tsofras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έστειλα για ένα X-Ceed σε αντιπροσωπεία που έχει και Seat. Μου είπαν 18500ε ανταλλαγή για το δικό μου , γιατί απο την ανακοίνωση ότι σταματάει η Seat και μετά, έχει πέσει πολύ η κίνηση. Τώρα άσχετα με τα μοντέλα και τι θα μπορούσα να αγοράσω , μάλλον πρέπει να σκεφτώ ότι είτε θα το δώσω με χασούρα είτε θα το παντρευτώ. Μου κόστισε τουλάχιστον 4 χιλιάρικα η αργοπορία της άρσης παρακράτησης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, tsofras είπε Έστειλα για ένα X-Ceed σε αντιπροσωπεία που έχει και Seat. Μου είπαν 18500ε ανταλλαγή για το δικό μου , γιατί απο την ανακοίνωση ότι σταματάει η Seat και μετά, έχει πέσει πολύ η κίνηση. Τώρα άσχετα με τα μοντέλα και τι θα μπορούσα να αγοράσω , μάλλον πρέπει να σκεφτώ ότι είτε θα το δώσω με χασούρα είτε θα το παντρευτώ. Μου κόστισε τουλάχιστον 4 χιλιάρικα η αργοπορία της άρσης παρακράτησης δωστο σαν ιδιωτης, θα τα παρεις αυτα που ζητας... κ επειτα με τον παρα ανα χειρας βγαινεις στη γυρα για ετοιμοπαραδοτα ή με κοντινή παραδοση, στη χειροτερη νοικιαζεις και για 1 μηνα ενα αμαξι... (εμας η γνωστη μεγαλη αντιπροσωπεία μας ειχε δωσει δωρεαν παραχωρηση για 10 μερες αμαξι μεχρι να ερθει και να παραλαβουμε το δικο μας skoda) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, paylidis είπε δωστο σαν ιδιωτης, θα τα παρεις αυτα που ζητας... κ επειτα με τον παρα ανα χειρας βγαινεις στη γυρα για ετοιμοπαραδοτα ή με κοντινή παραδοση, στη χειροτερη νοικιαζεις και για 1 μηνα ενα αμαξι... (εμας η γνωστη μεγαλη αντιπροσωπεία μας ειχε δωσει δωρεαν παραχωρηση για 10 μερες αμαξι μεχρι να ερθει και να παραλαβουμε το δικο μας skoda) εσένα προφανώς σε έχουν ψηλά ως πελάτη λόγω πορτοφολιού μάλλον. το τελευταίο που λες δεν το κάνουν ούτε ως αυτοκίνητο αντικατάστασης ενώ έχεις το δικό σου στο συνεργείο τους όχι να σε διευκολύνουν έτσι.....🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε εσένα προφανώς σε έχουν ψηλά ως πελάτη λόγω πορτοφολιού μάλλον. το τελευταίο που λες δεν το κάνουν ούτε ως αυτοκίνητο αντικατάστασης ενώ έχεις το δικό σου στο συνεργείο τους όχι να σε διευκολύνουν έτσι.....🤣 καθολου, σκοντα αγοραζα οχι Lambo, και ηταν μαλιστα το πρωτο απο τη συγκεκριμένη και με δόσεις το μισο κεφάλαιο... Επειτα εστειλα πολυ κοσμο και εμειναν ολοι ικανοποιημενοι απο το συγκεκριμενο πωλητη, οποτε σημερα εως κ μηνα μπορει να μου εδιναν αν το ζηταγα κ μπορουσαν... Ομοιως μου ειχαν δωσει για 2,5 μερες ηλεκτρικο για να το δοκιμασω (απο εκει κ περα την εκοψα λόγω απαραδεκτων καταστασεων στα σερβις) ειναι θεμα αντιπροσώπου, αλλες οντως οπως λες 2 μηνες κυνηγας να βρεις οχημα αντικαταστασης για να μπει το δικο σου προς επισκευη Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Το A3 s line 150 άλογα κάνει 36χιλ δηλαδή 2χιλ.παραπανω από το Focus. Δηλαδή γελάει ο κόσμος. Το A3 s line 150 άλογα κάνει 36χιλ δηλαδή 2χιλ.παραπανω από το Focus. Δηλαδή γελάει ο κόσμος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, john1987 είπε Το A3 s line 150 άλογα κάνει 36χιλ δηλαδή 2χιλ.παραπανω από το Focus. Δηλαδή γελάει ο κόσμος. Το A3 s line 150 άλογα κάνει 36χιλ δηλαδή 2χιλ.παραπανω από το Focus. Δηλαδή γελάει ο κόσμος. Βρε για εμένα δεν έχει καν νόημα το sline (μόνο εμφάνιση προσφέρει) καλύτερα φόρτωσε το εξοπλισμό πάλι στα ίδια θα είσαι… πυροβολούν τα πόδια τους στη φορντ, μια με τη κατάργηση του φιέστα μια με τις τιμές…. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, paylidis είπε πυροβολούν τα πόδια τους στη φορντ, μια με τη κατάργηση του φιέστα μια με τις τιμές…. μα πραγματικα.. οταν αγοραζα το δικο μου αμαξι, ειχα ερωτευτει το Focus Active X και ειχα πει οτι θα ειναι το επομενο μου (2η επιλογη το Xceed) αλλα ελεος με αυτα που κανουν... απο αυτοματο πως ειναι γενικα η ford? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε μα πραγματικα.. οταν αγοραζα το δικο μου αμαξι, ειχα ερωτευτει το Focus Active X και ειχα πει οτι θα ειναι το επομενο μου (2η επιλογη το Xceed) αλλα ελεος με αυτα που κανουν... απο αυτοματο πως ειναι γενικα η ford? καλα ειναι, αν υπαρχει διαθεσιμο στο μοντελο που θες (ηθελα Kuga 1.5 αυτοματο και δε διατιθεται στην ελλαδα πλεον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, john1987 είπε Το A3 s line 150 άλογα κάνει 36χιλ δηλαδή 2χιλ.παραπανω από το Focus. Δηλαδή γελάει ο κόσμος. Το A3 s line 150 άλογα κάνει 36χιλ δηλαδή 2χιλ.παραπανω από το Focus. Δηλαδή γελάει ο κόσμος. Αν το συγκρίνεις με το Focus st line 155 άλογα , Το Α3 ποιο ποιοτικό δεν είναι ,οδηγικά καλυτέρο δεν είναι, ποιο αξιόπιστο αμφιβάλω αν είναι. Oπότε να δώσεις 2 χιλ παραπάνω για volkswagen όντως είναι αστείο εκτός βέβαια αν σου αρέσει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, tasoskont είπε Αν το συγκρίνεις με το Focus st line 155 άλογα , Το Α3 ποιο ποιοτικό δεν είναι ,οδηγικά καλυτέρο δεν είναι, ποιο αξιόπιστο αμφιβάλω αν είναι. Oπότε να δώσεις 2 χιλ παραπάνω για volkswagen όντως είναι αστείο εκτός βέβαια αν σου αρέσει περισσότερο. Σαφώς και είναι και πιο ποιοτικό και έστω στα ίδια οδηγικά αν όχι καλύτερο. Μπήκα πρόσφατα και στα δυο, ουδεμία σχέση. Κακά τα ψέματα το ένα είναι premium κ το άλλο ένα καλό αμάξι της σειράς. Από εκεί κ πέρα πιθανότατα το φοκους είναι πιο αξιόπιστο ομολογουμένως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Σαφώς και είναι και πιο ποιοτικό και έστω στα ίδια οδηγικά αν όχι καλύτερο. Μπήκα πρόσφατα και στα δυο, ουδεμία σχέση. Κακά τα ψέματα το ένα είναι premium κ το άλλο ένα καλό αμάξι της σειράς. Από εκεί κ πέρα πιθανότατα το φοκους είναι πιο αξιόπιστο ομολογουμένως Σε ποια έκδοση focus μπήκες ? γιατι ακομά και η κεντρική κονσόλα στο A3 αν δεν κάνω λάθος είναι σκετο πλαστικό ενώ στο focus έχει δερμάτινα μαλακά επιθέματα στα πλαινά της κονσόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tasoskont είπε Σε ποια έκδοση focus μπήκες ? γιατι ακομά και η κεντρική κονσόλα στο A3 αν δεν κάνω λάθος είναι σκετο πλαστικό ενώ στο focus έχει δερμάτινα μαλακά επιθέματα στα πλαινά της κονσόλας. Ότι είχε στην έκθεση, δε πήγα για αυτό, για άλλο μοντέλο είχα πάει και μπήκα να το δω… Το Α3 που είχα μπει ήταν επίσης απλό αλλά έχω οδηγήσει κ το sline αμφότερα καλύτερα εντός κ εκτός από το φόκους της βιτρίνας Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Ότι είχε στην έκθεση, δε πήγα για αυτό, για άλλο μοντέλο είχα πάει και μπήκα να το δω… Το Α3 που είχα μπει ήταν επίσης απλό αλλά έχω οδηγήσει κ το sline αμφότερα καλύτερα εντός κ εκτός από το φόκους της βιτρίνας Και εμένα πάντως Γιώργο δεν μου είχε γεμίσει το μάτι το Α3 Όχι πως είναι κακό , καλύτερο απο το Leon , η σειρά 1 όμως είναι καλύτερη ποιοτικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Και εμένα πάντως Γιώργο δεν μου είχε γεμίσει το μάτι το Α3 Όχι πως είναι κακό , καλύτερο απο το Leon , η σειρά 1 όμως είναι καλύτερη ποιοτικά Λογικο μου ακούγεται να είναι καλύτερη η bmw..! 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Λογικο μου ακούγεται να είναι καλύτερη η bmw..! 😊 Ναι , το είπα με την λογική ότι είναι καλύτερη αλλά δεν είναι και κάτι ουάου Οπότε το Α3 δεν θα έλεγα ότι είναι premium σε σχέση με το νέο Focus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις