paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 καλοταξιδο squib! Ποσο κοστιζει (θεωρητικα, νομιζω σε εσενα ειναι leasing?); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 hours ago, paylidis said: καλοταξιδο squib! Ποσο κοστιζει (θεωρητικα, νομιζω σε εσενα ειναι leasing?); ευχαριστώ , γύρω στα 30Κ βγαίνει 3 hours ago, tsofras said: Καλοτάξιδο μαν , πριν πάρω το Leon είχα πάει και το είχα δει γιατί μου άρεσε, τιμολογιακά όμως ήταν ακριβότερο απο το Leon σε έκδοση της προκοπής . Οπότε δεν το έκανα ποτέ test drive να δω πως είναι , μου θύμισε και αρκετά το 2008 η θέση οδήγησης , οπότε όπως μπήκα στην έκθεση βγήκα εμένα μου φάνηκε πολύ άνετο, με τη κατάλληλη ρύθμιση φυσικά. Και σκέψου ειμαι ιδιαίτερος σα κορμοστασιά, έχω μακριά άκρα για το ύψος μου, πχ ειμαι 1,82 και έχω άνοιγμα χεριών 1,94. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 30Κ ...?...!!! πωπω πολλά λεφτά πλέον....ακόμα και αυτά τα κάποτε ταπεινά bsuv. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Οντως πολλα, καπου στα 22 ειχε (η εκδοση με υγραεριο) οταν ψαχναμε για τη γυναικα αμαξι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, paylidis said: Οντως πολλα, καπου στα 22 ειχε (η εκδοση με υγραεριο) οταν ψαχναμε για τη γυναικα αμαξι το προηγούμενο το diesel που είχα manual έκανε 19Κ. Βέβαια δεν έχει καμία σχέση τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε κατασκευή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, squib είπε το προηγούμενο το diesel που είχα manual έκανε 19Κ. Βέβαια δεν έχει καμία σχέση τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε κατασκευή φαντασου... και εμας 22 ηταν το φουλ φουλ εξτρα υγραεριο αλλα δε θυμαμαι αν ηταν αυτοματο ή χειροκινητο γιατι δεν υπηρχε καν ετοιμοπαραδοτο (6 μηνες ηθελε και δεν ασχοληθηκαμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 13 minutes ago, paylidis said: φαντασου... και εμας 22 ηταν το φουλ φουλ εξτρα υγραεριο αλλα δε θυμαμαι αν ηταν αυτοματο ή χειροκινητο γιατι δεν υπηρχε καν ετοιμοπαραδοτο (6 μηνες ηθελε και δεν ασχοληθηκαμε) φαντάζομαι το προηγούμενο μοντέλο όχι αυτό που βγήκε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, squib είπε φαντάζομαι το προηγούμενο μοντέλο όχι αυτό που βγήκε τώρα. Αυτο πρεπει να ειναι, ιδιο μου φαινεται (12/2020 ειχαμε παει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1921 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μάρτιος 2021: - Προσφορά για Renault captur υγραέριο dynamic χειροκίνητο (η τοπ από τις 3 εκδόσεις που είχε τότε) με διχρωμία μεταλλικό - 23κ - Προσφορά για Ford puma diesel st-line χειροκίνητο με μεταλλικό - 21.5κ Σήμερα και τα 2 παίζουν σε αντίστοιχες εκδόσεις στα 28κ. Όπως και όλα όσα είχα δει τότε είναι στα 5κ+. Toyota yaris συνεργάτη που ήρθε με ένα χρόνο καθυστέρηση (από την υποτιθέμενη ημερομηνία παραλαβής), μέχρι να φτάσει Ελλάδα πήρε άλλα 3κ (και όλο αυτό πέρσι, φέτος είναι ακόμα παραπάνω). 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 το δικό μου ειναι hybrid βενζίνη με τα 140hp. Για αυτή έκδοση μιλάμε? στα ίδια περίπου μου έβγαινε το yaris cross (εννοώ στο μηνιαίο μίσθωμα) και του λείπουν 10 κιλά ροπής. Άσε τους χώρους κλπ βλέπω τα πρώτα test drive από τον ελληνικό τύπο Σεπτέμβριο του 2022. Μάλλον βλέπατε το προηγούμενο με τα 130hp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, squib είπε το δικό μου ειναι hybrid βενζίνη με τα 140hp. Για αυτή έκδοση μιλάμε? στα ίδια περίπου μου έβγαινε το yaris cross (εννοώ στο μηνιαίο μίσθωμα) και του λείπουν 10 κιλά ροπής. Άσε τους χώρους κλπ βλέπω τα πρώτα test drive από τον ελληνικό τύπο Σεπτέμβριο του 2022. Μάλλον βλέπατε το προηγούμενο με τα 130hp Πολύ πιθανό να ήταν το προηγούμενο μοτέρ υβριδικό δεν ήταν πάντως απλά υγραέριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gus90 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Για Citroen c4 που έχει προσφορα 3000 σε ολες τις εκδόσεις τι άποψη έχετε; Όπως και για την έκδοση του Peugeot 3008 που είναι σε προσφορά 27900; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 53 λεπτά πριν, gus90 είπε Για Citroen c4 που έχει προσφορα 3000 σε ολες τις εκδόσεις τι άποψη έχετε; Όπως και για την έκδοση του Peugeot 3008 που είναι σε προσφορά 27900; Άνετο το C4, καλοί χώροι , αδιάφορο κάπως οδηγικά λόγω της άνεσης , 4 αστέρια στο Euroncap , οθόνη καντράν σαν game boy , καλύτερη εργονομία σε σχέση με άλλα της Stellantis . 3008 αν σε βολεύει το τιμόνι θα το προτιμούσα σαν σύνολο απο το C4 Αν ενδιαφέρεσαι για αυτόματο έχουν Aisin με μετατροπέα ροπής θεωρούνται απο τα καλύτερα Αν σε ενδιαφέρει πετρέλαιο ξέχνα τα και τα 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gus90 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Έχω καταλήξει ότι αν πας σε καινούριο πας σε αυτόματο. Δν ξέρω γενικά έχω απελπιστεί λίγο..η αγορα εχει ξεφύγει με τις τιμές..γράψτε μου κάποιες προτάσεις για βενζίνη αυτόματο μέχρι 30000€. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, gus90 είπε Έχω καταλήξει ότι αν πας σε καινούριο πας σε αυτόματο. Δν ξέρω γενικά έχω απελπιστεί λίγο..η αγορα εχει ξεφύγει με τις τιμές..γράψτε μου κάποιες προτάσεις για βενζίνη αυτόματο μέχρι 30000€. Αν σε καλύπτουν τα 2 παραπάνω γιατί δεν πας να τα οδηγήσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις