Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Car.gr - Skoda Enyaq '22 Iv60 launch edition

Car.gr - Skoda Enyaq '21 iV 60 LAUNCH EDITION ΤΕΛΕΙΟ!

Car.gr - Skoda Enyaq '21 60

Τεράστιο, Παντοδύναμο, Υπέροχο ! Αρκεί να έχεις φόρτιση στο σπίτι !

Ενδιαφέρουσες οι αγγελίες, αλλά πως μπορείς να ελέγξεις σε τι κατάσταση ειναι η μπαταρία; Επίσης σε τρακαρίσματα τα ξαναφτιάχουν και τα πουλάνε; Ρωτάω γιατί όσο αφορά τα ηλεκτρικά είναι λίγο δύσκολη η επισκευή στην Ελλάδα σε φανοποιία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Το T-Cross δεν το είδαμε καθόλου και δεν ξέρω τις διαφορές απο τα προηγούμενα δύο κι αν αξίζει.Φυσικα με DSG κι αυτό.

Δεν είχαμε κι άλλες επιλογές και ήμασταν μόνο για φουλ υβριδικό αλλά ήταν πολύ λίγες οι επιλογές.

Οι διαφορές με T-Roc και T-Cross ποιες είναι μήπως το γνωρίζεις?

Πολλές φορές το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου μήπως το ξανασκεφτόμασταν για Q2 και T-Roc ή T-Cross αλλά πάντα δεν έλεγα τίποτα λόγω της τιμής τους και του DSG ειδικά.

Το T-Roc είναι στο πάτωμα του Golf, ενώ το T-Cross και το Taigo στο πάτωμα του Polo. Το T-Cross πήρε facelift πρόσφατα και αναμένεται στις εκθέσεις αρχές του έτους. Ευτυχώς διορθώσανε τα σκληρά πλαστικά και βάλανε στο ταμπλό μαλακά πλέον. Το T-Cross για το μέγεθος του είναι πολύ ευρύχωρο και επειδή είναι τετραγωνισμένο εκμεταλλεύεται τους χώρους καλά. Παρ'όλα αυτά θα έπαιρνα το T-Roc ανάμεσα στα δύο, καθώς είναι άλλης κατηγορίας αυτοκίνητο, στο αυτόματο βγαίνει μόνο 1.500cc 150hp με τον τετρακύλινδρο κινητήρα 25 κιλά ροπής. Έχει και ηλεκτρικό χειρόφρενο και auto hold που δεν έχει το T-Cross (σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει).

Για να σου δώσω να καταλάβεις, ο πατέρας μου έχει το T-Cross, ο αδερφός μου έχει το T-Roc και εγώ έχω το Golf. :D Χορηγοί VW κανονικά! Οπότε ότι χρειαστείς μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Επεξ/σία από thodoris20s
  • Like 3

Καμια σχεση το tcross με το troc.... τελειως αλλο αμαξι... πας καρφι στο Troc herthan αν το σκεφτεσαι! αλλα οχι r-line, γιατι να πας σε r line? Πας στη style στα 30Κ

• Like 3

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Καμια σχεση το tcross με το troc.... τελειως αλλο αμαξι... πας καρφι στο Troc herthan αν το σκεφτεσαι! αλλα οχι r-line, γιατι να πας σε r line? Πας στη style στα 30Κ

Καλύτερα κιόλας γιατί το rline έχει το τιμόνι με τα πλήκτρα αφής που το βρίζουν σε όλο το κόσμο γιατί τα πατάνε όλοι πιάνοντας το τιμόνι 

• Like 4

2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Συμφωνώ απόλυτα

• Like 2

10 hours ago, smyrali said:

Ενδιαφέρουσες οι αγγελίες, αλλά πως μπορείς να ελέγξεις σε τι κατάσταση ειναι η μπαταρία; Επίσης σε τρακαρίσματα τα ξαναφτιάχουν και τα πουλάνε; Ρωτάω γιατί όσο αφορά τα ηλεκτρικά είναι λίγο δύσκολη η επισκευή στην Ελλάδα σε φανοποιία...

Με τόσα λίγα χλμ τι να έχει πάθει η μπαταρία... Άλλωστε έχουν και 8 χρόνια εγγύηση.

Μπορείς να το πας CosmoCar και θα σου λύσει όλες τις απορίες, μέτρηση χωρητικότητας μπαταρίας κλπ.

Οι μπαταρίες είναι σε τέτοιο σημείο, το αμάξι πρέπει να έχει πάθει τεράστια ζημία για να τις επηρεάσει.  

13 hours ago, HERTHAN said:

Επαρχία είμαι αλλά δεν μπορώ να πάρω ηλεκτρικό.

Επαρχία και να μην έχεις σπίτι φόρτιση 😬

• Like 1

4 ώρες πριν, paylidis είπε

4 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Συμφωνώ απόλυτα

Την εκδοση Style του T-Roc ειχαμε δει τελικα τωρα που κοιταω τα χαρτια μου και μου την εβγαλε στα 32Κ γι'αυτο ειχαμε πει να δουμε και κατι αλλο.Αλλα και λογω DSG το οποιο συζητηθηκε αργοτερα εδω μεσα.

4 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Επαρχία και να μην έχεις σπίτι φόρτιση 😬

E ναι που ειναι το παραξενο?

Ελαχιστοι εχουν και προσωπικα δεν ξερω και κανεναν να σου πω την αληθεια.

• Like 1

Ελα μωρέ, ρίξε μια μπαλαντέζα κι εσύ απο το μπαλκόνι για 20 ωρες κάθε φορά κι όποιος περνάει απο το πεζοδρόμιο να κάνει αλματάκι :P 

36 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Την εκδοση Style του T-Roc ειχαμε δει τελικα τωρα που κοιταω τα χαρτια μου και μου την εβγαλε στα 32Κ γι'αυτο ειχαμε πει να δουμε και κατι αλλο.Αλλα και λογω DSG το οποιο συζητηθηκε αργοτερα εδω μεσα.

Πολλά σου είπανε θεωρώ ότι με 30 το παίρνεις. Τιμή τρέχων τιμοκαταλόγου είναι 30950, με το χρώμα 31500.

image.png.e3c6e9462f5815d841b4d5d61c00d61c.png

Βρείτε αντιπροσωπεία να σας κάνει μία καλή προσφορά. Επίσης στα t roc παίζουν και πολλά ετοιμοπαράδοτα.

Extra tip: Να ξέρετε ότι στο t roc style την διχρωμία την δίνουν δωρεάν.

11 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Πολλά σου είπανε θεωρώ ότι με 30 το παίρνεις. Τιμή τρέχων τιμοκαταλόγου είναι 30950, με το χρώμα 31500.

Βρείτε αντιπροσωπεία να σας κάνει μία καλή προσφορά. Επίσης στα t roc παίζουν και πολλά ετοιμοπαράδοτα.

Tην εχω την προσφορα στα χερια μου και βγαινει 32Κ με το μεταλλικο γκρι χρωμα και 300 ευρω εξοδα παει στα 32 χιλιαρικα.

55 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

4-7 ημερες για παραδοση στα περισσοτερα, παντα εχουν διαθεσιμα - εκτος αν μπει ειδικη παραγγελια οποτε θελει 7-9 μηνες...

37 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Tην εχω την προσφορα στα χερια μου και βγαινει 32Κ με το μεταλλικο γκρι χρωμα και 300 ευρω εξοδα παει στα 32 χιλιαρικα.

31000 με μεταλλικο κ το κλειδι στο χερι συν 4ετη εγγυηση ηταν προ 1,5 μηνος, τωρα θεωρω μπορει να πεσει ακομα πιο κατω

• Like 2

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

31000 με μεταλλικο κ το κλειδι στο χερι συν 4ετη εγγυηση ηταν προ 1,5 μηνος, τωρα θεωρω μπορει να πεσει ακομα πιο κατω

Το T-Roc είναι πολύ καλύτερο του 2008?

4 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Είναι η καλύτερη που βρήκες; Πήρες και σε άλλους να συγκρίνεις;

5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Είναι η καλύτερη που βρήκες; Πήρες και σε άλλους να συγκρίνεις;

Όχι δεν πήρα σε άλλους γιατί δεν μπορώ να πάω κιόλας σε άλλες πόλεις.Ηδη πήγα σε άλλη πολη μία φορά αρχικά για Q2 και Τ-Roc.

8 ώρες πριν, paylidis είπε

για εμενα ναι...

Τελικά θα κάνουνε πίσω όμως λόγω DSG μην έχουμε κανένα θέμα αύριο μεθαύριο.Ουτε κι εγω θα το έπαιρνα αυτο το ρίσκο κι ας μην έβγαζε ποτέ τίποτα.Και μόνο στην ιδέα δηλαδή....

Επιπλέον μας άρεσε πολύ περισσότερο το 2008 απο το T-Roc και εξωτερικά και εσωτερικά.Γούστα είναι αυτά βέβαια.

--------------------------

@tsofrasΑν μου το έδινε με δόσεις θα το έπαιρνα να σου κανω παρέα

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338081275-cupra-formentor

.😝😝

• Like 1

• Δημιουργία νέου...