tsofras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Αυτό ποιο είναι? Μήπως το S-Cross? Αυτό είναι το δυσκολότερο απ'όλα.... εγώ πες μπορώ να 5ο οδηγήσω αν και δεν εχω ξαναπιάσει αυτόματο στα χέρια μου.Ο αδερφός μου αποκλείεται να μπορέσει. Κάπως θα γίνει θα την βρούμε την άκρη. Είδα νωρίτερα κι ένα Ford Puma και μου άρεσε πολύ.Απ'οτι είδα βγαίνει μονο 1000αρι αυτό η κάνω λάθος? Βγαίνει και 1.5 200 άλογα το ST σε χειροκίνητο αλλά είναι εκτός budget Έχει θέματα συναρμογής όμως το συγκεκριμένο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε Αυτό ποιο είναι? Μήπως το S-Cross? Αυτό είναι το δυσκολότερο απ'όλα.... εγώ πες μπορώ να 5ο οδηγήσω αν και δεν εχω ξαναπιάσει αυτόματο στα χέρια μου.Ο αδερφός μου αποκλείεται να μπορέσει. Κάπως θα γίνει θα την βρούμε την άκρη. Είδα νωρίτερα κι ένα Ford Puma και μου άρεσε πολύ.Απ'οτι είδα βγαίνει μονο 1000αρι αυτό η κάνω λάθος? Το s cross ναι, μπερδεύτηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, zio10 είπε Το s cross ναι, μπερδεύτηκα. Μιας και λεγατε για αναμονες, φιλος το παρηγγειλε το Πασχα. Του ειπαν θα το εχει Ιουλιο αντε μαξ αρχες Αυγουστου. Τελη Σεπτεμβριου του ειπαν τελικα οτι ηταν στο πλοιο απο Ιταλια. Ελπιζει μεσα στον οκτωβρη θα το παρει. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από Αλεξανδρος A.92 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Αυτός έχει ένα Kuga ST και το δίνει 3700 ευρώ κάτω από την τιμή καταλόγου. Συγκεκαλυμμένη διαφήμιση ή το παρήγγειλε κάποιος και δεν πήγε να το πάρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Καλημερα σε ολους. Πηγαμε στην Suzuki και ειδαμε το Vitara εκδοση GL+(αυτοματο) που ειχαμε σαν επιλογη και ειδαμε και απο κοντα το S-Cross.Μολις τα ειδαμε διπλα διπλα εξωτερικα αλλα και εσωτερικα αποκλεισαμε το Vitara μιας και μας αρεσε περισσοτερο το S-Cross.H εκδοση GL+ του S-Cross βγαινει στα 29200 περιπου(αυτοματο). Επισης πηγαμε και ειδαμε απο κοντα το Yaris Cross αν και ο χρονος παραλαβης ειναι το λιγοτερο 12 μηνες.Το καναμε ομως για να το δουμε απο κοντα και να μας φυγει η ιδεα.Δεν ξετρελαθηκαμε η αληθεια ειναι και σε συγκριση με το S-Cross(αν μπορουν να συγκριθουν) κλεινουμε περισσοτερο στο S-Cross.Η επομενη επιλογη ομως σ'αυτα τα χρηματα και αποκλειστικα σε Full υβριδικο ειναι να γινει η υπερβαση για το C-HR.Παλι εκει ομως μιλαμε για χρονο αναμονης το λιγοτερο 12 μηνες. Η αρχικη ερωτηση ειναι λοιπον.....ειναι καλο το Suzuki S-Cross? Υπαρχει καποιο αλλο full hybrid που να μπορει να συγκριθει με το S-Cross και να μην το ξερω? Επισης το καλυτερο σ'αυτα τα χρηματα αλλα μονο βενζινη που να κανω μια συγκριση με το S-Cross ποιο μπορει να ειναι? Ευχαριστω και παλι ολους για την βοηθεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Παλι εκει ομως μιλαμε για χρονο αναμονης το λιγοτερο 12 μηνες. Μην περιμενεις και το S-cross να έρθει νωριτερα. Εχω αναφερει νομιζω και σε αυτο το θέμα περιπτωση φιλου που το περιμενε στο 4μηνο με παραγγελια απο Πασχα και ακομα τιποτα. Του ειπαν εδω και 1 εβδομαδα οτι εχει φορτωθει στο πλοιο απο Ιταλια. Οποτε θεωρω το 7-8μηνο το εχει σιγουρο και στην Suzuki. Οποτε ειναι μικροτερη η διαφορα με την αναμονη του CHR. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Αλεξανδρος A.92 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Το CHR εαν το προ-παραγγειλεις τωρα θα παραλαβεις απο τους πρώτους ισως και εντος τριμηνου απο ότι ειχα διαβασει Τo S-cross καλό, το εαν αξιζει 29200 σηκωνει κουβεντα... προσωπικα δε θα τα εδινα, όπως δε θα εδινα πανω απο 25Κ για κανενα σουζουκι (οσο καλα κι αν ειναι, πας σε αλλη κατηγορία-brand) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μην περιμενεις και το S-cross να έρθει νωριτερα. Εχω αναφερει νομιζω και σε αυτο το θέμα περιπτωση φιλου που το περιμενε στο 4μηνο με παραγγελια απο Πασχα και ακομα τιποτα. Του ειπαν εδω και 1 εβδομαδα οτι εχει φορτωθει στο πλοιο απο Ιταλια. Οποτε θεωρω το 7-8μηνο το εχει σιγουρο και στην Suzuki. Οποτε ειναι μικροτερη η διαφορα με την αναμονη του CHR. Ναι για 4 μηνες μου ειπαν κι εμενα. Ευχαριστω παντως για την πληροφορια για να το εχω υποψιν. 28 λεπτά πριν, paylidis είπε Το CHR εαν το προ-παραγγειλεις τωρα θα παραλαβεις απο τους πρώτους ισως και εντος τριμηνου απο ότι ειχα διαβασει Θα το δουμε και για το CHR λογικα. 29 λεπτά πριν, paylidis είπε Τo S-cross καλό, το εαν αξιζει 29200 σηκωνει κουβεντα... προσωπικα δε θα τα εδινα, όπως δε θα εδινα πανω απο 25Κ για κανενα σουζουκι (οσο καλα κι αν ειναι, πας σε αλλη κατηγορία-brand) Για πες καμια ιδεα τι αλλο μπορουμε να δουμε στα χρηματα αυτα σε αυτοματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) To C-HR στη βασική του που βγαινει γύρω στα 29.500 ειναι σουπερ σε εξοπλισμο και εγγύηση. το θέμα ειναι οτι δεν μπορείς να το δεις πουθενά. νομιζω σε 1-1,5 μήνα θα σκάσουν στις εκθέσεις Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από zanskou 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 50 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Για πες καμια ιδεα τι αλλο μπορουμε να δουμε στα χρηματα αυτα σε αυτοματο. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336938407-kia-xceed https://www.car.gr/classifieds/cars/view/337241504-toyota-c-hr https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316251637-renault-arkana https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336400217-mini-cooper +kona +juke +mokka +crossland +renegade +500X +corolla hybrid +C3 aircross όλα κατω απο 29000 αν ειναι να κοντεψεις παλι τα 30 πηγαινετε στο countryman... δε καταλαβα ομως γιατι δε σας αρεσε το βιταρα στα 25800 φουλ υβριδικο... για εμενα εχει το καλυτερο VFM αυτη τη στιγμη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 56 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι για 4 μηνες μου ειπαν κι εμενα. Ευχαριστω παντως για την πληροφορια για να το εχω υποψιν. Θα το δουμε και για το CHR λογικα. Για πες καμια ιδεα τι αλλο μπορουμε να δουμε στα χρηματα αυτα σε αυτοματο. Nissan Juke υβριδικό τώρα με τις εκπτώσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, paylidis είπε 25800 φουλ υβριδικο υβριδικό τύπου toyota ειναι ή 48βολτο ; δεν τα εχω ψάξει καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, zanskou είπε υβριδικό τύπου toyota ειναι ή 48βολτο ; δεν τα εχω ψάξει καθόλου εχει m(oufa)-hybrid και κανονικό τυπου toyota, στα 25800 ειναι κανονικο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, HERTHAN said: Καλημερα σε ολους. Πηγαμε στην Suzuki και ειδαμε το Vitara εκδοση GL+(αυτοματο) που ειχαμε σαν επιλογη και ειδαμε και απο κοντα το S-Cross.Μολις τα ειδαμε διπλα διπλα εξωτερικα αλλα και εσωτερικα αποκλεισαμε το Vitara μιας και μας αρεσε περισσοτερο το S-Cross.H εκδοση GL+ του S-Cross βγαινει στα 29200 περιπου(αυτοματο). Επισης πηγαμε και ειδαμε απο κοντα το Yaris Cross αν και ο χρονος παραλαβης ειναι το λιγοτερο 12 μηνες.Το καναμε ομως για να το δουμε απο κοντα και να μας φυγει η ιδεα.Δεν ξετρελαθηκαμε η αληθεια ειναι και σε συγκριση με το S-Cross(αν μπορουν να συγκριθουν) κλεινουμε περισσοτερο στο S-Cross.Η επομενη επιλογη ομως σ'αυτα τα χρηματα και αποκλειστικα σε Full υβριδικο ειναι να γινει η υπερβαση για το C-HR.Παλι εκει ομως μιλαμε για χρονο αναμονης το λιγοτερο 12 μηνες. Η αρχικη ερωτηση ειναι λοιπον.....ειναι καλο το Suzuki S-Cross? Υπαρχει καποιο αλλο full hybrid που να μπορει να συγκριθει με το S-Cross και να μην το ξερω? Επισης το καλυτερο σ'αυτα τα χρηματα αλλα μονο βενζινη που να κανω μια συγκριση με το S-Cross ποιο μπορει να ειναι? Ευχαριστω και παλι ολους για την βοηθεια. Έχω το S-cross GL+ αλλά σε χειροκίνητο και Mild-hybrid. Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος και από χώρους για το μέγεθος του, και από τον εξοπλισμό, και από τον κινητήρα που είναι δυνατός και οικονομικός και εντός και εκτός πόλης (είμαι στο 6.0l/100 με μικτή χρήση). Το αυτόματο τώρα το έχουν κουμπώσει με τον full hubrid κινητήρα που είναι πιο οικονομικός αλλά ποιο αδύναμος (από 9'' τα 0-100 το hybrid πάει στα 13'') και σου τρώει και χώρο από το πορτ-παγκαζ, οπότε το προτείνω σίγουρα αν ψάχνεις χειροκίνητο σε αυτά τα χρήματα και μέγεθος. Αν πας σε αυτόματο θα πρότεινα καλύτερα το full hybrid σύστημα της toyota γενικά, αλλά προφανώς βλέπεις και σε ένα test drive αν σε καλύπτει το Suzuki. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από tzampatzis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zanskou είπε To C-HR στη βασική του που βγαινει γύρω στα 29.500 ειναι σουπερ σε εξοπλισμο και εγγύηση. το θέμα ειναι οτι δεν μπορείς να το δεις πουθενά. νομιζω σε 1-1,5 μήνα θα σκάσουν στις εκθέσεις Nαι νομίζω τέλος Νοεμβρίου μου είπαν οτι θα υπάρχει στην έκθεση. 1 ώρα πριν, paylidis είπε δε καταλαβα ομως γιατι δε σας αρεσε το βιταρα στα 25800 φουλ υβριδικο... για εμενα εχει το καλυτερο VFM αυτη τη στιγμη Εγώ δεν εχω πρόβλημα και σε σχέση με το cross θα το επαιρνα στα 25500.Δεν του άρεσε μέσα του αδερφού μου καθόλου.Του φάνηκε λίγο παλιακο.Ενταξει γούστα είναι αυτά κι έχει κολλήσει τώρα να πάρει φουλ υβριδικό αν είναι να δώσει τόσα χρήματα. 1 ώρα πριν, paylidis είπε αν ειναι να κοντεψεις παλι τα 30 πηγαινετε στο countryman... Δεν τον αρέσει καθόλου το mini. 1 ώρα πριν, paylidis είπε +kona +juke +mokka +crossland +renegade +500X +corolla hybrid +C3 aircross όλα κατω απο 29000 Σ' αυτά τα χρήματα κόλλησε τώρα με το φουλ υβριδικό. To Corolla του φαίνεται χαμηλο.Το juke δίπορτο.Σε opel και fiat δεν θέλουμε να πάμε.Το kona το είδαμε σήμερα αλλά ξεφεύγει η τιμη στο υβριδικό αυτόματο κι αν δεν κανω λάθος μας είπε στα 33-34Κ. Το Renegade ποιο είναι ακριβως? 39 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Αν πας σε αυτόματο θα πρότεινα καλύτερα το full hybrid σύστημα της toyota γενικά, αλλά προφανώς βλέπεις και σε ένα test drive αν σε καλύπτει το Suzuki Ναι προσπαθώ η αλήθεια είναι να τον πείσω τώρα να παραγγείλουμε και ρα δύο αν έχει καταλήξει σε αυτά και μόλις έρθει το CHR να το δούμε κι απο κοντά και να επιλέξει ενα απο τα δύο. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις