squib Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 το 3008 το έχουμε στην εταιρεία με leasing , το οδηγώ συχνά πυκνά , εξαιρετικό κιβώτιο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaMp3on Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Φίλη μου θέλει να πάρει καινούργιο αμάξι και καλοβλεπει το c4 c cross. Έχει κανένας γνώμη για το συγκεκριμένο; Γενικά υπάρχει κάτι άλλο " καλύτερο" σε αυτά τα λεφτά; Αξίζει να το πάρει αυτόματο; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από CaMp3on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Καλημέρα παιδιά. Φίλη μου θέλει να πάρει καινούργιο αμάξι και καλοβλεπει το c4 c cross. Έχει κανένας γνώμη για το συγκεκριμένο; Γενικά υπάρχει κάτι άλλο " καλύτερο" σε αυτά τα λεφτά; Αξίζει να το πάρει αυτόματο; Βενζίνη ή πετρέλαιο ? Το μόνο που αξίζει σίγουρα είναι το κιβώτιο Είναι άνετο , ευκολοδήγητο Έχουν ακουστεί κάτι περίεργα για τον κινητήρα τον 1,2 της Stellantis, πετρέλαιο μακριά 4 αστέρια στο euroncap αν την απασχολεί η ασφάλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaMp3on Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Βενζίνη ή πετρέλαιο ? Το μόνο που αξίζει σίγουρα είναι το κιβώτιο Είναι άνετο , ευκολοδήγητο Έχουν ακουστεί κάτι περίεργα για τον κινητήρα τον 1,2 της Stellantis, πετρέλαιο μακριά 4 αστέρια στο euroncap αν την απασχολεί η ασφάλεια Βενζίνη 1.2 όμως θα τραβάει; Γιατί γενικά είναι μεγάλο σκάφος. Και εγώ της είπα για αυτόματο αλλά μου λέει κάτι περίεργα ότι της αρέσει η συμμετοχική οδήγηση. Αυτά τα λέει πιστεύω γιατί δεν έχει μπει στον κόσμο των αυτομάτων. Γενικα αν εξαιρέσουμε το yaris που δεν της αρέσει και το Suzuki Vitara που είναι σπαρτιατικό τι επιλογές έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, CaMp3on είπε Βενζίνη 1.2 όμως θα τραβάει; Γιατί γενικά είναι μεγάλο σκάφος. Και εγώ της είπα για αυτόματο αλλά μου λέει κάτι περίεργα ότι της αρέσει η συμμετοχική οδήγηση. Αυτά τα λέει πιστεύω γιατί δεν έχει μπει στον κόσμο των αυτομάτων. Γενικα αν εξαιρέσουμε το yaris που δεν της αρέσει και το Suzuki Vitara που είναι σπαρτιατικό τι επιλογές έχει; Καλά και η γυναίκα μου έτσι λέει και της λέω τόσα χρόνια να πάρει αυτόματο και τρώει την κίνηση με το χειροκίνητο τόσα χρόνια. Απλά φοβούνται να αλλάξουν την συνήθεια , τι συμμετοχική οδήγηση το πάει για αναβάσεις Ο κινητήρας μία χαρά είναι είναι για το σκάφος , είχα τον 1.2 100 στο 2008 αρπάζει απο χαμηλά και απλώνει και ωραία την ροπή του οπότε δεν θα έχει θέμα Έχει ανάγκη απο χώρους ? Θέλεις μόνο SUV ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaMp3on Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλά και η γυναίκα μου έτσι λέει και της λέω τόσα χρόνια να πάρει αυτόματο και τρώει την κίνηση με το χειροκίνητο τόσα χρόνια. Απλά φοβούνται να αλλάξουν την συνήθεια , τι συμμετοχική οδήγηση το πάει για αναβάσεις Ο κινητήρας μία χαρά είναι είναι για το σκάφος , είχα τον 1.2 100 στο 2008 αρπάζει απο χαμηλά και απλώνει και ωραία την ροπή του οπότε δεν θα έχει θέμα Έχει ανάγκη απο χώρους ? Θέλεις μόνο SUV ? Ναι suv και χώρους θέλει. Το c4 που μπήκα πρόσφατα μου άφησε πολύ θετική εντύπωση από το εσωτερικό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Ναι suv και χώρους θέλει. Το c4 που μπήκα πρόσφατα μου άφησε πολύ θετική εντύπωση από το εσωτερικό του. Ωραίο είναι εγώ το έκανα και test drive , μόνο το καντράν με χάλασε που είναι σαν gameboy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gus90 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Έχω καταλήξει σε μια τετραδα, δώστε μου τα φώτα σας..Kia xceed (GtLine), BMW 118i, Hyundai i30 Fastback (Nline, 160ps) ή VW Troc (Style/R-Line 150ps). Ξέρω είναι διαφορετικές κατηγορίες, δε με ενδιαφέρει κατανάλωση θέλω μια άλφα ποιότητα εσωτερικού, οδηγικά να μην είναι κουβάς και μια άνεση χωρων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, gus90 είπε Έχω καταλήξει σε μια τετραδα, δώστε μου τα φώτα σας..Kia xceed (GtLine), BMW 118i, Hyundai i30 Fastback (Nline, 160ps) ή VW Troc (Style/R-Line 150ps). Ξέρω είναι διαφορετικές κατηγορίες, δε με ενδιαφέρει κατανάλωση θέλω μια άλφα ποιότητα εσωτερικού, οδηγικά να μην είναι κουβάς και μια άνεση χωρων. 1) 118 2) troc εάν σε βοηθάει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, gus90 είπε Έχω καταλήξει σε μια τετραδα, δώστε μου τα φώτα σας..Kia xceed (GtLine), BMW 118i, Hyundai i30 Fastback (Nline, 160ps) ή VW Troc (Style/R-Line 150ps). Ξέρω είναι διαφορετικές κατηγορίες, δε με ενδιαφέρει κατανάλωση θέλω μια άλφα ποιότητα εσωτερικού, οδηγικά να μην είναι κουβάς και μια άνεση χωρων. Αυτόματο? Αν ναι θα το έβγαζα το t-roc από την λίστα Το 118 είναι το ποιοτικότερο όλων και σε υλικά και σε ποιότητα κύλισης. Το x-ceed όμως κερδίζει σε εξοπλισμό ειδικά η GT line έχει τα πάντα και είναι γενικά ωραίο οδηγικά. Να πας να κάνεις τεστ ντραιβ αυτά τα 2 προτείνω εγώ και να αποφασίσεις Μην ξεχνάμε τα 7 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια service Επίσης 118 βγάζει νέο μοντέλο το 2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gus90 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτόματο θα ελεγα με τη σκέψη ότι αφού παίρνω καινούριο να ναι αυτόματο..το ξέρω για το νέο μοντέλο αλλά φαντάζομαι και σε τι τιμή θα βγει πλεον..στο troc επειδή ρώτησα ο πωλητής μου ειπε ότι είναι υγρού συμπλέκτη κι όχι ξηρού πάντως. Δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από gus90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, gus90 είπε Αυτόματο θα ελεγα με τη σκέψη ότι αφού παίρνω καινούριο να ναι αυτόματο..το ξέρω για το νέο μοντέλο αλλά φαντάζομαι και σε τι τιμή θα βγει πλεον..στο troc επειδή ρώτησα ο πωλητής μου ειπε ότι είναι υγρού συμπλέκτη κι όχι ξηρού πάντως. Δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει Ακριβως το ανάποδο μου είπε ο αρχιμηχανικός προ 2-3 εβδομάδων, ότι δηλαδή είναι ξηρού 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 20 λεπτά πριν, gus90 είπε Αυτόματο θα ελεγα με τη σκέψη ότι αφού παίρνω καινούριο να ναι αυτόματο..το ξέρω για το νέο μοντέλο αλλά φαντάζομαι και σε τι τιμή θα βγει πλεον..στο troc επειδή ρώτησα ο πωλητής μου ειπε ότι είναι υγρού συμπλέκτη κι όχι ξηρού πάντως. Δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει 99.9% δεν ισχύει γιατί ότι έχει μέχρι 25 κιλά ροπής στο γκρουπ βάζουν ξηρού με εξαίρεση το Formentor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 22/7/2023 στις 5:20 ΜΜ, paylidis είπε 1) 118 2) troc εάν σε βοηθάει Στα 32 χιλιαρικα που μολις πηγε το t-roc style, οχι απλά δεν αξίζει , παίζει να είναι η μεγαλύτερη κλοπή που έγινε ποτέ από το γκρουπ ( η άλλη ήταν η Μακάν και η Urus χα! ). Ξηρού είναι. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από NTC Labs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Στα 32 χιλιαρικα που μολις πηγε το t-roc style, οχι απλά δεν αξίζει , παίζει να είναι η μεγαλύτερη κλοπή που έγινε ποτέ από το γκρουπ ( η άλλη ήταν η Μακάν και η Urus χα! ). Ξηρού είναι. Οντως... 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις