mp123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, HERTHAN είπε Καλησπερα σε ολους. Μολις πηγαμε μια βολτα απο την Peugeot για να δουμε το καινουριο 2008.Με το νεo facelift εννοω. Μας αρεσε πολυ εμφανισιακα και ειδικα εσωτερικα.Εσωτερικα και προσωπικη μου γνωμη παντα ειναι το πιο ομορφο απ'οσα εχω μπει μεχρι σημερα.Bγαζω απ'εξω το Formentor γιατι δεν ειναι στις επιλογες μας και για να ανεβασω λιγο τον tsofra θα πω οτι το Formentor ηταν το καλυτερο απ'ολα. Σε οτι αφορα το τιμονι με το καντραν η αληθεια ειναι οτι αρχικα μολις εκατσα μου φανηκε περιεργο.Αλλο αν καθεσαι απλα ομως κι αλλο να το οδηγεις.Αν δεν το οδηγησω δεν θα μπορεσω να καταλαβω 100% πως ειναι γενικοτερα.Το καντραν το εβλεπα κανονικα ομως ολοκληρο δεν μου εκοβε το τιμονι καθολου ορατοτητα.Και το τιμονι το ανεβασα ψηλα οσο παει.Αν δεν το οδηγησω ομως ειναι σχεδον ανουσιο οτι κι αν λεω. Οπως ειπατε πολυ σωστα σε προηγουμενα post αλλους τους βολευει κι αλλους οχι. Η τιμη του τωρα για την εκδοση Allure(αυτοματο) για τον μηνα Νοεμβριο ειναι 1000 ευρω κατω κι απο 30100 η τελικη τιμη παει στα 29100.Λογω Black Friday οπως μου ειπε. Αν αξιζει γενικοτερα σαν αυτοκινητο η αν ειναι καλη η τιμη δεν το ξερω και θα ηθελα την γνωμη σας πανω σ'αυτο. Τωρα μενει να δουμε το καινουριο C-HR απο κοντα που θα ερθει στην εκθεση μεχρι τελος Νοεμβριου λογικα.Το C-HR στην ιδια τιμη βγαινει στην ουσια με το 2008. 29100 λόγο black friday για το πεζω , Black humor θα το χαρακτήριζα. 1
tzampatzis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 48 minutes ago, HERTHAN said: Καλησπερα σε ολους. Μολις πηγαμε μια βολτα απο την Peugeot για να δουμε το καινουριο 2008.Με το νεo facelift εννοω. Μας αρεσε πολυ εμφανισιακα και ειδικα εσωτερικα.Εσωτερικα και προσωπικη μου γνωμη παντα ειναι το πιο ομορφο απ'οσα εχω μπει μεχρι σημερα.Bγαζω απ'εξω το Formentor γιατι δεν ειναι στις επιλογες μας και για να ανεβασω λιγο τον tsofra θα πω οτι το Formentor ηταν το καλυτερο απ'ολα. Σε οτι αφορα το τιμονι με το καντραν η αληθεια ειναι οτι αρχικα μολις εκατσα μου φανηκε περιεργο.Αλλο αν καθεσαι απλα ομως κι αλλο να το οδηγεις.Αν δεν το οδηγησω δεν θα μπορεσω να καταλαβω 100% πως ειναι γενικοτερα.Το καντραν το εβλεπα κανονικα ομως ολοκληρο δεν μου εκοβε το τιμονι καθολου ορατοτητα.Και το τιμονι το ανεβασα ψηλα οσο παει.Αν δεν το οδηγησω ομως ειναι σχεδον ανουσιο οτι κι αν λεω. Οπως ειπατε πολυ σωστα σε προηγουμενα post αλλους τους βολευει κι αλλους οχι. Η τιμη του τωρα για την εκδοση Allure(αυτοματο) για τον μηνα Νοεμβριο ειναι 1000 ευρω κατω κι απο 30100 η τελικη τιμη παει στα 29100.Λογω Black Friday οπως μου ειπε. Αν αξιζει γενικοτερα σαν αυτοκινητο η αν ειναι καλη η τιμη δεν το ξερω και θα ηθελα την γνωμη σας πανω σ'αυτο. Τωρα μενει να δουμε το καινουριο C-HR απο κοντα που θα ερθει στην εκθεση μεχρι τελος Νοεμβριου λογικα.Το C-HR στην ιδια τιμη βγαινει στην ουσια με το 2008. Τσιμπημένο το 2008 αλλά η allure πάντα έβγαινε ακριβή. Με το 3008 που βλέπατε τι έγινε?
