dtk-386 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε εδω κ το i10 που καποτε ειχε 9500 με ενα καρο εξτρα, πλεον καλα 16 για να παρεις κατι αντιστοιχο... και με αναμονή άνω των 12 μηνών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Αστο μη το συζητας, μεσα στο 20 επαιζε το 500αρι cabrio αυτοματο με 11900 με το κλειδι στο χερι... ψαχνει τωρα μια φιλη και το ιδιο παει καπου στα 18 😅 εδω κ το i10 που καποτε ειχε 9500 με ενα καρο εξτρα, πλεον καλα 16 για να παρεις κατι αντιστοιχο... στην πιο άσχημη φάση είναι όσοι κλείνουν 20ετία και είναι για αμάξι (ή γενικά είναι παλιό και βγάζει συνέχεια θέματα) . Εκεί την έκατσαν μιας και τα μτχ αυξήθηκαν . Άσε που μτχ και δόσεις = μάντρα με ότι συνεπάγεται 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, paylidis είπε 9990 δεν ειχε αυτο ενα φεγγαρι; 😕 Αχ τι μου θυμισες τωρα... 6.990 το ειχε για λιγα κομματια ενας αντιπροσωπος εδω το 2019 και μου ερχοταν να το παρω χωρις να το χρειαζομαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Giama είπε Αχ τι μου θυμισες τωρα... 6.990 το ειχε για λιγα κομματια ενας αντιπροσωπος εδω το 2019 και μου ερχοταν να το παρω χωρις να το χρειαζομαι... παρτο και αστο να καθεται βρε ανθρωπε!! (τα λενε αυτα, να επενδυσουμε!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε παρτο και αστο να καθεται βρε ανθρωπε!! (τα λενε αυτα, να επενδυσουμε!!) Βασικα το εψαξα τωρα να ξαναβρω την προσφορα και ειδα και τα ψιλα γραμματα. Ηταν απο το 2017 τελικα: https://www.mydealz.de/deals/mitsubishi-space-star-fur-6990-1012050 Ηταν 6.990 αλλα με κατι εξοδα μεταφορας κλπ. συν το μεταλλικο χρωμα θα εβγαινε καπου 8.200 τελικη τιμη. Καποιος ειχε ποσταρει βεβαια παρακατω λινκ απο αλλον εμπορο που ηταν 6.990 με τα εξοδα οποτε συν το μεταλικο θα εβγαινε το πολυ 7.500. Βεβαια στα σχολια δεν ειναι και πολυ ενθουσιασμενοι με την προσφορα, ενας γραφει οτι πηρε Fiesta με καλυτερο εξοπλισμο με 8 χιλιαρικα... Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, Giama είπε Βασικα το εψαξα τωρα να ξαναβρω την προσφορα και ειδα και τα ψιλα γραμματα. Ηταν απο το 2017 τελικα: https://www.mydealz.de/deals/mitsubishi-space-star-fur-6990-1012050 Ηταν 6.990 αλλα με κατι εξοδα μεταφορας κλπ. συν το μεταλλικο χρωμα θα εβγαινε καπου 8.200 τελικη τιμη. Καποιος ειχε ποσταρει βεβαια παρακατω λινκ απο αλλον εμπορο που ηταν 6.990 με τα εξοδα οποτε συν το μεταλικο θα εβγαινε το πολυ 7.500. Βεβαια στα σχολια δεν ειναι και πολυ ενθουσιασμενοι με την προσφορα, ενας γραφει οτι πηρε Fiesta με καλυτερο εξοπλισμο με 8 χιλιαρικα... Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις! Α μιλάς για Γερμανία, αλλάζει το πράγμα. Στην Ελλάδα το σκίζουν στους φόρους - δεν έχω δει τόσο χαμηλό νούμερο πέρα από το μάτιζ στα τελευταία του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dapostolidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Βγήκαν οι τιμές των MG στην σελίδα τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, dapostolidis είπε Βγήκαν οι τιμές των MG στην σελίδα τους Και κοίταγα πριν κάτι ώρες και δεν είχε τίποτα , ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 13/9/2023 στις 8:39 ΠΜ, tsofras είπε Το Puma όμως είναι βασισμένο στο Fiesta , άλλη κατηγορία το Focus. Και όπως είπε και ο c-max μην ξεχνάμε και τον εξοπλισμό Γιατί αν συγκρίνουμε X-Ceed / Focus / 118 / A3 και πούμε , α είναι κοντά στις τιμές , βάζοντας τον ίδιο εξοπλισμό σε όλα , τα 2 τελευταία φτάνουν κοντά στο δεκαχίλιαρο διαφορά (ανεβαίνουν και τα τέλη ταξινομόνησης , περνάει και κλίμακα σε αυτές τις τιμές) Προσωπικά αγοράζω αμάξι οχι για τον εξοπλισμό αλλά για την εμφάνιση/απτή ποιότητα/οδηγικη συμπεριφορά/μεταπωλητικη αξία. Επειδή πλέον δεν παίζουν βασικές εκδόσεις με τάσια/παράθυρα με μανιβέλα κλπα στις κατηγορίες αυτές σου λέω ότι η βασική+ έκδοση του A3 που κάνει 32χιλ είναι υπερπλήρης. Ναι το Focus από όσο έψαξα δεν εχει πολλαπλούς συνδέσμους στα 34 χιλιαρικα! (έκδοση ST line X 155 άλογα αυτοματο).Έχει όμως paddles στο τιμόνι για να παριστάνεις τον Schumacher.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, john1987 είπε Προσωπικά αγοράζω αμάξι οχι για τον εξοπλισμό αλλά για την εμφάνιση/απτή ποιότητα/οδηγικη συμπεριφορά/μεταπωλητικη αξία. Επειδή πλέον δεν παίζουν βασικές εκδόσεις με τάσια/παράθυρα με μανιβέλα κλπα στις κατηγορίες αυτές σου λέω ότι η βασική+ έκδοση του A3 που κάνει 32χιλ είναι υπερπλήρης. Ναι το Focus από όσο έψαξα δεν εχει πολλαπλούς συνδέσμους στα 34 χιλιαρικα! (έκδοση ST line X 155 άλογα αυτοματο).Έχει όμως paddles στο τιμόνι για να παριστάνεις τον Schumacher.. Και εγώ αγοράζω αμάξι για την οδηγική συμπεριφορά και προσέχω την ποιότητα. Αρνούμαι να δώσω όμως 33 χιλιάρικα και να μην έχει ηλεκτρικούς καθρέφτες και κάμερα , ενώ έχει το C3 των 13 χιλιάδων της γυναίκας μου Ο καθένας με τις επιλογές του , εγώ όταν πήρα το Leon το A3 με αντίστοιχο εξοπλισμό ήταν 7 χιλιάρικα επάνω. Τα αξίζει ? Μπορεί και ναι , μπορεί και όχι Εγώ σίγουρα δεν μπορώ να αφήσω εξοπλισμό που έχω μάθει να έχω , να δώσω και 10 χιλιάρικα επάνω απλά για να κερδίσω "premium μάρκα" Μπήκα απο περιέργεια να δω τι διαφορά έχουν τώρα Seat Leon FR Plus 1.5 DSG 31500 Audi A3 S-Line 1.5 DSG ( με ίδιο εξοπλισμό - αρκετές προσθήκες για να γίνει ίδιο) 44210 Σχεδόν 13 χιλιάρικα διαφορά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 43 minutes ago, tsofras said: Και εγώ αγοράζω αμάξι για την οδηγική συμπεριφορά και προσέχω την ποιότητα. Αρνούμαι να δώσω όμως 33 χιλιάρικα και να μην έχει ηλεκτρικούς καθρέφτες και κάμερα , ενώ έχει το C3 των 13 χιλιάδων της γυναίκας μου Ο καθένας με τις επιλογές του , εγώ όταν πήρα το Leon το A3 με αντίστοιχο εξοπλισμό ήταν 7 χιλιάρικα επάνω. Τα αξίζει ? Μπορεί και ναι , μπορεί και όχι Εγώ σίγουρα δεν μπορώ να αφήσω εξοπλισμό που έχω μάθει να έχω , να δώσω και 10 χιλιάρικα επάνω απλά για να κερδίσω "premium μάρκα" Μπήκα απο περιέργεια να δω τι διαφορά έχουν τώρα Seat Leon FR Plus 1.5 DSG 31500 Audi A3 S-Line 1.5 DSG ( με ίδιο εξοπλισμό - αρκετές προσθήκες για να γίνει ίδιο) 44210 Σχεδόν 13 χιλιάρικα διαφορά Οι καθρεφτες ειναι ανουσιο εξτρα, απο την αλλη η ανεξαρτητη αναρτηση ειναι πολυ σημαντικο, εχει εμφανη διαφορα στην συμπεριφορα του αυτοκινητου και δεν μπορει να μπει και μετα. Γουστα ειναι αυτα, αλλα εγω πχ ζω και χωρις καμερες και ηλεκτρικους καθρευτες, αλλα αυτοκινητο με ημιακαμπτο η ταμπουρα δεν προκειται να παρω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, imr είπε Οι καθρεφτες ειναι ανουσιο εξτρα, απο την αλλη η ανεξαρτητη αναρτηση ειναι πολυ σημαντικο, εχει εμφανη διαφορα στην συμπεριφορα του αυτοκινητου και δεν μπορει να μπει και μετα. Γουστα ειναι αυτα, αλλα εγω πχ ζω και χωρις καμερες και ηλεκτρικους καθρευτες, αλλα αυτοκινητο με ημιακαμπτο η ταμπουρα δεν προκειται να παρω. Όντως παιδιά όλα είναι υποκειμενικά. Ομοίως κ εγώ δε νοιάζομαι καθόλου για τους καθρέφτες* αλλά η κάμερα ή έστω μπρος πίσω αισθητήρες, είναι must για εμένα. Ομοίως τα δισκόφρενα μπρος πίσω κ ανάλογα το αμάξι κ η ανεξάρτητη * θα προτιμούσα αντί για ηλεκτρικά αναδιπλούμενους να είχε μέσα φωτόχρωμικο που οι γυφτοι τον έχουν έξτρα ενώ τον είχα στάνταρ σχεδόν σε όλα τα (φθηνότερα) αμαξια που έχω πάρει από το 2006 κ έπειτα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, paylidis είπε Όντως παιδιά όλα είναι υποκειμενικά. Ομοίως κ εγώ δε νοιάζομαι καθόλου για τους καθρέφτες* αλλά η κάμερα ή έστω μπρος πίσω αισθητήρες, είναι must για εμένα. Ομοίως τα δισκόφρενα μπρος πίσω κ ανάλογα το αμάξι κ η ανεξάρτητη * θα προτιμούσα αντί για ηλεκτρικά αναδιπλούμενους να είχε μέσα φωτόχρωμικο που οι γυφτοι τον έχουν έξτρα ενώ τον είχα στάνταρ σχεδόν σε όλα τα (φθηνότερα) αμαξια που έχω πάρει από το 2006 κ έπειτα Βάζοντας τον εξοπλισμό στο Α3 , έχει 68€ τις 2 θύρες USB για τους πίσω και 370€ περίπου τον πίσω τεμπέλη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Βάζοντας τον εξοπλισμό στο Α3 , έχει 68€ τις 2 θύρες USB για τους πίσω και 370€ περίπου τον πίσω τεμπέλη..... Γενικά δεν έχουν το θεό τους στη τιμολόγηση… και παίρνεις σκοντα και τα έχει όλα αυτά από τη βασική…! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsofras είπε Και εγώ αγοράζω αμάξι για την οδηγική συμπεριφορά και προσέχω την ποιότητα. Αρνούμαι να δώσω όμως 33 χιλιάρικα και να μην έχει ηλεκτρικούς καθρέφτες και κάμερα , ενώ έχει το C3 των 13 χιλιάδων της γυναίκας μου Ο καθένας με τις επιλογές του , εγώ όταν πήρα το Leon το A3 με αντίστοιχο εξοπλισμό ήταν 7 χιλιάρικα επάνω. Τα αξίζει ? Μπορεί και ναι , μπορεί και όχι Εγώ σίγουρα δεν μπορώ να αφήσω εξοπλισμό που έχω μάθει να έχω , να δώσω και 10 χιλιάρικα επάνω απλά για να κερδίσω "premium μάρκα" Μπήκα απο περιέργεια να δω τι διαφορά έχουν τώρα Seat Leon FR Plus 1.5 DSG 31500 Audi A3 S-Line 1.5 DSG ( με ίδιο εξοπλισμό - αρκετές προσθήκες για να γίνει ίδιο) 44210 Σχεδόν 13 χιλιάρικα διαφορά Για μένα το απόλυτο vfm ήταν τι διλιτρο Leon κοντά στα 30 πριν 2 χρόνια. Κατά τα άλλα ο καθρέφτης για μένα άχρηστος ως αξεσουαρ (εντέλει θα σπάσει) και κάμερα βάζεις και μετά την αγορά. Λες ένα υποθετικό σενάριο που το A3 κοστίζει 44χιλ αλλά κανεις δε θα το πάρει σε αυτά τα λεφτά (θα πάρει q3 με.λιγα εξτρα). Οι πιο "φθηνες" εταιρείες έχουν ως πολιτική να προσελκύουν αγοραστές με φουλ έξτρα εξοπλισμούς αλλά εσύ αγοράζεις συνολικά αυτοκίνητο οχι επίπεδο εξοπλισμού. Κατά τα άλλα συμφωνώ οι τιμές στα έξτρα είναι εξωφρενικές. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από john1987 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις