Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

42 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

@HERTHAN Corolla Cross εχεις δει? 

Οχι δεν το εχω δεί το Corolla Cross από κοντά.

Το είχα τσεκαρει όμως κι αν θυμάμαι ξέφευγε λίγο σε τιμή στα 31,5 με 32Κ αν δεν κανω λάθος.

Οτι κι αν επιλέξω με βαση το budget δεν αξίζει κι αυτό είναι που με στεναχωρεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, dstilio είπε

Άσχετπ: Βρε παιδιά , αυτό το ανησυχίες το θέμα που εξαφανίστηκε και δεν μπορώ να το δω;

Έχω βγάλει ανακοίνωση 

4 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Δεν ξερω αλλα δεν θα επαιρνα Kia με τοσα χρηματα εναντι του Pegeuot.Εννοειται μπορει να κανω λαθος.

Εχει τοσο καλυτερο εξοπλισμο το Kia στην εκδοση Platinum απο τo 2008 στην εκδοση Allure?

Oταν λες βαρκα τι ακριβως εννοεις?

Δωσε ενα παραδειγμα να το καταλαβω.

Τι αλλο να κοιταξω ρε tsof εσυ που τα εχεις δει ολα και ισως να τα εχεις οδηγησει κι ολα?

Ουτε εγω αλλα και τι να κανω τι θα μπορουσα αλλο προτεινω στον brother η να δω που δεν εχω δει?

Βάρκα στο γυαλο

Έχει πολύ μεγάλο body roll στις στροφές, κουνιέται, εμένα ζαλιζοντουσαν και τα 2 παιδιά σε μικρές διαδρομές με ελάχιστες στροφές. Κοινώς φραπές οι επιβάτες

Τώρα επειδή με ρωτάς, απλά θα σου πω ότι προσωπικά δεν μου αρέσει κανένα SUV οδηγικά, εξαίρεση ήταν το Formentor για αυτό και έκανα την υπέρβαση και το πήρα αλλά και πάλι .... Hatchback δεν είναι.

Οπότε δεν μπορώ να προτείνω SUV γιατί δεν μου αρέσει κανένα

Το countryman το είδατε που αλλάζει και μοντέλο και έχει κάτι εκπτώσεις?

37 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βάρκα στο γυαλο

Έχει πολύ μεγάλο body roll στις στροφές, κουνιέται, εμένα ζαλιζοντουσαν και τα 2 παιδιά σε μικρές διαδρομές με ελάχιστες στροφές. Κοινώς φραπές οι επιβάτες

Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι.

Το 2008 είναι ίσως το μόνο που μας άρεσε τόσο πολύ εσωτερικά κι εξωτερικά.Αντε τώρα να πω στον brother οτιδήποτε από αυτά ότι δεν αξίζει καθόλου τα χρήματα που θα δώσεις γι'αυτό το αυτοκίνητο και ότι είναι βάρκα στον γυαλο.Θα με ρωτήσει και ποιο αξίζει και δεν είναι βάρκα στον γυαλο και θα του πω αυτο που οδηγεί ο Verstappen.

Δεν ξερω τι άλλο να κάνω και να προτείνω η να επιλέξω να πάμε να δούμε που να πεις ότι είναι καλό και προχωράμε.Ολα κάτι έχουν και γίνομαι και κουραστικός οταν λέω συνέχεια ότι τελικά τίποτα δεν αξίζει απ'οσα έχω δει μέχρι σήμερα.

Αν άξιζε έστω κι ένα και μας άρεσε θα πηγαίναμε να το πάρουμε χθές κιόλας.

52 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το countryman το είδατε που αλλάζει και μοντέλο και έχει κάτι εκπτώσεις?

Οχι δεν μας αρέσει καθόλου το mini.

6 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι.

Το 2008 είναι ίσως το μόνο που μας άρεσε τόσο πολύ εσωτερικά κι εξωτερικά.Αντε τώρα να πω στον brother οτιδήποτε από αυτά ότι δεν αξίζει καθόλου τα χρήματα που θα δώσεις γι'αυτό το αυτοκίνητο και ότι είναι βάρκα στον γυαλο.Θα με ρωτήσει και ποιο αξίζει και δεν είναι βάρκα στον γυαλο και θα του πω αυτο που οδηγεί ο Verstappen.

Δεν ξερω τι άλλο να κάνω και να προτείνω η να επιλέξω να πάμε να δούμε που να πεις ότι είναι καλό και προχωράμε.Ολα κάτι έχουν και γίνομαι και κουραστικός οταν λέω συνέχεια ότι τελικά τίποτα δεν αξίζει απ'οσα έχω δει μέχρι σήμερα.

Αν άξιζε έστω κι ένα και μας άρεσε θα πηγαίναμε να το πάρουμε χθές κιόλας.

Οχι δεν μας αρέσει καθόλου το mini.

Κανένα δεν αξίζει τα λεφτά του με όλες τις ανατιμήσεις δυστυχώς

Έτσι είναι η κατάσταση όμως οπότε είτε το αποδέχεσαι και πληρώνεις είτε παίρνεις το φθηνότερο να κάνεις την δουλειά σου.

Το 2008 αφού αρέσει στον αδερφό να πάει να το οδηγήσει, εμένα δεν μου άρεσε, υπάρχουν τόσες χιλιάδες κάτοχοι όμως που τους αρέσει και το χαίρονται και είναι ευχαριστημένοι.

Οπότε δεν λέει κάτι απλά η δική μου γνώμη 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@HERTHAN μη σου κακοφαινεται, δεν ειναι ιδεα σου, δεν υπαρχει τιποτα που να μας καλυπτει πληρως και να αξιζει τα λεφτα του... σε νιωθω απολυτα...

και εγω με το t-roc θα συμβιβαστω με το γεγονος οτι καποια στιγμή ισως μεινω απο κιβωτιο, αλλα δε με νοιαζει, την επομενη μερα το αργοτερο θα εχω αντικαταστασης και θα φτιαχτει χωρις να πονεσει η τσεπη μου...

ασε που τελικα μου πεφτει και μικρο τωρα που συνηθισα τα μεγαλυτερα...

Εαν δεν αργουσε το νεο κοντιακ τοσο (αν αλλαξω τωρα την παραγγελια μου στη καλυτερη θα ερθει μαιο), ισως αλλαζα επιλογη κ το περιμενα

https://www.caroto.gr/2023/10/05/νέο-skoda-kodiaq-2024-μεγαλύτερο-και-καλύτερο-σε-όλα/

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

9 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Οχι δεν το εχω δεί το Corolla Cross από κοντά.

Το είχα τσεκαρει όμως κι αν θυμάμαι ξέφευγε λίγο σε τιμή στα 31,5 με 32Κ αν δεν κανω λάθος.

Οτι κι αν επιλέξω με βαση το budget δεν αξίζει κι αυτό είναι που με στεναχωρεί.

Το ειδα οταν ειχα παει για test drive του hatchback. Εντυπωσιακο. Ειδα την εκδοση Style skyview με τις 2 ηλιοροφες στα 33k. Ενω δεν εχω οικογενεια και κοιταω για hatchbacks οριακα ηθελα να παρω αυτο. Αρεσε πολυ και στην συντροφο. Ξεκιναει στα 30k απο τι βλεπω. Νομιζω αξιζει να του ριξεις μια ματια. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το ειδα οταν ειχα παει για test drive του hatchback. Εντυπωσιακο. Ειδα την εκδοση Style skyview με τις 2 ηλιοροφες στα 33k. Ενω δεν εχω οικογενεια και κοιταω για hatchbacks οριακα ηθελα να παρω αυτο. Αρεσε πολυ και στην συντροφο. Ξεκιναει στα 30k απο τι βλεπω. Νομιζω αξιζει να του ριξεις μια ματια. 

Τα μονα - για εμενα ειναι το οτι ειναι διλιτρο και λιγο η ποιοτητα/εμφανιση του εσωτερικου του, αλλα σε αυτο παιζει ρολο το οτι ειμαι μαθημενος στα γερμανικά... Απο παραδοση τι λεει;

Επεξ/σία από paylidis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, paylidis said:

Τα μονα - για εμενα ειναι το οτι ειναι διλιτρο και λιγο η ποιοτητα/εμφανιση του εσωτερικου του, αλλα σε αυτο παιζει ρολο το οτι ειμαι μαθημενος στα γερμανικά... Απο παραδοση τι λεει;

Πλέον κυκλοφορεί και με τον 1,8 με 140 ΗΡ. Για παράδοση δεν ξέρω, όμως επειδή πήρα toyota πριν λίγο καιρό (Yaris Cross)  να σου πω ότι αν και είχα συμβιβαστεί με το 12μηνο που μου είπαν τελικά παρέλαβα στο 6μηνο ακριβώς. Ο έμπορος μου είπε ότι δεν είναι σπάνιο, έχει παραδόσει και στους 4 μήνες . Είναι λαχείο πάντως.

Επεξ/σία από kronos73
  • Like 2

39 minutes ago, paylidis said:

Την άνοιξη μου είχαν πει για 11 μήνες.

• Like 1

2 ώρες πριν, tsofras είπε

Κανένα δεν αξίζει τα λεφτά του με όλες τις ανατιμήσεις δυστυχώς

Έτσι είναι η κατάσταση όμως οπότε είτε το αποδέχεσαι και πληρώνεις είτε παίρνεις το φθηνότερο να κάνεις την δουλειά σου.

Το 2008 αφού αρέσει στον αδερφό να πάει να το οδηγήσει, εμένα δεν μου άρεσε, υπάρχουν τόσες χιλιάδες κάτοχοι όμως που τους αρέσει και το χαίρονται και είναι ευχαριστημένοι.

Οπότε δεν λέει κάτι απλά η δική μου γνώμη 

Εννοειται θα παμε να το οδηγησουμε πρωτα και βλεπουμε πως θα παει.

2 ώρες πριν, paylidis είπε

@HERTHAN μη σου κακοφαινεται, δεν ειναι ιδεα σου, δεν υπαρχει τιποτα που να μας καλυπτει πληρως και να αξιζει τα λεφτα του... σε νιωθω απολυτα...

Ναι ετσι ειναι η κατασταση δυστυχως.

Αν υπηρχε λιγο μεγαλυτερο budget τοτε εχεις περισσοτερες επιλογες και λες ok παω στο 3008 η σε αντιστοιχη κατηγορια αλλα μεχρι 30Κ ειναι λιγο δυσκολη η κατασταση με τις τιμες και με τις καθυστερησεις.

2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Θα ξεφυγει κι αυτο στην εκδοση Style τωρα που το ειδα και το κυριοτερο νομιζω ειναι οτι εχουν μεγαλους χρονους αναμονης.

• Δημιουργία νέου...