HERTHAN Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, mp123 είπε 29100 λόγο black friday για το πεζω , Black humor θα το χαρακτήριζα. Ναι τόσο μας είπε λόγω black friday γι'αυτό και γέλασα. Δεν ξέρω αν αξίζει η όχι για το συγκεκριμένο αλλά οι τιμές γενικότερα είναι πολυ ανεβασμένες σε όλες τις κατηγορίες και σε ολα τα μοντέλα. Μέχρι τα 30Κ ταβάνι ότι μπορούσαμε πήγαμε να το δούμε εκτός του C-HR. Θεωρώ ότι με όσα έχουμε δεί θα καταλήξουμε ανάμεσα στα 2 αυτά μοντέλα.Αφηνω μόνο σαν 3η επιλογή το s-cross που άρεσε στον αδερφό μου. 1 ώρα πριν, tzampatzis είπε Τσιμπημένο το 2008 αλλά η allure πάντα έβγαινε ακριβή. Με το 3008 που βλέπατε τι έγινε? Ναι είναι τσιμπημένο όπως όλα άλλωστε. Το 3008 βγαίνει στα 34Κ και το αποκλείσαμε γιατί δεν θέλουμε να ξεφύγουμε τόσο.Πολυ ωραίο όμως κι αυτό μιας και το είδαμε σήμερα. 1
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Είναι πάρα πολλά τα λεφτά για μένα και επειδή σε αυτη τη φάση παίζει πολύ ρόλο ο ενθουσιασμός και το ξέρουμε όσοι έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, εύκολα ξεφεύγεις. Εγώ αν κοιτούσα τώρα για καινούργιο αμάξι θα κοιτούσα τα μοντέλα που έχουν μείνει με κάπως νορμάλ τιμή, πχ citroen, dacia, Hyundai (είδα σήμερα το i30 tourer σε ένα άρθρο, πολύ ωραίο για όποιον θέλει χώρους! ) scala και ίσως 1-2 άλλα που ξεχνάω. 1
Nabuko Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Εκπτώσεις σε πολλά νέα αυτοκίνητα έως 5.000 ευρώ 1
HERTHAN Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, zio10 είπε Είναι πάρα πολλά τα λεφτά για μένα και επειδή σε αυτη τη φάση παίζει πολύ ρόλο ο ενθουσιασμός και το ξέρουμε όσοι έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, εύκολα ξεφεύγεις. Εγώ αν κοιτούσα τώρα για καινούργιο αμάξι θα κοιτούσα τα μοντέλα που έχουν μείνει με κάπως νορμάλ τιμή, πχ citroen, dacia, Hyundai (είδα σήμερα το i30 tourer σε ένα άρθρο, πολύ ωραίο για όποιον θέλει χώρους! ) scala και ίσως 1-2 άλλα που ξεχνάω. Το ξερω οτι ειναι πολλα τα λεφτα αλλα σε φθηνοτερα δεν εχω πολλες επιλογες.Το Citroen C3 Aircross βγαινει 3Κ φθηνοτερο αλλα δεν μας αρεσε καθολου.Dacia δεν θελουμε να παρουμε.Σε Hyundai δεν υπαρχει κατι κατω απο τα 30Κ σε αυτα που ειδα σε suv. To Yarris Cross εχει αναμονη το λιγοτερο 12 μηνες και δεν μπορουμε να περιμενουμε τοσο για κανενα λογο.Αλλες επιλογες δεν εχω και θεωρω τα εχω κοιταξει ολα. 17 λεπτά πριν, Nabuko είπε Εκπτώσεις σε πολλά νέα αυτοκίνητα έως 5.000 ευρώ Αυτο διαβαζα χθες μηπως υπαρχει κατι καλο. 3
john1987 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Κοντά στα 30χιλ θα έβλεπα C SUV και θα πήγαινα μάλλον σε 3008 ελαφρώς μεταχειρισμένο. Δυστυχώς έχουν ακριβύνει όλα.
HERTHAN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, john1987 είπε Κοντά στα 30χιλ θα έβλεπα C SUV και θα πήγαινα μάλλον σε 3008 ελαφρώς μεταχειρισμένο. Δυστυχώς έχουν ακριβύνει όλα. Ξεφεύγει αρκετά το 3008 ρε γαμωτο στα 34 χιλιάρικα.Να ήταν στα 30,5Κ άντε 31Κ λες οκ να το δώσω το 1-1,5 χιλιάρικο.Τωρα τα 5Κ σχεδόν παραπάνω είναι πολλά. Θα μου πεις και τα 29Κ ίσως να είναι πολλά για το 2008 η για το C-HR αλλά και τι να κάνουμε?Τι να πάρουμε με τέτοιο budget?Τι αλλο να κοιτάξουμε? Κι εγω καθημερινά αναρωτιέμαι και προβληματίζομαι και στενοχωριέμαι(για τον αδερφό μου βασικά γιατί αυτός θα πληρώσει) και ειδικά οταν ειναι να δώσεις τόσα πολλά χρήματα και να νιώθεις πως ότι κι αν πάρεις είναι υπερεκτιμημένο. 1
john1987 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός βέβαια αλλά τι διαφορά έχει ένα B suv σε άνεση/χώρους απο ένα hatchback; (πέρα από ότι μπαίνεις όρθιος) 1
mp123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, john1987 είπε Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός βέβαια αλλά τι διαφορά έχει ένα B suv σε άνεση/χώρους απο ένα hatchback; (πέρα από ότι μπαίνεις όρθιος) Ε όσο να ναι κύρος. Πριμιουμιλα , τους βλέπεις όλους από ψηλά.
HERTHAN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, john1987 είπε Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός βέβαια αλλά τι διαφορά έχει ένα B suv σε άνεση/χώρους απο ένα hatchback; (πέρα από ότι μπαίνεις όρθιος) Nαι ψαχνουμε ξεκαθαρα για suv.Τωρα οτι κι αν ειναι η B η C suv σημασια εχει να μας αρεσει και να ειναι κατι καλο γιατι με τις τιμες που εχουν ανεβει τοσο ψηλα οτι κι αν επιλεξεις οπως ξαναειπα ειναι υπερεκτιμημενο. Πηγα πηρα το πρωι μια βολτα ενα Hyundai Bayon ενος φιλου,Εμφανισιακα δεν τρελαινομαι αλλα δεν ειναι και μαυρο χαλι.Εσωτερικα επισης.Οδηγικα οσο μπορεσα να το καταλαβω αυτο το λιγο δεν μου φανηκε κακο αλλα ποσο μπορεις να καταλαβεις απο 20 λεπτα οδηγηση για το αν ενα αυτοκινητο σου κανει η οχι.Επισης δεν ξερω τι παιζει με τα Hyundai γενικοτερα και ειδικα με το συγκεκριμενο για το αν ειναι καλο. Το πηρε αυτος ο φιλος στα 23Κ περιπου την εκδοση Premium με βενζινη.ok μπορει να το σκεφτουμε για 6Κ λιγοτερα αλλα παλι σκεφτεσαι οτι με τα ιδια χρηματα υπαρχει και το stonic μετα οτι με 2,5Κ παραπανω παιρνω Vitara Υβριδικο το οποιο δεν μας αρεσε γιατι μας αρεσε περισσοτερο το s-cross κι αν να παμε στο s-cross καλυτερα να παμε στα ιδια λεφτα στο 2008 η στο C-HR.Μαμησε τα δηλαδη.
mp123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Σοβαρά ρε σεις δεν σας καταλαβαίνω. Ψάχνετε για αμάξι μήνες, όχι αυτό όχι το άλλο μπορεί αυτό αλλά μου αρέσει το άλλο. Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα. 12 έχω αλλάξει στα 2 πρώτα το έψαξα 15 μέρες, μέτα στα υπόλοιπα τα έπαιρνα σε δύο μέρες όταν αποφάσιζα ότι θα αλλάξω. Ειδικά το τελευταίο το πηρα στο τελείως άκυρο. Είχα πάει για σέρβις την μηχανή το είδα και το πρωί και την ίδια μέρα το απόγευμα το έκλεισα. Κάθεστε τώρα και ψάχνεστε. Εμένα δύο είναι τα κρητιρια. Budjet και να μου αρέσει οπτικά. Βασικό το budjet . Βάζω ένα όριο και δεν φεύγω ούτε ευρώ παραπάνω. Κάνω μια λίστα με 2 3 αμάξια πάω τα βλέπω ένα πρωί κσι αποφασίζω την ίδια μέρα.Οταν έχω αποφασίσει περνω τηλ στις ατιπροσωπιες πια θα μου κάνει την καλύτερη τιμή. 1
tsofras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, mp123 είπε Σοβαρά ρε σεις δεν σας καταλαβαίνω. Ψάχνετε για αμάξι μήνες, όχι αυτό όχι το άλλο μπορεί αυτό αλλά μου αρέσει το άλλο. Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα. 12 έχω αλλάξει στα 2 πρώτα το έψαξα 15 μέρες, μέτα στα υπόλοιπα τα έπαιρνα σε δύο μέρες όταν αποφάσιζα ότι θα αλλάξω. Ειδικά το τελευταίο το πηρα στο τελείως άκυρο. Είχα πάει για σέρβις την μηχανή το είδα και το πρωί και την ίδια μέρα το απόγευμα το έκλεισα. Κάθεστε τώρα και ψάχνεστε. Εμένα δύο είναι τα κρητιρια. Budjet και να μου αρέσει οπτικά. Βασικό το budjet . Βάζω ένα όριο και δεν φεύγω ούτε ευρώ παραπάνω. Κάνω μια λίστα με 2 3 αμάξια πάω τα βλέπω ένα πρωί κσι αποφασίζω την ίδια μέρα.Οταν έχω αποφασίσει περνω τηλ στις ατιπροσωπιες πια θα μου κάνει την καλύτερη τιμή. Δεν έχουν όλοι την ίδια οικονομική άνεση ρε Μανώλη , για αυτό ψάχνονται οι περισσότεροι . Είναι πολλά τα λεφτά και θέλει ο κόσμος να είναι σίγουρη η επιλογή του, ειδικά αν βάλει και δάνειο θα μείνει με αυτή την επιλογή για 4-5 χρόνια . Επίσης έχουν αλλάξει και τα πράγματα τα 3 τελευταία χρόνια , έχουν ακριβύνει πολύ όλα. Κάποτε έλεγες θα πάρω ένα φθηνό ή μεταχειρισμένο να κάνω την δουλειά μου. Τώρα με τις τιμές που είναι εκεί που είναι, μπαίνεις στο τρυπάκι να σκεφτείς γιατί να δώσω 20Κ για την Χ μάρκα , ενώ με 22Κ παίρνω την Ψ και με 25Κ παίρνω την Ζ η οποία μπορεί να σου φαίνεται αρκετά ανώτερη απο την Ψ με 3Κ διαφορά Εγώ τους καταλαβαίνω τους σημερινούς αγοραστές Και εγώ κάποτε σαν και εσένα ήμουν , ούτε test drive δεν έκανα 7
mp123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, tsofras είπε Δεν έχουν όλοι την ίδια οικονομική άνεση ρε Μανώλη , για αυτό ψάχνονται οι περισσότεροι . Είναι πολλά τα λεφτά και θέλει ο κόσμος να είναι σίγουρη η επιλογή του, ειδικά αν βάλει και δάνειο θα μείνει με αυτή την επιλογή για 4-5 χρόνια . Επίσης έχουν αλλάξει και τα πράγματα τα 3 τελευταία χρόνια , έχουν ακριβύνει πολύ όλα. Κάποτε έλεγες θα πάρω ένα φθηνό ή μεταχειρισμένο να κάνω την δουλειά μου. Τώρα με τις τιμές που είναι εκεί που είναι, μπαίνεις στο τρυπάκι να σκεφτείς γιατί να δώσω 20Κ για την Χ μάρκα , ενώ με 22Κ παίρνω την Ψ και με 25Κ παίρνω την Ζ η οποία μπορεί να σου φαίνεται αρκετά ανώτερη απο την Ψ με 3Κ διαφορά Εγώ τους καταλαβαίνω τους σημερινούς αγοραστές Και εγώ κάποτε σαν και εσένα ήμουν , ούτε test drive δεν έκανα Όχι δεν θα δώσεις συν 2 συν 3. Θα πας ακριβώς στο budjet.Γιατι αν πας έτσι πχ στα 4 χρόνια τα 2κ ειναι 50 ευρώ μαζι με τους τοκους.. Όχι δεν θα πεις έλα μωρέ ας τα δώσω.Θα μείνεις στο αρχικό ποσό. Τώρα με τις τιμές έχεις δίκιο. Εγώ δεν θα έδινα παραπάνω από 25κ σήμερα. 2
djuan1988 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, mp123 said: Όχι δεν θα δώσεις συν 2 συν 3. Θα πας ακριβώς στο budjet.Γιατι αν πας έτσι πχ στα 4 χρόνια τα 2κ ειναι 50 ευρώ μαζι με τους τοκους.. Όχι δεν θα πεις έλα μωρέ ας τα δώσω.Θα μείνεις στο αρχικό ποσό. Τώρα με τις τιμές έχεις δίκιο. Εγώ δεν θα έδινα παραπάνω από 25κ σήμερα. Και τι θα αγόραζες με 25k; Πρακτικά δεν έχεις καμία επιλογή. Ας πούμε για μια οικογένεια με 4 μέλη και αυτοκίνητο όχι mini. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις