korakios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, djuan1988 είπε Ας πούμε για μια οικογένεια με 4 μέλη και αυτοκίνητο όχι mini. πολλές επιλογές , άλλο το γούστο , άλλο η πρακτικότητα και άλλο οι παραχωρήσεις σε σύγκριση με 3-4 χρόνια πριν, σίγουρα είναι χειρότερα τα πράγματα ,αλλά όταν λέγαμε γυμνό ένα αμάξι επειδή δεν έχει led , cruise , αναδιπλούμενους καθρέφτες, οθόνες κτλ , κάτι πήγαινε στραβά Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, korakios said: πολλές επιλογές , άλλο το γούστο , άλλο η πρακτικότητα και άλλο οι παραχωρήσεις σε σύγκριση με 3-4 χρόνια πριν, σίγουρα είναι χειρότερα τα πράγματα ,αλλά όταν λέγαμε γυμνό ένα αμάξι επειδή δεν έχει led , cruise , αναδιπλούμενους καθρέφτες, οθόνες κτλ , κάτι πήγαινε στραβά Ναι, αλλά δεν αναφέρεις ποιο. Ακόμη και το Duster πάνω από τις 25k είναι βλέπω σε έκδοση που δεν είναι lpg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, djuan1988 είπε Και τι θα αγόραζες με 25k; Πρακτικά δεν έχεις καμία επιλογή. Ας πούμε για μια οικογένεια με 4 μέλη και αυτοκίνητο όχι mini. Kia stonic gt line η ι30 στην πιο πλούσια έκδοση. 23 το μανουαλ 24 το αυτόματο.kona επισεις στα 25. Αυτά τα 3. Αξιόπιστα φτηνά σέρβις. Τώρα μην αρχίσουμε χιουνται κια κλπ. Μια χαρά ειναι . Επιλογές πολλές αλλά όχι και 29 ο πεζουλας ο 2008. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, djuan1988 είπε Και τι θα αγόραζες με 25k; Πρακτικά δεν έχεις καμία επιλογή. Ας πούμε για μια οικογένεια με 4 μέλη και αυτοκίνητο όχι mini. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 To Stonic είναι μικρό νομίζω. Το i30 ναι, αλλά έρχεστε στα λόγια μου. Από όλη την αγορά αυτοκινήτου ένα αυτοκίνητο, άντε 2. Δηλαδή θα πρέπει όλοι όσοι διαθέτουν μέχρι 25k το i30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, djuan1988 είπε Ναι, αλλά δεν αναφέρεις ποιο. Ακόμη και το Duster πάνω από τις 25k είναι βλέπω σε έκδοση που δεν είναι lpg. α, για καινουργιο λες ? duster που είπες όλα κάτω απο 25 είναι στο cargr (και με αέριο) , sandero φαντάζομαι παρακάτω huyndai i20 , i30 και kia φαντάζομαι , seat ibiza arona , skoda scala , fiat typo κτλ κτλ κτλ εκτός αν για 4μελή οικογένεια έχεις σαν πρότυπο απο octavia και πάνω , οπότε αλλού είναι το θέμα (εκτός φυσικά απο τις τιμές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, korakios said: α, για καινουργιο λες ? duster που είπες όλα κάτω απο 25 είναι στο cargr (και με αέριο) , sandero φαντάζομαι παρακάτω huyndai i20 , i30 και kia φαντάζομαι , seat ibiza arona , skoda scala , fiat typo κτλ κτλ κτλ εκτός αν για 4μελή οικογένεια έχεις σαν πρότυπο απο octavia και πάνω , οπότε αλλού είναι το θέμα (εκτός φυσικά απο τις τιμές) Ε ναι, εντάξει προφανώς δεν μπορούν να έχουν όλα τον αποθηκευτικό χώρο του Octavia, αλλά σε ένα Ibiza πχ αν βάλεις ένα καρότσι δε χωράει τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε To Stonic είναι μικρό νομίζω. Το i30 ναι, αλλά έρχεστε στα λόγια μου. Από όλη την αγορά αυτοκινήτου ένα αυτοκίνητο, άντε 2. Δηλαδή θα πρέπει όλοι όσοι διαθέτουν μέχρι 25k το i30. Φυσικά όχι. Ρώτησες προσωπικά. Εγώ Κορέα την εκτιμώ πολύ λόγο δουλειάς. Εγώ θα πήγαινα σε Κορέα μεριά. Το στονικ το ςχει συγγενής με 2 παιδιά. Μια χαρά ειναι .δεν είναι τύπου γιαρις. