dtk-386 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε και δίπλα στο κρεβάτι για μια αγκαλιά 😂 λαμαρίνες με ρόδες είναι , υπάρχουν πιο αξιόλογα γκάτζετ κατα την άποψή μου για πέταμα (λιγότερων) λεφτών Όπως την βρίσκει κανείς αλλά το πρώτο κριτήριο για την επιλογή είναι η εξωτερική ομορφιά του. Δεν θα τρελαθουμε για το πόσο όμορφο είναι είναι ένα λάπτοπ ή ένα κινητό. Όλα ορθογώνια είναι.😛 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Όπως την βρίσκει κανείς σίγουρα αλλά το ανέφερα μπας και προσγειωθεί ο υποψήφιος αγοραστής , απο εκεί και μετά δεν επιμένω (και δε μου πέφτει και λόγος) 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Δεν θα τρελαθουμε για το πόσο όμορφο είναι είναι ένα λάπτοπ ή ένα κινητό. Όλα ορθογώνια είναι.😛 υπάρχουν πάρα πολλά κριτήρια εμφάνισης σε αυτά τα gadget , ξέρω σου φαίνεται περίεργο (όπως είναι περίεργο για μένα να κοιτάς εξωτερική εμφάνιση αυτοκινήτου..) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, korakios είπε σίγουρα αλλά το ανέφερα μπας και προσγειωθεί ο υποψήφιος αγοραστής , απο εκεί και μετά δεν επιμένω (και δε μου πέφτει και λόγος) υπάρχουν πάρα πολλά κριτήρια εμφάνισης σε αυτά τα gadget , ξέρω σου φαίνεται περίεργο (όπως είναι περίεργο για μένα να κοιτάς εξωτερική εμφάνιση αυτοκινήτου..) Και οι δύο απόψεις ευσταθούν. Αφού δεν το βλέπεις ουσιαστικά το αμάξι αλλά το οδηγείς δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί η εξωτερική εμφάνιση. Συνήθως βέβαια αυτά που έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση έχουν και καλύτερο πακέτο ως σύνολο Το C3 aircross είναι για κάποιον που δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα η εξωτερική εμφάνιση και θέλει άνεση και χώρους με αδιάφορη οδηγική αίσθηση. Αν και ανάλογα το χρώμα με το facelift εμένα μου αρέσει μπροστά, πίσω καθόλου μόνο τα φώτα του το βράδυ Οδηγικά είναι λες και οδηγείς χρόνια , άνετο ξεκούραστο μέσα σε πόλη αλλά τέρμα αδιάφορο Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Αν δεν είχαμε παραγγείλει το id3 ήμουν στο τσακ για ένα c3 aircross αυτόματο με όλα τα συστήματα ασφαλείας 25-26χιλ ή ένα capture περίπου στα ίδια... Αλλά με συν10χιλ αλλά χωρίς κόστος καυσίμων, ή έστω το 10-15%, θα γίνει απόσβεση το κόστους αγοράς μέσα σε περίπου δέκα χρόνια. Μου αρέσουν και τα δύο, κυρίως ότι είσαι άνετα και χαλαρά. Πλέον δεν έχω όρεξη ούτε στο φανάρι να ξεκινήσω γρήγορα, ειδικά μετά το ατύχημα με τον ποδηλάτη που ξεκίνησα 3" αφού άναψε το πράσινο και παρόλα αυτά μας πέτυχε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomCollins Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Στις 12/8/2023 στις 10:10 ΜΜ, filarhos είπε Αν δεν είχαμε παραγγείλει το id3 ήμουν στο τσακ για ένα c3 aircross αυτόματο με όλα τα συστήματα ασφαλείας 25-26χιλ ή ένα capture περίπου στα ίδια... Αλλά με συν10χιλ αλλά χωρίς κόστος καυσίμων, ή έστω το 10-15%, θα γίνει απόσβεση το κόστους αγοράς μέσα σε περίπου δέκα χρόνια. Ναι αλλά στα 10 χρόνια που θα γίνει η απόσβεση, είτε θα θέλεις καινούριο αυτοκίνητο είτε θα πρέπει να αλλάξεις την μπαταρία του ηλεκτρικού. Στην δεύτερη περίπτωση το κόστος ποιο θα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο… πχ ο φίλος Φιλαρχος δε θα πληρώσει σχεδόν ποτε φόρτιση καθώς έχει φβ. Αν δε τα έχεις και δεν έχεις από κάπου αλλλου δωρεάν φόρτιση (πχ χώρο εργασίας) τότε ναι είναι οριακά άσκοπη η αγορά ηλεκτρικού σημερα. Προφανώς ομως σε 5 χρόνια τα δεδομένα θα είναι αλλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 On 14/08/2023 at 13:09, TomCollins said: Ναι αλλά στα 10 χρόνια που θα γίνει η απόσβεση, είτε θα θέλεις καινούριο αυτοκίνητο είτε θα πρέπει να αλλάξεις την μπαταρία του ηλεκτρικού. Στην δεύτερη περίπτωση το κόστος ποιο θα είναι; Στα 10-11 χρόνια θα έχω μαζέψει 35χιλ€ για να αγοράσω ένα καινούριο + ότι πιάνει το "παλιό". Αυτή τη στιγμή η αλλαγή μπαταρίας στοιχίζει 10-20 χιλ€ από διάφορα που διαβάζω στο διαδίκτυο, δεν έχω τιμολόγιο. Αλλά για 8 χρόνια έχουμε εγγύηση ότι δεν θα χάσει σοβαρό ποσοστό από την μπαταρία. Ίσως στα 8 χρόνια που θα έχω μαζέψει κοντά 30 δίνω μερικά ακόμα και παίρνω καινουριο. Κι αυτό για τα καινούρια σύστημα ασφαλείας και όχι για την αυτονομία. Ακόμα και στα 200χλμ κίνηση στην εθνική οδό να έχει φτάσει, δηλαδή περίπου στο 60% της αρχικής χωρητικότητα, μου φτάνει με δύο στάσεις για Θεσσαλονίκη που είναι το μεγαλύτερο ταξίδι που κάνουμε. Υ.Γ. Στην πραγματικότητα στα δέκα χρόνια θεωρώ ότι θα έχω αλλάξει και το passat με κάποιο άλλο μικρότερου μήκους. Τώρα ηλεκτρικό θα είναι plug-in, ανάλογα του διαθέσιμου εισοδήματος και του τι προσφέρεται τότε. Δεν αλλάζω συχνά αυτοκίνητα και τα κρατάω τουλάχιστον 8 χρόνια. On 14/08/2023 at 16:17, paylidis said: Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο… πχ ο φίλος Φιλαρχος δε θα πληρώσει σχεδόν ποτε φόρτιση καθώς έχει φβ. Αν δε τα έχεις και δεν έχεις από κάπου αλλλου δωρεάν φόρτιση (πχ χώρο εργασίας) τότε ναι είναι οριακά άσκοπη η αγορά ηλεκτρικού σημερα. Προφανώς ομως σε 5 χρόνια τα δεδομένα θα είναι αλλά. Σωστός! Off topic: Τα φβ ήταν η καλυτερη επένδυση που κάναμε στο σπίτι. Σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας και αυτοκίνητο τα χρήματα που δώσαμε θα τα έχουμε συνολικά αποσβεσει σε λιγότερο από 7 χρόνια και μιλάμε για ένα σεβαστό ποσό. Και μέσα σε αυτά βάζω και το δάνειο για το αυτοκίνητο. Τώρα να γίνει κάτι απρόοπτο και να χρειαστουν κάποια χρήματα για επισκευές, το έχουμε προβλέψει και για αυτό παίρνουμε το δάνειο (που τελικά μικρός ότι τόκος για τόσο μεγάλο ποσό). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Ο κουμπάρος μου ψάχνει για αγορα hatchback, πέρασε μια βόλτα από την Ford για το Focus και του είπαν 34χιλ η πλούσια έκδοση με τα 155 άλογα.. ρε παμε καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 22 λεπτά πριν, john1987 είπε Ο κουμπάρος μου ψάχνει για αγορα hatchback, πέρασε μια βόλτα από την Ford για το Focus και του είπαν 34χιλ η πλούσια έκδοση με τα 155 άλογα.. ρε παμε καλα; Όχι δεν πάμε , αλλά όχι μόνο στη Ford γενικά δεν πάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Κατσε ρε Θωμά το A3 μια καλή από εξοπλισμό έκδοση κάνει 32 και η πλούσια 36. Η σειρά 1 που είναι full extra θα είναι λογικά φθηνότερη. Πως ακριβώς θα ανταγωνιστεί η Ford με τέτοιες τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, john1987 είπε Κατσε ρε Θωμά το A3 μια καλή από εξοπλισμό έκδοση κάνει 32 και η πλούσια 36. Η σειρά 1 που είναι full extra θα είναι λογικά φθηνότερη. Πως ακριβώς θα ανταγωνιστεί η Ford με τέτοιες τιμές; Κοίτα βασικά το full extra που λέει γενικά ο κόσμος και στις αγγελίες , κανονικά σημαίνει όλα τα extra του καταλόγου που μπορούν να μπούν στο αμάξι απο το εργοστάσιο. Η σειρά 1 δεν την λες full extra όταν δεν έχει καν κάμερα ή ηλεκτρικούς ανακλινόμενους καθρέφτες στα 32 χιλιάρικα Αντίστοιχα και το Audi Όταν εγώ κοίταγα το Leon , το πήρα 23800 , το Α3 με αντίστοιχο εξοπλισμό (ηλιοροφή , S-Line και γενικά ότι έχω εγώ) πήγαινε πάνω απο 30.000ε Οπότε για να γίνει σωστή η σύγκριση με αυτά τα 2 πρέπει να δείς τον εξοπλισμό σε όλα και μετά να δείς τις τελικές τιμές 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Ναι όμως τα Audi/BMW είναι premium οπότε συγκρίνεις ανόμοια πράγματα αν προσθέσεις τα extra του ενός και του άλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, john1987 είπε Ναι όμως τα Audi/BMW είναι premium οπότε συγκρίνεις ανόμοια πράγματα αν προσθέσεις τα extra του ενός και του άλλου. Οι μάρκες είναι πιο premium απο την Ford συμφωνώ , οι σειρές Α3 και 1 δεν είναι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Στην κλίμακα του αμαξιού ναι η σειρά 1 είναι πολύ πιο ποιοτική από το Focus. Σε κάθε περίπτωση σε λίγο καιρό θα θέλουμε καμια 40χιλ για hatchback και 50+ για C-SUV, δηλαδή καινούργιο.αμαξι θα γίνει.ανεκδοτο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosVl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 22 hours ago, john1987 said: Ο κουμπάρος μου ψάχνει για αγορα hatchback, πέρασε μια βόλτα από την Ford για το Focus και του είπαν 34χιλ η πλούσια έκδοση με τα 155 άλογα.. ρε παμε καλα; Γι’ αυτό παίρνεις ελαφρώς μεταχειρισμένο και ησυχασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις