imr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 9 hours ago, HERTHAN said: Μπορείς να μου πεις την γνώμη σου και τι θα μου πρότεινες? Δώσε μου αν μπορείς μερικές επιλογές σε βενζίνη και πετρέλαιο αν είναι να τα τσεκάρω με τον αδερφό μου μιας και δεί τίποτε άλλο πέρα απο υβριδικό. Τι αναγκες εχεις απο χωρους? σου κανουν τα b suv? Γενικα μονο suv κοιτας? Αν εχεις χωρο για φορτιση εγω σε αυτα τα λεφτα θα κοιταγα full ηλεκτρικο Σε θερμικα το qashqai,3008 (προσοχη στα diesel ειχαν θεματα, δεν ξερω αν λυθηκαν), c5 aircross, troc (μονο σε manual). Ολα ειναι αρκετα καλες επιλογες καπου εκει στα 30 Σε υβριδικο θα πηγαινα για yaris η corolla cross Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, tzampatzis είπε Νομίζω το Τ-Roc στα 30 βγαίνει με αυτόματο κιβώτιο και τον 1.5, απλά είναι μεγάλη κουβέντα περί αξιοπιστίας του DSG. Σε σχέση με το s-cross full hybrid στα 30 παίρνεις πιο καλό αμάξι. Γενικά αν πας σε VW group έχεις αρκετές επιλογές σε μικρά SUV (Kamiq, T-cross, arona). Προσωπικά το captur μου αρέσει σαν αμάξι, αλλά το έχουν ακριβό. Για Audi Q2 και T-Roc ξεκινησαμε γιατι τον αρεσαν πολυ αλλα βγαινουν στα 32Κ και ειπαμε να δουμε και τιποτε αλλο φθηνοτερο. 3 ώρες πριν, tzampatzis είπε Βασικά βάλτε κάτω και και ποιες είναι οι ανάγκες του αδερφού σου, για να μη λέμε στη τύχη. Πχ. ποσα χιλιόμετρα και που τα κάνει, τι μέγεθος θέλει ή πόσα άτομα είναι, πόσο άμεσα το έχει ανάγκη, το θέλει αυτόματο. κλπ.. Τα εχουμε βαλει κατω εννοειται μιας και το εγραψα και σε προηγουμενα post.Το πρωτο αμαξι ειναι το οποιο θελει να ειναι SUV και το θελει αυτοματο.Ειδαμε διαφορα και λεμε αν παμε σε φουλ υβριδικο να παμε σε CHR η Suzuki S-Cross.Τωρα κοιταω μηπως βρω τιποτα εξισου καλο η καλυτερο σε βενζινη απο αυτα που κοιταμε. 32 λεπτά πριν, imr είπε Τι αναγκες εχεις απο χωρους? σου κανουν τα b suv? Γενικα μονο suv κοιτας? Ναι μονο SUV. Απο χωρος δεν εχει μεγαλη ααγκη προς το παρον. 33 λεπτά πριν, imr είπε Αν εχεις χωρο για φορτιση εγω σε αυτα τα λεφτα θα κοιταγα full ηλεκτρικο Οχι δυστυχως δεν υπαρχει τετοια επιλογη. 33 λεπτά πριν, imr είπε Σε υβριδικο θα πηγαινα για yaris η corolla cross Εχει μεγαλη αναμονη το yaris το λιγοτερο 12 μηνες. Το corolla cross δεν το εχω δει και λογικα κι αυτο θα εχει μεγαλη αναμονη οπως ολα τα Toyota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, HERTHAN said: Για Audi Q2 και T-Roc ξεκινησαμε γιατι τον αρεσαν πολυ αλλα βγαινουν στα 32Κ και ειπαμε να δουμε και τιποτε αλλο φθηνοτερο. Τα εχουμε βαλει κατω εννοειται μιας και το εγραψα και σε προηγουμενα post.Το πρωτο αμαξι ειναι το οποιο θελει να ειναι SUV και το θελει αυτοματο.Ειδαμε διαφορα και λεμε αν παμε σε φουλ υβριδικο να παμε σε CHR η Suzuki S-Cross.