Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα χάζευα στο site της mercedes.

Η Α-class, αυτή που μέχρι το facelift έκανε 22 και μετά πήγε στα 39, τώρα πλέον ειναι στα 47.5

Παιδιά ειλικρινά τι γίνεται; Εσείς βρίσκετε λεφτά στα δέντρα;

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, majnun είπε

Η Α-class, αυτή που μέχρι το facelift έκανε 22 και μετά πήγε στα 39, τώρα πλέον ειναι στα 47.5

Αυτη που εκανε 22 ήταν Α160 με τα 103 αλογα. Η Α200 εκανε 39...και ακομα τοσο την βλεπω στο τιμοκαταλογο απο το site.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ποια είναι η εισαγωγική τιμή. 

Σε εμένα δε λέει κάτι το αν το πιο ακριβό μοντέλο (200) δεν έχει μεγάλη διαφορά (νομίζω ότι απο 33 πήγε 39).

Είναι σαν να σου πει αύριο η apple, το εισαγωγικό iPhone θα ειναι το pro max 512 στα 1800.

Δεν είναι ότι δε θα πάρεις κάτι καλύτερο, είναι ότι αποκλείεται ο κόσμος από την αγορά.

Screenshot 2023-07-27 at 2.24.41 PM.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, majnun είπε

αστο για κλαμματα η φαση...

και λιγο κατω απο 22 ειχα προσφορά σκεψου...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, majnun είπε

Δεν είναι ότι δε θα πάρεις κάτι καλύτερο, είναι ότι αποκλείεται ο κόσμος από την αγορά.

Εχεις δικιο σε αυτο. Απλα εξηγω οτι δεν εγινε το 22k -> 47k. Το 22 Καταργηθηκε και απεκλεισε τον κοσμο οπως λες, και το φθηνοτερο πήγε στα 39 απο 32k. (Υπολογισε οτι πλεον εχει και το υβριδικο συστημα που κατι κοστιζει)

Ανεβαζω τον τιμοκαταλογω που εχουν στο site αυτη την στιγμη. Το 47k που λεει αναφερεται στο Α220 4matic. 

a class price.JPG

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.

Παιδιά για αυτό λέγεται premium. Αν ήταν για όλους δεν θα λεγόταν έτσι, όσο κι αν όλοι θα θέλαμε να μπορούμε να πάρουμε 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zanskou είπε

Παιδιά για αυτό λέγεται premium. Αν ήταν για όλους δεν θα λεγόταν έτσι, όσο κι αν όλοι θα θέλαμε να μπορούμε να πάρουμε 

Δεν υπάρχει premium ούτε στη Α class ούτε στη σειρά 1 BMW ,το μόνο premium είναι η τιμή όταν πας να τη πάρεις ,η τιμή στα extras και η τιμή στα service.

Έχει πέσει από τη  μία αρκέτα η ποιότητα  σε Α class και σειρά 1από την άλληγ έχει  ανέβει στις υπόλοιπες μάρκες που είναι τσάμπα λεφτά. Εκτός αμα θες να κάνεις το κομμάτι σου με το αστέρι οπότε go for it.

Aν θες να δεις πραγματικά τι σημαίνει premium Μερσεντα πας σε C class και πάνω ,εκει ναι αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasoskont είπε

Δεν υπάρχει premium ούτε στη Α class ούτε στη σειρά 1 BMW ,το μόνο premium είναι η τιμή όταν πας να τη πάρεις ,η τιμή στα extras και η τιμή στα service.

Έχει πέσει από τη  μία αρκέτα η ποιότητα  σε Α class και σειρά 1από την άλληγ έχει  ανέβει στις υπόλοιπες μάρκες που είναι τσάμπα λεφτά. Εκτός αμα θες να κάνεις το κομμάτι σου με το αστέρι οπότε go for it.

Aν θες να δεις πραγματικά τι σημαίνει premium Μερσεντα πας σε C class και πάνω ,εκει ναι αξίζει.

Το στηρίζω και εγώ αυτό εν μέρει. Σίγουρα είναι πολλά σκαλιά πάνω από την υπόλοιπη αγορά αλλά όχι αυτό που μπορεί να νομίζουμε ότι είναι. Όταν ξεκίνησα για αλλαγή πήγα mb. Πήγαινα για την c είδα και την Α180 sedan που ήταν πιο φρέσκο μοντέλο και σε τιμή χώμα τότε (~26Κ). Καλή ήταν αλλά σίγουρα σκαλιά κάτω από την c. Ομοίως και τα gla glb δεν έλεγαν πολλά…

τελικα δε πήρα ούτε τη c βέβαια καθώς άλλαζε μοντέλο. 

Δημοσ.

είμαι πρώην κάτοχος c200 sport coupe του 2006 (w203) αυτόματο και πλούσια έκδοση. Δεν έχουν καμμία σχέση εκείνες οι κατάσκευες με τις νέες merc. Ίσως στις μεγάλες σειρές να ανταποκρίνονται στο όνομα αλλά A series κλπ οκ ειναι ένα σκαλί πάνω από τους άλλους κατασκευαστές αλλά καμμία σχέση με το παρελθόν. Να μη πω για τη πίσω κίνηση...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, squib είπε

είμαι πρώην κάτοχος c200 sport coupe του 2006 (w203) αυτόματο και πλούσια έκδοση. Δεν έχουν καμμία σχέση εκείνες οι κατάσκευες με τις νέες merc. Ίσως στις μεγάλες σειρές να ανταποκρίνονται στο όνομα αλλά A series κλπ οκ ειναι ένα σκαλί πάνω από τους άλλους κατασκευαστές αλλά καμμία σχέση με το παρελθόν. Να μη πω για τη πίσω κίνηση...

Για πες γιατί ψήνομαι να πάρω μια clk 1.8 του 2006

Δημοσ.
3 ώρες πριν, telis είπε

Για πες γιατί ψήνομαι να πάρω μια clk 1.8 του 2006

Όλο και κάποιος θα πει ότι είναι για απόσυρση - πρέσα! :lol:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Όλο και κάποιος θα πει ότι είναι για απόσυρση - πρέσα! :lol:

Mercedes, bmw, Audi και πάνω κ πρέσα δε παίζει. Είναι ιεροσυλία. Αν παλιώσει το κανείς αντίκα. 

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα στην ομαδα θα χρειαστω την βοηθεια σας μιας και ειμαι αρκετα προβληματισμενος. 

πηρα προσφορα για

1. 2008 active plus 100hp στα 23.500,
  2. kona premium (1η εκδοση) 120hp 48v στα 27200
  3. 3008 αctive pack 130hp στα 28800
  • xceed στα 26100 αλλα δεν μου αρεσε η θεση οδηγησης και μου φανηκε πιο αργο απο οτι περιμενα για 160hp απορριφθηκε
  • yaris cross παραδοση σε 1 χρονο απορριφθηκε
  • puma σε εκδοση που μου αρεσει line x παει 28300 οποτε ξεφυγει, μιας και το σκεφτομουν παλιοτερα και ειχα παρει προσφορα κατω απο 25

δεν κανω πολλα χιλιομετρα το χρονο (~10Κ, μισα-μισα εντος εκτος πολης) , θα ηθελα να εχει χωρους αποσκευων 400+λιτρα , γενικα μου αρεσουν φωτα led, οθονες, καμερες, συστηματα ασφαλειας. Το παρκαρισμα δεν με προβληματιζει, θεση σταθμευσης εχω.

ακουω γνωμες!

• Δημιουργία νέου...