FiLw Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Έρχεται η μέρα που όσοι ψήφισαν πατίνι θα δικαιωθούν 😅 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Nabuko είπε Renault Megane S/W είναι η λύση αλλά πιστεύω ότι ο Τομ ψάχνει για Leon αυτόματο με ηλιοροφή. Ή για πατίνι Τι να κάνει το sw ; Γραφείο τελετών θα ανοίξει και ψάχνει για νεκροφόρα; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Τι να κάνει το sw ; Γραφείο τελετών θα ανοίξει και ψάχνει για νεκροφόρα; Που κ πάλι, νεκροφόρα Ρενο; Ζαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, paylidis είπε Που κ πάλι, νεκροφόρα Ρενο; Ζαμε Μιζερια να σε πανε με ρενω.Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες νεκροφόρες είναι μερσεντες. Πριμιουμιλα όταν σε στέλνουν. Υ.γ ρε συ Γιώργο πως και δεν έχει βγάλει το group vag νεκροφορες ; Αλλά τι λέω , θα χάλαγαν στην μεταφορά ειδικά με dsg . Θα πηγαίνουν τον μακαρίτη με οδική. Das auto. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, mp123 είπε Τι να κάνει το sw ; Γραφείο τελετών θα ανοίξει και ψάχνει για νεκροφόρα; Για κάποιο περίεργο λόγο αυτά είναι κολλήματα των Ελλήνων με τα sw. Στην ουσία λύνουν πολλά προβλήματα σε οικογενειάρχες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, Nabuko said: Για κάποιο περίεργο λόγο αυτά είναι κολλήματα των Ελλήνων με τα sw. Στην ουσία λύνουν πολλά προβλήματα σε οικογενειάρχες. Δεν ειναι για Ελλαδα γιατι θελεις και ενα χωραφι για να τα παρκαρεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Για κάποιο περίεργο λόγο αυτά είναι κολλήματα των Ελλήνων με τα sw. Στην ουσία λύνουν πολλά προβλήματα σε οικογενειάρχες. Και εγώ οικογενειαρχης είμαι αλλά υπάρχει και ένα όριο . Δεν σημαίνει πως έκανα οικογένεια και τελειώνω σαν άνθρωπος . Τα γούστα πρέπει να βγαίνουν. Τώρα με την νεκροφόρα έριξες το τελειωτικό χτύπημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Που κ πάλι, νεκροφόρα Ρενο; Ζαμε κορωπι πατινί 1 ώρα πριν, mp123 είπε Και εγώ οικογενειαρχης είμαι αλλά υπάρχει και ένα όριο . Δεν σημαίνει πως έκανα οικογένεια και τελειώνω σαν άνθρωπος . Τα γούστα πρέπει να βγαίνουν. Τώρα με την νεκροφόρα έριξες το τελειωτικό χτύπημα. αναλογα το sw Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από NTC Labs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Ναι, ναι, μας χαλάνε τα wagon...: 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, tsofras είπε Πολύ φθηνά το δίνει κάτι βρωμάει, παραπάνω το παίρνει έμπορας Έμπορος είναι, αν ψάξεις με το κινητό είχε και έχει και άλλες αγγελίες 23 ώρες πριν, tsofras είπε Πολύ φθηνά το δίνει κάτι βρωμάει, παραπάνω το παίρνει έμπορας Έμπορος είναι, αν ψάξεις με το κινητό είχε και έχει και άλλες αγγελίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, tsofras είπε Δεν θέλω να το διώξω λόγω αίσθησης , μετάνιωσα την αγορά 40k αμάξι που έχει κάνει μία εκδρομή και 100χλμ σε ένα μήνα Αν φύγει σε τιμή της προκοπής έχει καλώς , αν οχι το κρατάω Καλημέρα φίλε, πουλάς το εργαλείο; έχω χάσει επεισόδια, σε είχα αφήσει με το Leon. Επειδή ψιλοβαρεθηκα λίγο το δικό μου το Leon CNG, υπάρχει κάπου η αγγελία σου;Αν κατάλαβα σωστά. Επειδή δεν ξέρω αν έχεις αναφερθεί, είδες χαοτικές διάφορες με το Leon που είχες σε ποιότητα κύλισης, ηχομόνωση κλπ; είχα διαβάσει ότι τα Cupra είναι καλύτερα σε αυτά τα χαρακτηριστικά από τα αντίστοιχα Seat. Επιβεβαιώνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Πάντως 30Κ το αυτοκίνητο της αγγελίας είναι λουκούμι. Με τρώει να το κοιτάξω σοβαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, smyrali είπε Καλημέρα φίλε, πουλάς το εργαλείο; έχω χάσει επεισόδια, σε είχα αφήσει με το Leon. Επειδή ψιλοβαρεθηκα λίγο το δικό μου το Leon CNG, υπάρχει κάπου η αγγελία σου;Αν κατάλαβα σωστά. Επειδή δεν ξέρω αν έχεις αναφερθεί, είδες χαοτικές διάφορες με το Leon που είχες σε ποιότητα κύλισης, ηχομόνωση κλπ; είχα διαβάσει ότι τα Cupra είναι καλύτερα σε αυτά τα χαρακτηριστικά από τα αντίστοιχα Seat. Επιβεβαιώνεις; Επιβεβαιώνω , καλύτερα υλικά μέσα , καλύτερη ποιότητα κύλισης λόγω ανεξάρτητης και μεγαλύτερου προφιλ ελαστικού Το έχω βάλει 36300 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 13 hours ago, mp123 said: Τι να κάνει το sw ; Γραφείο τελετών θα ανοίξει και ψάχνει για νεκροφόρα; Σεμνά με τα station, θα παιξει βόλτα στην επόμενη συνάντηση με avant με recaro κάθισμα για να μη κουνιέσαι στις στροφές 😂😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, and_64 είπε Σεμνά με τα station, θα παιξει βόλτα στην επόμενη συνάντηση με avant με recaro κάθισμα για να μη κουνιέσαι στις στροφές 😂😂 Να μην ξεχάσεις σε παρακαλώ πολύ να φέρεις και το θυμιατο. Υ.γ Επιβάλετε να είσαι με την κατάλληλη ενδυμασία. Μαύρο κοστούμι 2 νούμερα μεγαλύτερο, άσπρο πουκάμισο, μαύρη γραβάτα. Να το υποστηρίζεις το όχημα και ενδυματολόγικα . 4 ώρες πριν, telis είπε Πάντως 30Κ το αυτοκίνητο της αγγελίας είναι λουκούμι. Με τρώει να το κοιτάξω σοβαρά Θα σε φάει μετά αυτό.Προσπερασε το. Φάε μεσημεριανό καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις