zio10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 @HERTHANδε θυμάμαι, το c4 το απορρίψατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, HERTHAN είπε Όχι δεν πήρα σε άλλους γιατί δεν μπορώ να πάω κιόλας σε άλλες πόλεις.Ηδη πήγα σε άλλη πολη μία φορά αρχικά για Q2 και Τ-Roc. Τελικά θα κάνουνε πίσω όμως λόγω DSG μην έχουμε κανένα θέμα αύριο μεθαύριο.Ουτε κι εγω θα το έπαιρνα αυτο το ρίσκο κι ας μην έβγαζε ποτέ τίποτα.Και μόνο στην ιδέα δηλαδή.... Επιπλέον μας άρεσε πολύ περισσότερο το 2008 απο το T-Roc και εξωτερικά και εσωτερικά.Γούστα είναι αυτά βέβαια. -------------------------- @tsofrasΑν μου το έδινε με δόσεις θα το έπαιρνα να σου κανω παρέα https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338081275-cupra-formentor .😝😝 Πολύ φθηνά το δίνει κάτι βρωμάει, παραπάνω το παίρνει έμπορας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, tsofras είπε Πολύ φθηνά το δίνει κάτι βρωμάει, παραπάνω το παίρνει έμπορας Μια χαρά το δίνει ο ανθρωπος για να φύγει γρηγορα .36κ δεν έχει καινούριο; Δεν ειναι εμπορευσιμο αυτοκίνητο.Εχει ειδικό κοινό. Αν κσι 30 πολλά το δίνει λέμε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, mp123 είπε Μια χαρά το δίνει ο ανθρωπος για να φύγει γρηγορα .36κ δεν έχει καινούριο; Δεν ειναι εμπορευσιμο αυτοκίνητο.Εχει ειδικό κοινό. Αν κσι 30 πολλά το δίνει λέμε τώρα. Είναι το pack οπότε έχει γύρω στα 38 32-33 παίζουν τα χειροκίνητα 33+ μου είπαν για το δικό μου, οκ αυτό είναι ένα έτος παλαιότερο αποκλείεται να του είπαν κάτω από 30 σε έμπορα, αναμονή 9+ μήνες με λίγα χιλιόμετρα Το σκοτώνει σύμφωνα με την αγορά, εμένα κάτι μου μυρίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tsofras είπε Είναι το pack οπότε έχει γύρω στα 38 32-33 παίζουν τα χειροκίνητα 33+ μου είπαν για το δικό μου, οκ αυτό είναι ένα έτος παλαιότερο αποκλείεται να του είπαν κάτω από 30 σε έμπορα, αναμονή 9+ μήνες με λίγα χιλιόμετρα Το σκοτώνει σύμφωνα με την αγορά, εμένα κάτι μου μυρίζει Δεν τον νοιάζει όπως εγώ. Εγώ από την μηχανή τώρα έχασα 3.5κ. 17 την πήρα 13 5 την έδωσα. Κλάιν μαιν αρκεί να φύγει. Το πήρε δεν του κάνει το διώχνει. Σιγά τώρα μην σκάσει για 2κ. Όσο πιο γρήγορα φύγει. Εγώ δεν μπορώ. Αν δεν μου κάνει δρόμο.Γιατι να ζω με κατι που δεν το γουστάρω. 2 3κ δεν χάθηκε και ο κόσμος. Ο μάντρας μην σου πω το επαιρνε 28. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από mp123 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε 33+ μου είπαν για το δικό μου Εδώ η είδηση, το έβγαλες στο σφυρί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, majnun είπε Εδώ η είδηση, το έβγαλες στο σφυρί; Yeap 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Χειρότερος και απο μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, zio10 είπε @HERTHANδε θυμάμαι, το c4 το απορρίψατε; Αν και δεν μ'αρεσαν ποτε τα Citroen δεν πηγαμε να το δουμε γιατι νομιζω στην εκδοση C-series εβγαινε στα 32+.Αν θυμαμαι καλα η πρωτη εκδοση πρεπει να ηταν η Feel οπως στο C3. Τι γινεται ρε γαμωτο εκει που δεν ηξερα σχεδον τιποτα εχω μαθει ολες τις εκδοσεις και τις τιμες απ'εξω μεσα σ'εναν μηνα.Στον υπνο μου τα εβλεπα μια μερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tsofras είπε Yeap Ωραία. Δωστο 33πλας και μην το πεις ούτε του παππά.Δεν έχει ευρύ αγοραστικό κοινό. Έτσι την πάτησα και εγώ. Κσι τώρα η θα βάλεις το χέρι στην τσέπη να πας 45 πλας να πάρεις κάτι καλό ή το πολύ 25κ.Μην μπλεκεστε με τα μεσαία. Η το χέρι βαθιά η στα χαμηλά. Υ.γ Δεν είμαστε εμείς για σουβ κροσ ψευτοσουβ κλπ . Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από mp123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, mp123 είπε Κσι τώρα η θα βάλεις το χέρι στην τσέπη να πας 45 πλας να πάρεις κάτι καλό ή το πολύ 25κ.Μην μπλεκεστε με τα μεσαία. Η το χέρι βαθιά η στα χαμηλά. Renault Megane S/W είναι η λύση αλλά πιστεύω ότι ο Τομ ψάχνει για Leon αυτόματο με ηλιοροφή. Ή για πατίνι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 @tsofras μήπως η λύση βρίσκεται σε κάποιο άλλο χόμπυ που να σου δίνει αυτή την αίσθηση που ψάχνεις και να έχεις ένα απλό αμαξάκι μόνο για να σε πηγαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, zio10 είπε @tsofras μήπως η λύση βρίσκεται σε κάποιο άλλο χόμπυ που να σου δίνει αυτή την αίσθηση που ψάχνεις και να έχεις ένα απλό αμαξάκι μόνο για να σε πηγαίνει; Δεν θέλω να το διώξω λόγω αίσθησης , μετάνιωσα την αγορά 40k αμάξι που έχει κάνει μία εκδρομή και 100χλμ σε ένα μήνα Αν φύγει σε τιμή της προκοπής έχει καλώς , αν οχι το κρατάω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν θέλω να το διώξω λόγω αίσθησης , μετάνιωσα την αγορά 40k αμάξι που έχει κάνει μία εκδρομή και 100χλμ σε ένα μήνα Αν φύγει σε τιμή της προκοπής έχει καλώς , αν οχι το κρατάω πάλι κύκλους κάνεις , ότι και να πάρεις τα ίδια χλμ θα κάνει και επίσης πάλι θα πέσεις στη λούπα άνεση vs οδηγική ευχαρίστηση . Τα 2 αμάξια που σου ανέφερα παλιότερα δεν το είπα για πλάκα , είναι η μόνη ρεαλιστική λύση (για αυτά που θες) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tsofras είπε Δεν θέλω να το διώξω λόγω αίσθησης , μετάνιωσα την αγορά 40k αμάξι που έχει κάνει μία εκδρομή και 100χλμ σε ένα μήνα Αν φύγει σε τιμή της προκοπής έχει καλώς , αν οχι το κρατάω Αναβαθμησε με ένα μεγαλύτερο αμαξάκι την γυναίκα να μπορείς να πηγαίνεις και ένα ταξιδάκι και πάρε κάτι πσιχνιδιαρικο για εσένα. Να βγάλεις γούστα. Να μην είναι τέρας όπως το φορμεντορ. Που πάτε και μπλέκετε με μεγάλα αυτοκινητα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από mp123 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις