zanskou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 ειναι τρελοι παιδιά, δεν εξηγείται. καθιστε να δουμε και σε λιγο καιρο πυο θα ανακοινωθει το facelift του yaris που θα το τιμολογήσουν γιατι να μεινει στα ιδια επιπεδα μου φαινεται απίθανο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, zanskou είπε ειναι τρελοι παιδιά, δεν εξηγείται. καθιστε να δουμε και σε λιγο καιρο πυο θα ανακοινωθει το facelift του yaris που θα το τιμολογήσουν γιατι να μεινει στα ιδια επιπεδα μου φαινεται απίθανο Για πλακα από 24500 η γυμνή σαν τον αδαμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 αμα πάρει 4.000 χιλιαρικα αύξηση ετσι για πλάκα θα ειναι τραγικο. γιατι δεν θα ειναι ολες οι εκδόσεις με τα 130 άλογα. οι περισσότερες θα παραμεινουν στα 116 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, zanskou είπε αμα πάρει 4.000 χιλιαρικα αύξηση ετσι για πλάκα θα ειναι τραγικο. γιατι δεν θα ειναι ολες οι εκδόσεις με τα 130 άλογα. οι περισσότερες θα παραμεινουν στα 116 ! Για να είναι στα 20 η βασική του απερχόμενου θεωρώ ότι θα τα πάρει… κ αν δε πάρει 4 θα πάρει σίγουρα 3000 επάνω για να ξεχωρίσει κιόλας από την υπόλοιπη αγορά (δεδομένου πχ ότι για i20 χιλιαρι ζητάνε τα 20 γιατί να μη ζητήσει η τουοτα 23-24;) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 ο καιρός γαρ εγγύc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, dtk-386 είπε κοιτάξτε τιμοκατάλογο για Κλιό!!! .... ενώ τα υπόλοιπα είναι τζάμπα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, korakios είπε ενώ τα υπόλοιπα είναι τζάμπα 😁 τώρα συζητάμε για αυτό όμως. τι να σου σχολιάσω τις τιμές του yaris ενώ μου δείχνεις του clio? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Scoda scala με 19 χιλιάρικα, καλό εξοπλισμό και καλούς χώρους, θα το κοιτούσα σίγουρα αν έψαχνα αμάξι τώρα. Από δύναμη δε ξέρω με τα 95 άλογα αλλά οκ προσαρμόζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 57 minutes ago, zio10 said: Scoda scala με 19 χιλιάρικα, καλό εξοπλισμό και καλούς χώρους, θα το κοιτούσα σίγουρα αν έψαχνα αμάξι τώρα. Από δύναμη δε ξέρω με τα 95 άλογα αλλά οκ προσαρμόζεσαι. Μία χαρά είναι γιατί έχει αρκετή ροπή λόγω τούρμπο. Νομίζω το βασικό πρόβλημα των 95ριων είναι το 5ρι κιβώτιο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, imr είπε Μία χαρά είναι γιατί έχει αρκετή ροπή λόγω τούρμπο. Νομίζω το βασικό πρόβλημα των 95ριων είναι το 5ρι κιβώτιο Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό αλλά και πάλι παίρνεις κανονικό μεγάλο αμάξι ας το πούμε με κάτω από 20.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 45 minutes ago, zio10 said: Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό αλλά και πάλι παίρνεις κανονικό μεγάλο αμάξι ας το πούμε με κάτω από 20.000 Ναι μια χαρά είναι πολύ καλό value εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές. Απλά αν ήταν για πολλά χιλιόμετρα εθνική θα κοίταγα πόσο θόρυβο κάνει στα 120-140 με 5η γιατί μπορεί να γίνει αρκετά κουραστικό (και να καεί περισσότερο). Βασικα δεν έχω δει το σκαλ, τα λέω με βάση το καμικ και τα υπόλοιπα του γκρουπ που έχω δε και στα κάτω από 100 άλογα έχουν 5ρι σασμαν Η δύναμη ερχετε με ένα πρόγραμμα εύκολα, το σασμάν δεν αλλάζει σε 6ρι ομως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Πιο προσιτά Seat και Cupra Νέες τιμές: Seat Leon 5d 1.0 TSI 110 ίππων Style 22.990 ευρώ. Leon 5d 1.5 TSI 150 FR 25.990 ευρώ. Leon 5d 1.5 mHEV 150 FR DSG 28.490 ευρώ. Leon 5d 1.4 PHEV 204 FR DSG 35.490 ευρώ. Παράλληλα, ανακοινώθηκε μείωση της τιμής του Cupra Leon PHEV κατά 1.000 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 πιο "προσιτά" θες να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε πιο "προσιτά" θες να πεις. Εγώ δε λέω τίποτα. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Nabuko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα σε ολους. Μολις πηγαμε μια βολτα απο την Peugeot για να δουμε το καινουριο 2008.Με το νεo facelift εννοω. Μας αρεσε πολυ εμφανισιακα και ειδικα εσωτερικα.Εσωτερικα και προσωπικη μου γνωμη παντα ειναι το πιο ομορφο απ'οσα εχω μπει μεχρι σημερα.Bγαζω απ'εξω το Formentor γιατι δεν ειναι στις επιλογες μας και για να ανεβασω λιγο τον tsofra θα πω οτι το Formentor ηταν το καλυτερο απ'ολα. Σε οτι αφορα το τιμονι με το καντραν η αληθεια ειναι οτι αρχικα μολις εκατσα μου φανηκε περιεργο.Αλλο αν καθεσαι απλα ομως κι αλλο να το οδηγεις.Αν δεν το οδηγησω δεν θα μπορεσω να καταλαβω 100% πως ειναι γενικοτερα.Το καντραν το εβλεπα κανονικα ομως ολοκληρο δεν μου εκοβε το τιμονι καθολου ορατοτητα.Και το τιμονι το ανεβασα ψηλα οσο παει.Αν δεν το οδηγησω ομως ειναι σχεδον ανουσιο οτι κι αν λεω. Οπως ειπατε πολυ σωστα σε προηγουμενα post αλλους τους βολευει κι αλλους οχι. Η τιμη του τωρα για την εκδοση Allure(αυτοματο) για τον μηνα Νοεμβριο ειναι 1000 ευρω κατω κι απο 30100 η τελικη τιμη παει στα 29100.Λογω Black Friday οπως μου ειπε. Αν αξιζει γενικοτερα σαν αυτοκινητο η αν ειναι καλη η τιμη δεν το ξερω και θα ηθελα την γνωμη σας πανω σ'αυτο. Τωρα μενει να δουμε το καινουριο C-HR απο κοντα που θα ερθει στην εκθεση μεχρι τελος Νοεμβριου λογικα.Το C-HR στην ιδια τιμη βγαινει στην ουσια με το 2008. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις