Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ε τότε κανείς δε πρόκειται να σου πει την αλήθεια με τη λογική σου 🤷🏻‍♂️☹️

Αντιπροσωπείες δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση. Μόνο εργοστάσιο ξέρει. Όλοι οι άλλοι σου λένε αυτό που θες να ακούσεις. Παθόντας.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Αντιπροσωπείες δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση. Μόνο εργοστάσιο ξέρει. Όλοι οι άλλοι σου λένε αυτό που θες να ακούσεις. Παθόντας.....

ΠΟΤΕ δε μου έχουν κάνει κάτι τέτοιο… η καθυστέρηση θα ήταν της τάξης των 1-2 ημερών κ αυτό λόγω των πινακίδων…

• Like 1

39 λεπτά πριν, paylidis είπε

ΠΟΤΕ δε μου έχουν κάνει κάτι τέτοιο… η καθυστέρηση θα ήταν της τάξης των 1-2 ημερών κ αυτό λόγω των πινακίδων…

Για πότε μιλάς; στο παρελθόν; γιατί εγώ μιλάω για τον τελευταίο χρόνο που έχει μαμηθεί εντελώς το σύστημα.

• Like 1

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Για πότε μιλάς; στο παρελθόν; γιατί εγώ μιλάω για τον τελευταίο χρόνο που έχει μαμηθεί εντελώς το σύστημα.

Προ 2-3 ετών. Το ότι εσυ βέβαια μπορεί να έμπλεξες με λαμόγια δε σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Προ 2-3 ετών. Το ότι εσυ βέβαια μπορεί να έμπλεξες με λαμόγια δε σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι :) 

Ποια λαμόγια μωρέ? Μάθε να μην είσαι απόλυτος. Το αμάξι εκτελωνίζεται και θα το έχω. Απλά αντί για 4μηνο πήγε στο 9μηνο. Προ 2-3 ετών ήταν εντελώς άλλη αγορά με covid κτλ δεν αγόραζε κανείς και υπήρχε στοκ. Τέλος πάντων αγοράστε Suzuki Vitara στο 3μηνο. Απλά γράψτε μετά πότε το πήρατε να δω κάτι.....

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1

8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ποια λαμόγια μωρέ? Μάθε να μην είσαι απόλυτος. Το αμάξι εκτελωνίζεται και θα το έχω. Απλά αντί για 4μηνο πήγε στο 9μηνο. Προ 2-3 ετών ήταν εντελώς άλλη αγορά με covid κτλ δεν αγόραζε κανείς και υπήρχε στοκ. Τέλος πάντων αγοράστε Suzuki Vitara στο 3μηνο. Απλά γράψτε μετά πότε το πήρατε να δω κάτι.....

Εγώ είμαι απόλυτος ή εσυ; 

οταν γίνεται μια συμφωνία μπαίνουν όροι - αν δε τους τηρεί μια μεριά υπάρχουν ρήτρες. Εάν μου το έκαναν εμένα αυτό που έκαναν σε εσένα θα τους είχε πάρει και θα τους είχε σηκώσει… ας είναι καλά κ οι φίλοι δικηγόροι κοκ…

βεβαια δε ξέρω εάν υπάρχει μερίδιο ευθύνης και σε εσένα εάν υπέγραψες ανοιχτή παράδοση, εγώ ότι έχω αγοράσει εδώ κ 15 χρόνια είχε πάνω ημερομηνία παράδοσης. Ομοίως και η προσφορά της σουζούκι που μου έδειξαν είχε πάνω καταληκτική 10/1/2024, εάν την πέρναγαν σαφώς κ θα έπρεπε να υπάρχουν κυρώσεις 

Όπως κυρώσεις θα είχαμε εγώ ή εσυ αν δε πληρώναμε τις δόσεις. Όχι;

• Like 2

Ο περισσότερος κόσμος που περιμένει το αυτοκίνητό του εν έτει 2023 είναι μαζόχας. ΟΚ έχεις δίκιο. 

ΥΓ. εμείς περιμέναμε το i30 γιατί αφενός στην τιμή του δεν υπάρχει καλύτερο και αφετέρου είχαμε κλειδωμένη τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα έλεγα μαζόχες κλπ, είναι θέμα αναγκών - ανθρώπου. Εγώ ουδέποτε δέχτηκα να περιμένω πάνω από 20 μέρες αμάξι  - δε θέλω, δε βρίσκω λόγο, πάντοτε έμπαινα μέσα έλεγα τι έχεις ετοιμοπαραδοτο από αυτό, διάλεγα και το έπαιρνα με τη μια. Έχει τύχει να πάρω αμάξι βιτρίνας, μεσημέρι δεύτερας πήγα το είδα στην εκκα-απόγευμα τρίτης το είχα στα χέρια μου. Παλιότερα έλεγα δώσε μου το πιο φορτωμένο που έχεις από εξοπλισμό, πλέον το φιλοσόφησα κ δε με νοιάζει ούτε αυτό, κοιτάω να έχει αυτά ακριβώς που χρειάζομαι/θελω…

Όσο καλή τιμή ή όσο καλό και να ήταν ένα αμάξι επ ουδενι λόγο δε θα καθόμουν να το περιμένω, όσο περιμένω μπορεί να αλλάξω 10 φορες γνώμη. 

Παραδεχομαι πάντως τη κοσμοκαρ, σχεδόν όλη η γκάμα ετοιμοπαράδοτα (μόνο κάτι Q7-8,R8 είναι παραγγελία πράγμα απολυτως λογικό μιας και δε μιλάμε για αμαξια της σειράς). Όσο σκατα αμαξια κ να είναι, ο εισαγωγεας τους είναι δυνατός. 

Πας διαλέγεις σε 5 μέρες το έχεις στο γκαράζ σου, έτσι πρέπει 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 3

Πάντως όταν εγώ παράγγειλα Hyundai Tucson τέλος Οκτωβρίου 2022, μου είπαν τότε, ότι η αναμονή είναι γύρω στο 8μηνο, χωρις να μπορούν να μου το εγγυηθούν,  το παρέλαβα στους 7 μήνες και 12 μέρες. 

• Like 2

21 λεπτά πριν, zio10 είπε

@HERTHAN c3 και c4 είδατε;

Oχι αλλα ειχαμε σκοπο να παμε να δουμε το C3 Aircross.

Δεν ξερω ομως σε συγκριση σε σχεση με Vitara και Υaris Cross τι να κοιταξω και ποιο ειναι καλυτερο.

Εννοειται θα τα δουμε ολα απο κοντα.

49 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Oχι αλλα ειχαμε σκοπο να παμε να δουμε το C3 Aircross.

Δεν ξερω ομως σε συγκριση σε σχεση με Vitara και Υaris Cross τι να κοιταξω και ποιο ειναι καλυτερο.

Εννοειται θα τα δουμε ολα απο κοντα.

Πρέπει να τα δεις όλα από κοντά. Από suzuki να δεις και το sx4.

• Like 2

54 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πρέπει να τα δεις όλα από κοντά. Από suzuki να δεις και το sx4.

Αυτό ποιο είναι?

Μήπως το S-Cross?

23 λεπτά πριν, majnun είπε

Βασικά και να τα δεις και να τα οδηγήσεις !

Αυτό είναι το δυσκολότερο απ'όλα.... εγώ πες μπορώ να 5ο οδηγήσω αν και δεν εχω ξαναπιάσει αυτόματο στα χέρια μου.Ο αδερφός μου αποκλείεται να μπορέσει.

Κάπως θα γίνει θα την βρούμε την άκρη.

Είδα νωρίτερα κι ένα Ford Puma και μου άρεσε πολύ.Απ'οτι είδα βγαίνει μονο 1000αρι αυτό η κάνω λάθος?

• Δημιουργία νέου...