oykas2001 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 6 hours ago, tsofras said: Όπως λέει και ο paylidis το C3 aircross με τις διαστάσεις, χώρους, κινητήρα, αυτόματο, ευκολοδηγητο είναι ταμάμ στην τιμή της προσφοράς. Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογο πακέτο Η τιμή αυτή είναι με αυτόματο κιβώτιο; γιατί δεν μπορώ να το δω πουθενά και στον διαμορφωτή το βγάζει από 22 κάτι με χειροκίνητο. Αν είναι αυτόματο, go for it. Πριν 3 χρόνια είχες πολλές και πιο καλές επιλογές για καινούριο σε αυτά τα λεφτά, τώρα είναι κλάφτα Χαράλαμπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Η τιμή αυτή είναι με αυτόματο κιβώτιο; γιατί δεν μπορώ να το δω πουθενά και στον διαμορφωτή το βγάζει από 22 κάτι με χειροκίνητο. Αν είναι αυτόματο, go for it. Πριν 3 χρόνια είχες πολλές και πιο καλές επιλογές για καινούριο σε αυτά τα λεφτά, τώρα είναι κλάφτα Χαράλαμπε... Ρε ‘σείς Τάκη τσουκαλά θα με κάνετε. Αφήστε τους διαμορφωτές λένε μλκς, τόσα χρόνια τα λεω η τιμή πάντως είναι για χειροκίνητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 33 minutes ago, paylidis said: Ρε ‘σείς Τάκη τσουκαλά θα με κάνετε. Αφήστε τους διαμορφωτές λένε μλκς, τόσα χρόνια τα λεω η τιμή πάντως είναι για χειροκίνητο Βρε το ξέρω (σε έμαθα κι εσένα τόσο καιρό στα φόρα εδώ, όταν μπορέσω να αποκτήσω άλλο αμάξι εσένα θα συμβουλευτώ πρώτα για αντιπροσωπείες-πωλητές κλπ), το τι δίνει η προσφορά δεν είδα πουθενά, απλά αν ήταν με το αυτόματο κιβώτιο θα ήταν όντως προσφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Καλά αν ήταν αυτοματο θα ήταν λουκούμι. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δίνει τη πρώτη έκδοση που βλέπεις με έκπτωση περίπου 3 χιλιάρικα όποτε βγαίνει 19900 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, oykas2001 είπε Η τιμή αυτή είναι με αυτόματο κιβώτιο; γιατί δεν μπορώ να το δω πουθενά και στον διαμορφωτή το βγάζει από 22 κάτι με χειροκίνητο. Αν είναι αυτόματο, go for it. Πριν 3 χρόνια είχες πολλές και πιο καλές επιλογές για καινούριο σε αυτά τα λεφτά, τώρα είναι κλάφτα Χαράλαμπε... Έχει κοντά 3 χιλιάρικα έκπτωση, δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες τις εκδόσεις, αλλά θεωρητικά αφαιρεις 3000 από την τιμή του διαμορφωτή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos30 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δυστυχώς το C3 Aircross στα μάτια μου ειναι πολύ άσχημο, αλλιώς όντως θα ήταν πολύ καλή επιλογή με την προσφορά. Άποψη για το Fabia? Φαίνεται καλός συμβιβασμός, ως B με μεγάλου όμως χώρους. Γύρω στα 21 βγαίνει σε πλούσια έκδοση, χειροκίνητο. Το i30 δεδομένων των παραπάνω θεωρείτε ότι ξεφεύγει σε μέγεθος?(6 πόντους μακρύτερο απ'το Kamiq αν θυμάμαι καλά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 22 λεπτά πριν, tasos30 είπε Δυστυχώς το C3 Aircross στα μάτια μου ειναι πολύ άσχημο, αλλιώς όντως θα ήταν πολύ καλή επιλογή με την προσφορά. Άποψη για το Fabia? Φαίνεται καλός συμβιβασμός, ως B με μεγάλου όμως χώρους. Γύρω στα 21 βγαίνει σε πλούσια έκδοση, χειροκίνητο. Το i30 δεδομένων των παραπάνω θεωρείτε ότι ξεφεύγει σε μέγεθος?(6 πόντους μακρύτερο απ'το Kamiq αν θυμάμαι καλά). Δε θα πήγαινα σε fabia καλύτερα το καμικ Κερδίζεις πολύ σε χώρους κ άνεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, tasos30 είπε Δυστυχώς το C3 Aircross στα μάτια μου ειναι πολύ άσχημο, αλλιώς όντως θα ήταν πολύ καλή επιλογή με την προσφορά. Άποψη για το Fabia? Φαίνεται καλός συμβιβασμός, ως B με μεγάλου όμως χώρους. Γύρω στα 21 βγαίνει σε πλούσια έκδοση, χειροκίνητο. Το i30 δεδομένων των παραπάνω θεωρείτε ότι ξεφεύγει σε μέγεθος?(6 πόντους μακρύτερο απ'το Kamiq αν θυμάμαι καλά). Και στα δικά μου άσχημο είναι απλά έχει καλό πακέτο Πήγαινε δες και το fabia για το μέγεθος του έχει πολύ καλούς χώρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Το fabia το βλέπω κοντά στη γειτονιά μου, για τον όγκο του έχουν κάνει τρομερή δουλειά στους χώρους, θα ήταν μια από τις πρώτες μου επιλογές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Ήρθαμε Σιδηρόκαστρο με την γυναίκα για χαλάρωση 2 μέρες. Το πρωί κατεβήκαμε Σέρρες για βόλτα. Στο γυρισμό πέρασα από την Πορεία, στα γρήγορα που είδα είναι μεγάλη αντιπροσωπεία, έχει αρκετά αμάξια βιτρίνα, φαντάζομαι και για Test drive. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, tasos30 είπε Δυστυχώς το C3 Aircross στα μάτια μου ειναι πολύ άσχημο, αλλιώς όντως θα ήταν πολύ καλή επιλογή με την προσφορά. αν απο μέσα σε βολεύει θα πρότεινα να αφήσεις το απ'εξω μιας και όταν οδηγείς δε θα το βλέπεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 17 λεπτά πριν, korakios είπε αν απο μέσα σε βολεύει θα πρότεινα να αφήσεις το απ'εξω μιας και όταν οδηγείς δε θα το βλέπεις ... Ε εντάξει θες όταν το παρκάρεις να ρίχνεις μία ματιά να το χαίρεσαι, όταν το πλένεις να το ζαχαρωνεις που γυαλίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Ε εντάξει θες όταν το παρκάρεις να ρίχνεις μία ματιά να το χαίρεσαι, όταν το πλένεις να το ζαχαρωνεις που γυαλίζει και δίπλα στο κρεβάτι για μια αγκαλιά 😂 λαμαρίνες με ρόδες είναι , υπάρχουν πιο αξιόλογα γκάτζετ κατα την άποψή μου για πέταμα (λιγότερων) λεφτών 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, korakios είπε και δίπλα στο κρεβάτι για μια αγκαλιά 😂 λαμαρίνες με ρόδες είναι , υπάρχουν πιο αξιόλογα γκάτζετ κατα την άποψή μου για πέταμα (λιγότερων) λεφτών Δίκιο έχεις αλλά τι να κάνουμε όπως το νιώθει ο καθένας Φτιάξε ένα θέμα να μας πεις τα gadgets 🤣 Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις