Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εγώ δεν εχω πρόβλημα και σε σχέση με το cross θα το επαιρνα στα 25500.Δεν του άρεσε μέσα του αδερφού μου καθόλου.Του φάνηκε λίγο παλιακο.Ενταξει γούστα είναι αυτά κι έχει κολλήσει τώρα να πάρει φουλ υβριδικό αν είναι να δώσει τόσα χρήματα.

μα φουλ υβριδικο ειναι το βιταρα στα 25500... τωρα αν δε του κανει εμφανισιακα φυσικα περισσευει η κουβεντα, αυτα ειναι γουστα και ο καθενας απο τη μερια του εχει δικαιο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Σ' αυτά τα χρήματα κόλλησε τώρα με το φουλ υβριδικό.

To Corolla του φαίνεται χαμηλο.Το juke δίπορτο.Σε opel και fiat δεν θέλουμε να πάμε.Το kona το είδαμε σήμερα αλλά ξεφεύγει η τιμη στο υβριδικό αυτόματο κι αν δεν κανω λάθος μας είπε στα 33-34Κ.

τετραπορτο ειναι το τζουκ

Το Renegade ποιο είναι ακριβως?

Jeep renegade, αλλα απο οσο ξερω βγαινει mild hybrid οχι κανονικο υβριδικο δηλαδη οποτε δε θα του κανει οπως τα λες

42 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Αν πας σε αυτόματο θα πρότεινα καλύτερα το full hybrid σύστημα της toyota γενικά, αλλά προφανώς βλέπεις και σε ένα test drive αν σε καλύπτει το Suzuki

Ναι προσπαθώ η αλήθεια είναι να τον πείσω τώρα να παραγγείλουμε και ρα δύο αν έχει καταλήξει σε αυτά και μόλις έρθει το CHR να το δούμε κι απο κοντά και να επιλέξει ενα απο τα δύο.

Επεξ/σία πριν από 1 λεπτό από HERTHAN

ας ριξει μια παραγγελια στο CHR

ή και στα 2... επιστρεφουν προκαταβολη αν αλλαξεις γνωμη ή μπα;

• Like 1

Μόλις τώρα, paylidis είπε

μα φουλ υβριδικο ειναι το βιταρα στα 25500... τωρα αν δε του κανει εμφανισιακα φυσικα περισσευει η κουβεντα, αυτα ειναι γουστα και ο καθενας απο τη μερια του εχει δικαιο

Ναι δεν τον άρεσε εμφανισιακά κι εκεί δεν μπορω να κανω κάτι.Εμενα μου άρεσε πάντως κι αν ηταν να πάρω κάποιο θα το έπαιρνα. 

3 λεπτά πριν, paylidis είπε

τετραπορτο ειναι το τζουκ

Ναι συγνώμη έχεις δίκιο έκανα λάθος.

4 λεπτά πριν, paylidis είπε

ας ριξει μια παραγγελια στο CHR

ή και στα 2... επιστρεφουν προκαταβολη αν αλλαξεις γνωμη ή μπα;

Δεν ξερω θα το ρωτήσω.

Λογικά θα το κάνουν μιας και οι χρόνοι παράδοσης δεν ειναι και μικροί.

• Like 1

11 minutes ago, HERTHAN said:

Σ' αυτά τα χρήματα κόλλησε τώρα με το φουλ υβριδικό.

Ναι προσπαθώ η αλήθεια είναι να τον πείσω τώρα να παραγγείλουμε και ρα δύο αν έχει καταλήξει σε αυτά και μόλις έρθει το CHR να το δούμε κι απο κοντά και να επιλέξει ενα απο τα δύο.

Άμα θέλει φουλ υβριδικό, σε αυτά τα λεφτά νομίζω πας σε toyota CHR σίγουρα.  Το facelift θα είναι και λίγο πιο φωτεινό πίσω και με λίγο καλύτερο πορτ παγκαζ. Μπορεί να κάνει ένα test drive το παλιό να δει πως είναι και να παραγγείλει το καινούριο.  

• Like 2

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Nissan Juke υβριδικό τώρα με τις εκπτώσεις ?

Έκανα λάθος πριν tsof για το ότι ειναι διπορτο.

Τι εκπτώσεις έχει στο juke?

@paylidis Αξίζει να πάμε να το δούμε?

Μπορεί αν προλάβω να παω και σήμερα.

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Έκανα λάθος πριν tsof για το ότι ειναι διπορτο.

Τι εκπτώσεις έχει στο juke?

@paylidis Αξίζει να πάμε να το δούμε?

Μπορεί αν προλάβω να παω και σήμερα.

Δεν εχω καμια επαφη με τα νισσαν, απλα εκανα μια αναζητηση του τι παιζει στο budget σου κ το ειδα...

• Like 2

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν εχω καμια επαφη με τα νισσαν, απλα εκανα μια αναζητηση του τι παιζει στο budget σου κ το ειδα...

Βγαίνει στα 32Κ χωρίς την έκπτωση που ειπε ο tsofras.

Αν έχει καλη έκπτωση θα παω να το δω.😄

24 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Άμα θέλει φουλ υβριδικό, σε αυτά τα λεφτά νομίζω πας σε toyota CHR σίγουρα.  Το facelift θα είναι και λίγο πιο φωτεινό πίσω και με λίγο καλύτερο πορτ παγκαζ. Μπορεί να κάνει ένα test drive το παλιό να δει πως είναι και να παραγγείλει το καινούριο.  

Ναι σ'αυτα τα χρήματα πιστεύω η καλύτερη επιλογή θα ήταν το CHR για φουλ υβριδικό.

Το μόνο που φοβάμαι ειναι να μην ανέβει αρκετά σε ακριβότερη έκδοση.

• Like 3

1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Βγαίνει στα 32Κ χωρίς την έκπτωση που ειπε ο tsofras.

Αν έχει καλη έκπτωση θα παω να το δω.😄

Ναι σ'αυτα τα χρήματα πιστεύω η καλύτερη επιλογή θα ήταν το CHR για φουλ υβριδικό.

Το μόνο που φοβάμαι ειναι να μην ανέβει αρκετά σε ακριβότερη έκδοση.

Πήγαινε έχει 2000ε + εκπτώσεις ανάλογα την έκδοση

• Like 1

3 hours ago, paylidis said:

δε καταλαβα ομως γιατι δε σας αρεσε το βιταρα στα 25800 φουλ υβριδικο... για εμενα εχει το καλυτερο VFM αυτη τη στιγμη

Το Vitara (GL+)  με τον mild hybrid με 22χιλιάρικα είναι πολύ καλύτερο value, αλλά φυσικά είναι χειροκίνητο.

• Like 2

Ειχα κανενα διωρο τωρα οδηγουσα το τελευταιο CHR ενως φιλου ο οποιος το πηρε καινουριο πριν λιγο καιρο.Οσο μπορεσα να το καταλαβω και να το νιωσω αυτο το διωρο εστω που μπορεσα να το χρησιμοποιησω θα πω οτι οδηγικα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.Πρωτη μου φορα οδηγησα αυτοματο και μου φανηκε πολυ αν τιναξα το αριστερο ποδι καμια 15αρια φορες.:)

Μετα απο 10 λεπτα οδηγησης ενιωσα πολυ ανετα σαν να το οδηγουσα καιρο και μου εκανε φοβερη εντυπωση.Δεν το περιμενα ειναι η αληθεια.anyway να το χαιρονται οσοι εχουν ενα τοσο καλο αυτοκινητο και να το ευχαριστηθουν.

Για τον πισω χωρο τον επιβατων δεν θελω να μιλησω γιατι οταν εκατσα ενιωσα σαν να ηταν ετοιμοι οι περαστικοι να μου πεταξουν χωμα.:PΑς ελπισουμε οτι η νεα εκδοση απο φωτογραφιες που ειδα να ειναι λιγο πιο ευρυχωρη,ευηλια για τους πισω.

Ειπα και τον αδερφο μου να παει μερικες φορες βολτα μαζι του να το δοκιμασει.Εχει μικτη ασφαλεια ο φιλος.:P

Αυριο θα παμε να ριξουμε και μια ματια στο Juke γιατι εκανα λαθος ετσι οπως το ειδα και νομισα οτι ειναι διπορτο.Με την εκπτωση βγαινει 4Κ φθηνοτερο απ'οτι ειδα.Τα υπολοιπα απο κοντα.

Σας ευχαριστω και σημερα για την πολυτιμη βοηθεια.

• Like 3

23 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Αυριο θα παμε να ριξουμε και μια ματια στο Juke γιατι εκανα λαθος ετσι οπως το ειδα και νομισα οτι ειναι διπορτο.Με την εκπτωση βγαινει 4Κ φθηνοτερο απ'οτι ειδα.Τα υπολοιπα απο κοντα.

Πηγαμε για το Juke σημερα και αντι για Juke ειδαμε ενα DS3.Πρεπει να παμε σε αλλη πολη για το Juke τελικα.

Ειδαμε λοιπον ενα DS3.Πολυ καλο το DS3 απ'ολες τις αποψεις αλλα τι το θελει το σχεδιαστικο κερατο και μικραινει τα δυο παραθυρα πισω?

Εσωτερικα ισως το καλυτερο καθισμα που εχω ποτε σε αυτοκινητο.Πολυτελεια μεσα αλλα τα κουμπια στο τιμονι ειναι οπως ειναι στο ψυγειο της μανας μου απο την δεκαετια του 90'.Ετσι τα ενιωσα τουλαχιστον.Αυτη η εκδοση ειναι: 1.5 BlueHDI 130 EA8 SO CHIC, Diesel, 1.499 κ.εκ, 130 PS

Ειχε ενα εκθεσιακο εκει μεταχειρισμενο πετρελαιο με 2000 χιλιομετρα και το εδινε 29000 χιλιαδες.Το κατεβασα ευκολα 28 και πιστευω μπορουσα και 27.:)Ετοιμος ο αδερφος να το κλεισει ετσι οπως το ειδε.Ευτυχως τον πηρα και φυγαμε πριν προλαβει.

12 hours ago, HERTHAN said:

Πηγαμε για το Juke σημερα και αντι για Juke ειδαμε ενα DS3.Πρεπει να παμε σε αλλη πολη για το Juke τελικα.

Ειδαμε λοιπον ενα DS3.Πολυ καλο το DS3 απ'ολες τις αποψεις αλλα τι το θελει το σχεδιαστικο κερατο και μικραινει τα δυο παραθυρα πισω?

Εσωτερικα ισως το καλυτερο καθισμα που εχω ποτε σε αυτοκινητο.Πολυτελεια μεσα αλλα τα κουμπια στο τιμονι ειναι οπως ειναι στο ψυγειο της μανας μου απο την δεκαετια του 90'.Ετσι τα ενιωσα τουλαχιστον.Αυτη η εκδοση ειναι: 1.5 BlueHDI 130 EA8 SO CHIC, Diesel, 1.499 κ.εκ, 130 PS

Ειχε ενα εκθεσιακο εκει μεταχειρισμενο πετρελαιο με 2000 χιλιομετρα και το εδινε 29000 χιλιαδες.Το κατεβασα ευκολα 28 και πιστευω μπορουσα και 27.:)Ετοιμος ο αδερφος να το κλεισει ετσι οπως το ειδε.Ευτυχως τον πηρα και φυγαμε πριν προλαβει.

Αν δεν έχετε πάει να δείτε το 2008, να πάτε να το δείτε. Έβγαλε facelift και έχει λίγο χαμηλότερες τιμές λόγο launch. Έχουν δίκιο οι υπόλοιποι, κι εγώ πλοίο της αγάπης το λέω, αλλά εξαρτάται και από το τι περιμένεις. Σε επαρχιακό με στροφές είναι όντως βάρκα γιαλό, αλλά μέσα πόλη και εθνική είναι πολύ άνετο. Εγώ είχα δοκιμάσει το Puma και δεν μου άρεσε, πολύ στενό για τους πίσω. Το qashqai το είχα κάνα μήνα που ήταν φαναρτζη το 2008 και δεν μπορώ να πω ότι είχε και φοβερές διάφορες στο δρόμο. Μου φάνηκε χειρότερο ποιοτικά το εσωτερικό, έκαιγε λίγο λιγότερο από το 2008 ( πετρέλαιο και τα δύο ) και μου φάνηκε λίγο ποιο σπιρτοζικο χαμηλά.

PSA και πετρέλαιο καλύτερα όχι, έχουν όντως θέμα με την αντλία ad blue, έχουν αλλάξει πολλά πριν το 2020 και έχω ακούσει και περιπτώσεις μετά το 2020 αλλά εκεί παίζει και η εγγύηση ( 5 χρόνια ).

• Like 4

7 ώρες πριν, bkran είπε

Αν δεν έχετε πάει να δείτε το 2008, να πάτε να το δείτε. Έβγαλε facelift και έχει λίγο χαμηλότερες τιμές λόγο launch. Έχουν δίκιο οι υπόλοιποι, κι εγώ πλοίο της αγάπης το λέω, αλλά εξαρτάται και από το τι περιμένεις. Σε επαρχιακό με στροφές είναι όντως βάρκα γιαλό, αλλά μέσα πόλη και εθνική είναι πολύ άνετο. Εγώ είχα δοκιμάσει το Puma και δεν μου άρεσε, πολύ στενό για τους πίσω. Το qashqai το είχα κάνα μήνα που ήταν φαναρτζη το 2008 και δεν μπορώ να πω ότι είχε και φοβερές διάφορες στο δρόμο. Μου φάνηκε χειρότερο ποιοτικά το εσωτερικό, έκαιγε λίγο λιγότερο από το 2008 ( πετρέλαιο και τα δύο ) και μου φάνηκε λίγο ποιο σπιρτοζικο χαμηλά.

PSA και πετρέλαιο καλύτερα όχι, έχουν όντως θέμα με την αντλία ad blue, έχουν αλλάξει πολλά πριν το 2020 και έχω ακούσει και περιπτώσεις μετά το 2020 αλλά εκεί παίζει και η εγγύηση ( 5 χρόνια ).

Πηγαμε χθες στην εκθεση και το ειδαμε το 2008 αλλα μετα τα σχολια απο τα παιδια εδω το ειδαμε απο λιγο μακρια....πως λεμε μακρια κι αγαπημενοι.....καπως ετσι.

Αν και καταληγουμε σε 2-3 μοντελα εγω προσωπικα ειμαι λιγο μπερδεμενος γιατι ακομη δεν μπορω να καταλαβω αν αξιζουν τα 29500Κ για το Suzuki S-Cross σε περιπτωση που κινηθουμε προς τα εκει.Μιλαμε παντα για φουλ υβριδικο.

Για βενζινη η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα μοντελα κι εγω προσωπικα εψαχνα μηπως βρω κατι value for money αλλα εχω μπερδευτει λιγο γιατι και οι διαφορες ειναι πολυ μικρες στο οικονομικο κομματι.Απ'οσα εχω δει τουλαχιστον.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...