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, djuan1988 είπε Ε ναι, εντάξει προφανώς δεν μπορούν να έχουν όλα τον αποθηκευτικό χώρο του Octavia, αλλά σε ένα Ibiza πχ αν βάλεις ένα καρότσι δε χωράει τίποτα άλλο. σε panda με οροφής χώρεσε πάντως (4μελής εκδρομή) , δε νομίζω να είναι θέμα σε ibiza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Και σε μηχανή αν βάλεις μπαγκαζιέρες μπορεί να χωρέσει 2 minutes ago, mp123 said: Φυσικά όχι. Ρώτησες προσωπικά. Εγώ Κορέα την εκτιμώ πολύ λόγο δουλειάς. Εγώ θα πήγαινα σε Κορέα μεριά. Μα δε μιλάμε για προσωπικές γνώμες. Μια χαρά θεωρώ και εγώ ότι είναι τα Κορεατικά. Ρώτησα τι αυτοκίνητο υπάρχει κάτω από 25k με αξιοπρεπείς χώρους για οικογένεια, χωρίς να χρειάζεται τα παιδιά να έχουν σακούλες και βαλίτσες στα πόδια τους σε ένα ταξίδι. Τα Ibiza, i20 κτλ δεν είναι, πως να το κάνουμε. 5 minutes ago, korakios said: σε panda με οροφής χώρεσε πάντως (4μελής εκδρομή) , δε νομίζω να είναι θέμα σε ibiza Και σε Smart μπορεί να χωρέσει αν πιεστούν, δεν είναι λογική αυτή. Τα λέω όλα αυτά, γιατί ψάχνω και εγώ αυτοκίνητο και είμαι σε τέλμα. Στο μυαλό μου έχω φτάσει και τα 40k και πάλι δεν μπορώ να βρω αυτό που θέλω, όπως ο φίλος με τον αδερφό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε Και σε μηχανή αν βάλεις μπαγκαζιέρες μπορεί να χωρέσει Μα δε μιλάμε για προσωπικές γνώμες. Μια χαρά θεωρώ και εγώ ότι είναι τα Κορεατικά. Ρώτησα τι αυτοκίνητο υπάρχει κάτω από 25k με αξιοπρεπείς χώρους για οικογένεια, χωρίς να χρειάζεται τα παιδιά να έχουν σακούλες και βαλίτσες στα πόδια τους σε ένα ταξίδι. Τα Ibiza, i20 κτλ δεν είναι, πως να το κάνουμε. Και σε Smart μπορεί να χωρέσει αν πιεστούν, δεν είναι λογική αυτή. Τα λέω όλα αυτά, γιατί ψάχνω και εγώ αυτοκίνητο και είμαι σε τέλμα. Στο μυαλό μου έχω φτάσει και τα 40k και πάλι δεν μπορώ να βρω αυτό που θέλω, όπως ο φίλος με τον αδερφό του. Vitara , juke , captut c3 aicros , t cross , kamiq , Stepway ένα σωρό υπάρχουν. Αλλά αν θέλουμε μέχρι και lane warning και το πιο high αξεσουρ τότε ανεβαίνουμε . Μια χαρά έχει ένα σωρό κάτω από 25κ.Τωρα μην τρελαθούμε πως μια 4μελη οικογένεια δεν πάει διακοπές με αυτά τα αυτοκίνητα. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΧΙ ΜΕΤΑΚΌΜΙΣΗ . Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Και σε Smart μπορεί να χωρέσει αν πιεστούν, όχι δε χωρά αν τα 2 άτομα έχουν και αποσκευές αρκετές 9 λεπτά πριν, djuan1988 είπε δεν είναι λογική αυτή. για σένα προφανώς όχι , για μένα είναι 10 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Στο μυαλό μου έχω φτάσει και τα 40k και πάλι δεν μπορώ να βρω αυτό που θέλω, όπως ο φίλος με τον αδερφό του. αν είναι οικονομικό το θέμα δες για μεταχειρισμένο <10ετίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, korakios είπε α, για καινουργιο λες ? duster που είπες όλα κάτω απο 25 είναι στο cargr (και με αέριο) , sandero φαντάζομαι παρακάτω huyndai i20 , i30 και kia φαντάζομαι , seat ibiza arona , skoda scala , fiat typo κτλ κτλ κτλ εκτός αν για 4μελή οικογένεια έχεις σαν πρότυπο απο octavia και πάνω , οπότε αλλού είναι το θέμα (εκτός φυσικά απο τις τιμές) 2 ώρες πριν, djuan1988 είπε Και σε μηχανή αν βάλεις μπαγκαζιέρες μπορεί να χωρέσει Μα δε μιλάμε για προσωπικές γνώμες. Μια χαρά θεωρώ και εγώ ότι είναι τα Κορεατικά. Ρώτησα τι αυτοκίνητο υπάρχει κάτω από 25k με αξιοπρεπείς χώρους για οικογένεια, χωρίς να χρειάζεται τα παιδιά να έχουν σακούλες και βαλίτσες στα πόδια τους σε ένα ταξίδι. Τα Ibiza, i20 κτλ δεν είναι, πως να το κάνουμε. Και σε Smart μπορεί να χωρέσει αν πιεστούν, δεν είναι λογική αυτή. Τα λέω όλα αυτά, γιατί ψάχνω και εγώ αυτοκίνητο και είμαι σε τέλμα. Στο μυαλό μου έχω φτάσει και τα 40k και πάλι δεν μπορώ να βρω αυτό που θέλω, όπως ο φίλος με τον αδερφό του. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ από αυτά δε χωράει οικογένεια τετραμελής. Κανένα! Τα έχω δει όλα, είτε προς αγορά, είτε φίλων, είτε το είχα… θες μπαγκαζιέρα και αν φύγεις διακοπές φάση 15+ μερες να δεχτείς ότι πέρα από τη μπαγκαζιέρα θα ταξιδεύεις σα τσιγκανος με μπαγκάζια παντού… για τετραμελή θέλεις κατηγορία C και ιδανικά suv ώστε να έχει πορτ μπαγκαζ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, paylidis είπε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ από αυτά δε χωράει οικογένεια τετραμελής. Κανένα! καλά , αν ξαναδω panda / getz να ξεφορτώνει θα βγάλω φωτογραφίες 😛 edit και celerio θυμήθηκα (χωρίς οροφής αλλά χωρίς καρότσι ) 3 λεπτά πριν, paylidis είπε θα ταξιδεύεις σα τσιγκανος με μπαγκάζια παντού… καλά , βαλίτσες στη μεσαία πίσω θέση είναι αυτονόητο για τα μικρά αμάξια Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, mp123 είπε Σοβαρά ρε σεις δεν σας καταλαβαίνω. Ψάχνετε για αμάξι μήνες, όχι αυτό όχι το άλλο μπορεί αυτό αλλά μου αρέσει το άλλο. Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα. 12 έχω αλλάξει στα 2 πρώτα το έψαξα 15 μέρες, μέτα στα υπόλοιπα τα έπαιρνα σε δύο μέρες όταν αποφάσιζα ότι θα αλλάξω. Ειδικά το τελευταίο το πηρα στο τελείως άκυρο. Είχα πάει για σέρβις την μηχανή το είδα και το πρωί και την ίδια μέρα το απόγευμα το έκλεισα. Κάθεστε τώρα και ψάχνεστε. Εμένα δύο είναι τα κρητιρια. Budjet και να μου αρέσει οπτικά. Βασικό το budjet . Βάζω ένα όριο και δεν φεύγω ούτε ευρώ παραπάνω. Κάνω μια λίστα με 2 3 αμάξια πάω τα βλέπω ένα πρωί κσι αποφασίζω την ίδια μέρα.Οταν έχω αποφασίσει περνω τηλ στις ατιπροσωπιες πια θα μου κάνει την καλύτερη τιμή. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και λειτουργει διαφορετικα.Κι εμενα μπορει να μου φαινονται παραξενα καποια πραγματα που κανει ο κοσμος γυρω μου η επιλεγει να κανει αλλα αφου ετσι θελει να λειτουργει η ετσι τον αρεσει εμενα προσωπικα δεν μ'ενοχλει και δεν με απασχολει. Ας κανει ο καθενας οτι θελει αφου δεν μας ενοχλει. Προσωπικα οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα αν ηταν να παρω αμαξι σημερα θα επαιρνα το Vitara στην εκδοαη GL+ κι ας μην με τρελαινει σε ομορφια.Με 25Κ αυτα που προσφερει στην παρουσα κατασταση θεωρω οτι ισως ειναι το πιο VFM. Επειδη τωρα ομως ο αδερφος μου θελει να παρει το πρωτο του αυτοκινητο αυτος θα επιλεξει στην τελικη αλλα θελω πρωτα να το βοηθησω να εχει μια εικονα για καθε τι που κοιταμε η παμε και βλεπουμε κι ας επιλεξει οτι τον ευχαριστει στο τελος.Την γνωμη μου θα του πω αλλα θα κανει αυτο που θελει. Ασε να το ψαχνουμε και λιγο παραπανω να μιλαμε κι εδω μεσα και να κανουμε και λιγο χαβαλε καμια φορα να περναει και η ωρα ευχαριστα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις