korakios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Ακούω για τιμές ~ 30Κ και δε βλέπω κανένα να αναφέρει το Tesla Model 3 στις επιλογές του. 4 ώρες πριν, HERTHAN είπε Οχι δυστυχως δεν υπαρχει τετοια επιλογη. 1
Vasilisxd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, paylidis said: με την επιδοτηση αναφερεσαι... που τελειωσε πρακτικα (δεν δεχεται πλεον αιτησεις)... ασε που το θελει για κεντρικη ελλαδα, φορτιστη 1 στα 100 χλμ θα βρισκει μετα βιας Εάν έχει πρόσβαση σε ρεύμα στο σπίτι, τι τον θέλει τον φορτιστή... Quote "Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει δηλώσει ότι εξετάζει την πιθανότητα να ανακοινώσει νέο πρόγραμμα εντός του 2024. Το νέο πρόγραμμα αναμένεται να έχει μεγαλύτερο προϋπολογισμό από το προηγούμενο, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα. Επίσης, αναμένεται να έχει πιο ευνοϊκούς όρους για τους δικαιούχους, όπως υψηλότερο ποσοστό επιδότησης και μεγαλύτερο μέγιστο ποσό." Οπότε hold your horses ! Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Vasilisxd
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Vasilisxd είπε Εάν έχει πρόσβαση σε ρεύμα στο σπίτι, τι τον θέλει τον φορτιστή... Οπότε hold your horses ! Εάν έχει πρόσβαση σε ρεύμα στο σπίτι, τι τον θέλει τον φορτιστή... Οπότε hold your horses ! τα δικα μου τα αλογα να κρατησω; εγω ταισμενα με βενζινη τα εχω... 🤣 τωρα αν μιλαμε για το 2024 και υποσχέσεις απο το ελληνικο κρατος, καλο 2025 και αν... για την ωρα παντως επιδοτηση ΔΕΝ εχει επιβεβαιωμενα (δυστυχως μιας και ειχα φιλο που ηθελε ηλεκτρικο κ του ειχα βρει και ετοιμοπαραδοτο) 1
HERTHAN Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Πάντως ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να επιλέξεις ενα καλό αυτοκίνητο με τέτοιο budget δεν το περίμενα.Απο την μία έχουν ξεφύγει οι τιμές απο την άλλη 5-6 διαφορετικές τεχνολογίες κι απο την παρά άλλη διαφορά προβλήματα(απ'ολες τις απόψεις) με την κάθε εταιρία. Καλύτερα ηταν παλιότερα μου φαίνεται....τόσα εχω αυτό μ'αρεσει το πήρα γειά σας. Ειλικρινά έβαλα και τον εαυτό μου τώρα στην θέση του αδερφού μου και λέω εσύ ποιο θα έπαιρνες αν πήγαινες σε αυτόματο..... εγώ προσωπικά θα χτυπούσα το Vitara αν έπρεπε να πάρω κάποιο.Οχι οτι μου αρέσει αλλά αυτο θα έπαιρνα σαν VFM. Εμφανισιακά όσα είδα από κοντά να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε κανένα.Εκτος απο ενα....το Cupra Formentor.Κανενα αλλο. Αν έκανε μέχρι 25Κ και είχα 25Κ θα το έπαιρνα.😝 4
majnun Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Θα σου έλεγα να κάνεις λίγη υπομονή αν ψάχνεις για Formentor. Κάτι μου λέει ότι κάποιο θα βγει στη γύρα μέχρι το Πάσχα. 2 1
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, majnun είπε Θα σου έλεγα να κάνεις λίγη υπομονή αν ψάχνεις για Formentor. Κάτι μου λέει ότι κάποιο θα βγει στη γύρα μέχρι το Πάσχα. Κακεντρέχειες 😂😂😂 1
tsofras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Πάντως ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να επιλέξεις ενα καλό αυτοκίνητο με τέτοιο budget δεν το περίμενα.Απο την μία έχουν ξεφύγει οι τιμές απο την άλλη 5-6 διαφορετικές τεχνολογίες κι απο την παρά άλλη διαφορά προβλήματα(απ'ολες τις απόψεις) με την κάθε εταιρία. Καλύτερα ηταν παλιότερα μου φαίνεται....τόσα εχω αυτό μ'αρεσει το πήρα γειά σας. Ειλικρινά έβαλα και τον εαυτό μου τώρα στην θέση του αδερφού μου και λέω εσύ ποιο θα έπαιρνες αν πήγαινες σε αυτόματο..... εγώ προσωπικά θα χτυπούσα το Vitara αν έπρεπε να πάρω κάποιο.Οχι οτι μου αρέσει αλλά αυτο θα έπαιρνα σαν VFM. Εμφανισιακά όσα είδα από κοντά να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε κανένα.Εκτος απο ενα....το Cupra Formentor.Κανενα αλλο. Αν έκανε μέχρι 25Κ και είχα 25Κ θα το έπαιρνα.😝 Και εγώ δεν το πίστευα πριν 3 χρόνια ..... 2 1
oykas2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, majnun said: Θα σου έλεγα να κάνεις λίγη υπομονή αν ψάχνεις για Formentor. Κάτι μου λέει ότι κάποιο θα βγει στη γύρα μέχρι το Πάσχα. Αισιόδοξο σε βρίσκω ως προς το Πάσχα... Έρχονται Χριστούγεννα... 1
NTC Labs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, paylidis είπε τα δικα μου τα αλογα να κρατησω; εγω ταισμενα με βενζινη τα εχω... 🤣 τωρα αν μιλαμε για το 2024 και υποσχέσεις απο το ελληνικο κρατος, καλο 2025 και αν... για την ωρα παντως επιδοτηση ΔΕΝ εχει επιβεβαιωμενα (δυστυχως μιας και ειχα φιλο που ηθελε ηλεκτρικο κ του ειχα βρει και ετοιμοπαραδοτο) 38 χιλιαρικα το 208 EV σε εκδοση της προκοπης , ποιο? το 208 , αντε με την επιδοτηση να παει 30? ουτε καν , μην σωσουν και τα βαλουν στον πατο τους. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από NTC Labs 5
tsofras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε 38 χιλιαρικα το 208 EV σε εκδοση της προκοπης , ποιο? το 208 , αντε με την επιδοτηση να παει 30? ουτε καν , μην σωσουν και τα βαλουν στον πατο τους. πάει η επιδότηση 2
imr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 6 minutes ago, NTC Labs said: 38 χιλιαρικα το 208 EV σε εκδοση της προκοπης , ποιο? το 208 , αντε με την επιδοτηση να παει 30? ουτε καν , μην σωσουν και τα βαλουν στον πατο τους. E γιαυτο θα τους κλεισει ολους η τεσλα. Εχεις επιλογη να δωσεις 38 για το 208 η 40 για model3.. 1
NTC Labs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, imr είπε E γιαυτο θα τους κλεισει ολους η τεσλα. Εχεις επιλογη να δωσεις 38 για το 208 η 40 για model3.. Εχω επιλογη να κρατησω αυτο που εχω , μπορουν να κλεισουν και οι 2 με τις ευχες μου. 7
Nabuko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δεν είναι και κανένα σημαντικό άρθρο, ούτε έκατσα να ψάξω επίπεδα εξοπλισμών αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε 😁 Όλα τα SUV με τιμή κάτω από 20.000 ευρώ 1
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Τώρα είδα ένα άρθρο captur lpg κάτω από 24000, μια χαρά.
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 37 λεπτά πριν, zio10 είπε Τώρα είδα ένα άρθρο captur lpg κάτω από 24000, μια χαρά. πορτες θα εχει; βασικα το ερωτημα ειναι θα υπαρχει; γιατι μια ειχαμε παει εμεις να δουμε για καπτουρ δεν υπηρχε καν κ με αγνωστη παραδοση, κανενα οκταμηνο μετα πηγε φιλος μια απο τα ιδια-"κανενα εξαμηνο του ειπαν αλλα νταξ το βλεπουμε", απορώ που τα βρισκουν αυτοι που τα παιρνουν 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις