Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, HERTHAN said:

Τα πήρα ολα με την σειρά πάλι σήμερα μήπως μου διαφεύγει κάτι και κάνω "λάθος" που κλείνουμε προς το 2008 αλλά δεν μπορω να βρω κάτι αλλο.Ακόμη και στα 31Κ να πω να ανεβούμε πάλι θα πρέπει να ανέβει κι άλλο το budget για κάτι καλύτερο.

Car.gr - Skoda Enyaq '22 Iv60 launch edition

Car.gr - Skoda Enyaq '21 iV 60 LAUNCH EDITION ΤΕΛΕΙΟ!

Car.gr - Skoda Enyaq '21 60

Τεράστιο, Παντοδύναμο, Υπέροχο ! Αρκεί να έχεις φόρτιση στο σπίτι !

Επεξ/σία από Vasilisxd
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, paylidis είπε

Τα μονα - για εμενα ειναι το οτι ειναι διλιτρο και λιγο η ποιοτητα/εμφανιση του εσωτερικου του, αλλα σε αυτο παιζει ρολο το οτι ειμαι μαθημενος στα γερμανικά... Απο παραδοση τι λεει;

Βγαινει και 1800. 

1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

Την άνοιξη μου είχαν πει για 11 μήνες.

καπου τοσο βγαινει. 8-10 μου ειχαν πει και εμενα αλλα πλεον υπαρχουν συχνα ευχαριστες εκπληξεις (απο ακυρωσεις).

• Like 1

1 λεπτό πριν, Vasilisxd είπε

Αρκεί να έχεις φόρτιση στο σπίτι !

Το ειχα αναφερει και σε παλιοτερο μηνυμα και δυστυχως δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

2 minutes ago, HERTHAN said:

Το ειχα αναφερει και σε παλιοτερο μηνυμα και δυστυχως δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

Πολύ κρίμα, εάν πας και το δεις και το οδηγήσεις θα πάθεις πλάκα με όλα. 

5 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Πολύ κρίμα, εάν πας και το δεις και το οδηγήσεις θα πάθεις πλάκα με όλα. 

Μακαρι να υπηρχε η δυνατοτητα φορτισης και ισως τοτε να ειχα κι αλλες επιλογες.Αλλα δεν υπαρχει.

1 ώρα πριν, paylidis είπε

το ειχα χάσει αυτό το επεισόδιο :blink:

Ρε Θωμά τι κάθεσαι και σκας. μήπως δεν έχεις καταλάβει τι ψυχολογικά κουβαλάει ο κόσμος ;

αστους να λένε και γράψτους στα πατάκια του Formentor

• Like 4
  • Thanks 2

1 hour ago, HERTHAN said:

Μακαρι να υπηρχε η δυνατοτητα φορτισης και ισως τοτε να ειχα κι αλλες επιλογες.Αλλα δεν υπαρχει.

Το συγκεκριμένο το έχω, είναι ότι καλύτερο έχω δει και οδηγήσει, σαφώς ανώτερο από Peugeot 3008 και οτιδήποτε άλλο σε αυτή την κατηγορία, πράγμα λογικό γιατί ξεκίνα από 47.000€.

Η  έκδοση Car.gr - Skoda Enyaq '21 iV 60 LAUNCH EDITION ΤΕΛΕΙΟ! πρέπει να παίζει πάνω από 50Κ.

Φουλάρει με κάπου 12€ και βγάζει εντός πόλης 400χλμ και φυσικά, όπως όλα τα ηλεκτρικά, δεν έχεις σέρβις και βλάβες που βγάζουν τα θερμικά.

Τελικά όμως, για Αθήνα και λοιπές μεγάλες πόλεις δεν κάνουν, είναι για επαρχία που το βάζεις μπροστά στο σπίτι σου να το φορτίσεις. 

13 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι.

Το 2008 είναι ίσως το μόνο που μας άρεσε τόσο πολύ εσωτερικά κι εξωτερικά.Αντε τώρα να πω στον brother οτιδήποτε από αυτά ότι δεν αξίζει καθόλου τα χρήματα που θα δώσεις γι'αυτό το αυτοκίνητο και ότι είναι βάρκα στον γυαλο.Θα με ρωτήσει και ποιο αξίζει και δεν είναι βάρκα στον γυαλο και θα του πω αυτο που οδηγεί ο Verstappen.

Δεν ξερω τι άλλο να κάνω και να προτείνω η να επιλέξω να πάμε να δούμε που να πεις ότι είναι καλό και προχωράμε.Ολα κάτι έχουν και γίνομαι και κουραστικός οταν λέω συνέχεια ότι τελικά τίποτα δεν αξίζει απ'οσα έχω δει μέχρι σήμερα.

Αν άξιζε έστω κι ένα και μας άρεσε θα πηγαίναμε να το πάρουμε χθές κιόλας.

Οχι δεν μας αρέσει καθόλου το mini.

Εγώ θα έπαιρνα το νέο T-Roc και ας λένε εδώ τα παιδιά για το κιβώτιο. Εϊναι στα χρήματα που κοιτάτε, style έκδοση με τα πάντα πάνω, αυτόματο κλπ. Τρία VAG έχουμε στην οικογένεια με αυτό το κιβώτιο και δεν έχει πάθει κανένα τίποτα. Είναι μακράν ανώτερο από όλα όσα κοιτάτε, ειδικά Suzuki S-Cross, εμετός. :D 

• Like 5

25 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Εγώ θα έπαιρνα το νέο T-Roc και ας λένε εδώ τα παιδιά για το κιβώτιο. Εϊναι στα χρήματα που κοιτάτε, style έκδοση με τα πάντα πάνω, αυτόματο κλπ. Τρία VAG έχουμε στην οικογένεια με αυτό το κιβώτιο και δεν έχει πάθει κανένα τίποτα. Είναι μακράν ανώτερο από όλα όσα κοιτάτε, ειδικά Suzuki S-Cross, εμετός. :D 

Για αυτο ξεκινησε αλλα τον τρομαξαμε (και εγω μεσα σε αυτους που οπου να ναι το παραλαμβανω 😂)

Οδήγησα σήμερα την Alfa Romeo Giulia veloce με τα 280 άλογα

Τι ΑΜΑΞΙ ήταν αυτό! Βιδωμενο στο δρόμο, άνετο, απολαυστικό πανέμορφο. Μου αρέσει που δεν έχει του κόσμου τις οθόνες μέσα (τις σιχαίνομαι). Με ψήνει άγρια. Αυτό που με φοβίζει λίγο είναι η παλαιότητα μιας και είναι μοντέλο του 2015 ουσιαστικά. 

• Like 1
  • Thanks 2

Αν μπορείς να την αγοράσεις, δεν νομίζω ότι θα σε απασχολήσει άλλο τετράτροχο για τα επόμενα 10 έτη.

Πόσο θα ήθελα και εγώ να την οδηγήσω...

• Like 4

54 λεπτά πριν, paylidis είπε

Για αυτο ξεκινησε αλλα τον τρομαξαμε (και εγω μεσα σε αυτους που οπου να ναι το παραλαμβανω 😂)

Χαχαχ, κρίμα ρε παιδιά εντάξει, το αυτοκίνητο είναι πολύ τίμιο σε σχέση με αυτά που ζητάει ο ανταγωνισμός. Τώρα για το κιβώτιο οκ πιστεύω είναι να σου τύχει. Εγώ δεν έχω ανάλογη εμπειρία (δεν έχω πάθει κάτι ευτυχώς), οπότε δεν μπορώ να λέω στον κόσμο να το αποφεύγει.

Μα Suzuki S-Cross;;;; Δηλαδή οκ καλύτερα T-Roc και ας βγάλει κιβώτιο στην πενταετία.

2 ώρες πριν, αποστόλης είπε

Οδήγησα σήμερα την Alfa Romeo Giulia veloce με τα 280 άλογα

Τι ΑΜΑΞΙ ήταν αυτό! Βιδωμενο στο δρόμο, άνετο, απολαυστικό πανέμορφο. Μου αρέσει που δεν έχει του κόσμου τις οθόνες μέσα (τις σιχαίνομαι). Με ψήνει άγρια. Αυτό που με φοβίζει λίγο είναι η παλαιότητα μιας και είναι μοντέλο του 2015 ουσιαστικά. 

Μακάρι να μας απασχολούσε η ημερομηνία του μοντέλου και όχι το οικονομικό

Αμάξι για να πάρεις σύνταξη (που λέει ο λόγος) , τι το σκέφτεσαι ρε μαν

Απο τα λίγα πραγματικά "αμάξια" που έχουν μείνει

• Like 2
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Το συγκεκριμένο το έχω, είναι ότι καλύτερο έχω δει και οδηγήσει, σαφώς ανώτερο από Peugeot 3008 και οτιδήποτε άλλο σε αυτή την κατηγορία, πράγμα λογικό γιατί ξεκίνα από 47.000€.

Η  έκδοση Car.gr - Skoda Enyaq '21 iV 60 LAUNCH EDITION ΤΕΛΕΙΟ! πρέπει να παίζει πάνω από 50Κ.

Φουλάρει με κάπου 12€ και βγάζει εντός πόλης 400χλμ και φυσικά, όπως όλα τα ηλεκτρικά, δεν έχεις σέρβις και βλάβες που βγάζουν τα θερμικά.

Τελικά όμως, για Αθήνα και λοιπές μεγάλες πόλεις δεν κάνουν, είναι για επαρχία που το βάζεις μπροστά στο σπίτι σου να το φορτίσεις. 

Επαρχία είμαι αλλά δεν μπορώ να πάρω ηλεκτρικό.

5 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Αρχικά ξεκινήσαμε για Q2 και T-Roc αλλά μια που έβγαιναν οι εκδόσεις τους ακριβές(και είπαμε να δούμε και τίποτε άλλο) μια που όπως είπε και ο paylidis με ψιλοτρομαξαν λίγο τα παλικάρια εδώ με το DSG κάναμε λίγο πίσω.

Είδαμε τις εκδόσεις R-Line του T-Roc που είχε κάποια έξτρα παραπάνω(Adaptive Cruise Control κλπ ) και απο το Q2 την S-Line όμως στα 31,5Κ - 32Κ αν θυμάμαι καλά γιατί δεν τα εχω μπροστά μου τώρα.

Ενα απο τα δύο ήθελε να πάρει ο αδερφός μου γιατί του αρέσουν αλλά τον πίεσα λίγο και για τα χρήματα αλλά και το DSG για να δούμε και τίποτε άλλο.

Το T-Cross δεν το είδαμε καθόλου και δεν ξέρω τις διαφορές απο τα προηγούμενα δύο κι αν αξίζει.Φυσικα με DSG κι αυτό.

3 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Μα Suzuki S-Cross;;;; Δηλαδή οκ καλύτερα T-Roc και ας βγάλει κιβώτιο στην πενταετία.

Δεν είχαμε κι άλλες επιλογές και ήμασταν μόνο για φουλ υβριδικό αλλά ήταν πολύ λίγες οι επιλογές.

Οι διαφορές με T-Roc και T-Cross ποιες είναι μήπως το γνωρίζεις?

4 ώρες πριν, paylidis είπε

Για αυτο ξεκινησε αλλα τον τρομαξαμε (και εγω μεσα σε αυτους που οπου να ναι το παραλαμβανω 😂

Πολλές φορές το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου μήπως το ξανασκεφτόμασταν για Q2 και T-Roc ή T-Cross αλλά πάντα δεν έλεγα τίποτα λόγω της τιμής τους και του DSG ειδικά.

Επεξ/σία από HERTHAN

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, kinq1 said:

Για το Renegate τι έχετε να πείτε; Για Opel Corsa (το καινούργιο με το 8άρι αυτόματο) ή Opel Crossland;

Ειχαμε δει το Renegade γιατί άρεσε πολύ στην σύζυγο, αλλά μια που μπήκαμε μέσα και μία που φύγαμε. Είναι παλιό και φαίνεται πλέον.

Το Corsa προσωπικά θεωρώ ότι το χάλασαν μπροστά με το facelift αλλά γούστα είναι αυτά. Φίλος έχει το 130hp με το 8άρι (συνδυασμό που έχω κι εγώ σε πιο μεγάλο σκαρί) πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε και ταξίδι μαζί, αρπάζει μια χαρά, δεν κουνάει ιδιαίτερα και ενώ παραδόξως απέξω δείχνει κλειστοφοβικό για τους πίσω, δεν είναι (καθόμουν πίσω). Από κατανάλωση εντός Αθήνας ειναι στα 8άρια.

Το Crossland έχει το μειονέκτημα ότι βασίζεται στην πλατφόρμα του προηγούμενου 2008. Το θεωρώ παντελώς αδιάφορο σαν όχημα για τα γούστα μου αλλά σχετικά τίμιο σε συνδυασμό μεγέθους-χώρων-τιμής-απόδοσης. Έχει φίλη το 1.2lt ατμόσφαιρα με τα 83 άλογα είναι λίγο τάφος αλλα οκ. Αν μου το δίνανε τσάμπα θα διάλεγα το χειροκίνητο με τα 110 :P

Επεξ/σία από lefkrc
  • Like 3

• Δημιουργία νέου...