  ιμαντες   φουλ σέρβις τα πάντα όλα. Δεν βρησκω κάτι άλλο για εμένα στην αγορά.ολα χάλια ειναι για ότι ζητάω.

• Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, mp123 said:

Μ@λακιες κάνουν για εμένα. Ειδικά η μίνι και ακολουθεί και η φιατ με το 500.

Ένας που θέλει πριμιουμ  με στυλ μικρο αλλά με θετικό κινητήρα δεν θα έχει επιλογές. Να δω τι θα κάνω σε ενάμιση χρόνο που θα λήξει η εγγύηση.

Το πολύ πολύ θα δώσω κάνα 3κ να το κάνω πάλι καινούριο. Αναρτήσεις, φρένα δισκοπλακες,  ιμαντες   φουλ σέρβις τα πάντα όλα. Δεν βρησκω κάτι άλλο για εμένα στην αγορά.ολα χάλια ειναι για ότι ζητάω.

Ε οχι ρε συ δεν χρειαζεται να τα δωσεις χωρις λογο, κρατα στην ακρη για βλαβες και κανε τα σερβις στην ωρα τους.

Αν θελεις θερμικο, δες σιγα σιγα , η κρατα το μινι γιατι ειναι τα τελευταια που θα μπορεις να αγορασεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Καταντάει αστειο εως γελοιο ολο αυτο το σκηνικό...

Στο τελος θα καταληξουμε να εχουμε για 10-15 χρονια τα αμαξια του 2020 με τις μλκς τους με τα ηλεκτρικά... Ηδη το βλεπουμε το στορυ να εξελισεται με τα πετρελεια, δε βρισκεις πλεον πετρελαιο (ή πχ στο γκρουπ και τη ΜΒ ειναι διλιτρα που στην ελλαδα κανει τζιζ)...

• Like 3
Δημοσ.
Στις 9/11/2023 στις 1:31 ΠΜ, tsofras είπε

Έχω βγάλει ανακοίνωση 

Βάρκα στο γυαλο

Έχει πολύ μεγάλο body roll στις στροφές, κουνιέται, εμένα ζαλιζοντουσαν και τα 2 παιδιά σε μικρές διαδρομές με ελάχιστες στροφές. Κοινώς φραπές οι επιβάτες

Τώρα επειδή με ρωτάς, απλά θα σου πω ότι προσωπικά δεν μου αρέσει κανένα SUV οδηγικά, εξαίρεση ήταν το Formentor για αυτό και έκανα την υπέρβαση και το πήρα αλλά και πάλι .... Hatchback δεν είναι.

Οπότε δεν μπορώ να προτείνω SUV γιατί δεν μου αρέσει κανένα

Το countryman το είδατε που αλλάζει και μοντέλο και έχει κάτι εκπτώσεις?

Έχω χάσει επεισόδια.. Πότε ρε πήρες Formentor?? Που είναι οι φωτογραφίες;;;;; :P

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, gxyp είπε

Έχω χάσει επεισόδια.. Πότε ρε πήρες Formentor?? Που είναι οι φωτογραφίες;;;;; :P

E εχεις χασει επεισοδια οντως... παλιωσε κιολας, για σουτ ειναι σιγα σιγα 😂

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

IMG_20231003_161751.jpg.37f93583ad7e2ca569bcb75be7e6bfeb.jpg

Ωωωωω φοβερό... Review κόστος κλπ. που τα έχεις γράψει να μελετήσω;;; Καλοτάξιδο εύχομαι και εγώ εκεί θα πήγαινα μετά το Ibizaki μου... :)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gxyp είπε

Ωωωωω φοβερό... Review κόστος κλπ. που τα έχεις γράψει να μελετήσω;;; Καλοτάξιδο εύχομαι και εγώ εκεί θα πήγαινα μετά το Ibizaki μου... :)

Τα είχα γράψει στις ανησυχίες , έκλεισε το ποστ για τους λόγους που περιγράφω στο θέμα της ανακοίνωσης

Στα γρήγορα , ωραίο , άνετο , ακριβό για αυτό που είναι , τα SUV δεν είναι για εμένα

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

ακριβό για αυτό που είναι

Βασικα αυτο ειναι το κλειδι, το συζηταγαμε μηνες νομιζω...

Αν το επαιρνες πχ στα 30 θα ηταν VFM, στα 38.5 οχι... 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...