oykas2001 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Καλοτάξιδο φίλε, πολύ όμορφο, όπως προείπα από τις αγαπημένες μου επιλογές - πλην τωρινής τιμές... Και το χρώμα φανταστικό δείχνει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Giama είπε Παρελαβα το περασμενο Σαββατο. Μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος. Γουσταρω τη σβελταδα του μεσα στην πολη παρα πολυ. Οι διαστασεις αποδεικνυονται και στην πραξη οσο ακριβως τις θελουμε, δηλαδη συμπαγες εξωτερικα οσο γινεται αρκει μεσα να χωρανε πισω τα δυο παιδικα καθισματα (ειδικα το ενα καθισμα ειναι τεραστιο) και να αφηνουν αφθονο χωρο για τις μπροστινες θεσεις. Καταναλωση σε μιση ωρα διαδρομη στον αυτοκινητοδρομο (100-130) 4.3. Μεσα στην πολη σε διαδρομες 15-20 λεπτα εχω δει ως τωρα μεχρι και 2.8, συνηθως παιζει 3.3-3.7. Φυσικα ξεκινωντας το κρυο το πρωι για να παω 5 λεπτα διαδρομη τον μικρο στο σχολειο γραφει και 7-8. Το γεματο ντεποζιτο θα μου βγαλει οπως φαινεται ευκολα 1.000+ χλμ., πιθανοτατα πανω απο 1.100 μεσα στην πολη. Διαπιστωσα επισης ποσο κακος ειμαι στο να βγαζω φωτογραφιες αλλα θα βαλω μερικες: Και bonus φωτογραφια με το δικο μου ετοιμο να βγει απο την πορτα της αντιπροσωπειας και απο πισω να παιρνει σειρα για παραλαβη το Civic Type R στο ιδιο χρωμα: Και δευτερο bonus, το Jazz Crosstar σε κοκκινο, μου αρεσε απο κοντα πολυ ως χρωμα: Καλοτάξιδος φίλε μου Τούμπανο και το typeR Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από tsofras 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Το Type R από πίσω εξαιρετικό. Δυστυχώς για εμάς στην Ελλάδα, ως επί το πλείστον, αυτά είναι άπιαστα όνειρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 23/9/2023 στις 11:09 ΠΜ, Giama είπε λες και άφησε κάποιος ένα τάμπλετ στο ταμπλό κυριολεκτικά!!! στην αρχή νόμιζα ότι είναι το τάμπλετ σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε λες και άφησε κάποιος ένα τάμπλετ στο ταμπλό κυριολεκτικά!!! στην αρχή νόμιζα ότι είναι το τάμπλετ σου. Εχεις δικιο, στη φωτογραφια ετσι ακριβως φαινεται, δεν το ειχα πολυπροσεξει να σου πω την αληθεια! 😁 Οταν με ξαναφησει η γυναικα μου να παρω το τζαζ 😄 θα το δω πιο καλα και θα σου πω ή θα τραβηξω φωτογραφιες πιο κοντινες ή και απο αλλες γωνιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkrc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με σημαντική καθυστέρηση, ανεβάζω κι εγώ τις φωτό... C5 Aircross, έκδοση Feel (μεσαία στο Βέλγιο), 1.2lt 130hp αυτόματο. Ήταν το εκθεσιακό και έχει πάνω σαν έξτρα την μεγάλη οθόνη, τις πάνω πλαϊνές μπάρες, τη μαύρη οροφή, τα καθίσματα με το εξτρα υλικό για άνεση, και προσθέσαμε συναγερμό και ρεζέρβα. Υπερευχαριστημένος μέχρι τώρα, και απο το κιβώτιο μέσα στην πόλη - κίνηση κλπ και απο το ταξίδι, αρπάζει πολύ καλά στα 1-2 προσπεράσματα που έκανα σε επαρχιακό, ούτε εχω εντοπίσει να κομπιάζει στον αυτοκινητόδρομο. Κατανάλωση σε ταξίδι με μπόλικο αυτοκινητόδρομο ήμουν στα 6.5λίτρα (με πολύ αυστηρά όρια βεβαια οπότε δεν πιέστηκε καθόλου), εντός πόλης δεν έχω μετρήσει ακριβώς γιατί δεν κάνω πολλά χμ αλλα το trip ειναι στα 8.5 με 9. Android auto ενσύρματο, παίζει πάντα άψογα. Η οθόνη κόλησε μια φορά που είχε μείνει στον ήλιο χωρίς ηλιοπροστασία αλλά με το που κρύωσε συνήλθε. Και το κυριότερο, χώροι! Είχα ξεμάθει σε τόσο μεγάλο σε χώρους όχημα απο όταν έφυγε το 1ης γενιάς Picasso που είχαμε στην οικογένεια και έμαθα να οδηγώ....δεν με νοιάζει τίποτα, καροτσάκι, πορτ μπεμπε, βαλίτσες, πράγματα απο ΙΚΕΑ, τα πετάς μέσα και ουτε τέτρις για να χωρέσουν ούτε τπτ. Η φωτό με τον χωρο αποσκευών ειναι με την θέση πάνω (ή εκεί που θα ήταν μόνιμα αμα είχαμε πάρει το PHEV). Κατεβαίνει πιο κάτω (έχω πάρει και την ανάλογη πλαστικό κάλυμα ) και έχει την ρεζέρβα ακόμα πιο κάτω. Αν ρίξω καθίσματα πρέπει να ειναι στην πάνω θέση για να ειναι όλο μια flat επιφάνεια χωρίς σκαλοπάτι. Μένει να παρω μπάρες οροφής και σταθερό καθισματάκι (έχω βάλει στο μάτι ένα Joie) και θα είμαι κομπλε μετά. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από lefkrc 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 ωραιοτατο, καλοταξιδο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 tsofraaaasssss 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Καλοτάξιδο φίλε, πολύ ωραίο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomCollins Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Παρέλαβα και εγώ! C3 Aircross Diesel, έκδοση Feel Pack 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, TomCollins είπε Παρέλαβα και εγώ! C3 Aircross Diesel, έκδοση Feel Pack Τους κανόνες του γκρουπ κάνεις δεν τους διαβάζει ? 🤣 Καλοταξιδο φίλε μου και καλά χιλιόμετρα Αυτόματο ή χειροκίνητο? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomCollins Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Τους κανόνες του γκρουπ κάνεις δεν τους διαβάζει ? 🤣 Καλοταξιδο φίλε μου και καλά χιλιόμετρα Αυτόματο ή χειροκίνητο? Σ'ευχαριστώ πολύ! Χειροκίνητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, lefkrc είπε Με σημαντική καθυστέρηση, ανεβάζω κι εγώ τις φωτό... C5 Aircross, έκδοση Feel (μεσαία στο Βέλγιο), 1.2lt 130hp αυτόματο. Ήταν το εκθεσιακό και έχει πάνω σαν έξτρα την μεγάλη οθόνη, τις πάνω πλαϊνές μπάρες, τη μαύρη οροφή, τα καθίσματα με το εξτρα υλικό για άνεση, και προσθέσαμε συναγερμό και ρεζέρβα. Υπερευχαριστημένος μέχρι τώρα, και απο το κιβώτιο μέσα στην πόλη - κίνηση κλπ και απο το ταξίδι, αρπάζει πολύ καλά στα 1-2 προσπεράσματα που έκανα σε επαρχιακό, ούτε εχω εντοπίσει να κομπιάζει στον αυτοκινητόδρομο. Κατανάλωση σε ταξίδι με μπόλικο αυτοκινητόδρομο ήμουν στα 6.5λίτρα (με πολύ αυστηρά όρια βεβαια οπότε δεν πιέστηκε καθόλου), εντός πόλης δεν έχω μετρήσει ακριβώς γιατί δεν κάνω πολλά χμ αλλα το trip ειναι στα 8.5 με 9. Android auto ενσύρματο, παίζει πάντα άψογα. Η οθόνη κόλησε μια φορά που είχε μείνει στον ήλιο χωρίς ηλιοπροστασία αλλά με το που κρύωσε συνήλθε. Και το κυριότερο, χώροι! Είχα ξεμάθει σε τόσο μεγάλο σε χώρους όχημα απο όταν έφυγε το 1ης γενιάς Picasso που είχαμε στην οικογένεια και έμαθα να οδηγώ....δεν με νοιάζει τίποτα, καροτσάκι, πορτ μπεμπε, βαλίτσες, πράγματα απο ΙΚΕΑ, τα πετάς μέσα και ουτε τέτρις για να χωρέσουν ούτε τπτ. Η φωτό με τον χωρο αποσκευών ειναι με την θέση πάνω (ή εκεί που θα ήταν μόνιμα αμα είχαμε πάρει το PHEV). Κατεβαίνει πιο κάτω (έχω πάρει και την ανάλογη πλαστικό κάλυμα ) και έχει την ρεζέρβα ακόμα πιο κάτω. Αν ρίξω καθίσματα πρέπει να ειναι στην πάνω θέση για να ειναι όλο μια flat επιφάνεια χωρίς σκαλοπάτι. Μένει να παρω μπάρες οροφής και σταθερό καθισματάκι (έχω βάλει στο μάτι ένα Joie) και θα είμαι κομπλε μετά. Με όλο το τρέξιμο μου ξέφυγε τελείως Καλοταξιδος και εσύ και καλά φορτωματα ( οκ εσύ διαβάσετε τους κανόνες 😂) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, TomCollins είπε Παρέλαβα και εγώ! C3 Aircross Diesel, έκδοση Feel Pack Καλοταξιδο Καλορίζικο ! Πήρες αυτό της προσφοράς που κυκλοφορεί; Τι λέει από εξοπλισμό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomCollins Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Καλοταξιδο Καλορίζικο ! Πήρες αυτό της προσφοράς που κυκλοφορεί; Τι λέει από εξοπλισμό; Ευχαριστώ πολύ! Ναι το ίδιο με της προσφοράς αλλά με Diesel κινητήρα που έβγαινε ελαφρώς πιο ακριβό. Για τα γούστα μου υπερπλήρες από εξοπλισμό και άνεση. Έχω ξεχάσει ήδη το Yaris Cross που κοιτούσα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις