Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, marios1515 είπε

παιδια το εσωτερικο του αυτοκινητου τι χρωμα θα το αγοραζατε?

μπεζ ή μαυρο?

Ωραίο το μπεζ (το είχα στην Ε60 και ήταν κούκλα) αλλά μαύρο. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αναμεσα στην e class και τη c class, εκτος απο το μεγεθος  υπαρχουν διαφορες σε ηχομονωση και αναρτηση ή ειναι παρομοιες?

εχει καποιος ιδεα πανω σε αυτο? 

Επεξ/σία από marios1515

4 ώρες πριν, marios1515 είπε

αναμεσα στην e class και τη c class, εκτος απο το μεγεθος  υπαρχουν διαφορες σε ηχομονωση και αναρτηση ή ειναι παρομοιες?

εχει καποιος ιδεα πανω σε αυτο? 

Σίγουρα υπάρχουν κ μεγάλες. Η Ε είναι τελείως άλλη κατηγορία ποιοτικά 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

720 η bmw?? 

Μην σου κανει εντυπωση.. Η 116 στην απλη εκδοση πολυ καλο vfm και δυσκολα βρισκεις κατι αντιστοιχο με ~23κ

https://traction.gr/elliniki-agora-to-germaniko-montelo-pou-apeilei-to-toyota-corolla/

Επεξ/σία από wolfskinn
  • Like 2

Καλησπερα σε ολους.

Ενδιαφερεται ο αδερφος μου για αγορα αυτοκινητου κι επειδη δεν εχει ιδεα(οχι οτι εγω γνωριζω και πολλα) ειπα να ψαχτω και να τον βοηθησω λιγο.Θα ειναι το πρωτο του αυτοκινητο μιας και δεν εχει ξαναοδηγησει αν αυτο βοηθαει.

Εχει τρελα και πηγαμε σημερα να δουμε το Audi Q2 και το Τ-Roc γιατι του αρεσουν πολυ(απο θεμα ομορφιας).Το budget ειναι μεχρι 30Κ με προκαταβολη και δοσεις φυσικα.Σαν πρωτο αυτοκινητο προσπαθω να τον πεισω να μην δωσει πανω απο 20Κ-22Κ μιας κι εχει υψηλο ταβανι για πρωτο αυτοκινητο.Αντε 25Κ για μια πολυ καλη περιπτωση.Κοιταμε αποκλειστικα για SUV και η χρηση θα ειναι κυριως πολης(επαρχια) κατα 80% για αρχη..

Θα ηθελα να μου προτεινετε 3-4 SUV ωστε να παμε να τα δουμε κι απο κοντα εννοειται αλλα θα ηθελα κατι το οποιο να μην βγαζει πολλα θεματα σαν αυτοκινητο και να μην ειναι τα ανταλλακτικα στον Θεο.Θα ηθελε επισης να ειναι αυτοματο σιγουρα.Τελος αν υπαρχουν καποια καλα χρηματοδοτικα προγραμματα θα βοηθουσε λιγο την κατασταση.

Αν μπορω να βοηθησω με κατι επιπλεον που δεν εχω αναφερει ευχαριστως ν'απαντησω 

Ευχαιστω εκ των προτερων.

• Like 1

Fiat 500X

Toyota Yaris Cross ( αν μπορεί να περιμένει και τον ενδιαφέρει οικονομία καυσίμου)

Mini Countryman τρέχει και προσφορά με μειων 2 χιλιάρικα, έχει βγεί καλό, ανταλλακτικά δεν ξέρω θα είναι πιο τσιμπημενα από τα άλλα

Nissan Juke αν δεν τον απασχολούν γκάζια ή Quasqai τρέχει προσφορά και στα 2 . Δεν έχει καλή ιστορία στα αυτόματα

Στο budget είναι και τα 

Opel Mokka, Renault Capture, Ford Puma

Βασικά πάρτε σβαρνα όλες τις αντιπροσωπείες όλες έχουν τουλάχιστον ένα ή δύο SUV

Ξεχωρίστε και επιστρέψτε να σας πούμε γνώμες, υπέρ και κατά 

• Like 1

19 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βασικά πάρτε σβαρνα όλες τις αντιπροσωπείες όλες έχουν τουλάχιστον ένα ή δύο SUV

Ξεχωρίστε και επιστρέψτε να σας πούμε γνώμες, υπέρ και κατά 

Εννοείται οτι θα προσπαθήσουμε να παμε όπου μπορούμε και θα δω και τα παραπάνω που μου ανέφερες.

Κάποια από αυτά θα τα αποκλείσει και μόνο που θα τα δει μέσω ίντερνετ γιατί τον ξέρω οπότε όσα περισσότερα προταθούν μέχρι 25Κ βαριά τόσο το καλύτερο μπας και μείνουν 2-3 για να πάμε να τα δούμε.Αν ξεφύγουμε από τα 25Κ θα πάει σίγουρα για Q2 η Τ-Roc κι ας έχει κοντά στα 32Κ-33Κ.

Με το Quasqai και τα αυτόματα τι παίζει μιας και είχαμε σκοπό να παμε να το δούμε αύριο η μεθαύριο?

34 λεπτά πριν, tsofras είπε

Fiat 500X

Toyota Yaris Cross ( αν μπορεί να περιμένει και τον ενδιαφέρει οικονομία καυσίμου)

Mini Countryman τρέχει και προσφορά με μειων 2 χιλιάρικα, έχει βγεί καλό, ανταλλακτικά δεν ξέρω θα είναι πιο τσιμπημενα από τα άλλα

Nissan Juke αν δεν τον απασχολούν γκάζια ή Quasqai τρέχει προσφορά και στα 2 . Δεν έχει καλή ιστορία στα αυτόματα

Στο budget είναι και τα 

Opel Mokka, Renault Capture, Ford Puma

Επισης μια ερώτηση.....ολα τα παραπάνω σε αυτόματα βγαίνουν βαρια μέχρι 25Κ?

Αν δεν έχει οικογένεια θα του χρειαστεί κάτι τόσο μεγάλο όσο το Quasqai, ειδικά για μέσα στην πόλη και για πρώτο αυτοκίνητο κιόλας? Γενικά ποιες οι ανάγκες του σε χώρο και γενικά σε τι μέγεθος αυτοκινήτου θα ήθελε να πάει?

Για αυτόματο, μέσα στην πόλη και πρώτο αμάξι νομίζω το Yaris Cross είναι η καλύτερη λύση. Βασικά όποιο αυτόματο και να πάρετε να μάθετε τι τύπου κιβώτιο είναι και πως το χρησιμοποιούμε σωστά, ειδικά αν πάτε σε κάποιο με DSG!

• Like 1

• Δημιουργία νέου...