Τωρα κοιταω μηπως βρω τιποτα εξισου καλο η καλυτερο σε βενζινη απο αυτα που κοιταμε. Ναι μονο SUV. Απο χωρος δεν εχει μεγαλη ααγκη προς το παρον. Οχι δυστυχως δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Εχει μεγαλη αναμονη το yaris το λιγοτερο 12 μηνες. Το corolla cross δεν το εχω δει και λογικα κι αυτο θα εχει μεγαλη αναμονη οπως ολα τα Toyota. Τα κορολα έχουν μικρότερη αναμονή από τα yaris νομίζω. Το CHR θα το απέριττα λόγω ορατότητας και χωρών των πίσω. Δεν έχω δει βέβαια το καινούργιο από κοντά αν το έχουν φτιάξει αλλά στο προηγούμενο ήταν τραγική η κατάσταση. Εφοσον θέλεις αυτοματο μακρυά από q2 και troc. Δες για βενζίνη, δεν έχει νόημα το υβριδικό (αν δεν μιλάμε για plug in) μια ελάχιστη διαφορά στην κατανάλωση αλλά μεγάλη πολύπλοκοτητα. Δες και το xceed. Είναι από τα καλύτερα value αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ακριβός suv αλλά αυτό θετικό ειναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, imr είπε Τα κορολα έχουν μικρότερη αναμονή από τα yaris νομίζω. Θα ρωτήσω για το κορολα να δω τι θα μου πούνε. 21 λεπτά πριν, imr είπε Δες και το xceed. Είναι από τα καλύτερα value αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ακριβός suv αλλά αυτό θετικό ειναι Το είδαμε όταν είχαμε πάει να δούμε το Stonic. Μας φάνηκε χαμηλό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, HERTHAN said: Θα ρωτήσω για το κορολα να δω τι θα μου πούνε. Το είδαμε όταν είχαμε πάει να δούμε το Stonic. Μας φάνηκε χαμηλό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ναι είναι κροσοβερ, όπως και το s Cross. Χαμηλό σε απόσταση από το έδαφος εννοείς? Τι ακριβώς σας ενόχλησε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, imr είπε Ναι είναι κροσοβερ, όπως και το s Cross. Χαμηλό σε απόσταση από το έδαφος εννοείς? Τι ακριβώς σας ενόχλησε? Ναι ηταν χαμηλό σε απόσταση απο το έδαφος και μέσα δεν ένιωθες οτι ήσουν σε SUV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, imr είπε Δες για βενζίνη, δεν έχει νόημα το υβριδικό (αν δεν μιλάμε για plug in) μια ελάχιστη διαφορά στην κατανάλωση αλλά μεγάλη πολύπλοκοτητα. για κίνηση σε πόλη , σε hybrid (όχι mild hybrid) τα 5λ/100 (καλά αναφέρουν και κάτι 3,5 αλλά κλάιν , με ευνοϊκό άνεμο) μια χαρά είναι επίσης τα plugin είναι και πιο ακριβά ακόμα και απο ηλεκτρικά 20 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι ηταν χαμηλό σε απόσταση απο το έδαφος και μέσα δεν ένιωθες οτι ήσουν σε SUV. ας βάλει δαχτυλίδια για 2-3 πόντους και να σηκώσει το κάθισμα 😛 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 6 minutes ago, korakios said: για κίνηση σε πόλη , σε hybrid (όχι mild hybrid) τα 5λ/100 (καλά αναφέρουν και κάτι 3,5 αλλά κλάιν , με ευνοϊκό άνεμο) μια χαρά είναι επίσης τα plugin είναι και πιο ακριβά ακόμα και απο ηλεκτρικά ας βάλει δαχτυλίδια για 2-3 πόντους και να σηκώσει το κάθισμα 😛 Με χιλιαρι αντε να είσαι στα 6λ/100. Και θα είσαι καλύτερα σε εθνική στα 120-130. Μικρό όφελος καλύτερα βενζίνη και αέριο 25 minutes ago, HERTHAN said: Ναι ηταν χαμηλό σε απόσταση απο το έδαφος και μέσα δεν ένιωθες οτι ήσουν σε SUV. Ε αυτό είναι το καλο να μη νιώθεις ότι οδηγάς ΚΤΕΛ, αλλά να μπαινοβγαινεις και άνετα. Απόσταση από το έδαφος μικρή σημασία έχει, αν θέλεις off-road παιρνεις ενα duster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, imr είπε Με χιλιαρι αντε να είσαι στα 6λ/100. Και θα είσαι καλύτερα σε εθνική στα 120-130. εννοείς απλό / mild ? Αν ναι τότε με το συγκεκριμένο τρόπο οδήγησης όντως πέφτει και <4 με υβριδικό 2 λεπτά πριν, imr είπε Μικρό όφελος καλύτερα βενζίνη και αέριο hybrid και αέριο ακόμα καλύτερα 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, korakios said: εννοείς απλό / mild ? Αν ναι τότε με το συγκεκριμένο τρόπο οδήγησης όντως πέφτει και <4 με υβριδικό hybrid και αέριο ακόμα καλύτερα 😛 Απλό βενζίνα. Καλύτερο το hubrid και αέριο αλλά κουβαλάς όλο το βάρος, το έξτρα κόστος αγοράς και την μετατροπή. Για οικονομια και ησυχία για να μη μπλέξεις με μάστορες εγώ σε εργοστασιακό γκάζι θα πήγαινα μόνο. Απλά είναι μόνο από ρενω/ Dacia. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, imr είπε Για οικονομια και ησυχία για να μη μπλέξεις με μάστορες εγώ σε εργοστασιακό γκάζι θα πήγαινα μόνο. Απλά είναι μόνο από ρενω/ Dacia. και αν κάτσει στραβή θα σου έρθει λυπητερή με τιμή αντιπροσωπίας (πχ 1000€+ για εγκέφαλο που 99% δε φταίει απλά δεν έχουν ιδέα ) και έξω θα σου λένε ότι είναι κλειδωμένο το σύστημα ... δίκοπο μαχαίρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 23 minutes ago, korakios said: και αν κάτσει στραβή θα σου έρθει λυπητερή με τιμή αντιπροσωπίας (πχ 1000€+ για εγκέφαλο που 99% δε φταίει απλά δεν έχουν ιδέα ) και έξω θα σου λένε ότι είναι κλειδωμένο το σύστημα ... δίκοπο μαχαίρι Ναι αλλά έχεις την εγγύηση που θα σου καλύψει οποία αστοχία κάτσει τα πρώτα χρόνια. Για μετατροπή σε καινούργιο δεν αξίζει να χάσεις την εγγύηση για μετατροπή. Σε εκτός εγγύησης πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος για τον συνδιασμο, και να έχεις συνεργείο που το εμπιστεύεσαι και το αναλαμβάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 57 λεπτά πριν, imr είπε Ε αυτό είναι το καλο να μη νιώθεις ότι οδηγάς ΚΤΕΛ, αλλά να μπαινοβγαινεις και άνετα. Απόσταση από το έδαφος μικρή σημασία έχει, αν θέλεις off-road παιρνεις ενα duster Ναι αυτό μπορεί να είναι καλό π.χ. για μένα για σένα αλλά για άλλους δεν είναι. Οχι δεν είναι για off-road αλλά για μέσα για την πόλη πιο πολύ.Εννοειται να ειναι άνετο και ασφαλές για ξεκούραστο ταξιδακι. Και το Corolla Cross μεγάλο μου φαίνεται εμένα όπως και το s-cross αλλά ότι τον βολεύει τον καθέναν.Μπορει να το πάρει και να μην αντέξει ούτε μία εβδομάδα.Παιζει κι αυτο. Αν ήθελε χειροκίνητο θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα αλλά τώρα με αυτόματο ανεβαίνει και το κόστος σημαντικά αλλά και τα προβλήματα σε κάποιες εταιρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Ακούω για τιμές ~ 30Κ και δε βλέπω κανένα να αναφέρει το Tesla Model 3 στις επιλογές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Ακούω για τιμές ~ 30Κ και δε βλέπω κανένα να αναφέρει το Tesla Model 3 στις επιλογές του. με την επιδοτηση αναφερεσαι... που τελειωσε πρακτικα (δεν δεχεται πλεον αιτησεις)... ασε που το θελει για κεντρικη ελλαδα, φορτιστη 1 στα 100 χλμ θα βρισκει μετα βιας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις